Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Başkalarının Düşünceleri Önemsememe (http://www.hayatimdegisti.com/forum/baskalarinin-dusunceleri-onemsememe/)
-   -   Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli (http://www.hayatimdegisti.com/forum/baskalarinin-dusunceleri-onemsememe/950-baskalarinin-dusunceleri-gereginden-fazla-onemseme-doga-sesli.html)

shamanic 06-12-2008 03:19 PM

merhabalar ..
her konuda ilk mesajda linklerimiz mevcuttur..
sevgiler..

pc05
Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 3643)
Bu telkini yüklemek için linkin üzerine gelip sağa tıklayıp farklı kaydet yapınız.

http://www.hayatimdegisti.org/dosya26/baskalarinin%20dusunceleri%20akarsu%202007%20hayat imdegisti.com(1).mp3

altenatif link..

RapidShare Webhosting + Webspace

cicero 08-01-2009 01:07 PM

Bunun klasik müzik versiyonu çıkar mı acaba?

DefneA 09-01-2009 10:36 PM

Başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinini listeme ekleyeli bir hafta oldu, yan etki olarak ilk etapta daha çok önemseme ve hatta öfkelenme oldu. Misal:)
1) Niye bunu söyledi ki şimdi?
2) Niye bunu sordu ki şimdi?
3) Hımm bunu sormasının ya da söylemesinin arkasında kesin başka bişey var?
4) İnsanlar ne kadar meraklı.
5) Kimse soru sormasın bana?:) gibi....
Bu saplantılı düşüncelerin nedeni ne olabilir, ya da telkinlerde bir değişiklik yapmalı mıyım?

cicero 10-01-2009 03:17 PM

Sizinki yanetki değil direk ters etki olmuş. :) İşin şakası bu tabii. :)

Hızlı giden bi arabayla yol ayrımına gelindiğinde, bikaç saniye kararsızlıktan sonra , direksiyonu aniden gitmek istediğiniz yola kırdığınızda kısa bi yalpalama olur ya , ben ona benzettim durumu. :) Bilinçaltındaki bu ani değişimlerin böyle etkisi olabilir bence.

Atakan bey veya shamanic gerekli açıklamayı yapar zaten.

fraiser_bg 19-01-2009 03:33 PM

merhabalar.. ben yeni üyeyim de bişey merak ettim ben de başkalarının düşüncelerini önemsememe doğa sesli versiyonu indirdim ama bu sadece muzik çıktı yane içerisinde hiç söz yok sadece akarsu sesi var böyle mi oluo butun mp3 ler yoksa içeriğinde telkinler veren mp 3 ler de varmı bu sitede?

yeni bir hayat 20-01-2009 02:12 AM

Alıntı:

fraiser_bg Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 306618)
merhabalar.. ben yeni üyeyim de bişey merak ettim ben de başkalarının düşüncelerini önemsememe doğa sesli versiyonu indirdim ama bu sadece muzik çıktı yane içerisinde hiç söz yok sadece akarsu sesi var böyle mi oluo butun mp3 ler yoksa içeriğinde telkinler veren mp 3 ler de varmı bu sitede?

Merhabalar,

Öğrenmek istediklerinizi aşağıdaki konu başlığında bulabilirsiniz..

Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

Sevgiler..

özlemmm 20-01-2009 11:07 PM

bazı telıkınlerı ındıremıorum bı kac gundur bn dahıl bı arkadasım daha ındıremıo hata verıo ve baskalarının dusuncelerını geregınden fazla onemseme doga telıkınını de ındıremedm yardmcı olurmusunz ???

sanemce 21-01-2009 01:00 AM

merhaba özlem

linke tıkladığında dosya yok gibi görünse de, free ye bas ve geri sayma işlemi bitince download yazısına tıkladığında indirme işlemi gerçekleşiyor.

sevgiler actionsmile

özlemmm 21-01-2009 01:07 AM

f678h
Alıntı:

sanemce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 306787)
merhaba özlem

linke tıkladığında dosya yok gibi görünse de, free ye bas ve geri sayma işlemi bitince download yazısına tıkladığında indirme işlemi gerçekleşiyor.

sevgiler actionsmile

cok tesekkur ederım ıkıncı kez ımdadıma yetıstınız y789 sevglıler

hakikat1990 09-02-2009 07:30 PM

inanamıyorum başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinini d,inleyeli 4 gün oldu bugün ilk defa insanların çok olduğu bir caddede bir test yapmaya karar verdim bu test cadde ortasında arkadaşımla çok yüksek sesle konuşmaya başladım etrafımdaki herkes tip tip bakmaya başladı önceden böyle birşey olsaydın suratım sim siyah olurdu ama bugün gayet rahattım gözler,mle insanların yüzlerine baka baka nevar ne oldu yeterbe sizlerin düşünceleri önemsediğim için kendi dümyamı maffettim yeter be dedim 15 gün sonra bunları ağzımla söylemeye and içtim hadi hayırlısı

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:43 AM.