Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-10-2007, 06:49 AM   #10 (permalink)
asisler
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: ÇOK PARA İSTİYORUM

İsteklerimiz ne olursa olsun..


Bu ister para, ister sağlık, yada herhangi başka konu olabilir. ( iç huzuru vb. )

Bizim içimizden geçenlere ulaşmamızın tek bi yolu var benim kendi şahsi görüşüme göre insan istisnasız her an isteme durumundadır. Hani The Secret ta belirtişmişya. şunu istiyorum dersiniz ve isteğinize daha o an cevap verilmiştir aslında. Sizin isteğiniz tamda o anda yaratılmıştır kimilerinin Evrenin sınızsız gücü, kimilerinin ALLAH c.c. diye adlandırdığı yüce güç tarafından.
Ve bizler istekte bulunduğumuz zaman diliminden başlamak kaydı ile başımızın üzerinde çooookkk yükseklerde o isteğimizle beraber yürümeye başlarız. Gün geçtikçe dünde kaldığını sandığımız tüm arzularımız birer birer bize ulaşır. Tabiii onlarla paralel olarak yürümeyi başarabilirsek. İnsan beyni zaman kavramı ile sınırlandırıldığı için bazı şeyleri anlamakta güçlük çeker. Zaman olmasaydı bizler her istediğimize o an ulaşabiliyor olacaktık :) Çok güzel ama biz isteklerimize gem vurmayı başarabilen varlıklar değiliz ki ( yada duygularımıza diyelim )
Bir an olur sinirleniriz kendi kendimize yaptığımız bi hatadan dolayı ve deriz ki " HAY ALLAH BENİ KAHR........... yaaaaa " çokkk dikkat etmek gerek buna. Çünkü o an biz tüm benliğimizle kendimize kızmışızdır ve söylediklerimizi duygularımızla yoğurarak göndermişizdir evrene. İşte düğüm burada bence. Biz o andan itibaren kahrolmaya doğru gidiyoruzdur artık. Taaa ki kendimizi geçmişte yaşadığımız o bela okuma anından çok daha fazla duyguyla besleyebildiğimiz Sevgi ile iyi dilekler bulunabildiğimiz ana kadar. Bundan dolayı BİZ hep yaşamın çalkantılarla olduğunu zan eder dururuz. sorarız kendi kendimize " hayatımın daha güzele doğru gitmesi için ne yapabilirim " diye. Kendimizi kandırdığımız en büyük noktaya gelince ise. " BİZ O ÇALKANTILARLA DOLU, SÜREKLİ GELGİTLER YAŞANAN, ARA SIRA TSUNAMİLER OLUŞAN OKYANUSUN İÇİNDE DEĞİLİZ. BİZLER OKYANUSUN TA KENDİSİYİZ. DOLAYISIYLA TSUNAMİLERİ YARATANLARDA "
Sevgili izumi, hani bugün ( 30 eylül 2007 pazar ) İstanbul buluşmasında özellikle senin üzerinde durduğun bi konu vardıya. Bilinçaltını temizleme konusu hani super bunun tam olarak nasıl yapılabileceği konusunda herhangi bilgim olmasa da. Az çok cevap niteliği taşıyabilecek bi görüşüm var benim.
BİZİM şu an geçmişteki tüm söylemlerimizle ( isteklerimiz ) paralel olarak bi hayat sürdüğümüzü varsayarsak. Ve bunların ne kadar büyük önem arz ettiğini de düşünürsek eğer. Bi an durup düşündüğümüz de hemen ahlayıp sızlanmaya başlayabiliriz " Ya ben eskiden hayata karşı bu kadar bilinçli değildim ve kötü isteklerdede bulundum, dolayısı ile onlarda zamanı geldiğinde bana ulaşacak " diye.

Ama yapabileceğimiz bişey daha var....

Bizler şimdi şu andan itibaren çok daha büyük bi sevgiyle Evrene nükleer boyutta olumlu enerjiler gönderebilir, hem böylelikle geçmişteki inançlarımız ( isteklerimizle ) beraber yürümekte olduğumuz yoluda değiştirebiliriz diye düşünüyorum.

Tali yoldan otobana çıkmak gibi bişey bu

Hem engebeli yol geride bırakılmıştır hemde hızımız ikiye hatta üçe katlanmıştır artık

Geçmişin bi önemi kalmamıştır süperizzz uçuyoruz yahu

Özetleyecek olursak

" Çevremde gördüğüm herşey birer toz bulutu ve ben bütün toz bulutlarını yönetebiliyorum. "

" Herkes gibi bende çok mutluyum "

" 35 yaşıma kadar beş milyon dolara sahip olmamı sağladığın için sana çok teşekkür ederim, minnettarımmmmm.... "

gibi olumlamalarda bulunmalı ve gerçek anlamda uçmaya başlamalıyız. Kim ne derse desin Pilot olan biziz ve diğer şahısların pilotun işine karışmaya hakkı olmadığı için onların görüşlerini ( en azından olumlamalarımız hakkındaki ) hiç bi şekilde dikkate almayarak Formula bir aracımızı kullanmaya devam etmeliyiz...

Artık yol değişti otobandayız.

UÇUYORUZZZ..




Umarım az çok anlatabilmişimdir düşüncelerimi...

Sevgiler saygılar...
  Alıntı ile Cevapla