![]() |
Sitenin 1 yılının değerlendirilmesi Partisi bu site hakkında düşündüklerim kısaca güvenilir sağlam temelleri olan üyeleri mükemmel seviyeli ve giren herkesin kendinden birşeyler bulabileceği bir site inşaallah böylede devam edecek meyve veren ağaç taşlanır ara sıra belki ufak tefek şeyler olacak ama bu kaçınılmaz hele bu yaşadığımız çağda normal bile ama suistimaller yani ama bunlarıda hepberaber anlayış ve sağduyuyla aşacağız ben inanıyorumki hayatımdeğişti belki 10 s ene sonra mükemmel bir hal alacak zaten hep söylüyorum buradaki arkadaşlarımız hepsi birbirinden değerli insanlar daha nice senelere beraber inşaallah atakan başarılarının devamını dilerim |
Sitenin 1 yılının değerlendirilmesi Partisi Tebrikler, hayatımdegisti.com ekibi. Başka söze gerek yok. Tebrikler. |
Sitenin 1 yılının değerlendirilmesi Partisi işte hayatım degiştiye olan aşkımı anlatabilecegim bi parça.rafetçim'den sürgün[youtube=425,350]_-XODVof4l4[/youtube] |
Sitenin 1 yılının değerlendirilmesi Partisi Nice mutlu yıllara...Allah bir sitede kocatsın bizleri Yıllandıkça güzelleşiyor,gençleşiyor ve güzelleştiriyor,neşelendiriyor canım hayatimdeğiştim bir taneciğim smiliyface ağla mutluluk göz yaşları bunlar gulensmiley Sitenin mimarı Atakan bey'in çalışmalarının ve gayretinin sonucudur bu muhteşem site.Kendi çapımda tebrik,takdir ve teşekkür ederim. 25889 |
Sitenin 1 yılının değerlendirilmesi Partisi k8908 Daha nice mutlu,başarılı,huzurlu güzel yıllara temennisi ile... 44 Arkadaşlar hepimizi en içten duygularımla kutluyorum blissy blissy blissy k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 |
Sitenin 1 yılının değerlendirilmesi Partisi 44 Tabi en büyük tebrik bence size atakan bey k8908 göstermiş oldugunuz etkin ve yararlı çabalarınız için çook tesekkürler ... sapkal89 |
Sitenin 1 yılının değerlendirilmesi Partisi Merhaba ATAKAN bey, Merhaba Değerli arkadaşlar; Ritmotrans Tarihinin 1. yılını, Atakan Beyi ve hepinizi tüm içtenliğimle tebrik ediyor ve kutluyorum. 25889 guitar (yaklaşık 1 aydır rahatsızlığım nedeniyle aktif katılımda bulunamıyorum sürekli yatmak zorunda olduğum için ama inşallah en yakın zamanda sağlığıma kavuşup sizlerin aranızda olmayı diliyorum. Yazamasam bile pc yi açtırıp yazılarınızı büyük bir zevkle okumaya çalışıyorum) super İYİ Kİ VARSINIZ VE BURADASINIZ hismiley k8908 N İ C E Y I L L A R A k8908 |
Sitenin 1 yılının değerlendirilmesi Partisi (Bir süredir gözlerim sizi arıyordu çok geçmiş olsun yakamoz hanım.Allahtan çok acil şifalar diliyorum.Dualarım sizinle bir an önce iyileşip o güzel ve eşsiz paylaşımlarınızla geri dönün lütfen sizi okumak çok keyif veriyor bana 12389 blissy ) |
Sitenin 1 yılının değerlendirilmesi Partisi yakamoz çok çok geçmiş olsun inşaallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun dualarımız seninle |
Sitenin 1 yılının değerlendirilmesi Partisi Çok geçmiş olsun yakamoz üzldüm. sad456 Umarım en kısa zamanda saglıgına kavusursun ... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:51 PM. |