![]() |
Cevap: lucid rüya-astra seyahat rüyada bulusma oluyor mu ??? ben astralde oluyor diye biliormm |
Cevap: lucid rüya-astra seyahat Bilmiyorum bende denicem bi kaç sitede okudum :) |
Cevap: lucid rüya-astra seyahat bu gece başarabilirsem ne diye hayal edeceğim bugün hayatimdegisti.com daki onu üye adlı kisiyle bulusmak istiyorum diyemi :p |
Cevap: lucid rüya-astra seyahat :) Hiç vikrim yok ama yöntem ürettiyorum şuan kendime göre mesela iki kişinin lucid rüye gördüğü anda birbirlerini düşünmesi |
Cevap: lucid rüya-astra seyahat Asra seyahat te başkasıda çıkmışsa onu göre biliyozmu |
Cevap: lucid rüya-astra seyahat mantıken biraz zor çünkü rüya gerçeklik değildir ki kendi kafamızda kurdugumuz birşeydir astral seyahat öyle değil tabi ama şuda varki rüyada telepati kullanılırsa olma olasılıgı olabilir |
Cevap: lucid rüya-astra seyahat lucid rüya dada ruh beden dışına çıkıyo çoğu kişi bunu atlıyo her rüyada ruh çıkıyor ben öyle biliyorum |
Cevap: lucid rüya-astra seyahat aynen onu diyordum bende inernet parası yok :) istediğini yap :) sanal beyin ağı :) |
Cevap: lucid rüya-astra seyahat ruh oldugunu sanmıyorum ruh bedenden cıkınca ölüm gerçekleşiyor. büyük ihtimalle yine astral beden dısında bir çok bedenimiz daha war diye biliyorum (şahsi bilgi). üst benlik gibi... vallahi önce şu rüyamı kontrol etme aşamasını yapayımda sonradan telepati işine geçeceğim elbette o zaman deneriz .d |
Cevap: lucid rüya-astra seyahat İyide bikaç bedenimiz varsa yada ben yanlış anladım şahsi düşünceni ölünce hangisinden yargılancaz hem astra seyahattede ayrılıyor ruh bedene bsğlı diye okumuş o bağ kopunca ölüm o bağda anne kordonunun 1000 kat sağlam diye okumuştum :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:22 AM. |