Kayıt ol Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Uyarılar

Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar

Astral Seyahat 3D Video

Gizemli Konular ve Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar Astral Seyahat 3D Video Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ilk önce şunu söylemek istiyorum konumuz astral seyahat bununla ilgilenen yada merak eden kişiler girip bakabiliyorlar fakat böyle bir tecrübesi olmayan, konu ile ilgili yorum yapanların bunu yaşadıklarını söyleyen kişiler hakkında bunun hurafe yada beyin aldatmacası gibi sözlerle çürütmeye çalışmasını ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar telkin cd indir izle İstanbul Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar nerededir kimdir Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar hipnoz Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar kuantum düşünce kitap haberi

Astral Seyahat 3D Video

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-10-2009, 01:23 AM   #14 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 21
17 Mesajinıza toplam 54 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serkan2626 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Astral Seyahat 3D Video

ilk önce şunu söylemek istiyorum konumuz astral seyahat bununla ilgilenen yada merak eden kişiler girip bakabiliyorlar fakat böyle bir tecrübesi olmayan, konu ile ilgili yorum yapanların bunu yaşadıklarını söyleyen kişiler hakkında bunun hurafe yada beyin aldatmacası gibi sözlerle çürütmeye çalışmasını yanlış buluyorum.buradaki konu bellidir eminimki yazdıklarımı okuyan ve bu seyahat deneyimini yaşayan arkadaşların benim aslında tam olarak ne anlatmak istediğimi anlamışlardır.çünkü dikkat ederseniz meleklerin alıp götüreceği ni yazdığım kelimenin sonunda bir ( :) ) işareti vardır yani dikkate alınması gereken bir önceki kelimedir. ölümden sonra ne olacak, o ayrı bir konudur öyle bir forum başlığı görürsem onunla ilgilide yazarım fakat buradaki konumuz ASTRAL SEYAHATtir.konu ile ilgili bilginiz yoksa ilk önce biraz araştın.ayrıca herkes bilsinki bu korkulacak birşey değildir.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx
Mevlana Celaleddin Rumi, rûhun uykuda bedenden ayrıldığını söyler ve Mesnevi'sinde bu düşüncesini şöyle belirtir: "Cân; atlarınızı eğersiz koyar. Bu sır, ölümün kardeşidir, sırrıdır. Ama gündüzün geri gelmesi için ayaklarını uzun bir bağla bağlar. Cân, boşlukta astar gibi gizlidir; bedense yorgan altında döner durur. Sen, bedensiz bir bedene sahipsin."

İbn-i Sina, insanın ruhla bedenden oluştuğunu belirtir ve şöyle der: "Beden, nefsin çalışmasına uygun bir hale gelince; rûh, bedene gönderilir, istenirse bedenden ayrılır. Tamamen ayrılınca bir daha yok olmaz."

Tasavvûfî çalışmalarda ruh ve beden ilişkisinin üzerinde özellikle durulur. Mesnevî'nin birçok yerinde, Ahmed Eflâkî'nin "Ariflerin Menkıbeleri" adlı eserinde ve sayısız evliyâ, ermiş ve veli öykülerinde; rûhun gerek istenildiği zaman, gerekse istemeden bedenden ayrılabildiği anlatılmıştır. Genellikle bu olay, keramet ve mucize olarak nitelendirilir. Şeyh Bedrettin, "Vâridât" adlı eserinde bunu açıkça anlatır:
"Bâzen kendimi latifleşmiş hissederim. Fizik bedenim, o varlığın bir kopyasıdır. Bu lâtif varlık, beden şeklinde görülür. Tıpkı buharın yoğunlaşmadan evvel görülememesi gibi, buhar yosunlanınca bulut olur, görülür."
serkan2626 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

« Astral Seyahat için Müzik | Bir kaç sorum var :S »