Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Makaleleri ve Yazıları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=206)
-   -   aşkım ,hayatım,bitanem...hani ben (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=1612)

PSİKO 13-07-2007 09:37 PM

aşkım ,hayatım,bitanem...hani ben

hep dilimizdedir aşkım,bitanem,hayatım...gibi laflar.bu sözler söylendiği kişiyi kendimizden daha önemli gördüğümüzü gösterir.bu ilişki bağlamında düşünüldüğünde iyi bişeydir ama bireysel manada düşündüğümüzde kendimizi arka plana atmaktır.bu sözlerin söylendiği kişi gün gelir busözlerin söyleneceği kadar değerli olmadığı anlaşılırsa neolacak ya....?
demek ki bu sözler önemli önüne geldiği ggibi söylenmemeli .sadece benim kalbimim yarısını atıpta o boş kalan yere yerleştirecek kadar değerli KİŞİyi bulduğunda söylenmeli .ama kendime heran istediğimde söylerim çünkü benim için benden değerlisi yok.biraz bencillik gibi gelebilir ama herkes biraz düşünsün bakalım bulabiliyolarmı değerlisini(bu sözlerden anneleri muaf tutuyorum çünkü onlar çocuklarıyla bir bütünler)

birtek 13-07-2007 09:46 PM

Ynt: aşkım ,hayatım,bitanem...hani ben

hayatımda bu yaşıma dek, bana hitap edilen bu tarz hitaplardan tek hafızamda kalan, babamın bana (hala da der)
kızım yerine "kuzum" diye hitap edişidir.

Bu hitabın önüne diger erkeklerin "aşkım vs" hitapları daha gecemedi....

babacım clapping !!!!! cok yaratıcı art56art56 süpersin

25emel 14-07-2007 09:58 PM

iyiymiş bu ya... yalnız benim babam bana deli kızım,divane kızım,gülyüzlüm vb der. bu ne oluyor bu durum da? 12389

birtek 14-07-2007 11:15 PM

Senin baban aşmışşş emelcimmmm clapping Öperim babanın ellerinden

25emel 14-07-2007 11:17 PM

khkh56 khkh56 khkh56 hadi ya khkh56

pisimbat 15-07-2007 03:18 PM

Yahu benim annem bana bir keresinde ' at hırsızı' demişti
ben nası yani anne dedim yahu sen nezaman büyüdünde boyun bukadar uzadı dedi sonra anne at hırsızı nasıl olur dedim oda tıpkı senin gibi uzun boylu olur dedi bu demktirki at hırsızları ufak tefek olamzlar atlar büyük ya bi teperler hırhız yerle yeksan olur blissy

bana adımı kısaltarak seslenirdi en çok o hitabını severdim
ama ben en çok anne derdim ve şimdi birisi anne diye seslendiğinde nasıl hüzünle ve mutlulukla bakıyorum herkesin annesine uzun ömür versin allahım

25emel 15-07-2007 03:39 PM

Alıntı:

pisimbat Nickli Üyeden Alıntı
ben nası yani anne dedim yahu sen nezaman büyüdünde boyun bukadar uzadı dedi sonra anne at hırsızı nasıl olur dedim oda tıpkı senin gibi uzun boylu olur dedi bu demktirki at hırsızları ufak tefek olamzlar atlar büyük ya bi teperler hırhız yerle yeksan olur blissy

at hırsızı ha sevdim ben bunu ya
canımsın gün telefonda konusuyorduk anneme anlattım seni gecçen ona söyle bir anneside benim onun dedi. annem kendi halinde bir ev hanımı yaklasık 62 yaslarında huysuz bi o kadar da sevimli hatundur

pisimbat 15-07-2007 03:53 PM

teşekkür ederim emelcim onun güzel yüreğini anladım böylece hemde senin kime çektiğini

birtek 15-07-2007 03:55 PM

Alıntı:

bana adımı kısaltarak seslenirdi en çok o hitabını severdim
ama ben en çok anne derdim ve şimdi birisi anne diye seslendiğinde nasıl hüzünle ve mutlulukla bakıyorum herkesin annesine uzun ömür versin allahım

aminnnnn.

tüm annelere t678

http://img223.imageshack.us/img223/4449/adszrh1.jpg

25emel 15-07-2007 03:57 PM

Alıntı:

teşekkür ederim emelcim onun güzel yüreğini anladım böylece hemde senin kime çektiğini

utananadam utananadam utananadam saol senin kadar olamasa da...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:24 PM.