![]() |
Sitenin 1 yılının değerlendirilmesi Partisi Geçmiş olsun Yakamoz. Umarım en kısa zamanda iyileşirsin. Bu arada birinci yılımız kutlu olsun kahvesmiley |
Sitenin 1 yılının değerlendirilmesi Partisi geçmiş olsun yakamozcum.aklıma geliyosun merak etmiştim seni..olmayan b i kaç kişiyi daha..inşallah ciddi bişey degildir.. gulensmiley |
Sitenin 1 yılının değerlendirilmesi Partisi Yakamoz geçmiş olsun,Allah'tan acil şifalar diliyorum |
Sitenin 1 yılının değerlendirilmesi Partisi Yakamoz hn. geçmiş olsun. -----------o------------- Madem kutlama yapıyorsunuz bu da benden. Yakamoz ve hayatı degişenlere. [youtube=425,350]Y9u4-14LuqE[/youtube] |
Sitenin 1 yılının değerlendirilmesi Partisi Geçmiş olsun Yakamoz tez zamanda iyileşirsin inşallah acil şifalar |
Sitenin 1 yılının değerlendirilmesi Partisi Merhaba Murat, Skorpy, Emel, Etterna, Lalezar, Lerzan, Dost78, Korkunç ve Turgay. Sizlerin bu güzel dileklerinizi, dualarınızı okuyunca duygulandım ve çok mutlu oldum, çok teşekkür ederim. Sevgili Korkunç, video seçimin süper olmuş izlerken bende düşüncemde oynadım bebeyle beraber harikaydı cilgin897 Hepinize kucak dolu sevgi ve mutluluk sunuyorum. Hayat ve hayatlar her an değişiyor bir şekilde, hayatın güzel sürprizlerinin yanında baharatlı ve hatta acı sürprizleri de oluyor bazen. Sürpriz paketin içinde her ne olursa olsun o paketleri sevgiyle açıp mutlulukla sarmalamak gerekiyormuş bunu da yeni öğrendim . Eskiden biraz hasta olsam moralim sıfır olur isyan bayrağına sarılırdım. Ama bu sefer o kadar ..herşeye rağmen içimde tanımlayamadığım duygular var. İçimde bir sevgi yumağı ve hastalığı yenme azmi. Telkinler her gün bana yeni bir ben keşfettiriyor Atakan Bey’e sonsuz teşekkürler. Yeni mutluluk tarifim: Mutlu olmak için sadece nefes almak yeterli… Sevgiyle ve hoşça kalın… hismiley |
Sitenin 1 yılının değerlendirilmesi Partisi Yakamoz geçmiş olsun.acil şifalar diliyorum. |
Sitenin 1 yılının değerlendirilmesi Partisi Yakamoz geçmiş olsun, biran önce sağlığına kavuşmanı dilerim... Yazılarını özledik... |
Sitenin 1 yılının değerlendirilmesi Partisi Tüm site sakinlerine merhabalar öncelikle! Sevgili Yakamoz geçmiş olsun; umarım biran önce sağlığınıza kavuşursunuz. Bizim siteye gelince ;bu zamana kadar emeği geçen,yüreğini koyan herkese teşekkürler. Güzel diyarlara giden bir yolun başlarında biraraya geldiğimizi ve bundan sonrasında da hep birlikte o güzelliklere doğru ilerliyeceğimizi umud ediyorum.İyiki biraradayız,iyiki bu yoldayız... Hayatın giz'ine doğru iyi yolculuklar dileğimle... Sevgilerimle... sung66 [youtube=425,350]4Go87MWHi5I[/youtube] |
Sitenin 1 yılının değerlendirilmesi Partisi Gracias a la Vida(Teşekkürler Hayat)/Mercedes Sosa Teşekkürler hayat! Bana bütün bahşettiklerin için İki göz verdin bana, her açtığımda onları Kusursuzca ayırt edebiliyorum siyahı beyazdan, Ve cennetin yıldızlı görüntüsünü, Ve de kalabalıklar içerisindeki sevdiğimi Teşekkürler hayat! Bana bütün bahşettiklerin için Bana ses ve harfleri verdin, Ve onlarla haykırıp, düşünebildiğim kelimeler, Anne, arkadaş,kardeş ve yanan ışık, Bir de sevda, duygularıma yol gösteren... 128956 8977 cilgin897 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:43 PM. |