![]() |
Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) 1 Kasım 2008 Ankara Buluşması krex cim süpersin kahveyi senden çayı da redflowerstan alıyorum öyleyse, ben burdan baya bir karlı çıkacağım anlaşılan aa34 redflowerscım canın sağ olsun ben ısmarlayayım ne olacak maksat muhabbet olsun, buluşmada görüşmek üzere arkadaşlar, sevgiler |
Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) 1 Kasım 2008 Ankara Buluşması Alıntı:
Kendisi Bolluk Bereket Reiki'si ile ilgili bir de seminer verecek. Şu an itibari ile toplam gelebileceğini bildiren kişi sayısı 49 a ulaşmıştır. |
Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) 1 Kasım 2008 Ankara Buluşması ama ben katılamıyorum emb23 zaten hüzünlü hüzünlü takip ediyodum katılanları, şamanımında katılacağını duyunca daha bi üzüldüm sadanim |
Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) 1 Kasım 2008 Ankara Buluşması kırkyedi isim elliden fazla kişi... daha da artsın inşallah... sapkal89 |
Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) 1 Kasım 2008 Ankara Buluşması Sevgili Shamanic ankara toplantısına katılacağına çok sevindm seni ve hayal ablayı çok tanımak istiyordum. smiliyface. Birdahaki toplantıdada onunla tanışırız inşallah |
Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) 1 Kasım 2008 Ankara Buluşması Anaaaaa Shamanic ablamda geliyoooo blissy,yaşasıııııın,çok özlemiştim valla:) |
Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) 1 Kasım 2008 Ankara Buluşması Ne güzel bu sefer çok katılmayı istiyorum ama çalışıyorum sadanim İzin alamıyorum da 4897 Eğer saat beş gibi falan gelsem katılabilirmiyim daha doğrusu o vakte kadar kalırmısınız bilmiyorum ama kısmet tühhhhhh yaaaaaaaaaaa |
Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) 1 Kasım 2008 Ankara Buluşması Arkadaşlar sizin için kar demedim kış demedim taaaaa Kızılay lara kadar gittim. aa34 Ayrıntıları konuştum.Yarın ferah ferah oturabileceğimiz yeri ayarladım. Hadi yarın görüşürüz. |
Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) 1 Kasım 2008 Ankara Buluşması Arkadaşlar ben yarın çok geç saatlere kadar çalışacağım. Size güzel hoş sohbetler dilerim. |
Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) 1 Kasım 2008 Ankara Buluşması ben bu seminerin yer ve zaman bilgilerini bulamadım ,gelmeyi çok istiyordum,üzüldüm.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:45 PM. |