![]() |
Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) 1 Kasım 2008 Ankara Buluşması Arkadaşlar rezarvasyon olayı tamam yer konusundada sıkıntı yok aynı yerde başka odalarda var (30) kişiyi aşarsak eğer ama rezarvasyon ve yer problemi yok görevlilerle konuştum |
Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) 1 Kasım 2008 Ankara Buluşması Teşekkürler Krex... |
Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) 1 Kasım 2008 Ankara Buluşması Rica ederim yaptığım bişeyde yok teşekkür edilmesi gereken Redflowers bu organizasyonu yapan o sonuçta |
Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) 1 Kasım 2008 Ankara Buluşması İçim rahatladı.Yer sıkıntımız kalmadı aa34 Sağol Krex.Haftaya bugün görüşürüz blissy |
Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) 1 Kasım 2008 Ankara Buluşması ende sağol redflowers yerdımım dokunduysa ne mutlu haftaya görüşmek üzere umarım bu sefer başka engel çıkmaz cilgin897 |
Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) 1 Kasım 2008 Ankara Buluşması o gun istdan ankaraya gelecegim işlerimi bitirebilirsem gelmeye çalısacağım sevgilerle.... |
Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) 1 Kasım 2008 Ankara Buluşması Ben geliyorum.. ttli3 |
Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) 1 Kasım 2008 Ankara Buluşması actionsmile selamlar herkese... ben de bir aksilik çıkmazsa gelmek istiyorum... s456 Üyeliğim çok eski olmasa da zaman aşımına uğrayacak kadar oldu ama forumda pek aktif değilim, hepinizle tanışmaktan memnun olacağımı bildirir, adımın yazılmasını rica ederim :))) thumbsanim |
Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) 1 Kasım 2008 Ankara Buluşması ben büyük olasılıkla gelebilirm... coffe2 |
Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) 1 Kasım 2008 Ankara Buluşması Bekleriz efenim sapkal89 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:04 PM. |