Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Forum > Beyaz Masa

Uyarılar

Sitenin 1 yılının değerlendirilmesi Partisi

Forum ve Beyaz Masa Sitenin 1 yılının değerlendirilmesi Partisi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sitemiz 1 yılını doldurmadı.Ancak mail grubu vardi siteden önce bu nedenle ben 1 yıl olarak kabul ediyorum.Hatta 1 yılı geçtik bile.. Ben genel olarak başlıklar halinde değerlendirmeler yaptim.Sizlerde eklemeler yapabilir ve partiye katilabilirsiniz. Kişisel Gelişim Konusu Sitemizin öncelikli amacı kişisel ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Beyaz Masa telkin cd indir izle İstanbul Beyaz Masa nerededir kimdir Beyaz Masa çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Beyaz Masa hipnoz Beyaz Masa olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Beyaz Masa hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Beyaz Masa kuantum düşünce kitap haberi

Sitenin 1 yılının değerlendirilmesi Partisi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17-04-2007, 02:21 PM   #1 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Sitenin 1 yılının değerlendirilmesi Partisi

Sitemiz 1 yılını doldurmadı.Ancak mail grubu vardi siteden önce bu nedenle ben 1 yıl olarak kabul ediyorum.Hatta 1 yılı geçtik bile..
Ben genel olarak başlıklar halinde değerlendirmeler yaptim.Sizlerde eklemeler yapabilir ve partiye katilabilirsiniz.


Kişisel Gelişim Konusu
Sitemizin öncelikli amacı kişisel gelişimdir.Bundan sonrada bu konu daha çok ön plana çıkacaktır.

Bana gelen yorumlardan ve kendi yaşadıklarımdan yola çıkacak olursam bu konuda ki başarımızı oldukça yüksek düzeyde buluyorum.
Çeşitli mesleklerde ve yaş gruplarında bir çok üyemiz kişisel gelişim konusunda umduklarının çok ötesinde fayda sağlamışlardır.
Bu kişiler günlük yaşamlarında herhangi bir sorunu olmayan telkinleri sadece kişisel gelişim amaçlı dinleyen kişilerdir...
.Öğretim görevlileri ,diş hekimleri ,doktorlar,pilotlar, tiyatrocular hatta dizi oyuncuları sanatçılar ve hemen hemen akla gelebilecek bir çok meslekten üyemiz vardir...
Yurtdışında okuyan öğrencilerden oldukça olumlu yorumlar aldık.Özellikle ülke değiştirmenin getirdiği uyum süreci düşünülüğünde telkinler ile birlikte kendilerini daha rahat ifade ettiklerini belirttiler...


Suçluluk Duygusundan Kurtulmanın Fizyolojik Etkileri

Bir çok üyemiz suçluluk duygularından kurtuldu.Sadece bu bile kişisel gelişim için büyük bir adımdır.
Bu duygudan kurtulma ile birlikte yıllardır çalışmayan tiroid bezi çalışanlar ,varis ağrıları geçenler,stresin azalması ile birlikte fıtık gibi ağrıların azalması gibi bir çok olumlu etki ortaya çıkmıştır.

Sosyal Fobi

Sitemiz kişisel gelişim sitesi ancak sosyal fobili olup sitemizden faydalanan bir çok kişi vardır.
Bunlardan düzenli olarak telkinleri dinleyen onlarca üyemiz hayatlarında değişimi ücretsiz olarak sağlamışlardır.
Topluluk karşısında konuşma sosyallik artitirici gibi telkinler yanisira sosyal fobi telkinide sitemize ücretsiz olarak eklenmiştir...

Panik Atak
Aslında sitemizin kuruluş amacının panik atak ile hiç bir ilgisi yoktur.Buna rağmen kişisel gelişim amaçlı telkinleri dinleyen üyelerimiz panik atak ile ilgili sorunlarının oldukça hafiflediğini ve yaşamlarında değişim sağlandığını ifade etmişlerdir.

Kilo Verme

Kilo verme konusunda sitemizde çok çalışma yapilmadi.Buna rağmen sitemizde ki telkinler ile birlikte ciddi kilo verenler olmuştur.Hatta 20 kilo veren bile olmuştur.

Ancak kilo konusunda daha çok çalışma yapilmali.Bu örnekler daha fazla arttirilmali.
Kişisel gelişim konusunda ki başarımız kilo vermeye göre daha çok belirgin olmuştur...
Sigara Bırakma
Sitemize üye olup sigara birakan bir çok üyemiz olmuştur.Bunlardan bir kısmı sigara birakma telkini dinlememiş sadece kendini iyi hissetme sayesinde sigaradan vazgeçmişlerdir.Bir bölümü ise sigara birakma tekini kullanmıştır.

Sitemizi Destekleyenler

Sitemiz konu ile ilgili bir çok uzman tarafından desteklenmiştir.Çevirisini yaptiğimiz scriptler 500 üzeri psikolog ve doktorun üye olduğu bir mail grubunda teşekkür mesajı ile yayinlanmiştir..
Ayrica bu konuda ki en yetkin isimlerden Bilinçli Hipnoz Derneği Başkanı Dr Eşref Müezzinoğlu kitabında scriptlerimize yer vermiştir...
Dr Turgut Fidan sitemizde portal doktoru olarak görev almıştır.Çeşitli nlp uzmanları sitemizde verilen mp3 leri kendi terapilerinde kullandıklarını ve daha çabuk çözülmeler sağlandığını ifade etmişlerdir.Bazı seminerlerde bizim scriptlerimizin kullanıldığı haberlerini aliyorum.
Ekibimizi daha güçlendirmek için önümüzde ki günlerde çalışmalara ağırlık verilecektir.
Sitemizde moderator olarak görev alan Ahmet Bey,Mert Bey,Yakamoz'a ayrıca teşekkür ederim..
Çevirileri ile katkıda bulunan Lalezar,Periprensesi,Lerzan çok teşekkürler...
Lerzan'a ayrica katilimlari için teşekkür ediyorum.Geldiği günden bu yana foruma kattığı renk ve hareketlilikten ötürü...

Sitenin Mali Durumu

Sitemiz ilk açıldığında 5 gb hosting ile başlamıştı.Hosting masraflarını ve tasarım ile ilgili bedelleri ben karşılıyordum.
Dosyaları rapidshare gibi paylasim programlarina yüklüyorduk.Şu anda ise yurtdışında 1,5 tb (1500 gb) yurtiçinde 15gb aylık hosting limitimiz bulunmaktadır.Her geçen gün mali olarakda güçlenen bir sitemiz var.
Güncellemeler ve tasarimlar yapilacaktir.İngilizce olarak yayın yapan http://www.ritmotrance.com sitesi henüz faaliyete geçmemiş olsa da iler ki zamanlarda bu portalda aktif olarak açılacaktır.
Dünyada subliminal ile ilgili yayin yapan çok site var.Oldukça büyük olan bu pazarda herhangi bir Türk sitesi ne yazik ki yok.
İngilizce açacağımız site bu sitelerle rahatlıkla rekabet edecektir.Diğer ingilizce sitelerin reklam bütçeleri oldukça fazla.
İler ki aylarda google'da ingilizce reklamlar için belirli bir bütçe ayirilacaktir.Böylece dünyada hangi ülkeden olursa olsun google'da belli kelimeler yazildiğinda ritmotrance.com ön sıralarda çıkacaktır.

Geride biraktiğimiz bir yıl boyunca mesajları ile katılımları ile destek olan görüş ve önerilerini paylaşan burada ki emeğe saygı gösteren tüm üyelerimize teşekkürler...



"Bazi insanlar vardir, hepimiz biliriz, buyuk ihtimalle kendimiz de bir donem boyleydik; boyle insanlar catismadan medet uman, catismadan beslenen varliklardir; bir cins vampir gibi.. Temelde ozsaygi eksiklikleri oldugundan, baskalarina ve hayata saygili davranmakta ciddi zorluklar yasarlar"
Bu son cümle bir mail grubundan alinti...Gerçektende çatışmadan beslenen böyle ego tatmini sağlayan kişiler her yerde mevcut. Sitemize bu amaçla üye olup üzüm yemekten çok bağcı dövmeye gelenler olmuştur.Bir de her insanın böyle dönemleri oluyor.
Kendimden hatirlarim bundan 10 sene önce böyle bir ingilizce siteye girip ne yapiyorsunuz bunlar saçmalık falan demiştim... Ancak herkesin böyle dönemleri olması demek bu forumda bu tip saldırı ve hakaretlere izin verilecek anlamına gelmemektedir.Site huzurunu bozanlar için gerekli önlemler alınmaya devam edecektir.


Sesli Sunumlar

Sesli sunumlar ile ilgili hazirliklarim sürmektedir.Bu sunumlar sayesinde genel olarak sorulan soruların cevaplarını sesli olarak dinleyebileceksiniz.Böylesi daha bilgilendirici ve pratik olacaktır.

Sizlerde site ile ilgili görüşlerinizi ekleyebilir ve partiye katılabilirsiniz. wave








 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-04-2007, 02:46 PM   #2 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2006
Mesajlar: 170
Tesekkür: 0
57 Mesajinıza toplam 165 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kadirayvaz is an unknown quantity at this point
Standart Sitenin 1 yılının değerlendirilmesi Partisi

Valla çok güzel.Duygusallaştım yazıyı okuduktan sonra.Niye duygusallaştın diye sorarsanız.Bilmiyorum.........Duygusallaştım işte................Belkide sitenin ilk üyelerinden biri olduğum içindir.
__________________
Yapabileceğine inanmak, kendi kendini gerçekleştiren bir kehanettir. ANTHONY ROBİNS
kadirayvaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-04-2007, 03:04 PM   #3 (permalink)
Site Yaşam Koçu
Mert Ölçer
 
Merto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2006
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 660
Tesekkür: 1,067
471 Mesajinıza toplam 3,964 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Merto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond repute
Standart Sitenin 1 yılının değerlendirilmesi Partisi

Kişisel gelişim konusunda birçokları gibi farklı konularda araştırmalar yapıp değişik çalışmalara katıldığım sıralarda üye olduğum bir e-posta grubuna gelen tavsiye ile tanıştım Hayatım Değişti ile
Bir blog sayfasında yapılan çalışmalardan ve subluminal sistemden bahsediliyordu...Birçoğumuzun yaptığı gibi önce merak ve hadi bakalım yaklaşımıyla tanıştım telkinlerle...İlk dinlediğim andan itibaren çok büyük değişiklikler hissettim ve bunları Atakan bey ve diğer arkadaşlarla paylaştım...Bir hevesle başlayıp sonra yarım bıraktığım yada sonunu getiremediğim işler gibi olacaktı belkide buda...bir süre sonra öylede oldu...ama bu kez farklı birşey vardı...Ve birşeyler beni yeniden telkinleri dinlemeye itti...ben şimdi bunun telkinlerin bende ilk dinlediğim süreçteki etkisi olduğunu anlayabiliyorum....Beni geri getirip yeniden ele almamı sağlayan suçluluk duygularının azalması ve artan kendine güvendi...Çünkü bu etkiler bütün hayatıma yansıyordu.
Bu süreçler içerisinde yukarıda Atakan beyin bahsettiği ve şimdi sonuçlarına hep birlikte tanık olduğumuz gelişmeler oldu Hayatım Değişti de. En son forumdaki bu hoş paylaşımlar, birbirine dokunan hayatlar, paylaşılan coşku ve tedirginlikler, kimi zaman başarı hikayeleri, kimi zaman sıkıntılar...ama sonuçta hep düze çıkıldı.
Bu 1 yıllık süreç içerisinde Atakan beyin bu projeye ve yolu buralara düşen arkadaşlara göstermiş olduğu özen ve hassasiyet, karşılıksız paylaşımları, gelişime olan tutkusu bence önemli rol oynadı.

Burada bulunduğum sürece paylaşımda bulunduğumuz, bir şekilde hayatlarımızın ucundan kenarından da olsa değdiği tüm arkadaşlara teşekkür ederim....

Nice gelişim içindeki yıllara arkadaşlar. Teşekkürler Atakan.
__________________
HERŞEY MÜMKÜNDÜR İMKANSIZ ZAMAN ALIR.

http://www.mertolcer.com/
http://www.facebook.com/yasamkocum
http://www.facebook.com/vizyongelistirme
Merto isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-04-2007, 03:48 PM   #4 (permalink)
Resear
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Sitenin 1 yılının değerlendirilmesi Partisi

Nice yıllara diyerek başlamak istiyorum
Merto'nun da dediği gibi Atakan Bey'in bu sitenin yapımında ve yürütülmesinde aynı zamanda geliştirilmesinde payı oldukça yuksetir
Ben de aramalarım sonucunda karşılaştığım bu siteyi hiç bırakamadım
Kısa zamanda sitenin bu kadar donanımlı ve çok popüler olması, gelecek yıllar için umut vadediyor bence.
Herşey için teşekkürler Atakan Bey ve Ekibi
  Alıntı ile Cevapla
Alt 17-04-2007, 06:20 PM   #5 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2007
Mesajlar: 490
Tesekkür: 0
109 Mesajinıza toplam 328 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
turgay0101 is an unknown quantity at this point
Standart Sitenin 1 yılının değerlendirilmesi Partisi

Vay be 1 yıl geçti ha nice yıllara böyle bir site belkide asırlık olmayı hak ediyor ...
__________________
Seni tanımladım artık adın okyanus<br />bense içinde gezen avare bir yunus
turgay0101 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-04-2007, 06:52 PM   #6 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2007
Mesajlar: 490
Tesekkür: 0
109 Mesajinıza toplam 328 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
turgay0101 is an unknown quantity at this point
Standart Sitenin 1 yılının değerlendirilmesi Partisi

Gerçekten Ahmet bey dediğiniz gibi tam adına yakışır bir isim çünkü hayatımız değişiyor
__________________
Seni tanımladım artık adın okyanus<br />bense içinde gezen avare bir yunus
turgay0101 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-04-2007, 08:05 PM   #7 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Sitenin 1 yılının değerlendirilmesi Partisi

Ne kadar güzel şeyler yazmişsiniz arkadaşlar...
Bu parti 40 gün 40 gece devam etsin


[youtube=425,350]phL0RLKL8bc[/youtube]
__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-04-2007, 08:14 PM   #8 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Dec 2006
Mesajlar: 198
Tesekkür: 0
87 Mesajinıza toplam 251 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mügeee will become famous soon enoughmügeee will become famous soon enough
Standart Sitenin 1 yılının değerlendirilmesi Partisi

96 Bu ara hiç bişey yazamasam da uğrayıp yazıların hepsini okumaya gayret ediyorum.Bu kutlamayı kaçırmadığıma çok sevindim... En en en içten dileklerimle kutlarım... Burada olmaktan ,hayatımı sizlerle değiştirmekten daha da güzelleştirmekten çok mutluyum... Sevgi ve saygılarımla tekrar tekrar kutlarım

__________________
Yasadiklarimiz, düsündüklerimizin sonucudur!
mügeee isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-04-2007, 09:04 PM   #9 (permalink)
Çevirmen
 
lalezar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2007
Mesajlar: 385
Tesekkür: 0
109 Mesajinıza toplam 249 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
lalezar is an unknown quantity at this point
Standart Sitenin 1 yılının değerlendirilmesi Partisi

meraba arkadaşlar..oglum Oruç resmen pcyi ele geçirdi .iki kelime yazmak için baya bi cambazlık yapmam gerekiyor..onun için tebriğim geç kaldı..bence bu site bu ülke için bi dönüm noktası..bunun böyle oldugu ilerde daha net anlaşılacak....böyle bir subliminal destege herkesin çok ihtiyacı var...her konuda kullanabilen bir hazine adeta..nice yıllara.hayatım degişti heeppp hatırlanacak ...sevgiler bencede parti uzun sürsün, yeni bi bebek dogdu elimizde bunun partisi uzun sürmeli..
lalezar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-04-2007, 09:25 PM   #10 (permalink)
Çevirmen
 
lalezar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2007
Mesajlar: 385
Tesekkür: 0
109 Mesajinıza toplam 249 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
lalezar is an unknown quantity at this point
Standart Sitenin 1 yılının değerlendirilmesi Partisi

lerzan faydalı olamamak da ne demek bak şimdi...ya sen bu sitenin en tatlı rengisin...[youtube=425,350]bRuQmI4dZWw[/youtube]
lalezar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Sitenin 1 yılının değerlendirilmesi Partisi

Forum ve Beyaz Masa Sitenin 1 yılının değerlendirilmesi Partisi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sitemiz 1 yılını doldurmadı.Ancak mail grubu vardi siteden önce bu nedenle ben 1 yıl olarak kabul ediyorum.Hatta 1 yılı geçtik bile.. Ben genel olarak başlıklar halinde değerlendirmeler yaptim.Sizlerde eklemeler yapabilir ve partiye katilabilirsiniz. Kişisel Gelişim Konusu Sitemizin öncelikli amacı kişisel ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Beyaz Masa telkin cd indir izle İstanbul Beyaz Masa nerededir kimdir Beyaz Masa çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Beyaz Masa hipnoz Beyaz Masa olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Beyaz Masa hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Beyaz Masa kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.