| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Makaleleri ve Yazıları Evlenme Teklifi Edilecek Erkekler Nerede Bulunur:)(Deneme-Yanılmalarım) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: redflowers Nickli Üyeden Alıntı Echoo sana desem ki ettiğin kadar çek, çok mu ağır konuşmuş olurum acaba? Daha kahvemi içip ayılamadan kahkahalara boğdun beni, yaptığın pazar araştırması için ve zahmetin için çok teşekkür ederim. Lakin şöyle bir durum söz ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Makaleleri ve Yazıları telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Makaleleri ve Yazıları nerededir kimdir Üyelerin Makaleleri ve Yazıları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Makaleleri ve Yazıları hipnoz Üyelerin Makaleleri ve Yazıları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Makaleleri ve Yazıları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Makaleleri ve Yazıları kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #3 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tesekkür: 12
76 Mesajinıza toplam 841 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Alıntı:
İşin şakası bir yana da... Bir spermle bir yumurta karışımından oluşan ve aslında çok basit ve sıradan olan ''insan'' denen varlığı,eline pompayı alıp puff pufff ego balonu haline getiren,yine insan değil mi? O bazı sıradan erkekleri ''zat-ı muhterem,vazgeçilmez,muhteşem'' birer yaratık haline dönüştürüp aramıza salan yine kadınlar değil mi? Her sorunun çözümü yine kendi içinde saklı değil mi? Ben echo oarak, evliğe inanıyormuyum?Toplumun yüzde 70 lik diliminde var olan ''evlilik'' tanımı bana göre değil.Bir yüzük bir imza,peşisıra gelen ikili bir yalnızlık,doğurmak/doğdurulmasındansa,aldatıp aldatılmaktansa,orda burda sümüğünü çeke çeke sevgi dilenmektense,varsın kendi yalnızlığımın efendisi olayım.Sana sonsuz katılıyorum bu konuda,benimlede evlenebilecek erkek yok:)Alışılagelmiş basmakalıp kadınlardan biri değilim bende.Ve bu yüzden de kolay değil benimle evlenirmisin demeleri...Çok mu umuumda bu;Hayır..Böylesi daha çok uyuyor bana.Hayat da benim,seçim şansımda bana ait... Ama diğer taraftan da,''evlenilecek erkek/kadın yok'' tanımlamasını da çok mantıklı bulmuyorum.''At sahibine göre kişner'' demiş atalar;yani amiyane tabiriyle,erkek doğru kadına,kadın da doğru erkeğe düşerse,''piştii' çığlığı koparsa,cidde doğru şeyler yaşanabiliyor. Manav kısmı için bir şey diyemem;marketi kullanıyorum ben...Sinema olayına da bir şey diyemem;gözüm filmden başka bişi görmez beni,kaldı ki astigmatım var,o karanlıkta hayatta seçemem evlenilecek adamı:)Kitapçı konusuna gelince,ben öyle delice kitap alıyorum ki,aşkından ölüp bitse o masrafı görünce arkasına bile bakmadan kaçar gider,be benimkisiyle mümkünse kitapçıda karşılaşmayayım:) Ay geriye bir tek çekim yapmak kalıyor arkadaşım,yoksa bize sittin sene koca mocaa yokk:):):) | |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Makaleleri ve Yazıları Evlenme Teklifi Edilecek Erkekler Nerede Bulunur:)(Deneme-Yanılmalarım) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: redflowers Nickli Üyeden Alıntı Echoo sana desem ki ettiğin kadar çek, çok mu ağır konuşmuş olurum acaba? Daha kahvemi içip ayılamadan kahkahalara boğdun beni, yaptığın pazar araştırması için ve zahmetin için çok teşekkür ederim. Lakin şöyle bir durum söz ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Makaleleri ve Yazıları telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Makaleleri ve Yazıları nerededir kimdir Üyelerin Makaleleri ve Yazıları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Makaleleri ve Yazıları hipnoz Üyelerin Makaleleri ve Yazıları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Makaleleri ve Yazıları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Makaleleri ve Yazıları kuantum düşünce kitap haberi