![]() |
Cevap: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli Alıntı:
Sitemizin linki çalışıyor,şimdi kontrol ettim..Sadece "farklı kaydet" demen yeterli..actionsmile |
Cevap: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli mrb yeni tanıştım sitenizle fakat memnun olamadım çünkü istediğim telkinleri indiremiyorum :( yardımcı olursanız sevinirim.bad45 |
RapidShare Webhosting + Webspace |
Cevap: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli paylaşım için çok tşkler... |
Cevap: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli Paylasımalrınız için teşekkür ederim sizi cok seviyorum |
Cevap: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli Merhabalar yeni üyeyim. Telkinleri açıyorum çocuklarla birlikte dinliyoruz daha doğrusu açık kalıyor biz evdeyiz falan. Bu şekilde bana yararlı olur mu. Çocuklara etkisi ne olur lütfen beni bilgilendirin. Teşekkürler. |
yanımıza hoşgeldiniz.. sonuçları paylaşmanızı diliyoruz..actionsmile |
bende de aynı etkiler var... |
O yüzden bence bu dalgalanma hissidir.Dinlemeye devam edin derim nacizaNE OLARAK |
Cevap: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli Telkinleri ilk dinlediğinizde bilinçaltınızdaki inanç ve tutumlar yer değiştirmektedir. Bilinç - bilinçaltı bir süre uyum problemi gösterebilir,bu bildiğim kadar geçici bir durum. Benzerini ben de yaşadım yaşayanlar da olmuştu. Saygılarımla .. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:47 PM. |