Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Bilinçaltının Bilinmeyenleri

Uyarılar

Bilinçaltının Bilinmeyenleri Bilinçaltının Bilinmeynleri

25. Kare...

Gizemli Konular ve Bilinçaltının Bilinmeyenleri 25. Kare... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: doremifasolasi Nickli Üyeden Alıntı 25. kareyi göz algılıyo olabilir ama algıda seçicilik var25. kareyi seçemiyor ve farkedemiyoruz fakat algılıyoruz diyelim. subliminal kayıt nasıl olabilir? bunları duyamıyorsak bilinçaltına nasıl etki edecek onu anlamadım.algılayabileceğimiz desibelin altında bir sesi bilinçaltı almaz alamaz ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bilinçaltının Bilinmeyenleri telkin cd indir izle İstanbul Bilinçaltının Bilinmeyenleri nerededir kimdir Bilinçaltının Bilinmeyenleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bilinçaltının Bilinmeyenleri hipnoz Bilinçaltının Bilinmeyenleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bilinçaltının Bilinmeyenleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bilinçaltının Bilinmeyenleri kuantum düşünce kitap haberi

25. Kare...

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-03-2010, 12:03 AM   #11 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Nov 2007
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 45
Tesekkür: 41
26 Mesajinıza toplam 95 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
silviya is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: 25. Kare...

Alıntı:
doremifasolasi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
25. kareyi göz algılıyo olabilir ama algıda seçicilik var25. kareyi seçemiyor ve farkedemiyoruz fakat algılıyoruz diyelim.
subliminal kayıt nasıl olabilir?
bunları duyamıyorsak bilinçaltına nasıl etki edecek onu anlamadım.algılayabileceğimiz desibelin altında bir sesi bilinçaltı almaz alamaz peki ya nasıl olacak bu.
bilinçaltının bir şeyi alabilmesi için bilincin o şeyi algılayabilmesi gerekmez mi?dikkatinizi çekiyorum algılama diyorum.bilinç algılayacak fakat algıladığının farkında olmayacak işte o mesaj bilinçaltına gider.
hiç algılayamadığı bir mesaj bilinç için olduğu kadar bilinçaltı için de bir hiç değil midir?yani yoktur ki zaten o ses.
özetle demek istediğim bilinçaltına bir şeyin gidebilmesi için bilinç tarafından algılanması fakat farkedilememesi gerekir.25.kare olayından da pek emin değilim açıkçası.
birileri aydınlatsın lütfen.
Kendim doğru ifadeleri seçemeyebilirim diye Kubilay Aktaş'ın dilinden cevaplamak istiyorum...
"Duyuyorsun ama başka bir kulakla.O kulağa gidiyor telkinler.Onun dili ve duyuşu zahiri kulak ve dilden farklı.Rüyada ses yok.Ama duyuyorsun işte."
-alıntıdır-

İnsan kulağı 16hz-20khz arasındaki sesleri duyabilirmiş.Subliminal kayıtlar 8-12hz arasında yaplıyor böylelikle kulak duymasada bilinçaltı bunu duyabiliyor ve de bundan etkileniyor.
Önemli nokta ise telkinlerin bilinç flitresine takılmadan direkt olarak bilinaçtına süzülmesi.Eğer bilinç farkına varırısa bazı şeyleri reddedeblir ama bilinçaltı kendisine verilen her ne olusa olsun direkt olarak kabul eder.tıpkı bir kameranın ortamdaki tüm ses vegörüntüleri ayırdetmeden kaydetmesi gibi.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

silviya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-03-2010, 12:08 PM   #12 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2010
Mesajlar: 37
Tesekkür: 476
33 Mesajinıza toplam 123 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
çizelgE is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: 25. Kare...

Alıntı:
silviya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Son zamanlarda 25. kare ve subliminal mesaj konularına olukca ilgi duymaya başladım.Buraya üye olalı hayli çok oldu ama uzun süredir giriş yapmıyordum doğrusu.Bu konularla ilgili elimde olan iki kitaptan bahsetmek istiyorum ilki konunun ilk mesajındaki yazının sahibi Kubilay Aktaş' a ait Gizli Telkinle Kur'an Terapisi ikincisi Ahmet Şerif İzgören'e ait Eşikaltı büyücüleri -dehşet, ölüm, seks üçgeninde reklam ve propaganda.

Gizli Telkinle Kur'an terapisi adlı kitapta Kubilay Aktaş tıpkı bu sitedeki telkinler gibi müzikler altına yerleştirdiği telkinlerden bahsediyo yalnız farklı olan kısmı bu işi Kur'an Ayetleriyle yapıyo olması.Kitapta bilinç,bilinçaltı,bilinçüstü,bilinçdışı kavramları ,25. kare ve subliminal mesajlar işleniyo.

Diğer kitapta ise Ahmet Şerif İzgören reklam sektöründeki bilinç altını hedefleyen mesajlardan bahsediyor.Bölyelikle bilinaçtımızın reklamlarla nasıl çalınmış olduğunun farkına varmamızı sağlıyo.




'Beyin gün içinde karşılaştığı binlerce mesajı hızla unutur.Üç tür mesajı ise unutmaz ve bunlar bilnçaltına yerleşir.
Dehşet,Seks ve ölüm.
Bilinçaltı doğası bunlara hayır diyemez.'

"Eşikaltı Büyücüleri " adlı kitaptan alıntıdır.

sanırım sorunuzun cevabı budur.



Bir örnek daha o zaman. Brad Pitt ' in meşhur Fight Club filminde tam 22 adet 25. kare tespit edilmiş ve bunların verdiği mesaj ise eşcinsellik miş.





25. kare dediğimiz olay bildiğim kadarı ile film görüntüleri için geçerli ;göz saniyede toplam 24 kare algılıyor fakat bu sonradan eklenen 25. kare gözün algılayamayacağı kadar kısa bir süre için ekrana geliyor bir nevi flash patlaması gibi anlık.Göz farkedemese bilnçaltı verilen bu mesajı kaydediyor sonrada olan oluyor zaten :) hernekadar mesajınız espri olarak yazılmış olsada böyle küçük bi açıklama gereği hissettim umarım yanlış anlaşılmaz.hayatimdegisti.com bağımlılık yapıyo o ayrı mesele :)

Son olarak yukarıda bahsettiğim her iki kitabunda okunmasını tavsiye edrim. Özellile Eşikaltı Büyücüleri adlı kitapta göreceklerinizle şaşkınlığa uğrayabilirsiniz.

evet bunu bir yerde okumustum ama anlayamadıgım ne elde ediyolar.bi ürünün reklamını yaptıkları zaman anlarız ki ürüne talebi arttırmak para kazanmak, ya da kendi düşüncelerini insanlara empoze edenler de var ama bu konudaki amaçlarını çözemedim ne istiyolar insanlardan özellikle çocuklardan...
çizelgE isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-03-2010, 06:43 PM   #13 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Nov 2007
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 45
Tesekkür: 41
26 Mesajinıza toplam 95 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
silviya is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: 25. Kare...

Alıntı:
çizelgE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
evet bunu bir yerde okumustum ama anlayamadıgım ne elde ediyolar.bi ürünün reklamını yaptıkları zaman anlarız ki ürüne talebi arttırmak para kazanmak, ya da kendi düşüncelerini insanlara empoze edenler de var ama bu konudaki amaçlarını çözemedim ne istiyolar insanlardan özellikle çocuklardan...
Elde ettikleri şey çok basit.Daha fazla kazanç.Diğer markalar arasından sıyrılma.Etik önemli değil.Para kazanmak için her yol mübah!!

A.Ş. İzgören kitapta şundan bahsediyo. Bildiğimiz 3 farklı içecek markası.Ben şuan adladını zikretmiyorum ürünler birbirinin hemen hemen aynı.Bir kişinin önüne üçünü koysanız belkide içtiğinde tadlarını ayırt edemez ama sorduğunuzda ben şunu daha çok seviyorum der.Nedenini bilmez ama daha çok seiyodur.Çünki bilinç altına atılmış bazı tohumlar vardır.Kitabı gerçekten okumanızı öneririm.

Hani hep günde 2 kade şarabın kalbe iyi geldiğini söylerler.heryerde bundan bahsedilir.Zaten şarap başlı başına bir kültürdür öyle değilmi?Neden?Çünki öyle empoze edildi.

Kitabın bir kısmını alıntılayarak yazmak istiyorum(umarım sürekli kitaptan bahsettiğim için canınız sıkılmıyodur.Kitabın satılmasından bir kazanç sağlıyor değilim.Niyetim sadece bilnç altımıza atılan zaratlı tohumarın herkes tarafından farkedilmesi.)

"Geçenlerde cankuş bir arkadaşım geldi,tam bir "gusto"dur.Şarap üzerine konuşur,anlatır,takip eder."Ağabey evde şarap yapıyorum"dedi."Hayırlı olsun senin evden çok hayırlı evlat çıkar oğlum"dedim.Gülüştük.Gittim,içeriden litresi 2 ytl ye satılan %100 üzüm suyundan iki bardağa koydum.İçtik."Nasıl?","Harika","Ağabey,bir şey soracağım dedim."Herhangi bir şarabınşu üzüm suyundan lezzetli olma ihtimali var mı?"Durdu."Harbiden yok!"dedi."Eee, niye şarap bukadar konuşuluyor?Gustolar,dergiler,köşeyazıları?"Benim aslan dostum "Ağabey şarap bir kültürdür,tutkudur" falan diye anlatmaya başladı;ama kafası karıştı.Bize içirdikleri şey kesinlikle ve kesinlikle üzüm suyundan lezzetsiz;ama hiçbir üzüm suyunu o fiyatlara satamazsınız.Tek neden bu."-alıntıdır. Kaynak:Eşikaltı Büyücüleri s:68

işte aslında içen herkes alkolün tadının çok ta iyi olmadığını bilir ama pazarlama sektörü aslında sadece içki satmaz.o içkiyle satıkları şey sosyalleşmek ve sekse ulaşma dır.

Kitapta şu an o bölümü bulamadım ama Bir doktor(adınıda hatırlayamıyorum) "Günde iki bardak şarap içmek karaciğeri çürütür oysa üzm suyu hem kalbe hemde karaciğere fayda sağlar"

Yani şarapla kalbe fayda sğlarken karaciğere hasar vermenin bi anlamı yok.Tam anlamıyla kaş yaparken göz çıkarma.

konuyu biraz dağıtım ama bu konunun çok etkisi altındayım şu sıralar herkese anlatmak geliyo içimden.Örekler çok çok fazla...
Ve son olarka çocuklardn ne mi istiyolar.Onlar bu günün çocukları yarının ise potansiyel müşterileri...Yoksa ne gibi kötü(!) niyetleri olabilir ki?!
silviya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-03-2010, 06:56 PM   #14 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2010
Mesajlar: 37
Tesekkür: 476
33 Mesajinıza toplam 123 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
çizelgE is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: 25. Kare...

tecavüzlerin, tacizlerin artması da bunun acı bi sonucu
çizelgE isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-03-2010, 08:05 PM   #15 (permalink)
Teğmen
 
mavihuzur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2009
Mesajlar: 110
Tesekkür: 614
145 Mesajinıza toplam 758 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mavihuzur is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: 25. Kare...

bu okuduklarım gerçektende hiç iyi şeyler değil. şaştım kaldım. inşallah 25. kare üzerine sert bi kanun çıkar ve görsel olarak olsun duyumsal olarak olsun herşey denetime girer. kanun dedimde bu konu üzerine resmi organlar ne yapıyor yada ne yapmıyor. nereleri ilgilenebilir bilmiyorum hani biliyorsanız bilgilendirinizz. bizde en azından mailler ararız???
__________________
Bütün temiz yüzeyler kendine akan ışığı yansıtır.
İyiliğin karşılığı İyilik, Sevginin cevabı Sevgidir. Sizin gözünüzde En Değerli İnsan, Gözünde En değerli olduğunuz İnsandır.

Sevmedikleriniden Boşuna SEVGİ Beklemeyin...
mavihuzur isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-03-2010, 08:07 PM   #16 (permalink)
Teğmen
 
doremifasolasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2010
Mesajlar: 117
Tesekkür: 525
131 Mesajinıza toplam 687 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
doremifasolasi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: 25. Kare...

25. kare
+
subliminal kayıt

Yukarıda adı geçenler ilk defa bu form sayesinde haberdar olduğum şeylerden ikisi. onun için teşekkür ediyorum çok çok.

şimdi istediğim bu ikisi ile alakalı bilimsel araştırmalar var mı? bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim.

eğer bu mistik bir öğeyse hani 6. his gibi onu da öğrenmek istiyorum yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
__________________
γνωρίζουμε τον εαυτό σας
doremifasolasi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-03-2010, 08:15 PM   #17 (permalink)
Teğmen
 
doremifasolasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2010
Mesajlar: 117
Tesekkür: 525
131 Mesajinıza toplam 687 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
doremifasolasi is an unknown quantity at this point
Red face Cevap: 25. Kare...

Alıntı:
mavihuzur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu okuduklarım gerçektende hiç iyi şeyler değil. şaştım kaldım. inşallah 25. kare üzerine sert bi kanun çıkar ve görsel olarak olsun duyumsal olarak olsun herşey denetime girer. kanun dedimde bu konu üzerine resmi organlar ne yapıyor yada ne yapmıyor. nereleri ilgilenebilir bilmiyorum hani biliyorsanız bilgilendirinizz. bizde en azından mailler ararız???

yine bu forumda öğrendim galiba :)
öğrendiğim kadarıyla radyo tv üst kurulu ülkemizde pek çok ülkede olduğu gibi yasak getirmiş. fakat denetlenmesi yapılmıyor ya da teknik imkansızlıklar nedeniyle yapılamıyormuş.
RTÜK'e HHERHANGİ BİR ŞÜPHEDE ŞİKAYET EDEBİLİRİZ. diye okudum.
ben de bunun bir efsane olmadığını subliminal kayıt tekniği ile beraber araştırıyorum benim de bilgilendirilmeye ihtiyacım var bir çok konuda aslında.
__________________
γνωρίζουμε τον εαυτό σας
doremifasolasi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-03-2010, 08:27 PM   #18 (permalink)
Teğmen
 
doremifasolasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2010
Mesajlar: 117
Tesekkür: 525
131 Mesajinıza toplam 687 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
doremifasolasi is an unknown quantity at this point
Unhappy Cevap: 25. Kare...

'Beyin gün içinde karşılaştığı binlerce mesajı hızla unutur.Üç tür mesajı ise unutmaz ve bunlar bilnçaltına yerleşir.
Dehşet,Seks ve ölüm.
Bilinçaltı doğası bunlara hayır diyemez.'

"Eşikaltı Büyücüleri " adlı kitaptan alıntıdır.


yukarıdaki alıntıyı gözönünde tutarak düşünecek olursak subliminal teknikle de bütün bunların yapılma riski doğabilir mi ve Dehşet,Seks ve ölüm
Bilinçaltı doğası bunlara hayır diyemezse sadece tv değil radyo programları alışveriş merkezleri kısaca şehir merkezlerinde insanların bilinçaltına girebilmek çok kolay hale gelebilir mi?

kısaca ses ve hareketli görüntüler bizim için her zaman bir risk unsuru olabilir?
__________________
γνωρίζουμε τον εαυτό σας
doremifasolasi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-03-2010, 08:31 PM   #19 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Nov 2007
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 45
Tesekkür: 41
26 Mesajinıza toplam 95 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
silviya is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: 25. Kare...

Alıntı:
mavihuzur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu okuduklarım gerçektende hiç iyi şeyler değil. şaştım kaldım. inşallah 25. kare üzerine sert bi kanun çıkar ve görsel olarak olsun duyumsal olarak olsun herşey denetime girer. kanun dedimde bu konu üzerine resmi organlar ne yapıyor yada ne yapmıyor. nereleri ilgilenebilir bilmiyorum hani biliyorsanız bilgilendirinizz. bizde en azından mailler ararız???
Rus medyasında çok fazla kullanıldığı için artık yasaklama ve denetim getrilmiş ama bizim ülkemizde durum nedir bilmiyorum.Kubilay Aktaş bir bakanın konuya yönelik denetim girişimi olduğundan bahsetmişti ama çok net hatırlayamıyorum.Doğrusu insanlar bu konu hakkında bilgilenmeli ve medyada denetlenmeli ama bununla ilgilenecek yetkililer kimler bende bilmiyorum.

Alıntı:
doremifasolasi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
25. kare
+
subliminal kayıt

Yukarıda adı geçenler ilk defa bu form sayesinde haberdar olduğum şeylerden ikisi. onun için teşekkür ediyorum çok çok.

şimdi istediğim bu ikisi ile alakalı bilimsel araştırmalar var mı? bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim.

eğer bu mistik bir öğeyse hani 6. his gibi onu da öğrenmek istiyorum yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
soruya net cevap veremiyecek olsamda dolaylı bir cevabım var.

Dr. Masaru Emoto ve su kristalleri mucizesi diye herhangi bir arama motorunda arama yaparsanız su ile ilgili yapılan bir deneyin detaylarından haberdar olabilirsiniz. Ben kısaca anlatayım. İçlerinde su olan şişelerin bazılarının üzerine olumlu güzel kelimeler yazılırken bazılarının üzerine olumsuz kelimeler yazılıyor ve daha sonra bu sular dondurluyor sonuç olarak gördükleri olumlu kelimeler yazılan suların oluşturduğu kristaller daha güzel şekilli ve berrak iken olumsuz kelimelerin yazıldığı şişelerdeki oluşan kristaller şekilsiz ve bulanık.Ve diyor ki şişedeki suya bööyle oluyorsa %90 su olan vücudumuz bunlardan nasıl etkileniyodur acaba?İşte aklımıza bu soru işaretini takıyor.Şimdi sadece subliminal mesajları düşünmeyelim maruz kaldığımız herşeyden ne derece etkileniyoruz acaba?

Alıntı:
doremifasolasi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
'Beyin gün içinde karşılaştığı binlerce mesajı hızla unutur.Üç tür mesajı ise unutmaz ve bunlar bilnçaltına yerleşir.
Dehşet,Seks ve ölüm.
Bilinçaltı doğası bunlara hayır diyemez.'

"Eşikaltı Büyücüleri " adlı kitaptan alıntıdır.


yukarıdaki alıntıyı gözönünde tutarak düşünecek olursak subliminal teknikle de bütün bunların yapılma riski doğabilir mi ve Dehşet,Seks ve ölüm
Bilinçaltı doğası bunlara hayır diyemezse sadece tv değil radyo programları alışveriş merkezleri kısaca şehir merkezlerinde insanların bilinçaltına girebilmek çok kolay hale gelebilir mi?

kısaca ses ve hareketli görüntüler bizim için her zaman bir risk unsuru olabilir?
Şaşıracağınız bişey daha söyliyim o zaman.Irak ' ın Amerika tarafından işgali zamanında radyoda çalınan Kuran 'ın altına direnmeyin teslim olun telkini yerleştirilmiş. Alışveriş merkezleirnde ise "al, daha çok al" gibi mesajlar telkin edildiği söyleniyo. Link vermek yasak mı bilimyorum bu yüzden aşağı bir makale kopyalıyacağım böylece müzik dinlerken de teklikede olduğumuzu göreceksiniz.

Kısaca risk altındayız.Yanı bu tarz şeyller iyi niyetle kullanıldığı gibi çok kötü amaçlada kulalnılabiliyor.


Şeytan Müzikte Gizli



Led Zeppelin… Michael Jackson… Beatles… Madonna… Metallica… Eagles… Rolling Stones… "Dikkatli" müzikseverler, her biri rock müzik tarihinde birer kilometre taşına dönüşmüş bütün bu solist ve grupların birçok sevilen parçasında son yıllarda ardarda "şeytana övgüler içeren bölümler" yakalıyorlar.
Pekiyi, nasıl oluyor da sözleri görünüşte son derece anlaşılır ve masum olan, dahası yıllardır müzikseverler tarafından keyifle mırıldanılan bunca ünlü şarkıda "satanizm propagandası" yapılabiliyor? Cevap, tam da şeytani bir zekâya yaraşır cinsten: Satanist propaganda cümleleri bu tip şarkılar sadece geriye doğru çalındığında duyulabiliyor!

Madonna'nın piyasaya ilk kez sürüldüğü 1987 yılında müzik listelerini altüst eden ve günümüzde de genç kuşaklarca hâlâ ilgiyle dinlenen kült parçası "Like a Prayer" (Bir Mümin Gibi) şu bildik cümleyle başlar: "Life is a mystery…" (Hayat bir sırdır).
"E, ne var ki bunda haber olacak, şeytan bu cümlenin neresinde?" dediğinizi duyar gibi oluyoruz.
Oysa şeytan, kendisine yakışacağı üzere, sözkonusu şarkının tam "tersinde" yerini almış durumda. Parçayı bir MP3 kaydı şeklinde edinip giriş bölümünü tersine okumayla dinlediğiniz zaman Madonna'nın âdeta yalvarır bir edâyla "O, hear our savior satan" (Kurtarıcımız şeytan, duy bizi!) dediğine dehşet içinde tanık oluyorsunuz.

Diyelim ki bu yalnızca can sıkıcı bir tesadüf, İngilizce fonetiğinin Madonna'ya yaptığı bir azizlik… O hâlde, ondan çok daha ünlü bir başka örneğe, 30 yıldır dünyayı kırıp geçiren ve artık "damar romantizm"in simgesine dönüşmüş olan bir besteye, "Hotel California"ya geçelim hemen. Eagles grubunun dinleyenlerin bir türlü tadına doyamadıkları, geniş kitleleri her dem mest eden bu parçasının bir dizesi aynen şöyle: "There were voices down the corridor, thought I heard them say, welcome to the Hotel California." (Duyduğum sesler koridorun derinliklerinden geliyordu, onlara Hotel California'ya hoşgeldiniz de.) Oteline gelen konuklara güleryüzle hoşgeldin demek her işletmecinin en doğal görevi elbette, ancak bu bölümü tersten dinlediğinizde "Yeah Satan, he organized his own religion" (Yaşasın şeytan, o kendi dinini kurdu) diye başlayan ve şeytana bağlılığı yücelterek sürüp giden bir bölüm duyuyorsanız, o zaman işler bir parça değişecektir. Üstelik, "California"nın gerçekte bir otel falan değil Los Angeles'te büyük bir caddenin adı olduğunu ve yeryüzünün ilk resmî şeytan tapınağının da 1968 yılında satanistlerin lideri Anton Zsandor Lavey tarafından yine bu cadde üzerinde kurulduğunu biliyorsanız, huylanmalarınız daha da artacaktır. Çoğunluğu ABD'de ve İngiltere'de faaliyet gösteren bir dizi din adamı ile müzik araştırmacısı, içinde "satanist" propaganda cümleleri barındıran bu gibi kült mertebesine erişmiş parçaların sayısını günümüzde 50'ye kadar ulaştırmış durumdalar. Bu irkiltici listede Michael Jackson'dan Metallica'ya, Led Zeppelin'den Rolling Stones'a, AC/DC'den Beatles'a dek uzanan daha birçok ünlü solist ve grubun yer alması ise durumu daha da vahimleştiriyor.


"Back-masking" tekniğinin uygulanışı
Yeni Şafak muhabirinin internet üzerinden ulaşarak konuyla ilgili görüşlerine başvurduğu Amerikalı müzik araştırmacısı Jeff Milner, satanist inanç dalgasının rock grupları arasında özellikle 1960'ların sonları ile 1970'lerde büyük bir hızla yayıldığına dikkati çekerek, içinde bu tür mesajlar barındıran bestelerin de daha çok bu döneme ait olduğunu vurguladı. "Böyle yüzlerce parça yapıldığına inanıyorum, ama kesin olarak ortaya çıkartılanlar şimdilik birkaç düzine kadar" diyen Milner, geçmiş müzikal kayıtları ayrıntılı biçimde incelemeye olanak veren dijital stüdyo teknikleri geliştikçe her geçen gün yeni yeni örneklerin günışığına çıkacağını belirtmekte.
Konuyla ilgili olarak ayrıntılı bilgiler veren Amerikalı araştırmacı, bir bestenin içine ters yönde dinlendiğinde ortaya çıkan mesajlar yerleştirmenin teknik yöntemini ise şöyle açıkladı:
"Yapılan işe müzik endüstrisinde "back-masking" (arka planı perdeleme) deniliyor. Besteci önce asıl söylemek istediklerini aynen şarkı söyler gibi banda okur. Sonra bunları tam tersten tekrar tekrar dinleyerek, o gizli cümleleri elde edebilmek için ne tür bir güfte yazması gerektiğini tesbit eder. İstediği sesleri veren söz dizinlerini sabırla oluşturup okuduğunda ise parça artık geriye doğru her çalınışında bu tür propagandist bölümler içerecektir. Buradaki amaç mesajı geniş kitlelerle değil, yalnızca mürit düzeyine ulaşmış olan sıkı takipçilerle paylaşmaktır. Yani, tıpkı Ortaçağ'ın ürkütücü okültist grupları gibi fanatik hayranlarıyla bir tür tarikat ilişkisi içindeler. En sevdikleri arka plan nakaratı ise 'natas'tır. Yani, şeytanın İngilizce tersten yazılışı. Günümüzde böyle örneklere özellikle metal müzikte rastlıyoruz. Rock müzik tarihinde ise bu tür denemeleri en sık yapan müzisyenler Led Zeppelin'den Jimmy Page ve Robert Plant'tir. Bildiğiniz gibi, her ikisinin de sadık birer satanist olduğuna ilişkin iddialar son otuz yıldır dilden dile dolaşmakta. Ama onlar bunu sürekli reddettiler. Bunun dışında Rolling Stones'tan Mick Jagger'in, Michael Jackson'un ve Beatles üyelerinin de bu işlere meraklı olduğu yönünde bazı bulgular var. Bu sanatçıların hepsinin ünlü satanist lider Aleister Crowley'e karşı özel bir ilgisi vardı. Öyle ki Beatles, Crowley'in resimlerini albümlerinin kapaklarına kadar taşıdı."


1875-1947 yılları arasında yaşamış olan İngiliz din düşmanı ve büyücüsü Crowley, müritlerine tersten konuşmanın "şeytanın dili" olduğunu anlatır ve onlara tersten konuşma sanatını mutlaka öğrenmelerini öğütlerdi.
Felaketler dizisiyle sarsıldılar
Albümlerinde elde ettikleri büyük müzikal başarılara karşın özel yaşamları kimi dönemlerde tiksinti verici türden yozluklara sahne olan Led Zeppelin üyeleri, zirveden hiç inmedikleri 1970'lerde ilk darbeyi grubun solisti Robert Plant'in küçük oğlunun 1978'de âni bir mide rahatsızlığı sonucu ölmesiyle aldılar. Bazı İngiliz yayın organları bunun rakip bir okültist grubun küçük çocuğa yaptığı ölüm büyüsü yüzünden gerçekleştiğini bile savundu. Çünkü hem grubun solisti Plant'in hem de gitarist Page'in yoğun olarak büyücülükle ilgilendikleri dedikoduları o günlerde ayyuka çıkmış durumdaydı. Grubun satanist olduğu yönündeki bu tür suçlamalar giderek arttı ve sonuçta batıdaki 40 büyük radyo istasyonu aldıkları ortak bir kararla Led Zeppelin albümlerini çalmayı reddettiler. Bu arada grup, şaibeli şarkı sözlerini ve konserlerindeki kışkırtıcı tutumlarını dikkatle izleyen kilisenin de aforoz tehdidiyle karşı karşıya kalacaktı.


Yoğun biçimde uyuşturucu kullanıp Page'e ait gizemli şatolarda kara büyü toplantıları yapan Led Zeppelin'ciler son "ilahî darbe"yi ise 1980 yılında aldılar. Grubun belkemiği sayılan ve müzik tarihin gelmiş geçmiş en başarılı davulcusu olarak kabul edilen "Bonzo" lâkaplı John Bonham, bir konser öncesinde kaldıkları otelde genç yaşta hayatını kaybetti. Henüz 32 yaşında olan Bonham, aşırı alkolden dolayı komaya girdiği odasında ölü bulunduğunda, kendi kusmuğunun içinde boğulmuş bir durumdaydı. Led Zeppelin üyeleri bu olaydan sonra grubu bir daha biraraya gelmemek üzere dağıttılar.


Led Zeppelin'den satanist şarkıların en azılısı:
Stairway to Heaven (Cennete Uzanan Merdiven)
Rock tarihinin Pink Floyd ile birlikte en karizmatik iki grubundan biri olarak kabul edilen Led Zeppelin, aynı zamanda "içine şeytanî mesajlar gizlenmiş besteler yapma" konusunda da sabıka dosyası en kabarık ekip… Grubun günümüzde artık bir efsaneye dönüşmüş durumdaki ünlü şarkısı "Stairway to Heaven" ise bu sinsi kamuflajın teknik başarı açısından zirveye ulaştığı çalışma oldu. Bir grup Batılı araştırmacının, toplam süresi 12 dakikayı bulan bu popüler şarkının ortalarında bir yerde yakaladığı tüyler ürpertici "back-masking" bölümü aynen şöyle: (Şarkının normal akış cümleleri / 04'20"-04'41" arası)
"If there's a bustle in your hedgerow, don't be alone now,(Eğer bahçenizde bir karışıklık varsa, sakın ola hiç telaşa kapılmayın)
It's just a spring clean for the May queen.(Bu sadece Mayıs kraliçesinin yaptığı bir bahar temizliğidir)
Yes there are two paths you can go back,(Evet, iki patika yol mevcut izleyebileceğiniz)
But in the long run there's still time to change the road you're on."(Fakat böylesine uzun bir koşuda üzerinde ilerlediğiniz yolu değiştirmek için hâlâ zamanınız var)
Bu hâliyle en azından görünürde hiçbir satanik propaganda içermeyen şarkı, bir MP3 kaydından aynı hızla tam tersine çalındığında ise yukarıdaki cümleler şu biçimi alıyor:
Here's my sweet satan / İşte benim sevimli şeytanım
The one whose little path would make me sad whose power is satan / Bu küçük patikada ilerleyen beni hasta eden şey, şeytanın gücüdür
He'll give you 666 / O sana (şeytanın İncil'deki simgesi olan) 666 sayısını verecek
There was a little toolshed where he made us suffer, sad satan / Kederli şeytanın bize ızdırap verdiği bir malzeme kulübesi vardı (Burada geçen "malzeme kulübesi/toolshed" deyimi de bir başka şifre. Bu, grup üyelerinden Jimmy Page'in satanik ayinler düzenlemek üzere 1970'lerde satın aldığı tarihî bir evin adıydı.)
Parçada ayrıca, "Your stairway lies on the whispering wind" (Merdivenin fısıldayan rüzgarın üzerinde uzanır) dizesi de tersten dinlendiğinde "Because I live for satan" (Çünkü şeytan için yaşıyorum) sonucunu veriyor.
silviya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-03-2010, 08:46 PM   #20 (permalink)
Teğmen
 
doremifasolasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2010
Mesajlar: 117
Tesekkür: 525
131 Mesajinıza toplam 687 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
doremifasolasi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: 25. Kare...

şu da bir gerçek ki hem müzikte hem sinemada zaten ahlak dışı bir çok öğe veriliyor insanlara.
bu ahlakdışı öğelerin bir de altına birşeyler gizlemelerine gerek yok zaten film ya da müzik bunu hakkıyla yerine getiriyor.
peki böyle filmlerde bir de 25. kare ve subliminal tekniğe neden ihtiyaç duyulsun ki diye soran olursa be da derim ki:bilincimiz şu anyaptığım gibi onu ahlak dışı olarak niteleyip olumsuzlaştırabilir ama bilincin farkedemediği denetimsiz bilinçaltına da ne olur ne olmaz diye telkinleri yerleştirebiliyorlar demekki.
benim silviyadan anladığım bu şeyin biraz daha enerjisel bir durum olduğu.
__________________
γνωρίζουμε τον εαυτό σας
doremifasolasi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


25. Kare...

Gizemli Konular ve Bilinçaltının Bilinmeyenleri 25. Kare... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: doremifasolasi Nickli Üyeden Alıntı 25. kareyi göz algılıyo olabilir ama algıda seçicilik var25. kareyi seçemiyor ve farkedemiyoruz fakat algılıyoruz diyelim. subliminal kayıt nasıl olabilir? bunları duyamıyorsak bilinçaltına nasıl etki edecek onu anlamadım.algılayabileceğimiz desibelin altında bir sesi bilinçaltı almaz alamaz ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bilinçaltının Bilinmeyenleri telkin cd indir izle İstanbul Bilinçaltının Bilinmeyenleri nerededir kimdir Bilinçaltının Bilinmeyenleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bilinçaltının Bilinmeyenleri hipnoz Bilinçaltının Bilinmeyenleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bilinçaltının Bilinmeyenleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bilinçaltının Bilinmeyenleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.