Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Bilinçaltının Bilinmeyenleri

Uyarılar

Bilinçaltının Bilinmeyenleri Bilinçaltının Bilinmeynleri

ÇOK PARA İSTİYORUM

Gizemli Konular ve Bilinçaltının Bilinmeyenleri ÇOK PARA İSTİYORUM Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız “Para insanın elinin kırıdir.” “Zenginler kötü kalpli ve bencildir.” “Paradan çok daha önemli ve değerli şeyler vardır.” “Fazla param olmasın ama gönlüm zengin olsun.” “Benim kısmetim kapalı.” “Paranın gözü kör olsun.” “Bu devirde para aslanın ağzında” Yukarıdaki örnekleri çoğaltmak mümkün. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bilinçaltının Bilinmeyenleri telkin cd indir izle İstanbul Bilinçaltının Bilinmeyenleri nerededir kimdir Bilinçaltının Bilinmeyenleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bilinçaltının Bilinmeyenleri hipnoz Bilinçaltının Bilinmeyenleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bilinçaltının Bilinmeyenleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bilinçaltının Bilinmeyenleri kuantum düşünce kitap haberi

ÇOK PARA İSTİYORUM

Like Tree1Likes
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27-09-2007, 05:46 PM   #1 (permalink)
asisler
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart ÇOK PARA İSTİYORUM

“Para insanın elinin kırıdir.”

“Zenginler kötü kalpli ve bencildir.”

“Paradan çok daha önemli ve değerli şeyler vardır.”

“Fazla param olmasın ama gönlüm zengin olsun.”

“Benim kısmetim kapalı.”

“Paranın gözü kör olsun.”

“Bu devirde para aslanın ağzında”



Yukarıdaki örnekleri çoğaltmak mümkün. Eğer para hakkında böyle düşünenlerdenseniz, gerçekten de hayat boyu iki yakanız bir araya gelmeyecektir. Çoğumuza, bebekliğinden itibaren, ya paranın iyi bir şey olmadığı öğretilmiştir ya da para kazanabilmek için başkalarının hakkını yemek zorunda olduğumuz.


PARA ENERJİDİR. ÖZGÜRLUĞUMUZUN ANAHTARİDİR




Oysa ki para, sadece bir enerjidir. Para özgürlüğümüzün anahtarıdir. Paramız varsa, seçimlerimizi özgür irademizle yapabiliriz. Yaşamımızı korkularımızla değil, kalbimizdeki sevgi ile yönlendirebilme lüksüne sahip oluruz.

Parayı sevmek, hayatımıza bolluk ve bereketi de çeker. Bu tıpkı bir aşk hikayesi gibidir. Aşka aşık birinin hayatından sevgili ve aşk hiçbir zaman eksik olmayacağı gibi, parayı seven birinin de sevgi ve ilgisini buy öne kaydırdığında, bolluk ve bereketi eksik olmaz. Etrafınızdaki zenginleri incelerseniz görebilirsiniz. Onlar parayı tıpkı bir aşk ilişkisini besleyip yönettikleri gibi yönetirler.

Bilinçaltımızdaki parayla ilgili inanç kalıplarının, baştirilmiş duyguların, aslında hayatımız boyunca parayla ilgili davranış modellerimizi, inanç sistemimizi hatta hayata bakış açımızı nasıl etkilediğini çeşitli workshop larımda anlatmıştım. Bilinçaltında çoğunlukla çocukluğumuzdan, anne ve babamızın parayı harcayış ve önün hakkında konuşma şeklinden gelen bazı kalıpların, hayatımızdaki bereket ve bolluğu bile etkileyebileceğini açıklamıştım. . Bunları salım kafayla oturup düşündüğünüzde, pek çoğunuzun “Haydi canım, olacak iş mi? O zaman herkes anne babasından gördüğünü yaşar. Oysa ne fakir aileler biliyorum, çocukları büyük zenginlikler yaratmayı başarmıs, ya da ne zengin aileler biliyorum, çocukları o paraları batırdı.” diye düşündüğünü duyar gibiyim.


BİLİNCALTI VE PARA




Halbuki, işler bu kadar basit değil. Bilinçaltına bir kalıp yerleştirirken neler olduğunu ve bu mekanizmanın işleyiş tarzını biraz açmak ve sizlerle paylaşmak istiyorum. Bunların bilinmesi, ilerde çocuklarımızın bilinçaltına doğru inançları sağlıklı bir şekilde yerleştirebilmek, ve büyüdüklerinde bereket ve bolluk içinde yaşayabilmelerini sağlamak adına önemli bir adım olacaktir.

Bilinçaltımızın, belli bir inancı alıp kaydetmek için, güçlü bir duyguya ihtiyacı vardır. Çoğunlukla bu duygu, endişe, korku öfke, suçluluk gibi negatif kökenlidir. 0-5 yaş arasında çocuklarda mantık olmadığı için, evlerinde özellikle kendileri için birer otorite figürü olan anne ve babalarından duydukları ne varsa, herhangi güçlü bir sıkıntı, korku, suçluluk, endişe anında onu alıp beyinlerinin gizemli bir köşesine yazarlar. Tıpkı bir teyp gibi, artık o konuyla ilgili her şey, bu küçük zihinde, mantıklı olup olmadığına bakılmaksızın kabul görür.

Bir inancı bilinçaltımıza yerleştirirken, kişilik yapımız da devreye girer. O yüzden aynı olay karşısında, farklı kişiler, farklı imajlar ve inançlar oluşturup saklamaya başlarlar. Bir babanın sorumsuzca evladını korkutarak söylenmesi, iki kardeş arasında bile farklı şekilde algılanıp yorumlanabilir. Tıpkı bunun gibi, aynı evde aynı anne babayla büyüyen iki kardeşin, para ile ilgili yargıları farklıdır.



Sevgi açlığı, her konuda açlık getirir hayatımıza.




O temel ihtiyacımızdır. Eğer sevgi açlığı çekiyorsak, kişilik oluşumumuza göre pek çok farklı davranışlar geliştirebiliriz. Kimimiz aşırı yemek yiyerek bu açlığı doyurmaya uğraşır. Kimimiz, başka şekillerde davranır. Ama eğer, bilinçaltında parayla ilgili dengesizlikler varsa, bu kişiler en çok alış veriş yaparak tatmin ararlar.

Peki bu durumda ne yapmak gerekir? Öncelikle içimizde parayla barış yapacağız. Bir sevgiliyi, bir aşkı nasıl her gün ufak ufak sulamak, beslemek gerekirse, parayla olan ilişkimizi de gerçek bir sevgiyle beslememiz gerekir.

Davranış bozukluğu sayılabilecek alış veriş düşkünlüğü, ya da her harcamada huzursuzluk ve suçluluk duyguları taşımak, sigarayı bırakmak gibi, kararlı olmakla başlar. Önce zihnen karar vereceksiniz. Daha sonra zincirleri kırmak için, ısrarlı bir çalışma içine gireceksiniz.




Bereket ve bolluğumuzu, para kazanmamızı etkileyen bilinçaltı kalıpları var. Bunlar pek çoğumuz için daha da tehlikeli boyutlarda. Belli bir miktarın üzerinde para kazanmaya başlar başlamaz kendisini iflasın eşiğinde bulanlar, hak ettikleri parayı bir türlü yaşamlarına çekemeyenler, kazandıkları parayı kronik bi r şekilde bir türlü tahsil edemeyenler, ya da belli bir miktarın üzerindeki parayı hak etmediklerine inananlar…
İşte bu tarz insanlar için, bilinçaltı kalıplarını kırmak, para ile ilgili inanç sistemlerini yeni baştan yazmak çok önemli.

Eğer hayatımızda bir kısır döngü varsa, ilk önce dönüp kendi içimize bakmalıyız. Bu sorunu hayatımıza neden çektiğimiz üzerinde önemle durmalıyız.







 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

  Alıntı ile Cevapla
Alt 27-09-2007, 05:57 PM   #2 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2007
Mesajlar: 398
Tesekkür: 8
36 Mesajinıza toplam 65 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
PAMİRNAZLI is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: ÇOK PARA İSTİYORUM

Merhaba asisler
Yazın için teşekkürler.
Para ; Adı bile güzel.
Ama bende yok. Çağırıyorum ama gelmiyor.Aynı aşkı çağırdığım gibi zaten oda gelmiyor.
Bu arada tekrar aramıza katıldığın ve yazdığın için sağol
__________________
Kod adı : Mutluluk <br />Yazan Oynayan Yöneten Pamir Mühür
PAMİRNAZLI isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-09-2007, 06:07 PM   #3 (permalink)
Yüzbaşı
 
yakamoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2006
Bulunduğu yer: Eskişehir
Mesajlar: 583
Tesekkür: 1,275
238 Mesajinıza toplam 800 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to behold
Standart Ynt: ÇOK PARA İSTİYORUM

Asisler hoşgeldin inançlarınla inandıklarınla yazılarınla birlikte. Seni yeniden aramızda görmek çok güzel. super
__________________
TANRIM, BANA DEĞİŞTİREBİLECEĞİM ŞEYLERİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN CESARET,DEĞİŞTİREMİYECEKLERİMİ KABUL İÇİN SABIR VE İKİSİNİ BİRBİRİNDEN AYIRMAK İÇİNDE AKIL İHSAN EYLE...

Değişmeyen Tek Şey Değişimdir
yakamoz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-09-2007, 06:09 PM   #4 (permalink)
asisler
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: ÇOK PARA İSTİYORUM

Ne diyeceğimi inan ki bilmiyorum..

Aslına bakarsan bende yok demek bile başlı başına bi sebep değilmi paranın bize gelmemesi için.

Aşk konusunda ise üzülerek söylüyorum " sanırım aynı durumdayız "

yaklaşık 10-12 yıldır kişisel gelişim, insan psikolojisi, iletişim becerisi, davranış bilimleri ve bilinçaltı ile etkili iletişim gibi konularda araştırmalar yapıyorum ve öğrendiklerimi tek cümle ile özetlemem istenirse söyleyebileceğim tek cümle insanın başına ne gelirse sebebini kendinden bilmesi olacaktır. Tüm olumlu ve olumsuz olaylar dahil buna.

Biraz daha derin düşünmek gerekirse hemen hemen bütün insanlaraz çok silahlarla haşır neşir olmuşlardır değilmi ? ( oyuncakta olsa ) ve bilirsinizki bir silahı hedefe doğrulttuğunuzda onu vurabilmek için yapmanız gereken arpacık ile gez denen kısımları gözünüz ile aynı hizaya getirerek hedefe ateş etmenizdir. Aksi halde her ne kadar arpacık ile gez hedefe baksada gözümüz hedefe odaklanmamışsa onu vurmak imkansızlaşır.

Buradan hareketle beynimiz yada bilincimiz ile dilimiz her ne kadar istediklerini söyleselerde gönlümüz ( diğer bir adı ile bilinçaltımız ) hedefte kilitlenmiş değilse onu lmamız pek imkanlı olmayacaktır...

Ve işte acı gerçek...

Acaba gönlümüz ile konuşmayı başarabiliyormuyuz ?

Selamlar saygılar
  Alıntı ile Cevapla
Alt 27-09-2007, 08:59 PM   #5 (permalink)
Teğmen
 
yildizlar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2006
Mesajlar: 134
Tesekkür: 2
23 Mesajinıza toplam 75 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yildizlar is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: ÇOK PARA İSTİYORUM

Bu zengin bir evren ve hepimiz için bolluk var...

Para, parayı çeker diye boşuna dememişler. Sürekli bolluğu düşünmek ve zengin gibi hissetmek gerek.

Tam olarak para nasıl çekilir bilmiyorum ama sizin de dediğiniz gibi düşünce şeklini değiştirmek en büyük adım. Fakat daha somut örneklere ihtiyacım var. dusun

__________________
Burada ne dilersen olur, Bak hep yıldızlar kaymakta, Onları saymayı bırak, Onlar bizi saymakta, Kaç kişi kaldı inanan, Güzele ait olan, Karanlığından korkmadan, Işığını arayan... (Feridun Düzağaç-Yıldızlar)
yildizlar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-09-2007, 09:34 PM   #6 (permalink)
Çevirmen
 
Üyelik tarihi: May 2007
Mesajlar: 327
Tesekkür: 0
90 Mesajinıza toplam 284 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tresor is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: ÇOK PARA İSTİYORUM


cok sukur senı burda gormek ne guzel sevgılı asısler, kım tutar senı, sevgıler tresor
tresor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-09-2007, 12:24 AM   #7 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2007
Mesajlar: 93
Tesekkür: 0
19 Mesajinıza toplam 35 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
orpheo is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: ÇOK PARA İSTİYORUM

aşk önemli değil ya .para olsun yeter.offf daha çok gencim.umarım beni buluri.yada ben onu bulurum.çok para istiyorum.tek güç para artık.
__________________
blues serinletir.......<br />rock titretir..................<br />heavy metal iyileştirir .................<br /><br /><br /><br /><br /><br />toplam 8 kere kullanmış olduğum dunlop koşu bandımı satıyorum.sıfır modeli 950 ytl.ben 600'e bırakıyorum.televizyon sehpasını ve hertürlü techizatını yanındada veriyorum.
orpheo isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-09-2007, 11:31 PM   #8 (permalink)
Pınar Akgüç
 
pakguc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2007
Bulunduğu yer: çekmeköy/İstanbul
Mesajlar: 475
Tesekkür: 20
176 Mesajinıza toplam 519 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pakguc isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
Standart Ynt: ÇOK PARA İSTİYORUM

sevgili asisler,

işte olay senin dediğin gibi, "acaba gönlümüz ile konuşmayı biliyor muyuz?"
bunu nasıl anlayacağız?
ya da gönlimiz ile nasıl konuşacağız?

bunu senin başarıyla yaptığına inanıyorum ve senden öğreneceğim çok ey olduğuna
pakguc isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-10-2007, 12:48 AM   #9 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2007
Mesajlar: 38
Tesekkür: 0
26 Mesajinıza toplam 68 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tresome is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: ÇOK PARA İSTİYORUM

Ben öle para filan istemiyorum, çok para hiç istemem zaten, sevgi, dostluk,aşk daha önemli bence
tresome isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-10-2007, 06:49 AM   #10 (permalink)
asisler
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: ÇOK PARA İSTİYORUM

İsteklerimiz ne olursa olsun..


Bu ister para, ister sağlık, yada herhangi başka konu olabilir. ( iç huzuru vb. )

Bizim içimizden geçenlere ulaşmamızın tek bi yolu var benim kendi şahsi görüşüme göre insan istisnasız her an isteme durumundadır. Hani The Secret ta belirtişmişya. şunu istiyorum dersiniz ve isteğinize daha o an cevap verilmiştir aslında. Sizin isteğiniz tamda o anda yaratılmıştır kimilerinin Evrenin sınızsız gücü, kimilerinin ALLAH c.c. diye adlandırdığı yüce güç tarafından.
Ve bizler istekte bulunduğumuz zaman diliminden başlamak kaydı ile başımızın üzerinde çooookkk yükseklerde o isteğimizle beraber yürümeye başlarız. Gün geçtikçe dünde kaldığını sandığımız tüm arzularımız birer birer bize ulaşır. Tabiii onlarla paralel olarak yürümeyi başarabilirsek. İnsan beyni zaman kavramı ile sınırlandırıldığı için bazı şeyleri anlamakta güçlük çeker. Zaman olmasaydı bizler her istediğimize o an ulaşabiliyor olacaktık :) Çok güzel ama biz isteklerimize gem vurmayı başarabilen varlıklar değiliz ki ( yada duygularımıza diyelim )
Bir an olur sinirleniriz kendi kendimize yaptığımız bi hatadan dolayı ve deriz ki " HAY ALLAH BENİ KAHR........... yaaaaa " çokkk dikkat etmek gerek buna. Çünkü o an biz tüm benliğimizle kendimize kızmışızdır ve söylediklerimizi duygularımızla yoğurarak göndermişizdir evrene. İşte düğüm burada bence. Biz o andan itibaren kahrolmaya doğru gidiyoruzdur artık. Taaa ki kendimizi geçmişte yaşadığımız o bela okuma anından çok daha fazla duyguyla besleyebildiğimiz Sevgi ile iyi dilekler bulunabildiğimiz ana kadar. Bundan dolayı BİZ hep yaşamın çalkantılarla olduğunu zan eder dururuz. sorarız kendi kendimize " hayatımın daha güzele doğru gitmesi için ne yapabilirim " diye. Kendimizi kandırdığımız en büyük noktaya gelince ise. " BİZ O ÇALKANTILARLA DOLU, SÜREKLİ GELGİTLER YAŞANAN, ARA SIRA TSUNAMİLER OLUŞAN OKYANUSUN İÇİNDE DEĞİLİZ. BİZLER OKYANUSUN TA KENDİSİYİZ. DOLAYISIYLA TSUNAMİLERİ YARATANLARDA "
Sevgili izumi, hani bugün ( 30 eylül 2007 pazar ) İstanbul buluşmasında özellikle senin üzerinde durduğun bi konu vardıya. Bilinçaltını temizleme konusu hani super bunun tam olarak nasıl yapılabileceği konusunda herhangi bilgim olmasa da. Az çok cevap niteliği taşıyabilecek bi görüşüm var benim.
BİZİM şu an geçmişteki tüm söylemlerimizle ( isteklerimiz ) paralel olarak bi hayat sürdüğümüzü varsayarsak. Ve bunların ne kadar büyük önem arz ettiğini de düşünürsek eğer. Bi an durup düşündüğümüz de hemen ahlayıp sızlanmaya başlayabiliriz " Ya ben eskiden hayata karşı bu kadar bilinçli değildim ve kötü isteklerdede bulundum, dolayısı ile onlarda zamanı geldiğinde bana ulaşacak " diye.

Ama yapabileceğimiz bişey daha var....

Bizler şimdi şu andan itibaren çok daha büyük bi sevgiyle Evrene nükleer boyutta olumlu enerjiler gönderebilir, hem böylelikle geçmişteki inançlarımız ( isteklerimizle ) beraber yürümekte olduğumuz yoluda değiştirebiliriz diye düşünüyorum.

Tali yoldan otobana çıkmak gibi bişey bu

Hem engebeli yol geride bırakılmıştır hemde hızımız ikiye hatta üçe katlanmıştır artık

Geçmişin bi önemi kalmamıştır süperizzz uçuyoruz yahu

Özetleyecek olursak

" Çevremde gördüğüm herşey birer toz bulutu ve ben bütün toz bulutlarını yönetebiliyorum. "

" Herkes gibi bende çok mutluyum "

" 35 yaşıma kadar beş milyon dolara sahip olmamı sağladığın için sana çok teşekkür ederim, minnettarımmmmm.... "

gibi olumlamalarda bulunmalı ve gerçek anlamda uçmaya başlamalıyız. Kim ne derse desin Pilot olan biziz ve diğer şahısların pilotun işine karışmaya hakkı olmadığı için onların görüşlerini ( en azından olumlamalarımız hakkındaki ) hiç bi şekilde dikkate almayarak Formula bir aracımızı kullanmaya devam etmeliyiz...

Artık yol değişti otobandayız.

UÇUYORUZZZ..




Umarım az çok anlatabilmişimdir düşüncelerimi...

Sevgiler saygılar...
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


ÇOK PARA İSTİYORUM

Gizemli Konular ve Bilinçaltının Bilinmeyenleri ÇOK PARA İSTİYORUM Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız “Para insanın elinin kırıdir.” “Zenginler kötü kalpli ve bencildir.” “Paradan çok daha önemli ve değerli şeyler vardır.” “Fazla param olmasın ama gönlüm zengin olsun.” “Benim kısmetim kapalı.” “Paranın gözü kör olsun.” “Bu devirde para aslanın ağzında” Yukarıdaki örnekleri çoğaltmak mümkün. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bilinçaltının Bilinmeyenleri telkin cd indir izle İstanbul Bilinçaltının Bilinmeyenleri nerededir kimdir Bilinçaltının Bilinmeyenleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bilinçaltının Bilinmeyenleri hipnoz Bilinçaltının Bilinmeyenleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bilinçaltının Bilinmeyenleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bilinçaltının Bilinmeyenleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:21 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.