![]() |
Burçların Kişilik ve Karekter üzerindeki Etkileri idea3 Bu konuda bilgi birikimi olan arkadaşları bekliyorum.Ben başak burcuyum ,yükselenim akrep...Genel özellikleri aynen taşıyorum. dusun Kendimi değiştirmek için, tabiki olumsuz yönlerimi derty...çalışıyorum ama bir yere kadar...muhabbetle...selamlar hismiley |
Ynt: Burçların Kişilik ve Karekter üzerindeki Etkileri Ben de başak burcuyum bir başağın olması gereken tüm özelliklerini taşıyorum bazen kendimle gurur duyuyor bazen de sinir oluyorum sanki aşırı mükemmelliyetçi oluyoruz bizler ben de yükselenimi bilemiyordum akrep mi yay mı ikisi arasında kalmıştım fakat yay yükselen özelliklerini taşıyorum hismiley |
Ynt: Burçların Kişilik ve Karekter üzerindeki Etkileri arkadşlar kurby bana bir horoskop çıkardı ağzım açık kaldı..meğer benim yükselen başakmış..bende aslanda bu detaycılık nereden diyordum..şimdi takip ediyorum..bakalım ne olacak |
Ynt: Burçların Kişilik ve Karekter üzerindeki Etkileri Oooooooooooo!Astroloji yükselmiş burada ve başaklar başmış burayı.Hakkımızda hayırlısı.Ben bu konuda iyi değilim öncelikle bunu söyleyeyim.Hala öğreniyorum. Ben de bir yengecim ve yükselenim başak, duygu burcum kova.Bir yengeç kadınına göre daha detaycıyım ve daha özgür.Aslında yengeçlikle pek alakam yok.Aşırı duygusallığım dışında.Bunu da oğlak özelliklerimi geliştirmeye çalışarak tamamlamaya çalışıyorum. Sizlere önerim, güneş yani öz burcunuz ile yükselen burcunuzun zıt burcunu iyi gözlemeniz ve onu öğrenmeniz.Çünkü eksik yönleriniz ya da güçlendirmeniz gereken yönler orada saklı.Örneğin başak burcu mükemmelliyetçiliği ile bilinir.Analitik düşünce yapısına sahiptir.Eleştiri ve didiklemek başağın karanlığıdır.Bu karanlığı balık burcunun kendinle barışık, herşeyi oluruna bırakan yapısı ile tamamlayabiliriz.Burcum yengeç, yengeç aşırı hassas, aileye düşkün, gözleri hep nemli bir karanlık yön taşır.Bu yönleri oğlağın kararlığı, sistem kurma yeteneği ve disiplini ile beslemeliyim(pek başaramıyorum ama)Ay (duygu) burcum Kova herkesi olduğu gibi kabullenme, sosyalliği sevme,ancak hassas yapısı nedeniyle en ufak sorunda kaçma eğilimi gösteriyorum.(tabi bunun bir sebebi de 1.evimde bulunan uranüs.Tek taraflı anlaşma bozma yeteneğim var.Bundan nefret ediyorum.)Bunu da aslanın o haşmetli görüntüsü, ben demeyi bilmesi, kendisini öne çıkarması ile besleme gerekiyor.Buyrun size ip ucu. Ayrıca horoskopunuzuu çıkarmak için www.astrozoom.com adresinden yararlanabilirsiniz. Sevgiyle kalın. |
Ynt: Burçların Kişilik ve Karekter üzerindeki Etkileri güzel konu.. bilenlereee sormak isterim. muallaktayımm..... oğlum 22 temmuz gündüz saat 5 doğumlu.. yengeç oluyo. ama bi sonraki burç 23 temmuzda arslana geçio benim oğluş arada sanki??? nedir sizce asıl etkilendiği...... |
Ynt: Burçların Kişilik ve Karekter üzerindeki Etkileri Ayşe, mesaj kutunu boşaltsana be güzelim.Arada temizlik lazım ki, yenileri gelsin. khkh56 Tam tarih ve doğum yeri bilgilerini de verir misin? |
Ynt: Burçların Kişilik ve Karekter üzerindeki Etkileri eneee.şeker benim özel mesaj olayında halledemediğim bi iş var:( boş ama ne alıyo ne gönderio.... 22 temmuz 2004 izmir konak doğumlu oğluş saat 5,10 gündüz.... e eklesene beni yaff... aysemcik@msn.com |
Ynt: Burçların Kişilik ve Karekter üzerindeki Etkileri Ben de doğmam gereken günden 8 gün geç doğmuşum annem yerini rahat bulmuş kerata diyor aa34 ne olacak şimdi hıh girdik mi bi çıkmaza daha dusun |
Ynt: Burçların Kişilik ve Karekter üzerindeki Etkileri ben varya dibine kadar KOva'yımmm.ne kadar özelliği varsa iyi kötü bünyemde barındırarım. yükselenim akrepmiş..ama şüpheliyim.akrepsi hissetmiom kendimi..:))) |
Ynt: Burçların Kişilik ve Karekter üzerindeki Etkileri Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:42 PM. |