![]() |
Astral Seyahat 3D Video ASTRAL SEYEHATİ ANLATAN 3D GÜZEL BİR VİDEOO [youtube=425,350]VAVtVkzwTik[/youtube] |
Astral Seyahat 3D Video Çok hoş! peki böyle bir deneyim yaşayan var mı aramızda? |
Astral Seyahat 3D Video Gerçekten güzel bir paylaşım olmuş...Ben daha önce bu başlıkta yaşadığım deneyimi anlatmıştım. Ancak tabii ki bu konular ne kadar gerçek ne kadar hayal tartışılır. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...php?topic=41.0 |
Astral Seyahat 3D Video Ben Çok denedim ve baya yaşadımm.sadeece sitelerden takip ediyordumm teknikleri.sonuca ulaşmak 3 ayı bulduu ara sıra biliçsizce yine çıkmalar oluyor.yani biliçli olarak hiç yapmadım. |
Astral Seyahat 3D Video İlginç bir deneyim olmalı ben bu tip konulara ilgi duyarım birkaç denemem de olmuştur fakat başarılı olamadım=(( |
Astral Seyahat 3D Video ilk denemelerde bende başırız oldum ama baya bi uğraştım.sonra vazgeçtimm ümidimi kesmişkenn oldu işte:D:D:Dçok güzel bi duyguu |
Astral Seyahat 3D Video İslam literatüründe butür olaylar yakaza diye tabir edilir.Fakat din alimleri bu tür olayların üzerinde fazla durmamıştır,çünkü onlar asıl huzuru Allah rızasında bulmuşlardır.Tabiki bunlarda insanda varolan özelliklerdir.Ama insanın asıl amacı bunlar değildir,hatta bedenen dahi bir yerden biryere gitmek söz konusudur,ama bunlara iltifat etmemek lazım,çünkü bu şuna benzer,daha gidecek çok yolu olan bir insan yoldaki dükkanların vitrinlerine takılıp kalırsa gideceği yoldan geri kalır,asıl olan Allah rızasıdır, Amaç dükkan değil,dükkan sahibidir... |
Astral Seyahat 3D Video hismiley evet çok güzel bir video çok saolun Samet kardeşim teşekkürler super super blissy |
Ynt: Astral Seyahat 3D Video bende bi kaç defa denedim olmadı? şaşkın ama cok ilgimi çekiyor |
Ynt: Astral Seyahat 3D Video astral seyehat kötü birşey degil kötü olsaydı islam alimleri bahsetmezdi zaman içinde zaman yaşamak la kastedilen belkide budur , keşke çıkabilsem bende uzun süredir bu konu da çalışmalar yaptım henüz nasip olmadı ama olacak inş . bilinçli yapılan birşedir rüya yada hayal görmek gibi degildir zaten düşüncelerin o anki durumun hakkında ilerliyorsa kendine geliyormussun aniden |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:02 AM. |