| ||||||||||
| |
| Bilgelik Hikayeleri bilgelik hikayeleri |
Serbest Kürsü ve Bilgelik Hikayeleri çerez tabağı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız önce elim teşekkür butonuna gitti ben napıyorum dedim...neye teşekkür ediyorum ki...adam 4-5 yıl demiş..sen beni cadı diye yaktıracakmısın..bizim kaknem teyzeler, kendilerinde bulunan hastalıklar bende yok diye şimdiden afaroz ettiler beni..birde 55 yaşından sonra düğünlerde dans gösterisine çıkarsam neler yaparlar biliyormusun...benim ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bilgelik Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Bilgelik Hikayeleri nerededir kimdir Bilgelik Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bilgelik Hikayeleri hipnoz Bilgelik Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bilgelik Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bilgelik Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi
çerez tabağı | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #5 (permalink) |
| Guest
| önce elim teşekkür butonuna gitti ben napıyorum dedim...neye teşekkür ediyorum ki...adam 4-5 yıl demiş..sen beni cadı diye yaktıracakmısın..bizim kaknem teyzeler, kendilerinde bulunan hastalıklar bende yok diye şimdiden afaroz ettiler beni..birde 55 yaşından sonra düğünlerde dans gösterisine çıkarsam neler yaparlar biliyormusun...benim tohumlukta söz verdi..anne sana söz veriyorum ağustostan sonra düşünücem diye..bak bak bak bak..oyalıyor aklı sıra...ağustostan sonra düşüncek..kaç yıl? onunda senden farkı yok..4-5 yıl...ben şu günleri atlatayımda..az kaldı..evrene gelin kızımı sipariş ettim bile, beyendiğim bir kız var, yaşı küçük..işte buydu benim yıllardır korktuğum... zaman geçtikçe huyunuza göre bulsanız yaşınıza göre bulmak için çerez tabağının dibini kurcalayacaksınız...işin kötüsü bizde yakın gözlüklerimizi takıp aramaya eşlik edeceğiz...demir tavında dövülür..hadi bakayım..açın gözünüzü.. |
|
| Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Bilgelik Hikayeleri çerez tabağı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız önce elim teşekkür butonuna gitti ben napıyorum dedim...neye teşekkür ediyorum ki...adam 4-5 yıl demiş..sen beni cadı diye yaktıracakmısın..bizim kaknem teyzeler, kendilerinde bulunan hastalıklar bende yok diye şimdiden afaroz ettiler beni..birde 55 yaşından sonra düğünlerde dans gösterisine çıkarsam neler yaparlar biliyormusun...benim ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bilgelik Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Bilgelik Hikayeleri nerededir kimdir Bilgelik Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bilgelik Hikayeleri hipnoz Bilgelik Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bilgelik Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bilgelik Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi