![]() |
Cevap: Asla sıradan olmayacağım canım benim bu gün yazdıklarının hepsini okudum... ben her zaman yanındayım. sevgiyle mutlu kal... |
Cevap: Asla sıradan olmayacağım Alıntı:
Umarım yazdıklarımdan keyif almışsındır. Ben de seni her zaman yanımda hissediyorum canım benim. Çok öpüyorum seni. İyi ki varsın, enerji dolu sevimli bir arısın.girlhaha cat56 |
Eklediğin şiiri kaç defa okudum gözlerim dolu dolu bilmiyorum ama bildiğim tek şey şiirlerin insanı sırtına alıp taaaaaaaaaa nerelere götürebilecek güçte olmaları. Sana teşekkür ediyorum.Bana duygu dolu anlar yaşattığın için. İyiki varsın. |
Cevap: Asla sıradan olmayacağım Dünya sen nasıl bir yersin, her gün yeni bir sayfa, her gün yeni bir başlangıç. Gün doğmaya başladığı anda ruhum uyanmak istiyor ve beni uyandırıyor. Kalk diyor, güne geç kalmayalım. Bakalım bugün neler yaşayacağız, neler öğreneceğiz. Kalk bakalım bugün nerelere gideceğiz. Kendime hiç hayal etmediğim kadar hayal özgürlüğü veriyorum artık. İmgeliyorum ve yaşıyorum. Sınırım hayal gücümdür. Şimdiye kadar görüp sevdiğim her yere, her insanın yanına, görmediğim, görmek istediğim her yere gidiyorum. Olmayan adalarda koylarda buluyorum kendimi. Astral seyahati uyanıkken yaşamak gibi bir şey. Tek başımayken öyle özgürüm ki. Ruhum uçuşuyor, bedenim o kadar canlı ki, rüzgarda dalgalanan ipek elbiseler gibi ruhum arkamda kalıyor. Gün ola hayır ola, diyoruz ya... Çok şükür, her günüm hayır getiriyor bana. Ben bütün bu hislere o kadar uzaktım ki, bilemezsiniz. Beni tanıyanlar, eski halimi bilenler şaşkın şaşkın beni izliyorlar. Yaşam hastalığına tutuldum ben. Yaşıyorum, nefes alıyorum. Özgürüm, özgürce dolaşıyorum. Kimi zaman bir yat güvertesinde, kimi zaman bir uçakta bulutların tepesinde. Şimdi o kadar net anlıyorum ki, meğer ben yaşam körüymüşüm. Gözlerimi de eşim açtı. Kendisine minnettarım gerçekten. Bana uçurumun dibindeki eşsiz çiçeği armağan etti. Onun da bütün dileklerinin gerçekleşmesini diliyorum. Hala bilmiyorum bu hayata birlikte mi devam edeceğiz yoksa iki dost olarak mı ama, onunla evlendiğim için ne kadar şanslı olduğumu görebiliyorum artık. Bana bir insanın verebileceği en güzel hediyeyi verdi. Gören gözlerimi. (İstemeden açmış olması bugünün konusu değil arkadaşlar, kapatalım bu bahsi rica ederim)... Hadi koccaman rengarenk bir uçurtmayım bugün, yakalayın beni, süzülüp gezelim sonsuz boşlukta. Hadi acele edin. Ben göğe yükseldim bile... yaşamayı seviyorum evet, inanılmaz ama doğduğuma çok memnunum. iyi ki doğmuşum. (allahım benden bu sözleri duyup felç geçirebilecek arkadaşlarım var) değişimimi seviyorum. İyi ki değiştim, iyi ki.... cat56 |
elbette gelecegimm sevincli ama renk renk dondurmalar isterimm y789 mutlu bir gun diliyorum sapkal89 |
Ben de sana mutlu bir gün diliyorum. cat56 |
Ben de istiyorum dondurma ama renk renk olmasına gerek yok , kakaolu dondurma seviyorum ben ya da çikolatalı girlhaha |
İstersen kırmızı olan ama kakaolu dondurma bilem yaparım ben sana. y789 |
Seni bugün dalgalı deniz gibi hissettim nedense , karar vermek isteyen, erteleyen, sana karar vermekten vazgeçen, bir an coşup çağlayan sonra birden durgunlaşan.... |
Cevap: Asla sıradan olmayacağım BEN DE BENDE DONDURMA İSTERİM...y789 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:16 PM. |