![]() |
aşkım ,hayatım,bitanem...hani ben hep dilimizdedir aşkım,bitanem,hayatım...gibi laflar.bu sözler söylendiği kişiyi kendimizden daha önemli gördüğümüzü gösterir.bu ilişki bağlamında düşünüldüğünde iyi bişeydir ama bireysel manada düşündüğümüzde kendimizi arka plana atmaktır.bu sözlerin söylendiği kişi gün gelir busözlerin söyleneceği kadar değerli olmadığı anlaşılırsa neolacak ya....? demek ki bu sözler önemli önüne geldiği ggibi söylenmemeli .sadece benim kalbimim yarısını atıpta o boş kalan yere yerleştirecek kadar değerli KİŞİyi bulduğunda söylenmeli .ama kendime heran istediğimde söylerim çünkü benim için benden değerlisi yok.biraz bencillik gibi gelebilir ama herkes biraz düşünsün bakalım bulabiliyolarmı değerlisini(bu sözlerden anneleri muaf tutuyorum çünkü onlar çocuklarıyla bir bütünler) |
Ynt: aşkım ,hayatım,bitanem...hani ben hayatımda bu yaşıma dek, bana hitap edilen bu tarz hitaplardan tek hafızamda kalan, babamın bana (hala da der) kızım yerine "kuzum" diye hitap edişidir. Bu hitabın önüne diger erkeklerin "aşkım vs" hitapları daha gecemedi.... babacım clapping !!!!! cok yaratıcı art56art56 süpersin |
Ynt: aşkım ,hayatım,bitanem...hani ben iyiymiş bu ya... yalnız benim babam bana deli kızım,divane kızım,gülyüzlüm vb der. bu ne oluyor bu durum da? 12389 |
Ynt: aşkım ,hayatım,bitanem...hani ben Senin baban aşmışşş emelcimmmm clapping Öperim babanın ellerinden |
Ynt: aşkım ,hayatım,bitanem...hani ben khkh56 khkh56 khkh56 hadi ya khkh56 |
Ynt: aşkım ,hayatım,bitanem...hani ben Yahu benim annem bana bir keresinde ' at hırsızı' demişti ben nası yani anne dedim yahu sen nezaman büyüdünde boyun bukadar uzadı dedi sonra anne at hırsızı nasıl olur dedim oda tıpkı senin gibi uzun boylu olur dedi bu demktirki at hırsızları ufak tefek olamzlar atlar büyük ya bi teperler hırhız yerle yeksan olur blissy bana adımı kısaltarak seslenirdi en çok o hitabını severdim ama ben en çok anne derdim ve şimdi birisi anne diye seslendiğinde nasıl hüzünle ve mutlulukla bakıyorum herkesin annesine uzun ömür versin allahım |
Ynt: aşkım ,hayatım,bitanem...hani ben Alıntı:
canımsın gün telefonda konusuyorduk anneme anlattım seni gecçen ona söyle bir anneside benim onun dedi. annem kendi halinde bir ev hanımı yaklasık 62 yaslarında huysuz bi o kadar da sevimli hatundur |
Ynt: aşkım ,hayatım,bitanem...hani ben teşekkür ederim emelcim onun güzel yüreğini anladım böylece hemde senin kime çektiğini |
aminnnnn. tüm annelere t678 http://img223.imageshack.us/img223/4449/adszrh1.jpg |
|
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:24 PM. |