| ||||||||||
|
Gezi ve Mekan ve Yurtiçi Gezileri Adım Adım istanbul ve Güzel ülkem... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Cappadocia Hasan Dağı çevresinde oluşan bir doğa harikası burası . oluşunmunda ise Haan Dağ çıkan lavların etkisi çok etkin. Anadolu nerdeyse tam ortasında bulunmaktadır. Bizde burada önce Cappadocia baloon tour katıldık. Bu oldukça keyifli ve bir o derece zorlu benim ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Yurtiçi Gezileri telkin cd indir izle İstanbul Yurtiçi Gezileri nerededir kimdir Yurtiçi Gezileri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Yurtiçi Gezileri hipnoz Yurtiçi Gezileri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Yurtiçi Gezileri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Yurtiçi Gezileri kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Aug 2018
Tesekkür: 1
1 Mesaja İyi ki varsın denildi
![]() | ![]() Cappadocia Hasan Dağı çevresinde oluşan bir doğa harikası burası . oluşunmunda ise Haan Dağ çıkan lavların etkisi çok etkin. Anadolu nerdeyse tam ortasında bulunmaktadır. Bizde burada önce Cappadocia baloon tour katıldık. Bu oldukça keyifli ve bir o derece zorlu benim için. Yükseklik korkusu olanlar için hakikaten son derece bir zaman dilimi. Gökyüzünde genelşkle sabah erken saatlerinde tercih edilen ve gerekli rüzgar ve ısı olduğu takdirde günün her saati Baloon tour yapma imkanı bulunmaktadır. Cappadocia ise özellikle Göreme bölgesinde bulunan son derece kendine has tasarım ve mimarisi olan cave otelde konakladık. Cappadocia çevresi ise daha çok köylü ve kasabalı halkın yaşadığı bir şehir. Newsehir bu bölgesinde ise köylülerin yaptığı şaraplar ve cave şarap mahseninde bulunmaktadır. Bunun yanında köylü genç kızların ördüğü el dokuması halı ve kilimler son derece güzel. Bu bölgeye has olan çamurdan çok yüksek ısıda fırında sonunda harika seramik yapılmış mutfak ve hediyelik eşya yapılmaktadır. Bu bölgede yetişen koyun ve kuzuların elde edilen son derece ince deriden yapılmış saf organik deri giysiler vardır. Ayrıca burada bulunan terziler sayesinde ise kişiye özel tasarım olan deri giysiler dikilmektedir. zaman kaybetmeden Cappadocia harika güzelliklerini gezmek için sabah kahvaltısında ise köylü pazarında aldığımız son derece meyve ve taze süt yoğurt ve diğer kahvaltı çeşitleri ile yaptık. Cappadocia 2.. gün tamamıyla dünyanın tespit edilmiş en büyük yeraltı şehirleri ve Ihlara valley gitmiş olduk. Uc hisar burada ise sabah gğün doğumu yada akşam güneş batarken Cappadocia çekilecen en güzel panamoric fotroğraf çekme imkanı oldu. Cappadocia oldukça geniş alanda gezilecek iki müze arası oldukça uzak ve yer yer gün içinde 10 km yakın yürüyüş yada ![]() valley kısmı daha çok Niğde de sayılır.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Gezi ve Mekan ve Yurtiçi Gezileri Adım Adım istanbul ve Güzel ülkem... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Cappadocia Hasan Dağı çevresinde oluşan bir doğa harikası burası . oluşunmunda ise Haan Dağ çıkan lavların etkisi çok etkin. Anadolu nerdeyse tam ortasında bulunmaktadır. Bizde burada önce Cappadocia baloon tour katıldık. Bu oldukça keyifli ve bir o derece zorlu benim ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Yurtiçi Gezileri telkin cd indir izle İstanbul Yurtiçi Gezileri nerededir kimdir Yurtiçi Gezileri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Yurtiçi Gezileri hipnoz Yurtiçi Gezileri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Yurtiçi Gezileri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Yurtiçi Gezileri kuantum düşünce kitap haberi