![]() |
Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) 1 Kasım 2008 Ankara Buluşması derty bede geliyorum...bakalım art56art56 |
Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) 1 Kasım 2008 Ankara Buluşması buluşma yeri ve saat ? yu89 |
Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) 1 Kasım 2008 Ankara Buluşması Alıntı:
|
Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) 1 Kasım 2008 Ankara Buluşması Merhabalar, yeni üye olarak ben de bu buluşmaya katılmayı çok isterim. Ancak 1 Kasım günü kursum olduğundan seminirin yeri ve zamanı konusunda beni aydınlatırsanız çok sevinirim. Görüşmek ümidiyle.... |
Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) 1 Kasım 2008 Ankara Buluşması Sansi üyelik isimli bir üyemiz (Ayla hn) isminin listeye eklenmesini istedi.. |
Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) 1 Kasım 2008 Ankara Buluşması Buluşma yeri:Ardıç Kitap ve Sanat Evi Adres:Yüksel cad.(konur sk. köşesi)Gülsan apt. 8/10 2. kat Kızılay Buluşma saati:13:00 bu aralar nete fazla giremiyorum, sanırım krex yeri ayırtmış, teşekkürler. krex niye araya giriyorsun, ben ayırtacaktım yeri, :) ayda yılda bir redflowerstan bir kahve içecektim, sayende içemeyecegim y789 |
Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) 1 Kasım 2008 Ankara Buluşması krex kaptı kahveyi:) kahvesmiley |
Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) 1 Kasım 2008 Ankara Buluşması ben geliyorum. görüşmek üzere... |
|
Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:01 PM. |