![]() |
lucid rüya-astra seyahat Merhaba ben 14 yaşında bir gencim :) Lucid rüya çok basit yapa biliyorum ve çok eylenceli :) (gören olsa benden soğur :) ) ama ben daha ilerisini istiyombisikletyani astra seyhat nasıl yapa bilirim lusid rüya yapa biliyo olmam astra seyhatta kadkıda bulunur mu??idea3 |
Cevap: lucid rüya-astra seyahat Cevap yokmu?? |
Cevap: lucid rüya-astra seyahat lucid rüyadan astral seyahate geçiş diye birşey war bu astral'e geçişi kolaylaştırıyor diye duymuştum... lucid rüyayı yapmak icin tekniğin nedir ? |
Cevap: lucid rüya-astra seyahat Aslında rüyada olduğumu kendime soru sorarak mesela nasıl geldim yada anormel olaylardan ben Din e önem veren biriyim eğer birini filan öldürdüysem anlıyom ama hiç telaşa verme devam tam gaz hayal et eğer uyanmak istersen ben şahsen böyle yapıyom kule hayal et ve hiç kapısı yok ve çok uzun yer gözükümüyo o derece :) lan ben sıkıldım yallah aşşağı atla sarsıntıyla uyan :))))) |
Cevap: lucid rüya-astra seyahat işte sorun rüyada iken onu anlamak :)) bende dine epey önem veren biriyim ve kendimi şeytan olarak gördüğüm olmuştu hatta öyle saçma rüyalar görmüştüm ki ... trabzonda fındıklıktan geliyorduk ve ben aşağıda baska bir yoldan yürüyordum aşağıki yola su dolmaya basladı ben yukarı doru cıkıyordum sonra annemler eflan tutunuyordum ben düseyim diye yüzüme tükürmeye basladılar üzerime filler kosmaya basladı sonra karsıya yüzüp geçtim felan acayip saçma bir rüyaydı ama yinede farkına waramadım işte :D |
Cevap: lucid rüya-astra seyahat Rüyan komikmiş :) Bu bir yetenek ola bilir ben buna bebeliğimden ağrı uğraşım rüyamla oynamayı :) ve etrafa sorunca kimse hayır ben yapamıyom diyodu tek ben sanıyodum :) sonra adını öğrendim bilinçsizce bu yeteneği geliştirdim.inanıyorum ben yapıyosam herkez yapar :) |
Cevap: lucid rüya-astra seyahat Bizim sınıfta kızlar ilgi duyuyo astra seyahate lucid rüyayı öğretmeye çalışcam yarın belki rüyalarda birgün buluşuruz ve konuşur oyunlar oynanır |
Cevap: lucid rüya-astra seyahat evet düşün o kadar saçma bir rüyada bile farkında olamadım .d inşallah artık saat 9 dan beri telkin veriyorum pcde ben rüyadayım ve bunun farkındayım yazısı cıkıyor 1 saniyede 1 ekranda :D sürekli icimden tekrarlanıyor tabi isteksiz bilinç altıma yazıp rüyamda istemeden bunu dersem farkında olabiirim diye düsünüyorm :d |
Cevap: lucid rüya-astra seyahat senlede deneye biliriz istersen :) |
Cevap: lucid rüya-astra seyahat evet olur inaşllah |
Cevap: lucid rüya-astra seyahat rüyada bulusma oluyor mu ??? ben astralde oluyor diye biliormm |
Cevap: lucid rüya-astra seyahat Bilmiyorum bende denicem bi kaç sitede okudum :) |
Cevap: lucid rüya-astra seyahat bu gece başarabilirsem ne diye hayal edeceğim bugün hayatimdegisti.com daki onu üye adlı kisiyle bulusmak istiyorum diyemi :p |
Cevap: lucid rüya-astra seyahat :) Hiç vikrim yok ama yöntem ürettiyorum şuan kendime göre mesela iki kişinin lucid rüye gördüğü anda birbirlerini düşünmesi |
Cevap: lucid rüya-astra seyahat Asra seyahat te başkasıda çıkmışsa onu göre biliyozmu |
Cevap: lucid rüya-astra seyahat mantıken biraz zor çünkü rüya gerçeklik değildir ki kendi kafamızda kurdugumuz birşeydir astral seyahat öyle değil tabi ama şuda varki rüyada telepati kullanılırsa olma olasılıgı olabilir |
Cevap: lucid rüya-astra seyahat lucid rüya dada ruh beden dışına çıkıyo çoğu kişi bunu atlıyo her rüyada ruh çıkıyor ben öyle biliyorum |
Cevap: lucid rüya-astra seyahat aynen onu diyordum bende inernet parası yok :) istediğini yap :) sanal beyin ağı :) |
Cevap: lucid rüya-astra seyahat ruh oldugunu sanmıyorum ruh bedenden cıkınca ölüm gerçekleşiyor. büyük ihtimalle yine astral beden dısında bir çok bedenimiz daha war diye biliyorum (şahsi bilgi). üst benlik gibi... vallahi önce şu rüyamı kontrol etme aşamasını yapayımda sonradan telepati işine geçeceğim elbette o zaman deneriz .d |
Cevap: lucid rüya-astra seyahat İyide bikaç bedenimiz varsa yada ben yanlış anladım şahsi düşünceni ölünce hangisinden yargılancaz hem astra seyahattede ayrılıyor ruh bedene bsğlı diye okumuş o bağ kopunca ölüm o bağda anne kordonunun 1000 kat sağlam diye okumuştum :) |
Cevap: lucid rüya-astra seyahat evet anne kordonundan 1000 kat oldugu doru ama ama o ruh değil astral beden deniyor :)) simdi yatmalıyım yaz yarın bakarım insalllah :)) |
Cevap: lucid rüya-astra seyahat telepati o heralde bilimsel olarak kanıtlanmıştı yada yanlış hatırlıyorum |
Cevap: lucid rüya-astra seyahat iyi geceler lucid rüyalar :))))))))))))) |
Cevap: lucid rüya-astra seyahat olmadı ama vazgeçmicem o kadar telkin verdim hiç kazınmamıs bilinc altıma ama bir yerde cok kısa anlık bişey gördüğümzüde o hemen bilinç altına yazılıyor nedense... yılmak yok tabi devam ama bugün cok güüzel bişey oldu zihnimdeki sesi iyice dinleyeibliorm artık farkındalıga bir adım daha yaklastım |
Cevap: lucid rüya-astra seyahat Tebrikler inşallah olacak ama soruma cevap alamadım bilen varsa nasıl yapılacağını |
Cevap: lucid rüya-astra seyahat astral seyahatin yapılmasıyla ilgili forumda bir sürü konu warki zaten... |
Cevap: lucid rüya-astra seyahat lucid rüyadan geçiş varmı benim için daha kolay olurmu yada varmı ?? |
Cevap: lucid rüya-astra seyahat Var. Yapabiliyorsanız lucid daha kolay olur tabii ki astrale geçişiniz. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:31 AM. |