![]() |
Ynt: Burçların Kişilik ve Karekter üzerindeki Etkileri Alıntı:
|
|
Ynt: Burçların Kişilik ve Karekter üzerindeki Etkileri Demek burç üstadları var burda. Ben ikizlerim. s456 s456 Yükselen burcum akrep. Duygu burcum ise koçmuş. 98569 Koçtan dolayı biraz sert görünüyorum galiba. >:( Kurby benim özelliklerim ne oluyor acaba? Bilgilendirirsen sevinirim. |
Ynt: Burçların Kişilik ve Karekter üzerindeki Etkileri Yok güzelim, yükselen akrep yüzünden sert görünürsün, hatta hafif tırstırırsın. 44 İkizler akrep kombinizasyonu genellikle bilmeyi ve bilgiyi derinlemesine inclemeyi gösterir.İkizler olmana rağmen bildiklerini iyice incelemeden açığa vurmassın.İlle son noktayı koyacaksın kafanda, ikna edilmesi zor bir insansın belli zaten.Ancak koç yüreciğin başka der.O coşmak, eğlenmek ister.Kıpır kıpırdır.Ay koçları sabırsızdır, hemen oluversin isterler.Duygusal olarak iniş çıkışlara sahip olurlar.Elbette bunlar çok genel yorumlar.Ancak sen gene de bu özellikleri taşırsın.Ek özelliklerini bilemiyorum.Ancak ikizlerin bilgiye aç yapısını akrebin derinleri araştıran tavrıyla doyurabileceğini düşünüyorum.Zaten senin başlamakla ilgili bir sorunun olmamalı.Atlamak koçun işidir çünkü.Bende de var koçluk oradan biliyorum. Sana bir soru, solak mısın, ya da sol kolunla ilgili bir problemin var mı? |
Ynt: Burçların Kişilik ve Karekter üzerindeki Etkileri Solak değilim. Sol kolumda da bir problem yok niye ki? dusun |
|
Ynt: Burçların Kişilik ve Karekter üzerindeki Etkileri sapkal89 Kişinin burcu ne olursa olsun....İnsanın hayattan,insanlardan,yaşamdan istekleri ortak bence....Önemli olan samimi olmak,karşındakini anlamaya çalışmak ve diyolog kapısını ardına kadar açık tutabilmek..... ANA RAHMİNDEN ÇIKTIK PAZARA, BİR KEFEN ALDIK DÖNDÜK MEZARA.. .......Yunus EMRE hismiley |
Ynt: Burçların Kişilik ve Karekter üzerindeki Etkileri yaşam isteklerinin ortak oldunu düşünmüorum. beklentiler farklı en başta.ve burç yada astroloji bana göre kişiliği yansıtıyor. dialog kapısını ardına kadar aç sen, adam küsen bi karakter.ve küsmesi günlerce sürebilioor.oğlak erkeğinden bahsediorum. valLaa hiç çekilmior..:p :)) |
Ynt: Burçların Kişilik ve Karekter üzerindeki Etkileri djj Benim ortak olarak kastettiğim şeyler kimse kendisine yalan söylenmesini istemez,kötü söz söylenmesini vs......çoğaltabiliriz yüzlerce...Kişinin Milliyetininde önemi yok..ister Alman ister Fransız olsun....Diyologta arayışla olur..basamak basamak,belki ilk önce küsme süresi azaltılr ..... hismiley |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:57 PM. |