![]() |
Ynt: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli merhaba başkalarının düşünceleri telkininin 128 kbps lik versiyonunu dinliyordum.şimdi 192 kbpslik bi versiyonu var.aralarında fark var mı?download satırına telkinin kaç kb olduğunu yazabilir misiniz? |
Ynt: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli Alıntı:
|
Ynt: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli emb23 evet bunun cevabını bende merak ediyorum |
İçerikte fark yoktur. |
Ynt: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli bende indirdimde ya ben yeniyim çok pardonda hep su sesi dinledim.bir süre sonrada malum karnım ağrıdı.bu su sesimi telkin ediyor bizi siirokul.üzerine konuşmalar telkinler yokmu 12389 |
Ynt: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli Merhaba devil; Hoşgeldin yanımıza.. vien1 Telkin müziklerinin ardına metinler sesli olarak kaydedilmiştir. O yüzden sadece su sesini duyuyorsun.. Burada önemli olan sesleri bilinçaltının algılamasıdır.Aşağıdaki linkler faydalı olacaktır.. http://hayatimdegisti.com/forum/telk...k_mi_var-b12.0 http://hayatimdegisti.com/forum/telk...21419#msg21419 |
gizemli bişeymiş demekki. peki ben 3-4 adet indirdim.onlar türkçe telkin demi. hani yabancıysa dil bilmiyorumda tender45 |
Ben bu siteye şu an üye oldum ve hemen üstteki linki indirip su sesi dinlemeye başladım acaba konular ile ilgili konuşmalar varmı varsa onları nereden bulabilirim? |
Alıntı:
İçerik bilgilerini portalda uyada forumdan bulabilirisiniz... Rehber bölümünü iyice incelemenizi özellikle genel kullanım rehberini okumanızı öneririm.. |
arkadaşlar linki bulamadım yard olurmusunuz |
merhabalar .. her konuda ilk mesajda linklerimiz mevcuttur.. sevgiler.. pc05 Alıntı:
|
Bunun klasik müzik versiyonu çıkar mı acaba? |
Başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinini listeme ekleyeli bir hafta oldu, yan etki olarak ilk etapta daha çok önemseme ve hatta öfkelenme oldu. Misal:) 1) Niye bunu söyledi ki şimdi? 2) Niye bunu sordu ki şimdi? 3) Hımm bunu sormasının ya da söylemesinin arkasında kesin başka bişey var? 4) İnsanlar ne kadar meraklı. 5) Kimse soru sormasın bana?:) gibi.... Bu saplantılı düşüncelerin nedeni ne olabilir, ya da telkinlerde bir değişiklik yapmalı mıyım? |
Sizinki yanetki değil direk ters etki olmuş. :) İşin şakası bu tabii. :) Hızlı giden bi arabayla yol ayrımına gelindiğinde, bikaç saniye kararsızlıktan sonra , direksiyonu aniden gitmek istediğiniz yola kırdığınızda kısa bi yalpalama olur ya , ben ona benzettim durumu. :) Bilinçaltındaki bu ani değişimlerin böyle etkisi olabilir bence. Atakan bey veya shamanic gerekli açıklamayı yapar zaten. |
merhabalar.. ben yeni üyeyim de bişey merak ettim ben de başkalarının düşüncelerini önemsememe doğa sesli versiyonu indirdim ama bu sadece muzik çıktı yane içerisinde hiç söz yok sadece akarsu sesi var böyle mi oluo butun mp3 ler yoksa içeriğinde telkinler veren mp 3 ler de varmı bu sitede? |
Alıntı:
Öğrenmek istediklerinizi aşağıdaki konu başlığında bulabilirsiniz.. Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Sevgiler.. |
bazı telıkınlerı ındıremıorum bı kac gundur bn dahıl bı arkadasım daha ındıremıo hata verıo ve baskalarının dusuncelerını geregınden fazla onemseme doga telıkınını de ındıremedm yardmcı olurmusunz ??? |
merhaba özlem RapidShare Webhosting + Webspace linke tıkladığında dosya yok gibi görünse de, free ye bas ve geri sayma işlemi bitince download yazısına tıkladığında indirme işlemi gerçekleşiyor. sevgiler actionsmile |
f678h Alıntı:
|
inanamıyorum başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinini d,inleyeli 4 gün oldu bugün ilk defa insanların çok olduğu bir caddede bir test yapmaya karar verdim bu test cadde ortasında arkadaşımla çok yüksek sesle konuşmaya başladım etrafımdaki herkes tip tip bakmaya başladı önceden böyle birşey olsaydın suratım sim siyah olurdu ama bugün gayet rahattım gözler,mle insanların yüzlerine baka baka nevar ne oldu yeterbe sizlerin düşünceleri önemsediğim için kendi dümyamı maffettim yeter be dedim 15 gün sonra bunları ağzımla söylemeye and içtim hadi hayırlısı |
Ya bi şeyi merak ediyorum arkadaşlar. Başkalarının düşüncelerinden çekineneler çok rahatlamışlar çok sevindim ve istemedikleri bir davranışlarını yerine çok güzel olanla değiştirmişler. Ya bana ne demeli. Bende de aşırı derecede başkalarının düşüncelerini takmama var. Eğer ben öyle düşünüyorsam öyledir. Başkası ne demiş ne düşünmüş umurumda bile olmaz. Hatta bazen çokbenim için çok değerli olan ailemin bile. Bu da bazen ben de minik bazen de ağır bir vicdan kasırgasına neden oluyor. Nedir sizce anormal derecede normal miyim yoksa geerçekten bendeki anormallik mi |
merhabalar azimecim.. "bazen minik bazen de büyük vicdan kasırgalarına sepep oluyor " diye noktalamışsın.. o an için başkalarının fikirlerine değer vermesen de birikim olarak bu durum seni etkiliyor demektir.. burada başkalarının düşüncelerini önemsememeden bahsederken yıkıcı eleştirileri pozitife dönüştürmekten bahsediyoruz.. pozitif eleştiri de sürekli bekleyerek yaşam yakıtımızı dış kaynağa bağlamanın yanlışlığını vurgulamaya çalışıyoruz.. pozitif ve negatif yorumlara karşı dengeli bir içselleştirme içinde olmalıyız ki yararlarını görebilelim.. her halukarda duygusal bir fırtınadan bahsediyorsan bu durum seni olumsuz olarak etkiliyor demektir.. bu telkinden önce suçluluk ego ve kendine güven telkinlerine önem vermen daha başarılı sonuçlar almanı sağlayacaktır.. kısa sürede güzel gelişmelerinden haberdar olmak dileklerimle.. sevgiler.. actionsmile |
merhabalar atakan bey.. başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinlerinde su sesinin diğerlerine nazaran daha az etkili olduğunu yazmışsınız.. bu diğer telkinler için de geçerli mi? çünkü ben 23 gündür ego+suçluluk telkinlerinin (içeriği biraz değiştirilmiş) en son versiyonları olan telkinleri dinliyorum..bu son versiyonları da doğa sesli idi... çok da severek dinliyordum.. ne yapmalıyım? son versiyonlarının doğa sesli dışında olanları var mı? ya da herhangi bir öneriniz var mı? teşekkürler.. sevgiler... |
Cevap: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli aranıza yenı katıldım harıka bır yerdeyım gıbı geldı (buyuk bır ıhtımal) calısmalarınıza sımdıden tesekkur edrım saolun varolun |
Cevap: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli telkin yok sadece su sesi,? |
Cevap: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli Alıntı:
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-muzik-mi-var/ http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ru-sormayiniz/ ilgili linkleri incelemenizi öneririm actionsmile |
Cevap: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli Arkadaslar ben bu müziği indiremiyorum acaba daha önceden almıs bır arkadas bana gönderebilirmi müziği yada nasıl ındırıldıgnı anlatabılırmıııı?????? Şimdiden çok teşekkürlerrrrO0 |
Cevap: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli gerçekten işe yarıyorlaaaaaaaaaaaaaarrr |
Cevap: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli 36 haftalık hamileyim. doğumuma çok az kaldı.. çevremdeki insanların benim için yaptıkları yardım için teşekkürederim fakat insanların kendi içlerindeki olumsuz tutumların duyguların , negatifliklerinin , hayata bakışlarının sonucunda benim için yaptıkları yorumlarının beni etkilememesi için bu telkini dinliyorum.. malum çok hassas bir dönemdeyim. doktorumun dışında çevremde yapılan saçma sapan sinir bozucu yorumlardan etkilenmemek için indirdim. umarım faydasını görürürüm.. bugüne kadar dinlediklerimden fayda gördüm.. bundan da göreceğimi düşünüyorum.. |
Cevap: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli ben indiremedim ama açılmıyor :(( |
Sitemizin linki çalışıyor,şimdi kontrol ettim..Sadece "farklı kaydet" demen yeterli..actionsmile |
Cevap: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli mrb yeni tanıştım sitenizle fakat memnun olamadım çünkü istediğim telkinleri indiremiyorum :( yardımcı olursanız sevinirim.bad45 |
RapidShare Webhosting + Webspace |
Cevap: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli paylaşım için çok tşkler... |
Cevap: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli Paylasımalrınız için teşekkür ederim sizi cok seviyorum |
Cevap: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli Merhabalar yeni üyeyim. Telkinleri açıyorum çocuklarla birlikte dinliyoruz daha doğrusu açık kalıyor biz evdeyiz falan. Bu şekilde bana yararlı olur mu. Çocuklara etkisi ne olur lütfen beni bilgilendirin. Teşekkürler. |
yanımıza hoşgeldiniz.. sonuçları paylaşmanızı diliyoruz..actionsmile |
bende de aynı etkiler var... |
O yüzden bence bu dalgalanma hissidir.Dinlemeye devam edin derim nacizaNE OLARAK |
Cevap: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli Telkinleri ilk dinlediğinizde bilinçaltınızdaki inanç ve tutumlar yer değiştirmektedir. Bilinç - bilinçaltı bir süre uyum problemi gösterebilir,bu bildiğim kadar geçici bir durum. Benzerini ben de yaşadım yaşayanlar da olmuştu. Saygılarımla .. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:23 PM. |