Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Hikayeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=194)
-   -   Asla sıradan olmayacağım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=614634)

Sultan 18-08-2010 01:11 PM

Cevap: Asla sıradan olmayacağım

canım benim bu gün yazdıklarının hepsini okudum...
ben her zaman yanındayım.
sevgiyle mutlu kal...

Alexandra 18-08-2010 02:27 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 763140)
canım benim bu gün yazdıklarının hepsini okudum...
ben her zaman yanındayım.
sevgiyle mutlu kal...

Çok teşekkür ediyorum Bengüsu,
Umarım yazdıklarımdan keyif almışsındır. Ben de seni her zaman yanımda hissediyorum canım benim.

Çok öpüyorum seni.
İyi ki varsın, enerji dolu sevimli bir arısın.girlhaha
cat56

karavan 19-08-2010 07:46 AM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762853)
Bir gün kaldığın yerden başlayacaksın
Biri seni bulacak
Önce korkacaksın eski ac...ılara yakalanmaktan
Biraz ürkeceksin.!
Ne kadar dirensen de nafile.
...İnsansın sonuçta, seveceksin
Eski acılara bakıp da küsme sevdalara
Gâvura kızıp da oruç bozulmaz.!
Sök at kafandan acaba'ları.!
BİR KEMİK AYNI YERDEN İKİ DEFA KIRILMAZ..."

Can Yücel

Sevgili Bluepebbles,

Eklediğin şiiri kaç defa okudum gözlerim dolu dolu bilmiyorum ama bildiğim tek şey şiirlerin insanı sırtına alıp taaaaaaaaaa nerelere götürebilecek güçte olmaları.

Sana teşekkür ediyorum.Bana duygu dolu anlar yaşattığın için.

İyiki varsın.

Alexandra 19-08-2010 11:05 AM

Dünya sen nasıl bir yersin, her gün yeni bir sayfa, her gün yeni bir başlangıç. Gün doğmaya başladığı anda ruhum uyanmak istiyor ve beni uyandırıyor. Kalk diyor, güne geç kalmayalım. Bakalım bugün neler yaşayacağız, neler öğreneceğiz. Kalk bakalım bugün nerelere gideceğiz. Kendime hiç hayal etmediğim kadar hayal özgürlüğü veriyorum artık. İmgeliyorum ve yaşıyorum. Sınırım hayal gücümdür. Şimdiye kadar görüp sevdiğim her yere, her insanın yanına, görmediğim, görmek istediğim her yere gidiyorum. Olmayan adalarda koylarda buluyorum kendimi. Astral seyahati uyanıkken yaşamak gibi bir şey. Tek başımayken öyle özgürüm ki. Ruhum uçuşuyor, bedenim o kadar canlı ki, rüzgarda dalgalanan ipek elbiseler gibi ruhum arkamda kalıyor.

Gün ola hayır ola, diyoruz ya... Çok şükür, her günüm hayır getiriyor bana. Ben bütün bu hislere o kadar uzaktım ki, bilemezsiniz. Beni tanıyanlar, eski halimi bilenler şaşkın şaşkın beni izliyorlar.

Yaşam hastalığına tutuldum ben. Yaşıyorum, nefes alıyorum. Özgürüm, özgürce dolaşıyorum. Kimi zaman bir yat güvertesinde, kimi zaman bir uçakta bulutların tepesinde. Şimdi o kadar net anlıyorum ki, meğer ben yaşam körüymüşüm. Gözlerimi de eşim açtı. Kendisine minnettarım gerçekten. Bana uçurumun dibindeki eşsiz çiçeği armağan etti. Onun da bütün dileklerinin gerçekleşmesini diliyorum. Hala bilmiyorum bu hayata birlikte mi devam edeceğiz yoksa iki dost olarak mı ama, onunla evlendiğim için ne kadar şanslı olduğumu görebiliyorum artık. Bana bir insanın verebileceği en güzel hediyeyi verdi. Gören gözlerimi. (İstemeden açmış olması bugünün konusu değil arkadaşlar, kapatalım bu bahsi rica ederim)...

Hadi koccaman rengarenk bir uçurtmayım bugün, yakalayın beni, süzülüp gezelim sonsuz boşlukta.
Hadi acele edin. Ben göğe yükseldim bile...

yaşamayı seviyorum
evet, inanılmaz ama doğduğuma çok memnunum.
iyi ki doğmuşum.
(allahım benden bu sözleri duyup felç geçirebilecek arkadaşlarım var)
değişimimi seviyorum. İyi ki değiştim, iyi ki....

cat56

zahiri 19-08-2010 01:37 PM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 763133)
Düşlediğim eve en yakın fotoğraflar, gerçekleştiği zaman orada da misafirim olursunuz. Her zaman beklerim. Şu anki evimin kapısı da sıcak dostluklara her zaman açık Zahiri.

Paylaştığımız ve düşlediğimiz kadarız.
Sevgiler
cat56

elbette gelecegimm sevincli

ama renk renk dondurmalar isterimm y789
mutlu bir gun diliyorum sapkal89

Alexandra 19-08-2010 03:20 PM

Alıntı:

zahiri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 763329)
elbette gelecegimm sevincli

ama renk renk dondurmalar isterimm y789
mutlu bir gun diliyorum sapkal89

Kendi ellerimle yapacağım dondurmaları.

Ben de sana mutlu bir gün diliyorum.

cat56

bigokyanus 19-08-2010 03:21 PM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 763356)
Kendi ellerimle yapacağım dondurmaları.

Ben de sana mutlu bir gün diliyorum.

cat56

Ben de istiyorum dondurma ama renk renk olmasına gerek yok , kakaolu dondurma seviyorum ben ya da çikolatalı girlhaha

Alexandra 19-08-2010 05:41 PM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 763357)
Ben de istiyorum dondurma ama renk renk olmasına gerek yok , kakaolu dondurma seviyorum ben ya da çikolatalı girlhaha

Yeterki sen isteee... Ben kıyabilir miyim hiç sana, ne renk istersen, neli istersen...
İstersen kırmızı olan ama kakaolu dondurma bilem yaparım ben sana.
y789

bigokyanus 19-08-2010 05:46 PM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 763382)
Yeterki sen isteee... Ben kıyabilir miyim hiç sana, ne renk istersen, neli istersen...
İstersen kırmızı olan ama kakaolu dondurma bilem yaparım ben sana.
y789

Mavi olsun olur mu? Ama çikolatalı olsun , çok yoruldum bugün bir an evvel oğluma gitmek istiyorum , çok ağlamış ben işe geldikten sonra sanırım elinin acısından ... İçim parçalandı bugün , oğlum benim en kıyamadığım çünkü..

Seni bugün dalgalı deniz gibi hissettim nedense , karar vermek isteyen, erteleyen, sana karar vermekten vazgeçen, bir an coşup çağlayan sonra birden durgunlaşan....

elccy 19-08-2010 05:55 PM

BEN DE BENDE DONDURMA İSTERİM...y789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:16 PM.