![]() |
Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) hayal ablacım sende geliyormusun ankaraya lütfen gelll. ttli3 ttli3 |
Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) bilgilendirmeler için herkese teşekkürler ben de bir aksilik olmazsa gelicem.yeri not ettim u859 |
Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) Bulusmada neler yapcaz?bu sitede benim ilk.daha önce baska sitelerde yaptım ama burda nsl? |
Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) Ankara buluşması ne oldu. hiç ses çıkmıyor yoksa iptalmi oldu? |
Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) Güneş'cim hiç olur mu öyle şey.İptal olması gibi bir şey şu an söz konusu değil.Ayın 1 inde buluşmamız var. blissy |
Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) yaşasınnn 956k |
Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) canım arkadasıma katılıyorum.hiç olur mu yaaav cilgin897 heyecanla bulusmayı bekliyoruz clapping blissy |
Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) Buluşmaya kimler geliyor herkes bu günü bekliyordu hiç ses çıkmıyor. |
Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) Evet bir toplama çıkarma yapalım. aa34 Gelecek olanların listesi şöyle efendim; Ayşegülll,Sycorox,Mustang,Keops,Novos,Güneş,Unbuka lemun,Bucocukkım,Niki,Perilice58,Bilgic16, Ceren18,(büyük bir ihtimal sürpriz bir isim),Ben (redflowers-birde belki ablam) Buluşma yeri:Ardıç Kitap ve Sanat Evi Adres:Yüksel cad.(konur sk. köşesi)Gülsan apt. 8/10 2. kat Kızılay Buluşma saati:13:00 Listemiz bu şekilde.Daha buluşmaya 1 haftadan fazla bir zaman var.Katılmak isteyenler yine buraya yazabilirler. Sevgiler. |
Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) benim bir arkadaşımda gelmek istiyor. gelebilirmi? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:18 AM. |