Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astral-seyahat-ve-lucid-ruyalar/)
-   -   lucid rüya-astra seyahat (http://www.hayatimdegisti.com/forum/astral-seyahat-ve-lucid-ruyalar/618220-lucid-ruya-astra-seyahat.html)

onu 04-04-2011 09:40 PM

lucid rüya-astra seyahat

Merhaba ben 14 yaşında bir gencim :)
Lucid rüya çok basit yapa biliyorum ve çok eylenceli :) (gören olsa benden soğur :) ) ama ben daha ilerisini istiyombisikletyani astra seyhat nasıl yapa bilirim lusid rüya yapa biliyo olmam astra seyhatta kadkıda bulunur mu??idea3

onu 04-04-2011 10:50 PM

Cevap: lucid rüya-astra seyahat

Cevap yokmu??

ORochi666 04-04-2011 11:17 PM

lucid rüyadan astral seyahate geçiş diye birşey war bu astral'e geçişi kolaylaştırıyor diye duymuştum... lucid rüyayı yapmak icin tekniğin nedir ?

onu 04-04-2011 11:22 PM

Aslında rüyada olduğumu kendime soru sorarak mesela nasıl geldim yada anormel olaylardan ben Din e önem veren biriyim eğer birini filan öldürdüysem anlıyom ama hiç telaşa verme devam tam gaz hayal et eğer uyanmak istersen ben şahsen böyle yapıyom kule hayal et ve hiç kapısı yok ve çok uzun yer gözükümüyo o derece :) lan ben sıkıldım yallah aşşağı atla sarsıntıyla uyan :)))))

ORochi666 04-04-2011 11:27 PM

işte sorun rüyada iken onu anlamak :)) bende dine epey önem veren biriyim ve kendimi şeytan olarak gördüğüm olmuştu hatta öyle saçma rüyalar görmüştüm ki ...

trabzonda fındıklıktan geliyorduk ve ben aşağıda baska bir yoldan yürüyordum aşağıki yola su dolmaya basladı ben yukarı doru cıkıyordum sonra annemler eflan tutunuyordum ben düseyim diye yüzüme tükürmeye basladılar üzerime filler kosmaya basladı sonra karsıya yüzüp geçtim felan acayip saçma bir rüyaydı ama yinede farkına waramadım işte :D

onu 04-04-2011 11:32 PM

Rüyan komikmiş :) Bu bir yetenek ola bilir ben buna bebeliğimden ağrı uğraşım rüyamla oynamayı :) ve etrafa sorunca kimse hayır ben yapamıyom diyodu tek ben sanıyodum :) sonra adını öğrendim bilinçsizce bu yeteneği geliştirdim.inanıyorum ben yapıyosam herkez yapar :)

onu 04-04-2011 11:33 PM

Bizim sınıfta kızlar ilgi duyuyo astra seyahate lucid rüyayı öğretmeye çalışcam yarın belki rüyalarda birgün buluşuruz ve konuşur oyunlar oynanır

ORochi666 04-04-2011 11:35 PM

evet düşün o kadar saçma bir rüyada bile farkında olamadım .d inşallah artık saat 9 dan beri telkin veriyorum pcde ben rüyadayım ve bunun farkındayım yazısı cıkıyor 1 saniyede 1 ekranda :D sürekli icimden tekrarlanıyor tabi isteksiz bilinç altıma yazıp rüyamda istemeden bunu dersem farkında olabiirim diye düsünüyorm :d

onu 04-04-2011 11:35 PM

senlede deneye biliriz istersen :)

onu 04-04-2011 11:36 PM

evet olur inaşllah

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:29 PM.