Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Hikayeleri

Uyarılar

Sosyal fobiyi yendim umudunuzu kaybetmeyin sakın

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Sosyal fobiyi yendim umudunuzu kaybetmeyin sakın Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Evet bu formda sosyal fobi mücadelesi verdim. Çok kötü zamanlarım oldu. Bunu yemek için denemediğim şey kalmamıştı. Aklınıza ne gelirse. Esmaül hüsna dualar eft nlp olumlama vs. Hepsini denedim kim ne yaptıysa bi umut ben de yaptım. Bu forma ilk ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi

Sosyal fobiyi yendim umudunuzu kaybetmeyin sakın

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-10-2017, 01:00 AM   #1 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Dec 2016
Mesajlar: 75
Tesekkür: 24
30 Mesajinıza toplam 41 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Robi is an unknown quantity at this point
Standart Sosyal fobiyi yendim umudunuzu kaybetmeyin sakın

Evet bu formda sosyal fobi mücadelesi verdim. Çok kötü zamanlarım oldu. Bunu yemek için denemediğim şey kalmamıştı. Aklınıza ne gelirse. Esmaül hüsna dualar eft nlp olumlama vs. Hepsini denedim kim ne yaptıysa bi umut ben de yaptım. Bu forma ilk üye olduğumda kambur yürüyordum eski fotoğraflarıma baktım da gerçekten çok kötü ya. Şimdi hayata meydan okurcasına dik emin adımlarla yürüyorum. Hakkımı arayamazdım artık arayabiliyorum. Kimlere kimlere kafa tutmuşluğum var bi sfli bunu yapabilir miydi normal şartlarda peki? Sanmam ben yapamıyordum. Sonra topluluk önünde sunum yaparke sesim giderdi kıpkırmızı kesilirdim sesim kısık çıkardı kimse sesimi duyamazdı filan bunları çok iyi biyorsunuzdur tabi. Ama artık tahtaya çıkınca öyle rahatım ki sesim gür emin bir şekilde davranabiliyorum üstelik çoğu özgüvenli dediğimiz kişiler bile bunu yapamıyorken bu mucize bana göre. Ve eskiden biri beni eleştirince yerin dibine girerdim ya. Yok olmak isterdim o an. Artık o da bitti. Hatta ben bile dalga geçiyorum kendimle. Kendimi suçlamalarım da bitti.

Ama tabii sosyalleşmeyi bilmediğim gerçeği hâlâ mevcut. Onu da zamanla öğrenebileceğimi düşünüyorum. Sosyal değilim şimdilik ama sfli de değilim. Asosyalim biraz . Yine arkadaş edinemiyorum çünkü nedenir nasıl samimiyet kurulur bilmiyorum. Ama fikrimi belirtecek özgüveni kazandım bu site sayesinde. O da ortamlara girdikçe geçecektir. Yani sf yi atlattım şu an onun bi alt kademesindeyim sonrasında da zaten özgüvenlilik geliyor.

Ben hep sfden kurtulacağım gün bu siteye yazacağım günün hayalini kurardım. Ve şimdi o gün bugünmüş :)

Nasıl kurtulduğumu merak ediyorsunuz tabii ki. Yazıyım;

- Öncelikle hemen kurtulmayı beklemeyin bi anda olmaz.
- Bu sitedeki ego suçluluk kendine güven dinleyin işe yaramıyo diye vazgeçmeyin sakın en az 6-7 ay dinleyin. Siz farkında bile olmadan sizi değiştirecek. Buna inanın. Yine söylüyorum sakın vazgeçmeyin.
- Hoponopono süper bir şey. Bir sürü konuda işe yaradı ben denedim. Üstelik ekstra bir şey yapmıyorsunuz çok basit. Kedinizi kötü hissedince"Buna sebep olan kötü hatıralarımdır. bunun sorumluluğunu alıyorum.(Kendi isim soyisminizi söylerek) senden özür dilerim lütfen beni affet seni seviyorum teşekkür ederim " bunu içinizden sürekli tekrar edin. Beyinizdeki kötü düşünceler geçecektir. Ve her konuda işe yarayacaktır. Yeter ki istikrarlı olun. Ben daha başlangıç aşamasındayım tabi ama bende işe yaradı.

Evet arkadaşlar. Ben bunları denedim. Sosyal fobim bitti. O aşırı özgüvenlilerden değilsem de kendime güveniyorum artık. Sadece sosyal beceri eksikliğim kaldı. Arkadaş nasıl edilinir vs bilmiyorum daha :D düşünün kaç yaşına gelmişim ama bilmiyorum çünkü herkes öğrenirken sosyalleşirken benim evden çıkmama izin vermezdi ailem. Olsun onlara da kızmıyorum. Hepinz bu durumdasınız biliyorum. Ben fayda gördüğüm yöntemleri yazdım. Çünkü söz vermiştim kendime. Bundan kurtulursam benim gibi olanlara yardım edicem diye. Umarım kurtulursunuz siz de kardeşlerim. Çünkü ne hissettiğinizi çoook iyi anlıyorum. Ben kurtulduysam siz de kurtulacaksınız. Sadece telkinleri dinledikten sonra çok aman aman şeyler beklemeyin yani öyle aşırı özgüvenli olmuyorsunuz da özünüze dönebiliyosunuz bi nebze. Yani sfden kurtulma yönünde telkinler bana %70 yardımcı oldu. Ben de çabaladım tabi. Utanma yok da napıcanı bilmeme durumu var. Bunu da atlatırsam yazarım söz.

Kendinize çoook iyi davranın ne olur. Bu sizin hakkınıız. SİZ ÇOK DEĞERLİSİNİZ bunu sakın aklınızdan çıkarmayın.

Site sahibi atakan beye çoook teşekkür ederim. Böyle bi site olmasaydı ben ne durumumun farkında olurdum ne de düzelmek yönünde adım atabilirdim. Hem telkinler de çok etkili. Hepinize çook teşekkür ederim. Bir çok insana umut ışığı oluyorsunuz. Hakkınızı helal edin. Çok teşekkürler.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Robi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-10-2017, 01:32 AM   #2 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Bulunduğu yer: Tavşanlı/Kütahya
Mesajlar: 441
Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KıpçakBeyi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Sosyal fobiyi yendim umudunuzu kaybetmeyin sakın

Öncelikle tebrik ederim.Hayatta her şeyde olduğu gibi başarının anahtarı sorunların , eksiklerin üzerine yılmadan gidebilmekte.Bu kararlılığı uzun bir süre sürdürebilmekte gizli.

Başarılarının ve paylaşımların devamını dilerim.Sana şöyle yap böyle yap demeyeceğim.İşte kendi başına tatile git.Otobüste yanına oturan emmiyle sohbet et.Eğer sohbet etmek istiyorsa merak etme o seni bulur.Adamın hayat hikayesini öğrenirsin. Bazı bilindik şeyler var.Mesele genelde reçeteyi bilmekle alakalı değil o yapmakla alakalı.Güvenmiyoruz bir şeylere.Sürece güvenmiyoruz , kendimize güvenmiyoruz (o bende işe yaramaz ) böyle uzayıp gidiyor.Yoksa insanlar çok şey yapmak istiyor sen de muhtemelen yapmak istiyorsun.Tahtaya çıksam ben de bu kadar anlatırım diyorsun ama bunu yapamıyorsun.

Hayatta ki gerçek başarılar uzun vadeli başarılardır.Bir sınavdan yüz almak başarı değildir.(Bize hep empoze edilen ) mesela uzun bir öğretim hayatını başarıyla bitirmek ve iş hayatında bu başarıyı devam ettirebilmek bir başarıdır.Pek çok insan bu başarıyı gösteremez dersler on numaradır ama iş hayatında istediği yere gelemez , eksikleri vardır.Bazıları ise hayatlarında ki o çizgiyi yükseğe taşırlar en azından uğraştıklarını görürsün ve bu kişiler hayatın bir yerinde muhakkak başarılı olurlar.Bu başarı onların gerçek öz güvenini artırır.Mesela sosyal fobiyi yenebilmek bir başarıdır.Ben bunu başardım ve daha fazlasını yapabilirim dediğin an öz güvenin artar.

Zaman , tecrübe ama asla vazgeçmemek bu işin anahtarı.Netice de isterse on yıl sürsün.Sen kaybettiğin yıllara değil kazandığın yıllara bakacaksın.

Eğer başlığı canlı tutarsan ve tavsiye ararsan yardımcı olabiliriz.
KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-10-2017, 07:30 AM   #3 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Dec 2016
Mesajlar: 75
Tesekkür: 24
30 Mesajinıza toplam 41 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Robi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Sosyal fobiyi yendim umudunuzu kaybetmeyin sakın

Eskisi gibi bir şeyler söylerken sesim kısılmıyor, rahat olabiliyorum. Bunu lehime kullanıp üzerine gitme metodunu kullanmak istiyorum. Örneğin hani şu hep anlatılan;
-Her gün tanımadığın 10 kişiye merhaba demek, sonraki gün yol saat sormak
-Sonra durakta otobüs beklediğin kişiyle sohbet etmek
-Eczaneye gidip kıyma istemek vs.
Bunları adım adım denersem KONFOR ALANI dediğimiz rahatlık alanımı genişletebilirim de keşke bu konuda bir yol gösteren olsa diyorum. Yani rahatlık alanım benim ailem ve 10 yıldır tanıdığım arkadaşlarım. Baya bir genişletmem lazım bu çemberi :)
Robi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-10-2017, 06:31 PM   #4 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Dec 2016
Mesajlar: 75
Tesekkür: 24
30 Mesajinıza toplam 41 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Robi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Sosyal fobiyi yendim umudunuzu kaybetmeyin sakın

Ankarada bildiğiniz ücretsiz tiyatro kursu var mı? Ya da uygun fiyata. Tiyatro kursuna gidicem de nerde var bilgim yok.
Robi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Sosyal fobiyi yendim umudunuzu kaybetmeyin sakın

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Sosyal fobiyi yendim umudunuzu kaybetmeyin sakın Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Evet bu formda sosyal fobi mücadelesi verdim. Çok kötü zamanlarım oldu. Bunu yemek için denemediğim şey kalmamıştı. Aklınıza ne gelirse. Esmaül hüsna dualar eft nlp olumlama vs. Hepsini denedim kim ne yaptıysa bi umut ben de yaptım. Bu forma ilk ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.