![]() |
aşkım ,hayatım,bitanem...hani ben hep dilimizdedir aşkım,bitanem,hayatım...gibi laflar.bu sözler söylendiği kişiyi kendimizden daha önemli gördüğümüzü gösterir.bu ilişki bağlamında düşünüldüğünde iyi bişeydir ama bireysel manada düşündüğümüzde kendimizi arka plana atmaktır.bu sözlerin söylendiği kişi gün gelir busözlerin söyleneceği kadar değerli olmadığı anlaşılırsa neolacak ya....? demek ki bu sözler önemli önüne geldiği ggibi söylenmemeli .sadece benim kalbimim yarısını atıpta o boş kalan yere yerleştirecek kadar değerli KİŞİyi bulduğunda söylenmeli .ama kendime heran istediğimde söylerim çünkü benim için benden değerlisi yok.biraz bencillik gibi gelebilir ama herkes biraz düşünsün bakalım bulabiliyolarmı değerlisini(bu sözlerden anneleri muaf tutuyorum çünkü onlar çocuklarıyla bir bütünler) |
Ynt: aşkım ,hayatım,bitanem...hani ben hayatımda bu yaşıma dek, bana hitap edilen bu tarz hitaplardan tek hafızamda kalan, babamın bana (hala da der) kızım yerine "kuzum" diye hitap edişidir. Bu hitabın önüne diger erkeklerin "aşkım vs" hitapları daha gecemedi.... babacım clapping !!!!! cok yaratıcı art56art56 süpersin |
Ynt: aşkım ,hayatım,bitanem...hani ben iyiymiş bu ya... yalnız benim babam bana deli kızım,divane kızım,gülyüzlüm vb der. bu ne oluyor bu durum da? 12389 |
Ynt: aşkım ,hayatım,bitanem...hani ben Senin baban aşmışşş emelcimmmm clapping Öperim babanın ellerinden |
Ynt: aşkım ,hayatım,bitanem...hani ben khkh56 khkh56 khkh56 hadi ya khkh56 |
Ynt: aşkım ,hayatım,bitanem...hani ben Yahu benim annem bana bir keresinde ' at hırsızı' demişti ben nası yani anne dedim yahu sen nezaman büyüdünde boyun bukadar uzadı dedi sonra anne at hırsızı nasıl olur dedim oda tıpkı senin gibi uzun boylu olur dedi bu demktirki at hırsızları ufak tefek olamzlar atlar büyük ya bi teperler hırhız yerle yeksan olur blissy bana adımı kısaltarak seslenirdi en çok o hitabını severdim ama ben en çok anne derdim ve şimdi birisi anne diye seslendiğinde nasıl hüzünle ve mutlulukla bakıyorum herkesin annesine uzun ömür versin allahım |
Ynt: aşkım ,hayatım,bitanem...hani ben Alıntı:
canımsın gün telefonda konusuyorduk anneme anlattım seni gecçen ona söyle bir anneside benim onun dedi. annem kendi halinde bir ev hanımı yaklasık 62 yaslarında huysuz bi o kadar da sevimli hatundur |
Ynt: aşkım ,hayatım,bitanem...hani ben teşekkür ederim emelcim onun güzel yüreğini anladım böylece hemde senin kime çektiğini |
aminnnnn. tüm annelere t678 http://img223.imageshack.us/img223/4449/adszrh1.jpg |
|
Ynt: aşkım ,hayatım,bitanem...hani ben benim oğlum benim küçük prensim, annesinin can parçası, babaannesinin paşası, dedesinin kuzusu, ananesinin canının canı... bu liste böyle uzayıp gidiyor. bazen ben babasının kuzusu desem.. hayırrrr. dedesinin kuzusuuuuu. ben babanın küçük prensiyimmmm diye beni düzeltiyor. bu arada oğlumun adı Bencan. eşi benzeri olmayan bir isim. çünkü biz uydurduk. anlamı da örnek olarak gülcan nasıl gül gibi, güle benzeyen can/ kişi demek ise bizimki de bana banzeyen can, benim canım, benden bir can vs olarak belirledik ( oğlumun bana benzediğini not düşeyim de narsistliğim tavan yapsın) sung66 |
Ynt: aşkım ,hayatım,bitanem...hani ben Yazilanlari okudumda biraz boynum bukuldu, ne annemiz nede babamiz biz uc kiz kardese hic baska sekilde hitap etmediler sadece kizim yukari kizim assagi o kadar sad456 Halbuki ne kadar istermisim (simdi anladim) annemin veya babamin bana farkli sevimli bir kelimeyle hitap etmesini, sanki bu insana daha cok sevildigi ustunde dusunuldugu ilgilenildigi duygusunu verir bence (bu kelime at hirsizi bile olsa ilgilenildigini gosterir, bu arada cok komiksin pisicim yaaa khkh56) Aslinda Psikocum sana pek katilamiyacagim cunku kim olursa olsun sevilmeye ilgilenilmeye ve tatli sozler soylenilmeye deger ki once tatli sozler sarfettigin insanin degeri sonradan gozunde azalirsa bile zamaninda deger vermis olmak bile senin degerini arttirir, sevgiyi alakayi yuceltmeyi sakinmamaliyiz , unutmamak gerekir verdikce alirsin ve ne verirsen onu alirsin (cekim yasasi onayi) Bir cocugum olsaydi eger bende ona cskcim tipki senin ve ailen gibi bir suru sirin hitap sekli uydururdum, ne guzel kendini super iyi hissederdi eminim ama ne yapalim bende hayatimdaki sevdigim herkese canim askim bitanem diyorum ve biliyorum ki bu onlari hep mutlu ediyor beni iki kati tabiiki thumbsanim onayi Sevgi ve isikla kalin |
Ynt: aşkım ,hayatım,bitanem...hani ben Küçükken rahmetli dedemle babaannem nur içinde yatsınlar bilhassa dedem minikkuşum , sessiz kızım diye severlerdi,sakin bir çocuktum (benim kızım da öyle olabilseydi keşke) onların o sözleri hep kulaklarımda annem babam sözlerle değil de davranışlarıyla hep sevgilerini gösterdiler, benim kızıma yaklaşımım daha farklı hep içiçeyiz arada bir fenalık gelse de böyle neler söylemiyorum ki ona pamuk prensesim, kar tanem , aşkım , canımın içi , birtanecik kızım benim,annem , canım bu böyle uzayıp gidiyor onun bana bir anne demesi yetiyor dünyalar benim oluyor,biraz başım ağrısa dört dönüyor etrafımda küçücük elleriyle bakmaya çalışıyor bana , sevgimizi sevdiklerimize sözle , davranışlarla her şekilde belli etmeliyiz diye düşünüyorum sevgi bambaşka şey çünkü onayi s456 actionsmile |
Ynt: aşkım ,hayatım,bitanem...hani ben Anneannem tarafindan bir akrabamiz vardi rahmetli dunya iyisi bir amcaydi birtek o bana , gozlerim yesil oldugu icin cakirim derdi, oyle hosuma giderdiki simdi hatirladim yattigi yerler nur olsun,, burada bir arkadasim var ablasi olunce ablasinin kocasi ile evlendirmisler bir tur gelenek heralde tam soramiyorum, oda ablasinin yetim kalan 3 cocuguna annelik yapiyor kendi cocugu yok ama hepsine kendi cocugu gibi sarilmis kuzularim diye hitap ediyor , demekki diyorum dogurmak sart deyil annelik duygusunu hissetmek icin tum disilerin dogasinda var bu demekki onayi |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:13 PM. |