![]() |
Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli Bu telkini yüklemek için linkin üzerine gelip sağa tıklayıp farklı kaydet yapınız. http://www.hayatimdegisti.org/dosya2...sti.com(1).mp3 altenatif link.. http://rapidshare.de/files/38065382/...i.com.mp3.html |
Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli Atakan bey bu telkinin içeriğini bulamadım yok herhalde telkinin türkçe içeriğini yayınlamayı düşünüyormusunuz? saygılarımla krzm67 |
Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli Merhaba Keops; http://www.hayatimdegisti.com/forum/...p?topic=1160.0 İngilizcenin altında türkçe açıklaması var. |
Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli ellerinize sağlık. Hemen indirdim. birazdan da yazacağım. Gece dinlemek üzere. daha önceki versiyonları gece dinleyememiştim bunlar çok iyi geldi. Tekrar teşekkürler. |
teşekkürler New age olarakat bekliyoruz Listemde sadece başkalarının duygularını gereğinden fazla önemseme yoktu.Teşekkürler Atakan bey; alk78 f678h |
teşekkürler Alıntı:
bende indiriyorum şimdi |
Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli Ellerinize sağlık, alk78 New age versiyonunuda sabırsızlıkla bekliyoruz. |
Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli alk78 teşekkürler ve elinize sağlık Atakan Bey. |
Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli Teşekkürler atakan bey umarım çok faydasını göreceğiz. bu gün indirdim ve listeme dahil ettim. saygılar |
Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli SLM Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli telkinden sonuç alan var mı? birde hayır diyemeyen insanlar için hangi telkinleri dinlemesini tavsiye edersiniz bu telkin işe yarar mı bu konuda cvplarsanız sevinirim |
Ynt: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli Acaba ney versiyonunu rica edebilirmiyiz hy789 |
Ynt: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli herşey muhteşem bugün üye oldum siteye ve arkadaşlara hayran kaldım slmlar, |
Ynt: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli Alıntı:
Diğer versiyonlarinida en kisa zamanda ekleyeceğim... |
Ynt: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli atakan bey su sesli versiyonlarda bir sorun var mı? bir yerde ısrarla sorulmuştu ona cevap yazılmamıstı. cunku o ara siz tüm doğa vesiyonlarını çekmiştiniz siteden. aklımızda soru işareti olarak kaldı. su seslerinde hiç telkin duyulmuyo bu telkinler etkisiz mi? |
|
Ynt: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli su sesli telkinler galiba bende de daha az etki yaptı yada yapmadı |
Ynt: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli bu site muhteşemm |
Ynt: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli merhaba,arkadaslar,ben sigarayi birak i yükliyemedim.indirdiklerim daha iki günde bayagi etkili oldu ama sigarayi birak i indiremedim ,selamlar |
Ynt: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli doga sesini dinlemek icin linki goremedim bennnnnn sana zahmet ekler misin Atakan tsk |
Ynt: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli http://www.hayatimdegisti.net/baskal...egisti.com.mp3 birinci sayfada kalmış sümbülcüm ondan görememişsin... ttli3 |
Ynt: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli tüh ya su seslerinin etkisinin biraz daha az olduğunu bilseydim diğerlerini indirirdim.Evet slm arkadaşlar yaklaşık 10 gündür ilk iki telkini indirdim ve harala gürele dinliyorum biraz biraz etkisini görmeye başladım gibi.Diğer yorumları buraya yazmayayım Atakan beye ve emeği geçen arkadaşlara çok teşekkürler. |
Degisimleri günlük bolumunde acip detayli olarak paylasabilirsiniz. |
Ynt: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli aa Atakan bey harikasınız valla yemin ediyorum,içime SU serptiniz 44 Yok şaka değil espri yapmama bakmayın gerçekten bu cevabınıza çok sevindim çünkü 2 haftadır su sesli olanları dinliyorum ve açıkçası diğer türleri bunlar kadar devamlı yani uzun saatler dinleyemem diye düşünüyorum .saol saol saol asker gibi oldu be.. |
Ynt: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli İyi akşamlar...Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli versiyonu indiremiyorum.Eksplorer açamıyor,istenilen site bulunamadı ya da kullanılamıyor,şeklinde uyarı veriyor.Bilginize.. |
Ynt: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli merhabalar.. atakan bey online olmadığı için hemen düzeltemeyebilir... pc05 ben geçici olarak alternatif link ekledim... şimdilik oradan indirebilirsiniz... sevgiler... actionsmile |
Ynt: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli bU linkde bozuk ama güncellermisiniz? |
Ynt: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli Link güncellenmiştir.Uyarınız için teşekkürler... |
Ynt: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli bende şimdi indirdim umarım olumlu sonuç alırım.gelişmeleri yazarım sonra.herkese sevgiler |
Ynt: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli nasıl bir liste oluşturabilrim yardımcı olurmusunuz |
Ynt: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli merhabalar mustafa .. öncelikle rehber bölümümüzü fırsatın oldukça incele lütfen.. orada dinleme önerilerimiz mevcut.. sevgiler.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...rmayiniz-b8.0/ http://www.hayatimdegisti.com/forum/...bilirim-b10.0/ |
Ynt: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli çok teşekkürler ilgilendiğiniz için |
Ynt: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli teşekkürlerr |
Ynt: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli Şimdi bu yazacağım şeyin herşeyi kafasına takmayanlar için pek bir önemi yoktur ve muhtemelen saçma gelecek ama yinede yazıyorum: Efendim bizim bir sucumuz vardı şöyle eeeenn kılından... su fiyatı 4.5 ytl idi ben hep 5 verirdim üstü kalsın diye ama adam daki tavırlar zaten tabi ki üstü kalsın diyeceksin cinsindendi.. Artık Suyun bitmesini 4 gözle bekler olduydum khkh56 smil56 adam gelecek ona 4,5 ytl vericem suratıma bakıncada noldu bişiy mi diceksin bakliyorsum diyecektim ( hay Allahım yaaa kafama taktığım şeye bakın ne salakçaaaaa 44 ) Neyse ama her seferinde 5 verir üzerini isteyemezdim adamın tavrı acaba beni utandırırmı diye veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee da da daaaaammmmm suyumuz bitti ve su istedim ammm gelen arkadaşın bilmediği bir şey vardı blook Serkan 4 gündür de BAŞKALARININ DÜŞÜNCESİNİ İPLEMEMEYİ DİNYORDU hih33 hih33 veee bir şeyden habersiz fani gıcık sucu adam geldiiii..Bu gün Suyun fiyatını indirmişler ben de 4,5 ytl verecektim adam suyu getirdi eline 4,5 ytl vedim ve surat ifadesini görmek istedim ama o da neee ooo67 adam demezmi su 4 ytl oldu hadeee beeee uleyn yine 0,50 kuruş adama bahşiş gitti diye düşünürken nasıl oldu da yaptıysam içimden birisi ATAKAN BEYYYDİ SANIRIM Serkaaaaaaan dostum ne dinliyorsun sen kaç gündür bakiim saldır şuna demez mi?i ama 1 mili saaniyedende kısaaa düşündüm blissy Elimi uzattıııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm veeeeeee hımm iyi o zaman deyip elindeki 0,50 kuruşu geri aldım derty derty SURATI MOSSSSMOR OLDUUUU AFFERİN BANA DİNLİCEM ÖLENE KADAR TÜM TELKİNLERİ DİNİLCEMMMM İsteyen Plesabo etkisi desin ne derse desin benim işimi görüyormu ???? tamammmm olay bitmiştir benim için sevgiler Not: ya şimdi dediğim gibi aptalca gibi geldi size bu olay ama benim gibi olanlar bilir nasıl önemli olduğunu derty |
Ynt: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli Tebrikler Serkan işte herşey bu ve bu gibi şeyler için, çok önemli, başkalarının fikirlerine tabi olmadan kendi düşünceni uygulamak va düşündüğünü yapabilmek.Kimbilir kaç kişi muzdariptir aynı dertten sen başladın su mu basit gibi ama daha karşına negibi dayatmalar gelecek ve sen sesiz derinden ,usulune uyğun şekilde bildiğini inandığını yapacaksın.Tekrar tebrikler devam dinlemeye benide daha bir yüreklendirdin, |
o zaman bizim düşüncelerimizi de iplememen gerekmez mi? ya bize saçma gelirse falan demişsin ya o yüzden dedim... smil56 saçma falan gelmedi.. o sucunun tavrına, o yapılmalıymış zaten.. art56art56 tebrikler.. 25889 |
Ynt: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli Haklısın magnetic ama eskiden bunu kendim düşünür ve hımm ya saçma gelir yazmıyayım derdim şimdi dememin sebebi siz başkasımısınız beaaaa sizinde fikrinizi önemsemiceksek ölelim bu hayatta kiss3 Saime1 sanada teşekkür ederim sayglılar arkadaşım hismiley |
Ynt: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli aferin serkana..bize verdiği önem, ve değer için kocaman saygılı sevgiler.. |
Ynt: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli İlk linkte arıza var ağla |
Ynt: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli bu telkinde niye sadece su sesi var? :=) :O) kuşlar ötse,yapraklar [şıkırdasa,fıkırdasa,kıpraşsa hangisi doğru oldu] :=) inek,koyun,keçi sesleri falan gelse dl78 gerçek bir doğa versiyonu olabilirdi... :=) hakikaten şaka bir yana sadece su sesi duyuyorum ben kuş sesi duymayı bekliyordum ama duyamıyorum??? |
Ynt: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli alen arkadaşıma katılıyorum geçenlerde mp3 e yanlışlıkla sigarayı bırakma telkinini kaydetmişim kiii hayatımda hiç sigarayı azıma almamışımdır sırf beni mutlu ediyor diye biraz dinledim o kuş sesleri öyle güzel ki inanın değiştirmek istemedim ama diğer telkinleri dinlemem gerekli diye sildim demek istediğim odur ki SAKIN NANKÖRLÜK ETTİĞİMİ SANMAYIN bu doğa versiyonunun içine sigarayı bırakma doğa versiyonu gibi doğadan sesler eklemeniz mümkün mü? agl34 çünkü çok hoş oluyor sevgiler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:57 AM. |