![]() |
Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) 1 Kasım 2008 Ankara Buluşması Alıntı:
|
Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) 1 Kasım 2008 Ankara Buluşması akadaslar benim yanımda 2arkadasımda olacak bi aksilik olmazsa 3 kişi |
Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) 1 Kasım 2008 Ankara Buluşması şu ana kadar 20 nin üstündeyiz dahada çoğalabiliriz. inşallah gideceğimiz yer bizi alır. |
Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) 1 Kasım 2008 Ankara Buluşması Merak etme Güneş'cim.Herşey kontrolüm altında aa34 Eğer almazlarsa da ki hiç sanmıyorum (içerde ayrıca geniş bir alan var) başka yere gideriz cümbür cemaat. |
Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) 1 Kasım 2008 Ankara Buluşması geçen toplantıdada baya kalabalıktık,iyiydi yerimiz...Bence sığarız... |
Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) 1 Kasım 2008 Ankara Buluşması Ağlıcam şimdi gelemediğim için. Çalışıyor olcam ben sizin buluştuğunuz saatlerde sad456 |
Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) 1 Kasım 2008 Ankara Buluşması özlem ne zaman çıkıyorsun işten. belki yetişirsin |
Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) 1 Kasım 2008 Ankara Buluşması GÜNEŞ hiç sorma. Durumum vahim. sabah 7,00 akşam 22,00:( Ama aklıma güzel bi fikir geldi:) ben gelemiyorum madem siz gelin. super.Benim Sincan'da kuruyemiş dükkanım var. Eğer fırsat bulur da gelebilirseniz bol bol kuruyemiş yeriz wave |
Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) 1 Kasım 2008 Ankara Buluşması özlemcim daha yakın bir yerde olsaydı olabilirdi. bi gün için dükkanı birine bırakıp gelemezmisin |
Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) 1 Kasım 2008 Ankara Buluşması :( çok isterdim ama yalnızım. Gelemezsiniz madem, ben burdayım.beklerim ne zaman olursa |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:45 AM. |