![]() |
Cevap: Asla sıradan olmayacağım Hihohohayttttt!!!!! ))))))))) |
Cevap: Asla sıradan olmayacağım Alıntı:
Tasvirlerine , uyarlamalarına da bayıldımmmmmm.... Hadi bakalım iyi seyirler , süper geziler. Bir de sen yaz bakalım 80 günde devri alemi , bir de senden dinlesinler ülkelerin bilinmeyenlerini... :) |
Destek verdiğin için çok teşekkür ederim okyanus yüreklimmmmm :))) Blog kuracağım direk, hatta zaman zaman online gezmeyi bile düşünüyorum :)) Kameramanlık için düşündüğüm bir arkadaşım var, eğer boğaz tokluğuna benimle fıldır fıldır gezmeyi kabul ederse belgesel bile çekerim wallahi:))) Nasılsa yayınlayacak bir kanal bulunur:)) Bunu yapanlardan neyim eksik yahuuu:))) Bugün topuklu ayakkabı giydim de özgüven ondan yükseldi :)) Hihohayttttt :)) |
y789 |
Cevap: Bluepebbles'in Günlüğü Alıntı:
yazdıklarını büyük bir gülümsemeyle okudum..çok hoşuma gitti neseli56 o anki yaşadığın durum ve farkındalığın nasıl sana meditasyonmuş gibi geldiyse aynen bana da senin bu yazıya döktüklerini okumak da aynen bana meditasyon gibi geldi...inşallah hayallerindeki eve kavuşursun..buna layıksın..956k |
Cevap: Bluepebbles'in Günlüğü Saol canım benim :))) Dilerim hepimiz dilediklerimize kavuşuruz. 2011 bizim yılımız, yıldız gibi parlayacağız inşallahhhhh!!! |
t678 |
|
t678 |
Baksana cıvıl cıvıl pırıl pırılsın, Güzel bebeğin gelmek için sıra bekliyor, neşene neşe katacak... Güzel Güneş'in var, o da ışığını senden almış maşallahhh:))) Ohooo, sen gel beni aydınlat :)) |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:00 PM. |