| ||||||||||
|
Sağlık ve Alternatif Tedavi Ardıç Yağının Faydaları Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: ikiesitbir Nickli Üyeden Alıntı Uzman değilim konuyu görünce ancak deneyimlerimi paylaşmak istedim piyasada ardıç uçucu yağı diye geçiyor midesi hassas olanlarda aşırı mide bulantısı yapıyor Kendim kullandım arkadaşlarıma önerdim Grip nezle soğuk algınlığı tedavi özelliği aynı zamanda kekik yağında ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Alternatif Tedavi telkin cd indir izle İstanbul Alternatif Tedavi nerededir kimdir Alternatif Tedavi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Alternatif Tedavi hipnoz Alternatif Tedavi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Alternatif Tedavi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Alternatif Tedavi kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #3 (permalink) | |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Bulunduğu yer: İstAnbul
Tesekkür: 9,013
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
teşekkür ederim güzel yorumların fikirlerin için. evet dün bende aldım fiyatı 9TL idi. ve kokusu biraz mentollu olurya nane gibi ferahlatıcı yanı. senınde dediğin gibi vicks e benzıyor evet. benim hoşuma gitti çok ağır kokuları sevmiyorum zaten. kekiğide oldum olası sevmem :) ardıç kullanımı olarak seyreltmek gerekiyor zaten. seyrelttıkten sonra masaj yaparak uygulayabılırım. ben kokusundan yanı sıcak suyun içine damlatıp ortamda nefes alıp verırsem yararlı olacagını düşünüyorum. bir nevi tütsü gibi kullanıcam uygulayabılırısem. şekerle yemeyi yada suyla içmeyi hiç düşünmedim. denemem heralde :D grıp değilim ama onun beteri sinüzitim var. belki sinüzitimin çoğaldığı dönemlerde burundan uygulanan yöndtemını de deneyebilirim. sevgi ve ışıkla kalasın. | |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Sağlık ve Alternatif Tedavi Ardıç Yağının Faydaları Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: ikiesitbir Nickli Üyeden Alıntı Uzman değilim konuyu görünce ancak deneyimlerimi paylaşmak istedim piyasada ardıç uçucu yağı diye geçiyor midesi hassas olanlarda aşırı mide bulantısı yapıyor Kendim kullandım arkadaşlarıma önerdim Grip nezle soğuk algınlığı tedavi özelliği aynı zamanda kekik yağında ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Alternatif Tedavi telkin cd indir izle İstanbul Alternatif Tedavi nerededir kimdir Alternatif Tedavi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Alternatif Tedavi hipnoz Alternatif Tedavi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Alternatif Tedavi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Alternatif Tedavi kuantum düşünce kitap haberi