Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Astroloji (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astroloji/)
-   -   Burçların Kişilik ve Karekter üzerindeki Etkileri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astroloji/2116-burclarin-kisilik-ve-karekter-uzerindeki-etkileri.html)

tulu 03-09-2007 10:30 PM

Ynt: Burçların Kişilik ve Karekter üzerindeki Etkileri

Alıntı:

turgay0101 Nickli Üyeden Alıntı
Ben de doğmam gereken günden 8 gün geç doğmuşum annem yerini rahat bulmuş kerata diyor aa34 ne olacak şimdi hıh girdik mi bi çıkmaza daha dusun

hhahahaha!Eminim sen zamanında doğmuşsundur.

asevgican 03-09-2007 10:35 PM

Alıntı:

Kurby Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ayse Nickli Üyeden Alıntı
eneee.şeker benim özel mesaj olayında halledemediğim bi iş var:( boş ama ne alıyo ne gönderio....
22 temmuz 2004 izmir konak doğumlu oğluş
saat 5,10 gündüz....
e eklesene beni yaff...
aysemcik@msn.com

Canım, senin evlat yengeç burcunun son derecesinde, ayrıca yükselen de yengeç.Çok hassasdır.Senin bir bakışın dahi yeter ağlamasına.Yengeçin aradığı güvenliktir.Evinde kendini güvende hissederse gelişimi de bu olumlu yönde olacaktır.Ay burcu başak.Duygularında, biraz sabit olabilir.Mükemmeliyetçi bir yapısı olabilir.Başkalarını kırmamak adına gereksiz sorumluluklar altına girmeyi kabul edebilir, aman dikkat diyorum.Ayrıca evladının korkusun bu denli yüksek olmasının sebebi, yengeçliğinden kaynaklandığını düşünüyorum.Çünkü çifte yengeç, dediğim gibi güvenlik onun için son derece önemli.Bir kez korktu mu hep korkar.Ona yanında olduğunu bildirerek, sorumluluk ver.Bir de bol sevgi.Gereksiz sorumluluklarla boğma onu, neye karşı sorumluluk geliştireceğini seçebilmeli.Sevgisini rahatlıkla gösterebilecek bir çocuk değil, ancak düşünce tarzıyla ve hareketleriyle oturaklı bir kişilik.Bir de kesinlikle tombik ama sert görünüşlü bir çocuk.

ay aynı yaaa...

serencam 04-09-2007 12:01 AM

Demek burç üstadları var burda. Ben ikizlerim. s456 s456 Yükselen burcum akrep. Duygu burcum ise koçmuş.
98569 Koçtan dolayı biraz sert görünüyorum galiba. >:(
Kurby benim özelliklerim ne oluyor acaba? Bilgilendirirsen sevinirim.

tulu 04-09-2007 12:10 AM

Yok güzelim, yükselen akrep yüzünden sert görünürsün, hatta hafif tırstırırsın. 44 İkizler akrep kombinizasyonu genellikle bilmeyi ve bilgiyi derinlemesine inclemeyi gösterir.İkizler olmana rağmen bildiklerini iyice incelemeden açığa vurmassın.İlle son noktayı koyacaksın kafanda, ikna edilmesi zor bir insansın belli zaten.Ancak koç yüreciğin başka der.O coşmak, eğlenmek ister.Kıpır kıpırdır.Ay koçları sabırsızdır, hemen oluversin isterler.Duygusal olarak iniş çıkışlara sahip olurlar.Elbette bunlar çok genel yorumlar.Ancak sen gene de bu özellikleri taşırsın.Ek özelliklerini bilemiyorum.Ancak ikizlerin bilgiye aç yapısını akrebin derinleri araştıran tavrıyla doyurabileceğini düşünüyorum.Zaten senin başlamakla ilgili bir sorunun olmamalı.Atlamak koçun işidir çünkü.Bende de var koçluk oradan biliyorum.
Sana bir soru, solak mısın, ya da sol kolunla ilgili bir problemin var mı?

serencam 04-09-2007 12:14 AM

Solak değilim. Sol kolumda da bir problem yok niye ki? dusun

serencam 04-09-2007 12:28 AM

Alıntı:

Kurby Nickli Üyeden Alıntı
Yok güzelim, yükselen akrep yüzünden sert görünürsün, hatta hafif tırstırırsın. 44 İkizler akrep kombinizasyonu genellikle bilmeyi ve bilgiyi derinlemesine inclemeyi gösterir.İkizler olmana rağmen bildiklerini iyice incelemeden açığa vurmassın.İlle son noktayı koyacaksın kafanda, ikna edilmesi zor bir insansın belli zaten.Ancak koç yüreciğin başka der.O coşmak, eğlenmek ister.Kıpır kıpırdır.Ay koçları sabırsızdır, hemen oluversin isterler.Duygusal olarak iniş çıkışlara sahip olurlar.Elbette bunlar çok genel yorumlar.Ancak sen gene de bu özellikleri taşırsın.Ek özelliklerini bilemiyorum.Ancak ikizlerin bilgiye aç yapısını akrebin derinleri araştıran tavrıyla doyurabileceğini düşünüyorum.Zaten senin başlamakla ilgili bir sorunun olmamalı.Atlamak koçun işidir çünkü.Bende de var koçluk oradan biliyorum.
Sana bir soru, solak mısın, ya da sol kolunla ilgili bir problemin var mı?

Yazdıkların bana uyuyor. Bilmeden bir konuyu asla dile getirmem. Bilmiyorsam genelde hep susarım. İyi analiz eder, sonra dediğin gibi kafamda son noktayı koyarım :) Eğlenceyi de seviyorum. blissy

z.ozgur 04-09-2007 11:51 AM

sapkal89 Kişinin burcu ne olursa olsun....İnsanın hayattan,insanlardan,yaşamdan istekleri ortak bence....Önemli olan samimi olmak,karşındakini anlamaya çalışmak ve diyolog kapısını ardına kadar açık tutabilmek..... ANA RAHMİNDEN ÇIKTIK PAZARA, BİR KEFEN ALDIK DÖNDÜK MEZARA.. .......Yunus EMRE hismiley

asevgican 04-09-2007 04:55 PM

yaşam isteklerinin ortak oldunu düşünmüorum. beklentiler farklı en başta.ve burç yada astroloji bana göre kişiliği yansıtıyor.
dialog kapısını ardına kadar aç sen, adam küsen bi karakter.ve küsmesi günlerce sürebilioor.oğlak erkeğinden bahsediorum.
valLaa hiç çekilmior..:p
:))

z.ozgur 04-09-2007 05:10 PM

djj Benim ortak olarak kastettiğim şeyler kimse kendisine yalan söylenmesini istemez,kötü söz söylenmesini vs......çoğaltabiliriz yüzlerce...Kişinin Milliyetininde önemi yok..ister Alman ister Fransız olsun....Diyologta arayışla olur..basamak basamak,belki ilk önce küsme süresi azaltılr ..... hismiley

turgay0101 04-09-2007 05:24 PM

Alıntı:

ayse Nickli Üyeden Alıntı
yaşam isteklerinin ortak oldunu düşünmüorum. beklentiler farklı en başta.ve burç yada astroloji bana göre kişiliği yansıtıyor.
dialog kapısını ardına kadar aç sen, adam küsen bi karakter.ve küsmesi günlerce sürebilioor.oğlak erkeğinden bahsediorum.
valLaa hiç çekilmior..:p
:))

öncelikle burçlar hakkında fazlaca bilgi sahibi olmadığımı söylemek istiyorum ama burçların insan hayatına özelliklede kişiliğine doğrudan etki yapmadığı kanaatimdeyim bence kişiliğimizi seçimlerimiz oluşturur ve bu seçimler çeşitli silsilerle kaderimize kadar gider mesela bir burcun özelliği inatçılığı ağır basan bir burç olsun şimdi bu kişi inatçılığı tembel olmada ısrar olarak kullanırsa tembel bir karekter oluşturmuş olur ama tam aksi çalışmada inatçı olusa bu sefer bilakis arı gibi bir kişilik geliştirir kişilikte işin püf noktası burçlar değil yani ama insanları tanımada anlamada kullanılabilecek yardımcı unsurlardandır diye düşünüyorum naçizane dip not bu arada ben de oğlak BURCU 'yum 2600 44

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:57 PM.