| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Üniversitedeki Arkadaşlık Sorunum Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız güzelgünler bak evladım şimdi üniversite okuyan bir gençsin akıllı ve zekisin ki üniversiteyi kazanmışsın başarını yaşa bu başarın seni bir sonraki başarılara yani hanki bölümü okuyorsan o bölümü tamamlamanın başarısını yaşa ailene ve seni sevenlere yaşat bunun bi farkında ol ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #4 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Aug 2012
Tesekkür: 458
11 Mesajinıza toplam 31 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() güzelgünler bak evladım şimdi üniversite okuyan bir gençsin akıllı ve zekisin ki üniversiteyi kazanmışsın başarını yaşa bu başarın seni bir sonraki başarılara yani hanki bölümü okuyorsan o bölümü tamamlamanın başarısını yaşa ailene ve seni sevenlere yaşat bunun bi farkında ol önce, her şeyi takıntı haline getirip derslerine yansıtma ilk önce kendine sevgi saygı değer ver sonra başkalarına gerektiği kadar.( tavsiyelere uymaya çalışacağım deyil ) uyguluyacam ve yapacam olmalı. fırsat buldukça hayatım değişti formunu incele burda senin gibi çok gençler var bir birinizden fikir olarak yardımlaşırsınız huzurlu başarılı olman temennisiyle daha güzel paylaşımlarını okumak dileğiyle... SEN KENDİNİ NASIL GÖRÜYORSAN KARŞINDAKİ DE ÖYLE GÖRÜR ... ---------------------------------------------------------- |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Üniversitedeki Arkadaşlık Sorunum Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız güzelgünler bak evladım şimdi üniversite okuyan bir gençsin akıllı ve zekisin ki üniversiteyi kazanmışsın başarını yaşa bu başarın seni bir sonraki başarılara yani hanki bölümü okuyorsan o bölümü tamamlamanın başarısını yaşa ailene ve seni sevenlere yaşat bunun bi farkında ol ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi