Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Astroloji (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astroloji/)
-   -   Burçların Kişilik ve Karekter üzerindeki Etkileri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astroloji/2116-burclarin-kisilik-ve-karekter-uzerindeki-etkileri.html)

z.ozgur 03-09-2007 05:42 PM

Burçların Kişilik ve Karekter üzerindeki Etkileri

idea3 Bu konuda bilgi birikimi olan arkadaşları bekliyorum.Ben başak burcuyum ,yükselenim akrep...Genel özellikleri aynen taşıyorum. dusun Kendimi değiştirmek için, tabiki olumsuz yönlerimi derty...çalışıyorum ama bir yere kadar...muhabbetle...selamlar hismiley

YAZGÜLÜ_81 03-09-2007 07:40 PM

Ynt: Burçların Kişilik ve Karekter üzerindeki Etkileri

Ben de başak burcuyum bir başağın olması gereken tüm özelliklerini taşıyorum bazen kendimle gurur duyuyor bazen de sinir oluyorum sanki aşırı mükemmelliyetçi oluyoruz bizler ben de yükselenimi bilemiyordum akrep mi yay mı ikisi arasında kalmıştım fakat yay yükselen özelliklerini taşıyorum hismiley

hayalayaz 03-09-2007 07:47 PM

arkadşlar kurby bana bir horoskop çıkardı ağzım açık kaldı..meğer benim yükselen başakmış..bende aslanda bu detaycılık nereden diyordum..şimdi takip ediyorum..bakalım ne olacak

tulu 03-09-2007 08:26 PM

Oooooooooooo!Astroloji yükselmiş burada ve başaklar başmış burayı.Hakkımızda hayırlısı.Ben bu konuda iyi değilim öncelikle bunu söyleyeyim.Hala öğreniyorum.

Ben de bir yengecim ve yükselenim başak, duygu burcum kova.Bir yengeç kadınına göre daha detaycıyım ve daha özgür.Aslında yengeçlikle pek alakam yok.Aşırı duygusallığım dışında.Bunu da oğlak özelliklerimi geliştirmeye çalışarak tamamlamaya çalışıyorum.

Sizlere önerim, güneş yani öz burcunuz ile yükselen burcunuzun zıt burcunu iyi gözlemeniz ve onu öğrenmeniz.Çünkü eksik yönleriniz ya da güçlendirmeniz gereken yönler orada saklı.Örneğin başak burcu mükemmelliyetçiliği ile bilinir.Analitik düşünce yapısına sahiptir.Eleştiri ve didiklemek başağın karanlığıdır.Bu karanlığı balık burcunun kendinle barışık, herşeyi oluruna bırakan yapısı ile tamamlayabiliriz.Burcum yengeç, yengeç aşırı hassas, aileye düşkün, gözleri hep nemli bir karanlık yön taşır.Bu yönleri oğlağın kararlığı, sistem kurma yeteneği ve disiplini ile beslemeliyim(pek başaramıyorum ama)Ay (duygu) burcum Kova herkesi olduğu gibi kabullenme, sosyalliği sevme,ancak hassas yapısı nedeniyle en ufak sorunda kaçma eğilimi gösteriyorum.(tabi bunun bir sebebi de 1.evimde bulunan uranüs.Tek taraflı anlaşma bozma yeteneğim var.Bundan nefret ediyorum.)Bunu da aslanın o haşmetli görüntüsü, ben demeyi bilmesi, kendisini öne çıkarması ile besleme gerekiyor.Buyrun size ip ucu.
Ayrıca horoskopunuzuu çıkarmak için www.astrozoom.com adresinden yararlanabilirsiniz.
Sevgiyle kalın.

asevgican 03-09-2007 09:51 PM

güzel konu.. bilenlereee sormak isterim. muallaktayımm.....
oğlum 22 temmuz gündüz saat 5 doğumlu.. yengeç oluyo. ama bi sonraki burç 23 temmuzda arslana geçio
benim oğluş arada sanki???
nedir sizce asıl etkilendiği......

tulu 03-09-2007 10:01 PM

Ayşe, mesaj kutunu boşaltsana be güzelim.Arada temizlik lazım ki, yenileri gelsin. khkh56
Tam tarih ve doğum yeri bilgilerini de verir misin?

asevgican 03-09-2007 10:05 PM

eneee.şeker benim özel mesaj olayında halledemediğim bi iş var:( boş ama ne alıyo ne gönderio....
22 temmuz 2004 izmir konak doğumlu oğluş
saat 5,10 gündüz....
e eklesene beni yaff...
aysemcik@msn.com

turgay0101 03-09-2007 10:15 PM

Ben de doğmam gereken günden 8 gün geç doğmuşum annem yerini rahat bulmuş kerata diyor aa34 ne olacak şimdi hıh girdik mi bi çıkmaza daha dusun

asevgican 03-09-2007 10:21 PM

ben varya dibine kadar KOva'yımmm.ne kadar özelliği varsa iyi kötü bünyemde barındırarım. yükselenim akrepmiş..ama şüpheliyim.akrepsi hissetmiom kendimi..:)))

tulu 03-09-2007 10:25 PM

Alıntı:

ayse Nickli Üyeden Alıntı
eneee.şeker benim özel mesaj olayında halledemediğim bi iş var:( boş ama ne alıyo ne gönderio....
saat 5,10 gündüz....
e eklesene beni yaff...
aysemcik@msn.com

Canım, senin evlat yengeç burcunun son derecesinde, ayrıca yükselen de yengeç.Çok hassasdır.Senin bir bakışın dahi yeter ağlamasına.Yengeçin aradığı güvenliktir.Evinde kendini güvende hissederse gelişimi de bu olumlu yönde olacaktır.Ay burcu başak.Duygularında, biraz sabit olabilir.Mükemmeliyetçi bir yapısı olabilir.Başkalarını kırmamak adına gereksiz sorumluluklar altına girmeyi kabul edebilir, aman dikkat diyorum.Ayrıca evladının korkusun bu denli yüksek olmasının sebebi, yengeçliğinden kaynaklandığını düşünüyorum.Çünkü çifte yengeç, dediğim gibi güvenlik onun için son derece önemli.Bir kez korktu mu hep korkar.Ona yanında olduğunu bildirerek, sorumluluk ver.Bir de bol sevgi.Gereksiz sorumluluklarla boğma onu, neye karşı sorumluluk geliştireceğini seçebilmeli.Sevgisini rahatlıkla gösterebilecek bir çocuk değil, ancak düşünce tarzıyla ve hareketleriyle oturaklı bir kişilik.Bir de kesinlikle tombik ama sert görünüşlü bir çocuk.

tulu 03-09-2007 10:30 PM

Alıntı:

turgay0101 Nickli Üyeden Alıntı
Ben de doğmam gereken günden 8 gün geç doğmuşum annem yerini rahat bulmuş kerata diyor aa34 ne olacak şimdi hıh girdik mi bi çıkmaza daha dusun

hhahahaha!Eminim sen zamanında doğmuşsundur.

asevgican 03-09-2007 10:35 PM

Alıntı:

Kurby Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

saat 5,10 gündüz....
e eklesene beni yaff...
aysemcik@msn.com

Canım, senin evlat yengeç burcunun son derecesinde, ayrıca yükselen de yengeç.Çok hassasdır.Senin bir bakışın dahi yeter ağlamasına.Yengeçin aradığı güvenliktir.Evinde kendini güvende hissederse gelişimi de bu olumlu yönde olacaktır.Ay burcu başak.Duygularında, biraz sabit olabilir.Mükemmeliyetçi bir yapısı olabilir.Başkalarını kırmamak adına gereksiz sorumluluklar altına girmeyi kabul edebilir, aman dikkat diyorum.Ayrıca evladının korkusun bu denli yüksek olmasının sebebi, yengeçliğinden kaynaklandığını düşünüyorum.Çünkü çifte yengeç, dediğim gibi güvenlik onun için son derece önemli.Bir kez korktu mu hep korkar.Ona yanında olduğunu bildirerek, sorumluluk ver.Bir de bol sevgi.Gereksiz sorumluluklarla boğma onu, neye karşı sorumluluk geliştireceğini seçebilmeli.Sevgisini rahatlıkla gösterebilecek bir çocuk değil, ancak düşünce tarzıyla ve hareketleriyle oturaklı bir kişilik.Bir de kesinlikle tombik ama sert görünüşlü bir çocuk.

ay aynı yaaa...

serencam 04-09-2007 12:01 AM

Demek burç üstadları var burda. Ben ikizlerim. s456 s456 Yükselen burcum akrep. Duygu burcum ise koçmuş.
98569 Koçtan dolayı biraz sert görünüyorum galiba. >:(
Kurby benim özelliklerim ne oluyor acaba? Bilgilendirirsen sevinirim.

tulu 04-09-2007 12:10 AM

Yok güzelim, yükselen akrep yüzünden sert görünürsün, hatta hafif tırstırırsın. 44 İkizler akrep kombinizasyonu genellikle bilmeyi ve bilgiyi derinlemesine inclemeyi gösterir.İkizler olmana rağmen bildiklerini iyice incelemeden açığa vurmassın.İlle son noktayı koyacaksın kafanda, ikna edilmesi zor bir insansın belli zaten.Ancak koç yüreciğin başka der.O coşmak, eğlenmek ister.Kıpır kıpırdır.Ay koçları sabırsızdır, hemen oluversin isterler.Duygusal olarak iniş çıkışlara sahip olurlar.Elbette bunlar çok genel yorumlar.Ancak sen gene de bu özellikleri taşırsın.Ek özelliklerini bilemiyorum.Ancak ikizlerin bilgiye aç yapısını akrebin derinleri araştıran tavrıyla doyurabileceğini düşünüyorum.Zaten senin başlamakla ilgili bir sorunun olmamalı.Atlamak koçun işidir çünkü.Bende de var koçluk oradan biliyorum.
Sana bir soru, solak mısın, ya da sol kolunla ilgili bir problemin var mı?

serencam 04-09-2007 12:14 AM

Solak değilim. Sol kolumda da bir problem yok niye ki? dusun

serencam 04-09-2007 12:28 AM

Alıntı:

Kurby Nickli Üyeden Alıntı
Yok güzelim, yükselen akrep yüzünden sert görünürsün, hatta hafif tırstırırsın. 44 İkizler akrep kombinizasyonu genellikle bilmeyi ve bilgiyi derinlemesine inclemeyi gösterir.İkizler olmana rağmen bildiklerini iyice incelemeden açığa vurmassın.İlle son noktayı koyacaksın kafanda, ikna edilmesi zor bir insansın belli zaten.Ancak koç yüreciğin başka der.O coşmak, eğlenmek ister.Kıpır kıpırdır.Ay koçları sabırsızdır, hemen oluversin isterler.Duygusal olarak iniş çıkışlara sahip olurlar.Elbette bunlar çok genel yorumlar.Ancak sen gene de bu özellikleri taşırsın.Ek özelliklerini bilemiyorum.Ancak ikizlerin bilgiye aç yapısını akrebin derinleri araştıran tavrıyla doyurabileceğini düşünüyorum.Zaten senin başlamakla ilgili bir sorunun olmamalı.Atlamak koçun işidir çünkü.Bende de var koçluk oradan biliyorum.
Sana bir soru, solak mısın, ya da sol kolunla ilgili bir problemin var mı?

Yazdıkların bana uyuyor. Bilmeden bir konuyu asla dile getirmem. Bilmiyorsam genelde hep susarım. İyi analiz eder, sonra dediğin gibi kafamda son noktayı koyarım :) Eğlenceyi de seviyorum. blissy

z.ozgur 04-09-2007 11:51 AM

sapkal89 Kişinin burcu ne olursa olsun....İnsanın hayattan,insanlardan,yaşamdan istekleri ortak bence....Önemli olan samimi olmak,karşındakini anlamaya çalışmak ve diyolog kapısını ardına kadar açık tutabilmek..... ANA RAHMİNDEN ÇIKTIK PAZARA, BİR KEFEN ALDIK DÖNDÜK MEZARA.. .......Yunus EMRE hismiley

asevgican 04-09-2007 04:55 PM

yaşam isteklerinin ortak oldunu düşünmüorum. beklentiler farklı en başta.ve burç yada astroloji bana göre kişiliği yansıtıyor.
dialog kapısını ardına kadar aç sen, adam küsen bi karakter.ve küsmesi günlerce sürebilioor.oğlak erkeğinden bahsediorum.
valLaa hiç çekilmior..:p
:))

z.ozgur 04-09-2007 05:10 PM

djj Benim ortak olarak kastettiğim şeyler kimse kendisine yalan söylenmesini istemez,kötü söz söylenmesini vs......çoğaltabiliriz yüzlerce...Kişinin Milliyetininde önemi yok..ister Alman ister Fransız olsun....Diyologta arayışla olur..basamak basamak,belki ilk önce küsme süresi azaltılr ..... hismiley

turgay0101 04-09-2007 05:24 PM

Alıntı:

yaşam isteklerinin ortak oldunu düşünmüorum. beklentiler farklı en başta.ve burç yada astroloji bana göre kişiliği yansıtıyor.
dialog kapısını ardına kadar aç sen, adam küsen bi karakter.ve küsmesi günlerce sürebilioor.oğlak erkeğinden bahsediorum.

öncelikle burçlar hakkında fazlaca bilgi sahibi olmadığımı söylemek istiyorum ama burçların insan hayatına özelliklede kişiliğine doğrudan etki yapmadığı kanaatimdeyim bence kişiliğimizi seçimlerimiz oluşturur ve bu seçimler çeşitli silsilerle kaderimize kadar gider mesela bir burcun özelliği inatçılığı ağır basan bir burç olsun şimdi bu kişi inatçılığı tembel olmada ısrar olarak kullanırsa tembel bir karekter oluşturmuş olur ama tam aksi çalışmada inatçı olusa bu sefer bilakis arı gibi bir kişilik geliştirir kişilikte işin püf noktası burçlar değil yani ama insanları tanımada anlamada kullanılabilecek yardımcı unsurlardandır diye düşünüyorum naçizane dip not bu arada ben de oğlak BURCU 'yum 2600 44

asevgican 04-09-2007 05:29 PM

iyide herkes inatçı değil ama oğlak inatçı işte..sabit fikirli bi karakter.pınar gelsin de bi döksün seni ortaya..:))))
benim tanıdığım kişiyi bazalırsak bi kere gerçekten zeki.. çalışkan, pratik, becerikli. ama ar damarına basmıycaksın idare ediceksin. kindar mesela..ve küsen adam çok zor...:(

hayatimdegisti 04-09-2007 05:32 PM

Alıntı:

Alıntı:

öncelikle burçlar hakkında fazlaca bilgi sahibi olmadığımı söylemek istiyorum ama burçların insan hayatına özelliklede kişiliğine doğrudan etki yapmadığı kanaatimdeyim bence kişiliğimizi seçimlerimiz oluşturur ve bu seçimler çeşitli silsilerle kaderimize kadar gider mesela bir burcun özelliği inatçılığı ağır basan bir burç olsun şimdi bu kişi inatçılığı tembel olmada ısrar olarak kullanırsa tembel bir karekter oluşturmuş olur ama tam aksi çalışmada inatçı olusa bu sefer bilakis arı gibi bir kişilik geliştirir kişilikte işin püf noktası burçlar değil yani ama insanları tanımada anlamada kullanılabilecek yardımcı unsurlardandır diye düşünüyorum naçizane dip not bu arada ben de oğlak BURCU 'yum 2600 44

Pınar Turgay ne diyor boyle..Burçlara inanmazmiş falan coffe2 hih33

Bilemiyorum Turgay yani bu söylediklerine pişman olacaksin tez zamanda cilgin897

turgay0101 04-09-2007 05:41 PM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

Pınar Turgay ne diyor boyle..Burçlara inanmazmiş falan coffe2 hih33

Bilemiyorum Turgay yani bu söylediklerine pişman olacaksin tez zamanda cilgin897

Ya Allah aşkına nasıl inanırım burç haritama baktım yükselen falan fiziki özellikleri tıknaz falan diyor halbu ki tığ gibi delikanlıyım maaşallah hih33 şakası bi yana yanlış bakmış olabilirim Pınar bi gelsin de baksın bi zahmet aa34 burçlara inanıyorumda inanmasına insan hayatında yüzde yüz etkili değildir bunda ısrarcıyım 789569 ek not kendimle çeliştim gördünüz mü burçlar insan hayatında tamamen yok diye inat ederek burcumun en bariz özelliğini sergiledim ama gerçekten yok 44

tulu 04-09-2007 05:42 PM

Alıntı:

Alıntı:

Turgaycığım, burçların ve gezegenlerin iki yönü vardır.Kimi karanlığını kullanır, kimi aydınlığın.Oğlaksın.Güzel bir burçtur.Disiplinlidir, sabırlıdır.Ancak karanlığına düşerse sevdiklerine dünyayı dar eder, kısıtlar,sonuçta yapayalnız kalır.Bir o kadar da duygusaldır, ancak derinelere gömer bunu.Ancak tyaşadığı olaylar onun bu duygusallığını sabrı ve disiplini ile birleştirmesi yönünde olur.Sonuçta Satürnün çocukları, başkalrını kısıtladıkları kadar kendilerini de bir faunusa kapatıp orada kendilerine yalanlar söyleme eğilimindeler.Herşeyde mantık ararlar, ama mantıklarının ulaşmadıklarını da reddelerler.Yaşını bilmiyorum ancak eğer 29,5 yaşından küçük isen.Bekle derim.Satürn bir döngüsünü tamamlasın, sonra da kendinde oluşan değişikliği gözlemler.Zaten sonrasında arka arkaya başlıyor ağır transitler.Sana kolay gelsin.Unutma, esnek olmayan ağaç, ikl şiddetli rüzgarda kırılmaya ya da yerinen sökülmeye mahkumdur.

asevgican 04-09-2007 05:44 PM

ha haaaa:))) oğlak işte... tıpkısının aynısı.:p

turgay0101 04-09-2007 06:06 PM

Pınar hanım tam tamına 20.7321 yaş civarındayım hemen hemen 1987 doğumluyum ılık bir ocak günü (bu arada şaşırmayın adana da ocakta 25 30 lu dereceleri şahsen gördüm) ocağın sekizinde 13.15 te doğmuşum hadi kolay gelsin saatine varana kadar verdim dökün beni ortaya hodri meydan hih33 fiziki ruhi bütün özelliklerimi bekliyorum tutacak mı bakalım sevincli

hayatimdegisti 04-09-2007 06:20 PM

Alıntı:

Pınar hanım tam tamına 20.7321 yaş civarındayım hemen hemen 1987 doğumluyum ılık bir ocak günü (bu arada şaşırmayın adana da ocakta 25 30 lu dereceleri şahsen gördüm) ocağın sekizinde 13.15 te doğmuşum hadi kolay gelsin saatine varana kadar verdim dökün beni ortaya hodri meydan hih33 fiziki ruhi bütün özelliklerimi bekliyorum tutacak mı bakalım sevincli

Hodri meydan'da Pinar HN'i cokda yormayalim arkadaslar bence...Eminim her gün bu isteklerden yeterince yoruluyordur coffe2 blissy

tulu 04-09-2007 06:39 PM

Alıntı:

yükslenin ikilzer kardeşim.Meraklı ve öğrenmeye meraklı yapın bundan.Duygu burcun boğa, sabit nitelikli bir burçtur boğa.Nuh der peygamber demez.Ancak, nuhun da nuh olduğuna epey uzun bir sürede düşünerek karar verir.Duygularını saklama potansiyelin var.Ayrıca öfkeni tam olarak gösteremeyip, içine atma derim.Bunun yerine su ile ilgili bir meşgale bul kendine.Toprak ağırlıklısın, ayakların yere bassın istersin.Su ve toprağın birlikte kullanıldığı bir uğraş olabilir bu.İçine attığın öfke seni hasta eder, aman dikkat.Ve son olrak satürnün sabrı-ki sende mevcut ve uranüsün farkındalık bilincini birlikte aşman gerekiyor.Bunu yavaş ama emin adımlarla yapacağını umuyorum.Aksi halde sinirsel problemlerle karşılaşma eğilimin var.İyi niyetli ve merhametli birisin.

turgay0101 04-09-2007 07:11 PM

Pınar hanım teşekkürler çok sağolun emeğinize sağlık önerilerinizi dikkata alacam hismiley

asevgican 04-09-2007 07:29 PM

turgay bence artık astrolojiye merak sarıcak..:)))))))

asevgican 04-09-2007 07:40 PM

kova kadınını anlat pınarrrrrrrrrrrr::))

turgay0101 04-09-2007 07:44 PM

neden olmasın öğrenmeye çok meraklıyım astroloji de bilim olduğuna göre neden olmasın ki aa34

gulenyuzum 04-09-2007 07:50 PM

berabalar arkadaslar biri benimde horoskobumu cikarsin 12 aralik yatsi vakti dogmusum saat tam olarak belli degil yukselenim yengec diye biliyorum 4897

uzunoğlu 04-09-2007 08:45 PM

Kurby ya benim horoskobuma da bi göz atsan b456 çünkü yükselenim konusunda karışıklıklar var dusun bazı kaynaklar akrep bazıları ise yay olduğunu söylüyor.20 kasım 1984 sabah 9 da doğmuşum burcum akrep ama yükselenim?? dusun dusun dusun bir de yaysa sanki akrep ve yay çok zıt düşüyor birbirine coffe2 yardımcı olursan çok sevinirim b456 b456

25emel 04-09-2007 09:38 PM

Alıntı:

turgay bence artık astrolojiye merak sarıcak..:)))))))

bencede kesinlikle sevincli

25emel 04-09-2007 09:43 PM

Alıntı:

yeliz Nickli Üyeden Alıntı
Kurby ya benim horoskobuma da bi göz atsan b456 çünkü yükselenim konusunda karışıklıklar var dusun bazı kaynaklar akrep bazıları ise yay olduğunu söylüyor.20 kasım 1984 sabah 9 da doğmuşum burcum akrep ama yükselenim?? dusun dusun dusun bir de yaysa sanki akrep ve yay çok zıt düşüyor birbirine coffe2 yardımcı olursan çok sevinirim b456 b456

Alıntı:

gulenyuzum Nickli Üyeden Alıntı
berabalar arkadaslar biri benimde horoskobumu cikarsin 12 aralik yatsi vakti dogmusum saat tam olarak belli degil yukselenim yengec diye biliyorum 4897

bilinmezliklerle dolu... ben hiç konuşmayayım bari bendeki bilinmezlikler daha çok coffe2 izleyici olmak daha yerinde olacak sanırım burada b456 Kurby kesin beni kovar f678h

nese boş duran sevilmez koştum enerji kaybettim sevincli bir dondurmayı hakettim sanırım ice1

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:07 PM.