Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Yurtdışı Firmalar

Uyarılar

Yurtdışı Firmalar Yurtdışı firmaların telefonları adresleri rehber

45. Antalya Altın Portakal Film Festivali başladı

Serbest Kürsü ve Yurtdışı Firmalar 45. Antalya Altın Portakal Film Festivali başladı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * 45. Antalya Altın Portakal Film Festivali, açılış kokteyli, ve geleneksel Yıldızlar Kortejinin geçişiyle başladı. Açılış galas da, Konyaaltı Açık Hava Tiyatrosunda yapıldı. 45. Altın Portakal Film Festivalinin açılış töreni öncesi sanat ve basın dünyası, Talya Oteldeki kokteylde bir araya ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Yurtdışı Firmalar telkin cd indir izle İstanbul Yurtdışı Firmalar nerededir kimdir Yurtdışı Firmalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Yurtdışı Firmalar hipnoz Yurtdışı Firmalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Yurtdışı Firmalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Yurtdışı Firmalar kuantum düşünce kitap haberi

45. Antalya Altın Portakal Film Festivali başladı

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15-04-2010, 09:08 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 145,988
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart 45. Antalya Altın Portakal Film Festivali başladı

*



45. Antalya Altın Portakal Film Festivali, açılış kokteyli, ve geleneksel Yıldızlar Kortejinin geçişiyle başladı. Açılış galas da, Konyaaltı Açık Hava Tiyatrosunda yapıldı.



45. Altın Portakal Film Festivalinin açılış töreni öncesi sanat ve basın dünyası, Talya Oteldeki kokteylde bir araya geldi. Konukları selamlayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Festival Onursal Başkanı Menderes Türel, Türk sinemasının gelişimine dikkat çekti. Festivalle Türk sinemasının birbirini beslediğini söyleyen Türel, "Festivalde bu yıl toplamda yaklaşık 150 film, 400 gösterimde sinemaseverlere sunulacak. Türk sanatçıları ise hepimizin iftihar vesilesi. Ulusal yarışmada bu yıl 16 film var, uluslararası yarışmada da Türkiye adına yarışan filmlerimiz var. Eminim her sene bir öncekinden daha zengin ve renkli olacak. Herkese mutlu bir festival diliyorum." dedi.



Kokteylin ardından Talya Otelin önünden harekete geçen kortejde, sinemamızın seçkin isimleriyle Antalya halkı bir kez daha bir araya geldi.



Kortej yolunda ellerinde fotoğraf makineleriyle bekleyen her yaştan Antalyalı sinemasever, Ekrem Bora, Selda Alkor, Yılmaz Atadeniz, Yusuf Sezgin, Menderes Samancılar gibi Türk sinemasına uzun yıllar emek veren isimlerin yanı sıra Tuba Ünsal, Azra Akın, Ahu Türkpençe gibi genç oyuncuları da görme fırsatı yakaladı.



Jüri üyeleri oyuncu Güven Kıraç ve yönetmen Ömer Faruk Sorak da kortejde Antalyalıları selamladı. Antalyalıların yalnızca kortej hattında değil, ev ve işyerlerinin balkonlarından da alkışlarla katıldığı etkinlik, Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu önündeki kırmızı halı töreniyle sona erdi.



45. ANTALYA ALTIN PORTAKAL FESTİVALİ COŞKULU BİR AÇILIŞ TÖRENİYLE BAŞLADI



Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı (TÜRSAK) ile Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) işbirliğiyle gerçekleştirilen 45. ANTALYA ALTIN PORTAKAL FİLM FESTİVALİ, Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosundaki görkemli açılış gecesiyle başladı.



Ceyda Düvenci ve Levent Üzümcünün sunuculuğu üstlendikleri gece, Candan Erçetinin konseriyle başladı. Sanat ve basın dünyasının yerli ve yabancı konuklarını Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı (TÜRSAK) ve festival başkanı Engin Yiğitgil selamladı. Yiğitgil, "Türkiyenin en uzun soluklu film festivali olmanın gururuyla 45. yılını kutlayan Antalya Altın Portakal Film Festivalinin, dört yıl önce başlattığımız yenilenme hareketiyle belirlediğimiz hedeflere birer birer ulaşmış olmasının mutluluğunu yaşıyoruz." diye konuştu. Yiğitgil sözlerini şöyle sürdürdü: "Akdenizin ışık dolu kentinde, Türk ve dünya sinemasının görkemi, sinemaseverlerin tutkusu ve değerli Antalya halkının inancıyla yarattığımız ortak düşe, Antalya Altın Portakal Film Festivaline hoş geldiniz."



Yiğitgilin ardından sahneye gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de konuşmasına Altın Portakalı başlatan, Antalyanın eski belediye başkanlarından Dr. Avni Tolunayı hatırlatarak şöyle konuştu: "Dr. Avni Tolunayın, 45 yıl önce bu semalarda festival konuklarına ‘hoş geldiniz diye yankılanan sesi, bu gece bir kez daha duyuluyor. Amacımız Türk sanatını ve sinemasını dünyaya duyurmaktı. Bugün dünyanın dört bir yanından sinemaseverlerle bir aradayız. Ben de Dr. Avni Tolunay gibi tüm sinemaseverlere ve festivali omuzlarına taşıyıp bugüne getiren Antalya halkına hoş geldiniz diyorum."



Gecede, Türk sinemasına emek veren ustalara da ödülleri sunuldu. Bu yıl ilk kez verilen Sinema Başarı Ödülünün sahibi Hülya Avşar, ödülünü Engin Yiğitgil ve Menderes Türelin elinden aldı. Avşar, "Beni bu ödüle layık görenlere çok teşekkür ediyorum. Ancak bu ödülden de çok burada tüm sinemaseverlerle birlikte aynı mekanda olmaktan, aynı havayı solumaktan, aynı sinema sevgisini paylaşmaktan büyük onur duyuyorum." dedi.



Türk sinemasının kültleşmiş fantastik filmlerine imza atan yönetmen Yılmaz Atadeniz ise Onur Ödülünü, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema ve Telif Hakları Genel Müdürü Abdurrahman Çelikten aldı. Atadeniz, öncelikle "Benim gibi çılgın bir adama katlandığı ve üç çocuk yetiştirdiği için eşime ve beni bu mesleğe sokan o muhteşem adama, Orhan Atadenize, teşekkür ediyorum." dedi. Ödülünü sinemanın tüm emekçileri adına aldığını söyleyen Atadeniz, "Godzilla Selahattin, Gani Turanlı, Türkan Şoraylara ses veren Adalet Cimcozlar, Jeyan Tözümler, rol icabı çok güzel kavga eden Cüneyt Arkın, İrfan Atasoy, kameramanlarım Gani Turanlı, Ali Uğur ve nice isimsiz sinema emekçisini de saygıyla anıyorum." şeklinde konuştu.



Festivalin geleneksel Yıldırım Önal Anı Ödülünün sahibi usta oyuncu ve seslendirme sanatçısı Müşfik Kentere ise ödülünü Antalya Valisi Alaaddin Yüksel verdi. Yüksel gecede yaptığı konuşmada, "1964te başlayan ve Türk sinemasını geliştirme amacı taşıyan bu hareketin 45 sene sonra geldiği noktayı dikkatle takip ediyoruz." Diyerek festivali bugüne taşıyan AKSAV ve TÜRSAK ekiplerine ve Antalya Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.



Gecede, Altın Portakal için yarışan filmleri değerlendirecek olan ulusal, oyuncu Tuncel Kurtiz başkanlığındaki uzun meteraj yarışma jüri üyeleri yapımcı- senarist Ali Akdeniz, yönetmenler Ömer Faruk Sorak, Serdar Akar, oyuncular Ayda Aksel, Güven Kıraç, Fadik Sevin Atasoy, görüntü yönetmeni Çetin Tunca, sinema yazarı Sevin Okyay da sahneye çıkıp konukları selamladı. Ulusal uzun metraj jüri başkanı Tuncel Kurtiz, "Pencerelerimizi açabildiğimiz kadar açmalı, ancak önce kendimize açmalıyız. Belki artık pencerelerimizi kapattığımız için böyle olduk. Ama Antalya pencerelerini dünyaya açmış durumda. Bunun yanı sıra kendimize açtığımız pencereden de bu sene 16 tane çok önemli sinema eseri görünüyor. Bunları hep beraber seyredeceğiz." Dedi. Bir festival jürisinin vereceği kararın öznel olacağını da hatırlatan Kurtiz, "Bizim Kophenagda ödül vermediğimiz Kalpazanlar sonra Oscar aldı." dedi.



Jüri üyesi, Görüntü Yönetmeni Çetin Tunca ise sahnede bile elinden bırakmadığı kamerasıyla geceye renk kattı.



Altın Portakalın yeni simgesi Festival Nişanı ise Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel tarafından, ‘Türk sinemasının asil ve zarif yüzü Filiz Akına sunuldu. Festival nişanını URART Yönetim Kurulu Başkanı Erol Sağmanlı getirdi. Akın, ödülünü aldıktan sonra "45 sene önce ilk ödül küçücük bir Altın Portakaldı. O portakal 45 senedir sinemayı aydınlatıyor. Beni alkışlamaktan, yanımda olmaktan hiç vazgeçmediğiniz için çok teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.



45. ALTIN PORTAKAL FİLM FESTİVALİ açılış töreni, Candan Erçetinin, Türk filmlerinden görüntüler eşliğinde söylediği eski ve yeni şarkılarla sona erdi.

ALTIN PORTAKALDA BU YIL:



Festivalde bu yıl Altın Portakal için 25 kısa metraj, 27 belgesel ve 16 uzun metraj film yarışıyor. Kısa metraj jürisi, yönetmen Selim Demirdelen başkanlığında, 42. Antalya Altın Portakal ödülünün sahibi yönetmen Ulaş İnaç, yapımcı Leyla Özalp ve oyuncu Zafer Algözden oluşuyor. Belgesel filmleri ise yazar yönetmen Güneş Karabuda başkanlığında, gazeteci ve televizyon programcısı Tayfun Talipoğlu ile belgesel yönetmenleri Oğuz Makal ve Hasan Özgenden oluşan jüri tarafından değerlendirilecek.



Bu yıl 16 uzun metrajlı filmin yarıştığı Altın Portakalın jürisi ise usta oyuncu Tuncel Kurtiz başkanlığında toplanıyor. Jüride oyuncu Güven Kıraç, Fadik Sevin Atasoy, Ayda Aksel, görüntü yönetmeni Çetin Tunca, yapımcı- senarist Ali Akdeniz, yönetmenler Ömer Faruk Sorak ve Serdar Akar ve sinema yazarı Sevin Okyay yer alıyor. Uzun metrajlı filmleri ayrıca bu yıl ilk kez verilecek Sinema Yazarları Derneği (SİYAD) ödülü için SİYAD üyelerinden Cem Altınsaray, Cumhur Canbazoğlu ve Övgü Gökçe de değerlendirecek.





Kaynak: intersinema.com

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


45. Antalya Altın Portakal Film Festivali başladı

Serbest Kürsü ve Yurtdışı Firmalar 45. Antalya Altın Portakal Film Festivali başladı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * 45. Antalya Altın Portakal Film Festivali, açılış kokteyli, ve geleneksel Yıldızlar Kortejinin geçişiyle başladı. Açılış galas da, Konyaaltı Açık Hava Tiyatrosunda yapıldı. 45. Altın Portakal Film Festivalinin açılış töreni öncesi sanat ve basın dünyası, Talya Oteldeki kokteylde bir araya ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Yurtdışı Firmalar telkin cd indir izle İstanbul Yurtdışı Firmalar nerededir kimdir Yurtdışı Firmalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Yurtdışı Firmalar hipnoz Yurtdışı Firmalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Yurtdışı Firmalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Yurtdışı Firmalar kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.