Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ankara Buluşmaları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ankara-bulusmalari/)
-   -   Ankara Hazır Mısın? :) 1 Kasım 2008 Ankara Buluşması (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ankara-bulusmalari/14147-ankara-hazir-misin-1-kasim-2008-ankara-bulusmasi.html)

meninje 02-11-2008 04:29 PM

Ynt: Ankara Hazır Mısın? :) 1 Kasım 2008 Ankara Buluşması

Böylesine güzel yüzler, güzel yürekler ,güzel dileklerle dolu bir ortamı kaçırmış olmak ne kadar acı veriyor anlatmaya çalışmayacağım...

Evden çıkamayacak kadar grip olmam aynı gün yapacağım çok işime engel oldu malesef. Önce ki toplantıya katılıp bu güzel insanları bu enerjiyi solumuş olmanın tesellisiyle "bir daha ki sefer" demekten başka birşey gelmiyor elimden...

Sevgili güldeniz arkadaşımın da dediği gibi materyalist düşüncenin çok yoğun olduğu topluluklları gördükce "hayatım değişti ekibi" nin yakaladığı enerjiyi çok önemsiyor ve devamı için dua ediyorum.

Kalın sağlıcakla...

kiss3

Novos 02-11-2008 07:05 PM

müthiş bir toplantı geride kaldı, toplantı için bir tanım yapmam gerekirse rüya gibiydi. sevgili redflowers organizatörlüğün süperdi, çok teşekkür ederim.
güzel yüzünü, samimiyetini görmek çok güzeldi.
güzel insan, Atakan Bey'in açılış konuşması ve karşıda yaklaşık 30 kişilik kalabalık, daha sonra sevgili keopsun muhteşem bir vücut diliyle gerçekleştirdiği konuşması, arkasından sevgili shamanic'in refah bolluk ve bereketle ilgili güzel sunumu. uzaaaak mesafelerden gelip bizleri aydınlattığınız için hepinize kucak dolusu sevgiler ve teşekkürler.

atakan bey, güldeniz, güneş ve ceren18 ile yaptığımız sohbet çok güzeldi, sizleri tanımaktan çok mutlu oldum.
sevgili güldeniz konuşma aralarında değindiğin konular kişisel gelişim açısından çok faydalıydı, böyle cevherleri foruma da aktarmanı içtenlikle diliyorum, kendi adıma çok mutluluk duydum. blissy

güneşcim çekim yasası egzersizlerin umarım yerine gelir, çalıştıkça sana paraların geleceğine inanıyorum wave

serpil abla seni tanımaktan o kadar mutluyum ki bunu anlatmaya kelimelerim yetmez sanırım, sayende eft hakkında biraz daha bilgilenmiş oldum, o güzel açıklamaların için teşekkür ederim. beni oğlun yerine koydun bundan çok kıvanç duydum ben de seni bir abla, bir anne olarak görüyorum. sevincli

sevgili sycorox seni görmek çok güzeldi o güzel enerjin ve sevimli bakışların çok güzel.

aysun konuşma aralarında değindiğin gönüllü yardım hizmetlerin gerçekten takdire şayan, koşulsuz sevgi demişti sevgili shamanic sanırım sen bunun en güzel örneklerinden birisin. enerjin hep daim olsun, karşılığı fazlasıyla gelsin sana.

sevgili krex toplantı boyunca gözlerim seni aradı en sonunda maalesef çıkışta karşılaşabildik, keşke daha önce tanışabilseydik. tuh788 enerjin ve samimiyetin yüzlerinden okunabiliyor.

keopscum seni tanımaktan öyle mutluyum ki toplantı boyunca paslaşmalarımız adeta bir futbol maçı gibiydi, aa34 o güzel gülüşün hep daim olsun. ark5
keopsun bana yaptırdığı tayyare hareketinde bir mıknatıs olduğuma artık tamamen inandım. keopscum sihir mi yaptın naptın öyle aa34

shamaniccim çıkışta tam ben de sevgimi sana göndermek isterken, yanaklarından öpebildim çok şükür.

toplantıya katılan yaşlısından gencine herkese kucak dolusu sevgiler ve teşekkürler. kiss3

Mustang 03-11-2008 07:11 AM

Canım Meninje gözlerimiz seni aradı senin samimi ve güzel bakan gözlerini özlemiştik gelsen iyi olurdu ama sağlık önemli .Sana geçmiş olsun diyor bir daha ki toplantıya bekliyoruz. Güzel gözlerinden kocaman kiss3

empati72 03-11-2008 09:12 AM

İlk katılımımdı gerçekten forumda yazılarını okuduğum kişileri somutlaştırmak çok güzeldi. Verilen bilgiler ve pozitif enerji çok güzeldi.Mekanda güzeldi ama sayımıza göre bana biraz küçük geldi.Biraz kopuk kaldık sağ ve sol cenap 12389 Sunumlar bittikten sonrada sizlerle uzun uzun paylaşımda bulunmak isterdim ama sunumlardan sonra çıkmak zorunda kaldık. Emeği geçen herkese tekrar teşekkürlerimi sunuyorum. Birdahaki toplantıda buluşmak dileği ile... smiliyface

krex 03-11-2008 11:21 AM

Çok harika bir atmosferde geçen bu güzel toplantı için emeği geçen ve paylaşımlarını bizlerden esirgemeyen ve onca yoldan gelip bizleri bilgilendiren herkese teşekkürler .Toplantıya katılan arkadaşların vermiş olduğu o güzel enerji inanılmazdı doğrusu thumbsanim Katılamayanlar çok şey kaçırdı keşke sizleride aramızda görebilseydik.

pisiii 03-11-2008 01:27 PM

selam dostlar ben aysun. kiss3 2 gündür hastaydım nete giremedim. bu akşamda okul için şehir dışına çıkacam yine forumdan uzak kalacağım. toplantıda hepinizi tanımaktan çok memnun oldum. iyiki aranıza katılmışım. gulensmiley dönüşte hepsini okurum kendinize iyi bakın sevgiler. cat3500

Belgin ∞ 03-11-2008 03:29 PM

Nihayet bilgisayarın başına oturabildim y789

Öncelikle herkese çok teşekkür ediyorum yanımızda bulunduğunuz için.Herkesle tek tek konuşma ve tanışma fırsatım olmadı ama ben yine de mutlu ayrıldım.

Beni bu konuda destekleyerek yalnız bırakmayan,Atakan Bey'e canım Shamanic'ime ve Keops'a yürekten sevgilerimi gönderiyorum.İyi ki varsınız.Hazinemize sizlerin sayesinde yine çok değerli bilgiler ekledik. kiss3 (seviyorum sizi ya tender45 )

Gelelim iki prensesime.Mustang ve Sycorox.Ben sizler için ne desem az.Siz beni anlarsınız ya gerçi.İyi ki geldiniz,kocaman kiss3

Novos'cum çok iyi gördüm seni,yüzün açılmış neşe gelmiş sana.Çok mutlu oldum seni gördüğüme. kiss3

Güneş'cim en sonunda buluşmayı yapabildikte sen de rahatladın biz de rahatladık ark5 .Güneş gibi ışığınla çok doğru bir isim seçmişsin kendine.Çok mutlu oldum seni tanıdığıma. kiss3

Güldeniz'cim seninle çok sohbet edemedik.Ben bir dahaki sefere diyerek kendimi avuttum ttli3 .O güzel bilgilerini paylaştığın için sana çok teşekkür ederim.Ve söylediğin güzel sözler içinde ayrıca ( kiss3 ) Seni tanımak çok güzeldi.Umarım kendimi avutmam boş çıkmaz da yeniden görüşebiliriz kiss3

Krex'cim iyi ki bu sefer yanımıza gelebildin.Bu seferde gelmeseydin ben artık sizin oraya gelip orada yapacaktım toplantıyı.Seni tanımak o güzel yüreğini reelde de görmek beni çok mutlu etti. kiss3

Ve canım Ayşegülll.Ne iyi ettin de söyledin şu buluşma fikrini.Seninle geçirdiğim dolu dolu 3 gün en güzel anılarım isimli hatıra defterinde yerini aldı çoktan.Senin dediğin gibi tanıdıkça sevmek deyimi gerçekte vuku buldu.Canım benim iyi ki varsın ve iyi ki yanımdasın,yoldaşsın.Seni çok seviyorum kiss3

İsmini hatırlayamadığım,konuşamadığım arkadaşlara da çok çok teşekkür ediyorum.Yine bekleriz efenim sapkal89

Dipnot:adı geçmesede sevgili Keops'un arkadaşı olarak yanımızda yer alan,bizimde arkadaşımız olarak yanımızdan ayrılan sevgili Musa seni tanımak gerek sevincli Ben ileride birlikte yapacağımız organizasyonlar için şimdiden heyecanlanıyorum diyebilirim.Yüreğine sağlık bize seni tanıma fırsatını verdiğin için ark5

Dipdipnot:Umarım organizasyondan memnun kalmışsınızdır.E Bandırma'dan gelip 1 günde bir şeyler yapmak bu kadar oluyor aa34 Memnun kalmayanlar için şunu söyleyebilirim naçizane 'bir daha ki sefere organizasyon sizlere aittir.duyurulur.' aa34

Cafe de herşeyin mükemmel olması için uğraşan Ebru'cuğuma ayrıca sevgilerimi gönderiyorum.Okumasa da hisseder o ark5 kiss3

Herkese sevgiler.

alen 03-11-2008 04:11 PM

redflowers ablamı alkışlıyorum önünde saygıyla eğiliyorum... bütün buluşmalara istikrarlı bir şekilde gidiyor..yer,mekan,zaman,engel tanımıyor...bence bandırma buluşması yapılmalı..ve binlerce kişi akın etmeli bandırmaya :=) :=) bye...

Belgin ∞ 03-11-2008 04:16 PM

Alıntı:

alenoviç Nickli Üyeden Alıntı
redflowers ablamı alkışlıyorum önünde saygıyla eğiliyorum... bütün buluşmalara istikrarlı bir şekilde gidiyor..yer,mekan,zaman,engel tanımıyor...bence bandırma buluşması yapılmalı..ve binlerce kişi akın etmeli bandırmaya :=) :=) bye...

Katılıyorum sonuna kadar y789

guvenli27 03-11-2008 06:03 PM

Toplantıda herkes harikadaydı ve orda bulunmaktan çok memnun oldum verdikleri güzel bilgiler içinde teşekkür ediyorum.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:47 PM.