Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Sağlık Davranış Değişikliği Telkinle Fiziksel Değişim > Sağlık > Alternatif Tedavi

Uyarılar

Ardıç Yağının Faydaları

Sağlık ve Alternatif Tedavi Ardıç Yağının Faydaları Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Aromaterapi yaglari kas agrilarindan soguk alginligina ve adet sancilarina kadar birçok derde derman olabiliyor. Koku tedavisi olan aromaterapi yaglarin tedavi amaçli olarak kullanildigi bir yöntem Yaglari kullanma alanina göre kullanim yollari da degisiyor Püskürteç ile püskürtebilir masaj yaparken direkt olarak ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Alternatif Tedavi telkin cd indir izle İstanbul Alternatif Tedavi nerededir kimdir Alternatif Tedavi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Alternatif Tedavi hipnoz Alternatif Tedavi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Alternatif Tedavi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Alternatif Tedavi kuantum düşünce kitap haberi

Ardıç Yağının Faydaları

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22-01-2011, 01:48 PM   #1 (permalink)
Yüzbaşı
 
vittoria è nostra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2009
Bulunduğu yer: İstAnbul
Mesajlar: 501
Tesekkür: 9,013
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to all
Standart Ardıç Yağının Faydaları

Aromaterapi yaglari kas agrilarindan soguk alginligina ve adet sancilarina kadar birçok derde derman olabiliyor.
Koku tedavisi olan aromaterapi yaglarin tedavi amaçli olarak kullanildigi bir yöntem Yaglari kullanma alanina göre kullanim yollari da degisiyor Püskürteç ile püskürtebilir masaj yaparken direkt olarak problemli bölgeye uygulayabilir ya da banyo suyuna birkaç damla damlatabilirsiniz Yaglar direkt olarak bitkilerden ve köklerinden alindiklari için çok yogun oluyorlar Bunun için dikkat etmeniz gereken konsantre olan bu yaglari cildinize uygulamadan önce suyla karistirmaniz Unutmayin yaglarin iyilestirici özellikleri olsa da bazi yaglar hamilelere ya da bazi rahatsizliklari olan kisilere zarar verebilir aromaterapi uygularken bunu göz ardi etmeyin

Ardiç
Zihni uyarici berraklastirici ve iyilestiricidir Ardiç yagi depresyona duygusal yorgunluga ruhsal sikintilara iyi gelir

(diğer yağların özelliklerine bakmak isterseniz) Alıntı:http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post787897

Ardıç Yağının Faydaları
Kalp yetmezliği soğuk algınlığı ve romatizmal hastalıklarda kullanılır. burkulma ve çarpma gibi kazalarda ağrı kesici ve hareket kabiliyetini arttırıcı özelliği vardır. Astım hastalarında ve idrar tutamayan çocuklarda faydalıdır.idrar sökütücü,iştah acıcı,mide agrısı,bogaz iltihabı,saç dökülmesinde,deri hastalıklarında,selüit tedavisinde,ayrıca romatizma ve kramplarda kullanılmaktadır.Mikrop öldürücüdür.

Şifalı bitkilerin bazıları uçucu yağ adı verilen ve etki gücü oldukça yüksek yağlar ihtiva ederler. Ardıç yağı, kekik yağı, gül yağı gibi. Bu yağlar, çok miktarda bitkinin işlenmesiyle az miktarda elde edilirler. Oldukça yoğun bir içeriğe sahip bu yağları mutlaka dozajına uygun kullanmak gerekir.

Onlardan biri de ardıç yağı. Pek çok insanın daha önce adını bile duymadığı, ama kullanıp etkisini gördükten sonra, vazgeçilmezi haline gelen ardıç yağı, bir çok insanın hayatında küçümsenemeyecek değişikliklere yol açtı. Onların hayatını çok olumlu etkiledi. Pek çok insana şifa kaynağı oldu. Onu tanıyıp kullandığınızda, gerçekten de ne kadar mucizevi bir yağ olduğunu sizin de onaylayacağınıza eminim.

Şimdiye kadar pek çok bitkiyi tavsiye ederken, uzun süreli kullanımın şart olduğunu belirttik. Ama ardıç yağını uzun süreli kullanamıyoruz. 4-6 haftalık bir kullanımdan sonra mutlaka birkaç haftalık bir ara vermek gerekiyor. Ardıç yağı böbrek hastalarında ve hamilelerde kullanılmaz. Dahilen alımlarda kesinlikle belirtilen miktarın üzerine çıkılmaz. Haricen kullanımlarda ise süre ve doz kısıtlaması söz konusu değil.

Bakın ardıç yağı hangi hastalıklarda bize yardımcı oluyor:

KANI TEMİZLER?

Ardıç yağı kanı temizler, kandaki zehirli maddeleri dışarı atar. Kan yoluyla oluşan hastalıklara da engel olur. Ayrıca kansızlığa iyi gelir.vücuttaki toksinleri temizlediği, iltihapları söktüğü, tıkanıklıkları açıp temizlediği için arındırıcı bitkisel kürlerde yer almaktadır.

GRİP ARTIK SORUN DEĞİL?

Hiç unutmam, bundan 5-6 yıl kadar önce misafirlerim vardı ve onlardan bir tanesi oldukça rahatsız görünüyordu. Arkadaşımın bu hasta hali beni rahatsız etti. Konuşurken aile boyu griplerinin çok ağır geçtiğini, en az 10 iğne kullanmadan kendilerine gelemediklerini anlattı. Hemen orada ona , ardıç yağı damlatılmış bir kesme şeker ikram ettim. Arkadaşım etkisini hissetmiş olacak, giderken bana ardıç yağıyla ilgili sorular sormaya başladı. Sonra ardıç yağı temin edip kullanmış ve hastalığını kolayca tedavi etmeyi başarmış. O günden sonra ne zaman karşılaşsak, ardıç yağı sayesinde iğnelerden kurtulduğunu söyler, kendisini ardıç yağıyla tanıştırdığım için teşekkür eder.

Ardıç yağının grip ve soğuk algınlığındaki etkisi gerçekten de denemeye değer. Hele bir de soğuk algınlığına yatkınsanız, gripleriniz çok ağır geçiyorsa, ne kullanırsanız kullanın fayda vermiyorsa en kısa zamanda onunla tanışmalısınız. Onu kullanıp, etkisini gördüğünüzde bana hak vereceğinize eminim. Bugüne kadar pek çok insan onunla şifayı yakaladı, ona alıştı, onu evinin bir numaralı ilacı yaptı.

Ailemizde de en sık başvurduğumuz ilaçlardan birisidir ARDIÇ YAĞI. Vücudumuzda azıcık bir kırgınlık hissettiğimizde, hemen ardıç yağı kullanmaya başlarız. Onunla grip çoğu zaman başlayamadan biter. Bazen de başlar, ama etrafımızdaki insanlardan çok daha kısa sürede ve hafif atlatırız. Üstelik hiçbir kimyasal ilaç kullanmadan. Ardıç yağını dozajını düşürerek çocuklarımıza da veriyoruz. Kısa sürede etkisini görüyor, antibiyotiklere muhtaç olmamanın huzurunu yaşıyoruz.

ARDIÇ YAĞI ayrıca vücut ateşini de düşürüyor, soğuk algınlığında çok ihtiyaç duyduğumuz terlemeyi sağlayarak, vücuttan toksin atılmasını temin ediyor.

SİNÜZİTE ARDIÇ YAĞI?

Sinüzit zor bir hastalıktır. Özellikle de kış aylarında. Sinüzit soğuğu hiç sevmez ve en ufak bir üşütmede kendini gösterir. Burun tıkanıklığıyla birlikte görülen baş ağrıları dayanılmaz olabilir. Tıkanık burnunuzu açmayı çoğu zaman başaramazsınız. İşte bu durumda ARDIÇ YAĞI büyük yardımcı. Burundan teneffüs edildiğinde tıkalı burnu açıyor, sinüsleri boşaltıyor, iltihabı söküyor. Sinüslerin boşalmasıyla büyük rahatlama sağlandığı gibi, buna bağlı baş ağrıları da sona eriyor. Sinüzit tedavisinde ardıç yağı burundan teneffüs edilerek uygulanır. Bunun yanında dahilen almak da, iltihap sökülmesine yardım edeceğinden etkiyi artırır.

ROMATİZMA, ARTRİT VE GUTTA?

Bu üç hastalıkta ardıç yağı vücuttaki fazla suyu atarak, rahatlamaya sebep olur. Eklem ve kas ağrılarını yatıştırır, hareket kabiliyetini artırır. Dahilen kullanımın yanı sıra, ağrılı bölgelere zeytinyağıyla 1/10 oranında karıştırılarak masaj yapılması büyük fayda sağlar. Ardıç yağıyla yapılan masajlar çarpma, burkulma, ezilme gibi durumlarda da etkilidir.

SELÜLİT PROBLEMİNİZ Mİ VAR?


Bitkisel yağlar kullanılarak tedavi yapılan aromaterapide, ardıç yağı selülitte başarıyla kullanılmaktadır. Sizler de eğer selülitlerinizden kurtulmak istiyorsanız, ardıç yağıyla düzenli masajlar yapabilirsiniz.

ÖKSÜRÜK, BRONŞİT, ANJİN VE BOĞAZ İLTİHABINDA?

Bütün bu hastalıklarda ardıç yağı kısa sürede etkisini gösterir, büyük rahatlama sağlar. Dozajına dikkat etmek ve uzun süre kullanmamak şartıyla çocuklarınıza da rahatlıkla ardıç yağı verebilirsiniz. Ayrıca inatçı öksürüklerde ardıç meyvesinin kaynatılmasıyla yada kaynayan suya biraz ardıç yağı katılmasıyla uygulanacak buhar teneffüsünün de çok faydalı olduğunu, kendi deneyimlerime dayanarak belirtmek istiyorum.

İDRAR SÖKTÜRÜCÜ?

Ardıç yağı idrar söktürücü özelliğiyle bilinir. O, idrar söktürürken, vücutta birikmiş olan suyu da atar. Hastalık sonrası nekahet döneminin kolay atlatılmasını sağlar.

ADET SANCILARINA FAYDALI?

Ardıç yağı adet sancılarını dindirir. Adet söktürür. Rahimdeki iltihapları temizler, beyaz akıntılara da iyi gelir.

ŞEKER HASTASIYSANIZ?

Şeker hastaları da zaman zaman ardıç yağından faydalanabilirler. Ardıç yağı pankreası olumlu etkiler. Kandaki şeker miktarını düşürür. Bedende genel bir iyileşme sağlar. Şeker hastası bir yakınımız var. Şeker hastalığıyla alakalı mı bilinmiyor ama, vücudunun çeşitli yerlerinde yara benzeri oluşumlar meydana geliyormuş. Doktorlar bunun ne sebebini, ne de çaresini bulabilmişler. İnanamayacaksınız ama bu rahatsızlığa ardıç yağı çare oldu. Tavsiyemiz üzerine ardıç yağı kullanmaya başladı.Bize bildirdiğine göre, ardıç yağı kullandığında yaralar kayboluyor, bıraktığında ise tekrar çıkıyormuş. Sebebi ve çaresi bilinmeyen bir hastalıkta, elde edilen bu etki, sizce de ardıç yağının büyük bir başarısı değil mi?

HAZIMSIZLIK VE GAZ PROBLEMİNE?


Ardıç yağı sindirimi uyarır, hazmı kolaylaştırır, mide ve bağırsak gazlarını izale eder. Ardıç yağını kullanan bir çok kişiden gaz problemlerine çare olduğunu bizzat işittim. Midesinde sürekli şişlik, dolgunluk hissedenlere de ardıç yağı faydalı olacaktır. Ardıç yağı ayrıca ağız kokusunu da, izale eder.

MESANE İLTİHAPLARINDA?

Ardıç yağı böbrek rahatsızlıklarında kullanılmaz, ama söz konusu olan mesane ve idrar yolları enfeksiyonuysa çok iyi bir antiseptiktir. İdrar yollarını temizler, iltihabı söker atar.

CİLT HASTALIKLARINIZA ÇARE OLABİLİR?

Antiseptik olduğu için haricen kullanımla bir çok deri hastalığında faydası görülecektir. Kaşıntı, egzama mantar hatta sedef benzeri rahatsızlıklar için onu deneyebilirsiniz.


KULLANIM ŞEKİLLERİ

1- DAHİLEN: Kesme şeker üzerine 5-6 damla ardıç yağı damlatılıp, dil üzerine konularak yavaş yavaş emilir. Ya da aynı miktardaki ardıç yağı az bir su üzerine damlatılarak içilir. ( günde 3 defa)
2- BURUNDAN: 2 küçük pamuğa 4-5 damla damlatılır ve 2 burun deliğine konulur. Nefes alırken pamuktan süzülen hava 15-20 dakika teneffüs edilir. Günde bir veya iki defa yapılabilir.
3- HARİCEN: Romatizmal hastalıklarda, ağrıyan yerlere zeytinyağıyla 1/10 oranında karıştırılarak elde edilen karışım ilgili bölgeye sürülerek masaj yapılır. Cilt hastalıklarında ve selülitte ise doğrudan kullanılır.


AYRICA BİTKİLER VE YAĞLARI KULLANIRKEN ÇOK DİKKATLİ OLMAK GEREKİYORMUŞ AMAN DİKKAT EDİN
AYRICA BİTKİSEL YAĞLAR SABİT YAĞLAR -YAKICI YAĞLAR DİYE İKİYE AYRILIYO ÖZELLİKLE YAKICI YAĞLAR ASLA DİREK TEK BAŞINA CİLDE UYGULANMAMALI KAŞ YAPIM DERKEN GÖZ ÇIKARTMAYALIM .
ARDIÇ YAĞI YAKICI YAĞLARDANDIR SEYRELTILEREK KULLANILMALIDIR.

Alıntı: http://www.sendezayiflakulubu.com/ar...21.html?t=1421

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

vittoria è nostra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-01-2011, 02:47 PM   #2 (permalink)
Üsteğmen
 
MarEspEraNZa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2011
Mesajlar: 420
Tesekkür: 171
364 Mesajinıza toplam 899 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MarEspEraNZa is a jewel in the roughMarEspEraNZa is a jewel in the roughMarEspEraNZa is a jewel in the roughMarEspEraNZa is a jewel in the rough
Standart Cevap: Ardıç Yağının Faydaları

Uzman değilim konuyu görünce ancak deneyimlerimi paylaşmak istedim

piyasada ardıç uçucu yağı diye geçiyor
midesi hassas olanlarda aşırı mide bulantısı yapıyor
Kendim kullandım arkadaşlarıma önerdim
Grip nezle soğuk algınlığı tedavi özelliği aynı zamanda kekik yağında da var
Ama onun kokusu çok ağır :D
Ardıç yağınında tadı
O yüzden aşırı damlatmayın şekere
Birde kokusu itibariyle vicks benzeri bir görevi var
Anında Burun geniz açıyor
Tadı ve kokusuna dayandığınızda terlemeyle birlikte hastalık geçiyor
Ben öyle gözlemledim
Fiyatıda 20ml 8-10 tl civarıydı
Alıntı:
TEK BAŞINA CİLDE UYGULANMAMALI KAŞ YAPIM DERKEN GÖZ ÇIKARTMAYALIM
ARDIÇ YAĞI YAKICI YAĞLARDANDIR SEYRELTILEREK KULLANILMALIDIR
Sonradan aklıma geldi Hamilelik Döneminde ve herhangi bir hastalıktan dolayı sürekli ilaç kullanan kişiler Kullanmamalı
Sağlıklı günler dilerim
__________________
.



.
.

MarEspEraNZa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-01-2011, 03:03 PM   #3 (permalink)
Yüzbaşı
 
vittoria è nostra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2009
Bulunduğu yer: İstAnbul
Mesajlar: 501
Tesekkür: 9,013
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to all
Standart Cevap: Ardıç Yağının Faydaları

Alıntı:
ikiesitbir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Uzman değilim konuyu görünce ancak deneyimlerimi paylaşmak istedim

piyasada ardıç uçucu yağı diye geçiyor
midesi hassas olanlarda aşırı mide bulantısı yapıyor
Kendim kullandım arkadaşlarıma önerdim
Grip nezle soğuk algınlığı tedavi özelliği aynı zamanda kekik yağında da var
Ama onun kokusu çok ağır :D
Ardıç yağınında tadı
O yüzden aşırı damlatmayın şekere
Birde kokusu itibariyle vicks benzeri bir görevi var
Anında Burun geniz açıyor
Tadı ve kokusuna dayandığınızda terlemeyle birlikte hastalık geçiyor
Ben öyle gözlemledim
Fiyatıda 20ml 8-10 tl civarıydı


Sağlıklı günler dilerim


teşekkür ederim güzel yorumların fikirlerin için. evet dün bende aldım fiyatı 9TL idi. ve kokusu biraz mentollu olurya nane gibi ferahlatıcı yanı. senınde dediğin gibi vicks e benzıyor evet. benim hoşuma gitti çok ağır kokuları sevmiyorum zaten. kekiğide oldum olası sevmem :)

ardıç kullanımı olarak seyreltmek gerekiyor zaten. seyrelttıkten sonra masaj yaparak uygulayabılırım. ben kokusundan yanı sıcak suyun içine damlatıp ortamda nefes alıp verırsem yararlı olacagını düşünüyorum. bir nevi tütsü gibi kullanıcam uygulayabılırısem. şekerle yemeyi yada suyla içmeyi hiç düşünmedim. denemem heralde :D grıp değilim ama onun beteri sinüzitim var. belki sinüzitimin çoğaldığı dönemlerde burundan uygulanan yöndtemını de deneyebilirim.

sevgi ve ışıkla kalasın.
vittoria è nostra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-01-2011, 03:14 PM   #4 (permalink)
Üsteğmen
 
MarEspEraNZa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2011
Mesajlar: 420
Tesekkür: 171
364 Mesajinıza toplam 899 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MarEspEraNZa is a jewel in the roughMarEspEraNZa is a jewel in the roughMarEspEraNZa is a jewel in the roughMarEspEraNZa is a jewel in the rough
Standart Cevap: Ardıç Yağının Faydaları

Eğer miden hassas değilse ( şeker ile birleştiğinde tadı tuhaf oluyor ) kullanabilirsin
Dil altında emmek yeterli oluyor
Kötü bir tarafı var vücudun hazım sırasında burnunuza kokusu gelebiliyor gün boyu
Grip nezle harici fazla araştırmamıştım ardıç yağını fakat masaj için kantaron yağını önerebilirim
Bir kaçkez masaj yaptırdım fakat sürekliliği olmadığı için sonucunuda bilmiyorum iyi gelir mi?

Kantaronu rahmetli Kemal Sunalın Doktor Civanım filminde duymuştum (Hani bi köylüye otlar toplatıp ilaç yapıyordu )
__________________
.



.
.

MarEspEraNZa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-01-2011, 03:20 PM   #5 (permalink)
Yüzbaşı
 
vittoria è nostra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2009
Bulunduğu yer: İstAnbul
Mesajlar: 501
Tesekkür: 9,013
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to all
Standart Cevap: Ardıç Yağının Faydaları

hatırladım o filmi :) midemle ilgili gastrit sorunum var maalesef o yuzden denemeye pek yanaşmıyorum. ben daha ziyade selülit için. mesaj uygulaması düşünüyorum. kantaronda onun hakkında birşey yazılmamış. ama kantaronda ayrıca yararlı etkilere sahip bir metin buldum kantaronla ilgili onuda şimdi eklıyorum siteye. kantaronun etki alanı ve uygulanışı daha farklı gibi geldi bana. güzel tavsiyelerin için teşekkür ederim. sevgi ve ışıkla kalasın.
vittoria è nostra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-01-2011, 03:29 PM   #6 (permalink)
Üsteğmen
 
MarEspEraNZa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2011
Mesajlar: 420
Tesekkür: 171
364 Mesajinıza toplam 899 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MarEspEraNZa is a jewel in the roughMarEspEraNZa is a jewel in the roughMarEspEraNZa is a jewel in the roughMarEspEraNZa is a jewel in the rough
Standart Cevap: Ardıç Yağının Faydaları

Önemli uyarı : Üzerinize yada evde biyere dökmemeye çalışın.Malum şişeler küçük
Ben kekik i dökmüştüm odam uzun süre kokmuştu hahaha
__________________
.



.
.

MarEspEraNZa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-01-2011, 03:49 PM   #7 (permalink)
Yüzbaşı
 
vittoria è nostra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2009
Bulunduğu yer: İstAnbul
Mesajlar: 501
Tesekkür: 9,013
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to all
Standart Cevap: Ardıç Yağının Faydaları

ardıç koksa yanmazsın ferah ferah haha kekik kötüymüş hakkatten :) demekki olabilecek kazalara göre güzel kokulu ürünler kullansak fena olmaz. :)) bende zeytınyağı ile seyreltmeyı düşünüyorum kullanırken. zeytınyagıda hem cildi besliyor ya ondan:)
vittoria è nostra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-01-2011, 04:10 PM   #8 (permalink)
Üsteğmen
 
MarEspEraNZa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2011
Mesajlar: 420
Tesekkür: 171
364 Mesajinıza toplam 899 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MarEspEraNZa is a jewel in the roughMarEspEraNZa is a jewel in the roughMarEspEraNZa is a jewel in the roughMarEspEraNZa is a jewel in the rough
Standart Cevap: Ardıç Yağının Faydaları

Araştırırken rastgeldiğim forumlardan birinde bir bayan ecza dolabından eksik etmediğini söylemiş.
Zaten hastahaneye gitmeyi , hapları şurupları sevemedim. Birazda bu yüzden denemiştim. Tabi onlarsızda olmaz
Adım işyerinde şifacı lokman hekime çıkmıştı bi ara

seyreltmedende kullanmayın cildi yakıyormuş
__________________
.



.
.

MarEspEraNZa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Ardıç Yağının Faydaları

Sağlık ve Alternatif Tedavi Ardıç Yağının Faydaları Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Aromaterapi yaglari kas agrilarindan soguk alginligina ve adet sancilarina kadar birçok derde derman olabiliyor. Koku tedavisi olan aromaterapi yaglarin tedavi amaçli olarak kullanildigi bir yöntem Yaglari kullanma alanina göre kullanim yollari da degisiyor Püskürteç ile püskürtebilir masaj yaparken direkt olarak ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Alternatif Tedavi telkin cd indir izle İstanbul Alternatif Tedavi nerededir kimdir Alternatif Tedavi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Alternatif Tedavi hipnoz Alternatif Tedavi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Alternatif Tedavi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Alternatif Tedavi kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.