Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Hikayeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=194)
-   -   Asla sıradan olmayacağım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=614634)

Alexandra 21-10-2010 12:22 PM

Cevap: Asla sıradan olmayacağım

Dün sürekli, "Bugün süprizlerle dolu olacak", diyordum. Bugün şanslı günüm.
Evet, gerçekten de öyleydi.

Süpriz bir iş teklifi aldım. İnanılır gibi değil gerçekten. Beni dünyanın öbür ucuna götürecek, zincirlerimden kurtaracak bir iş teklifi.

Bugün kelebekler gibiyim. Detaylarını daha henüz konuşmadık. Yüzyüze uzun uzuuun konuşmak lazım. Fakat teklifin kendisi aldı beni başka dünyalara götürdü. Doğru yolda olduğumun ispatı bu.

Başka bir yer, başka bir hayat...
Kendime ait bir ev... Kendime ait bir hayat... Tüm zincirlerden, kurulan kapanlardan uzak, hem de çoook uzaklarda bir hayat.

İçimdeki küçük kuş, bugün yerini kelebeklere bıraktı. Beni içten uçuracak kadar güçlü kanat çırpıyorlar.

Her şey çok güzel olacak... Daha güzel günler çok yakın :))

http://www.fantastikresimler.net/wp-...n-pictures.jpg

kediseverim 21-10-2010 12:32 PM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774348)
Sabaha karşı uyandığımda yatak odasının kapısını açık unuttuğum için benim yusyuvarlak küçük kadifemin minik patileriyle uyandımmmmm:)))

Bu kadar güzel uyandırıl mı bir insan??? Yatağın başucundan yanıma atlayıp saçlarımın arasına dolandı... Sabah temizliğine ihtiyaç duyduğumu düşünmüş yavrucuk:)))

Böyle bir sevimlilik olamazzzz, bir taraftan mırıl mırıl mırıldanırken, bir taraftan uzuuunn bir saç yumağıyla baş etmeye çalışıyordu. Bir türlü neden bu kadar uzun kürküm olduğunu anlayamadığından eminim....girlhahagirlhaha

Canım benim, kucağıma aldığım gibi burnunu burnuma dayayıp bir süründü. Bayılıyorum bunu yapmasına. Ben kedilerime hep öpmeyi öğretirim. Ben onları öptükçe onlar da beni öpmeyi öğreniyorlar, gerçekten bir kedi tarafından öpülerek sabaha başlamak harika bir hisssssssmileydance

Kendime bol sütlü bir kahve yapıp, hanımefendinin de sütünü koyduktan sonraaaaaa.... Eh, bugün güzel olmasın da hangi gün güzel olsun allah aşkına, değil mi????

Bir küçük sevgi, bir büyük aşkkkk:))

http://babyanimalz.com/community/sit...e_kitten.p.jpg

çokkkk kıskandımmm seniiiiisevincliharika bu arada benim kedimde böyle yapardııı ---pati oğlum seni çokkkk özledimmm seni her anışımda burnun sızlaması ne demekmiş sen öğrettin bana kedi cennetinde iyisin değil mi patiiii oğlummmağla2rüyalarıma gel pati oğlum lütfen...sad456

Alexandra 21-10-2010 01:15 PM

Alıntı:

kediseverim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774643)
çokkkk kıskandımmm seniiiiisevincliharika bu arada benim kedimde böyle yapardııı ---pati oğlum seni çokkkk özledimmm seni her anışımda burnun sızlaması ne demekmiş sen öğrettin bana kedi cennetinde iyisin değil mi patiiii oğlummmağla2rüyalarıma gel pati oğlum lütfen...sad456

Ah canım benim,

Hiç kıyamam ben sana. Bilirim insanın çocuğu gibi oluyorlar ve onları kaybetmenin acısı çok başkadır. Ben 3 kedimi kaybettim ve hala hepsiyle birlikte yaşıyorum.

Yaptıkları yaramazlıklarla, sevgi dolu halleriyle, küçücük patileriyle hep kalbinde kalacaklar canım. Pati oğlun şimdi bambaşka bir kedi yavrusu olarak dünyaya gelmiş olabilir. Yeni bir tanesine kucağını açmayı düşünmez misin??? Arada isimler birbirine karışıyorlar, ben küçük kızımı bazen, özellikle de yapmaması gereken bir şey yaptığı zaman, diğerinin ismiyle çağırıyorum ama geçecek. Hepsinin sevgisi bambaşka. Ruhları, edaları bambaşka...

Eğer durumun ve evim müsaitse, gelecek günlerde de müsait olacağına inanıyorsan, bir minişe daha açabilirsin kalbini. Ayaklarımın altında bir kediyle yürümeye çalışmanın verdiği alışkanlıktan bir türlü kurtulamamıştım.
Dikkatli adım atma, yerden ayağını çok da yukarıya kaldırmadan ilerlemenin verdiği hazza yeniden kavuştum. Bizim gibi hayvan severler böyle bir sevdadan asla vazgeçemez. Şimdi değilse bile daha sonra. Ama evini bir hayvanla paylaştıktan sonra evde onun yokluğu zulüm oluyor hakikaten.

O karşılıksız sevgi, o neşe, o sıcaklık... Yabancı bir dil öğreniyorsun yeni baştan. Her kedi bambaşka bir karakter. Bambaşka alışkanlıklar demek. Başına buyruk ama kendi başına da yaşayıp, eğlenebilen bir bebek demek. İnsan evladından kolay ama bir o kadar da uğraşı ve ilgi gerektiren bir sevda...

İyi ki varlar
Tüm hayvanlar ve tüm doğa.
Gerçekten iyi ki varlar.

http://img116.yukle.tc/images/8216kedi1.jpg

bigokyanus 21-10-2010 01:20 PM

Çok güzel çakılcım senin adına nasıl sevindim anlatamam , yeni iş yeni hayat , değişiklik gibisi var mı? ben hep bi işten istifa ettiğimde çok sevinirdim daha güzel bir işim olacak diye nitekim de hep öyle oldu , senin de aynısı olacak ben inanıyorum. Allah yar ve yardımcın olsun ve şans hep seninle kalsın :)

Sultan 21-10-2010 01:47 PM

bende çok sevindim.senin için umarım her şey yolunda ve güzel gider.
mutluluk daima gölgen olsun güzel kız.
sesindeki coşku yazılarınada yansıyor...
sevgiyle mutlu kal...y789

Alexandra 21-10-2010 01:50 PM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774653)
Çok güzel çakılcım senin adına nasıl sevindim anlatamam , yeni iş yeni hayat , değişiklik gibisi var mı? ben hep bi işten istifa ettiğimde çok sevinirdim daha güzel bir işim olacak diye nitekim de hep öyle oldu , senin de aynısı olacak ben inanıyorum. Allah yar ve yardımcın olsun ve şans hep seninle kalsın :)

Saol bitanemmmm, bu güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Bu içtenliğin, bu dostluğunla hep yanımda olacaksın biliyorum güzeller güzelim. :))

Senin oğlan nasıl oldu? Ateşi düştü mü? Toparlandı mı biraz? İnşallah tez vakitte iyileşir de annesinin gözü arkada kalmaz. Küçük kuzum benim. Hiç kıyamam ben ona. Yüzünden gülümseme eksik olmasın onun.

Bütün çocuklar hep sağlıklı ve mutlu olsunlar inşallah. Allah gripten büyük hastalık göstermesin hiçbirine.

Canlarım benim yaa:))
cat56

bigokyanus 21-10-2010 01:54 PM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774658)
Saol bitanemmmm, bu güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Bu içtenliğin, bu dostluğunla hep yanımda olacaksın biliyorum güzeller güzelim. :))

Senin oğlan nasıl oldu? Ateşi düştü mü? Toparlandı mı biraz? İnşallah tez vakitte iyileşir de annesinin gözü arkada kalmaz. Küçük kuzum benim. Hiç kıyamam ben ona. Yüzünden gülümseme eksik olmasın onun.

Bütün çocuklar hep sağlıklı ve mutlu olsunlar inşallah. Allah gripten büyük hastalık göstermesin hiçbirine.

Canlarım benim yaa:))
cat56

Canım malesef oğlumun ateşi düşmedi :( bu geceyi de uykusuz geçirdik , dilerim bugün daha iyi olur da ben de o da biraz olsun dinlenebiliriz...

Teşekkürler güzel dileklerine ve içten düşüncelerine ve elbetteki haklısın dost olmak her daim yanında olmak demektir , dostunum dediysem sözümün eriyim güzelim her zaman yanındayım y789

kediseverim 21-10-2010 02:04 PM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774651)
Ah canım benim,

Hiç kıyamam ben sana. Bilirim insanın çocuğu gibi oluyorlar ve onları kaybetmenin acısı çok başkadır. Ben 3 kedimi kaybettim ve hala hepsiyle birlikte yaşıyorum.

Yaptıkları yaramazlıklarla, sevgi dolu halleriyle, küçücük patileriyle hep kalbinde kalacaklar canım. Pati oğlun şimdi bambaşka bir kedi yavrusu olarak dünyaya gelmiş olabilir. Yeni bir tanesine kucağını açmayı düşünmez misin??? Arada isimler birbirine karışıyorlar, ben küçük kızımı bazen, özellikle de yapmaması gereken bir şey yaptığı zaman, diğerinin ismiyle çağırıyorum ama geçecek. Hepsinin sevgisi bambaşka. Ruhları, edaları bambaşka...

Eğer durumun ve evim müsaitse, gelecek günlerde de müsait olacağına inanıyorsan, bir minişe daha açabilirsin kalbini. Ayaklarımın altında bir kediyle yürümeye çalışmanın verdiği alışkanlıktan bir türlü kurtulamamıştım.
Dikkatli adım atma, yerden ayağını çok da yukarıya kaldırmadan ilerlemenin verdiği hazza yeniden kavuştum. Bizim gibi hayvan severler böyle bir sevdadan asla vazgeçemez. Şimdi değilse bile daha sonra. Ama evini bir hayvanla paylaştıktan sonra evde onun yokluğu zulüm oluyor hakikaten.

O karşılıksız sevgi, o neşe, o sıcaklık... Yabancı bir dil öğreniyorsun yeni baştan. Her kedi bambaşka bir karakter. Bambaşka alışkanlıklar demek. Başına buyruk ama kendi başına da yaşayıp, eğlenebilen bir bebek demek. İnsan evladından kolay ama bir o kadar da uğraşı ve ilgi gerektiren bir sevda...

İyi ki varlar
Tüm hayvanlar ve tüm doğa.
Gerçekten iyi ki varlar.

http://img116.yukle.tc/images/8216kedi1.jpg

ne güzel yazmışsıngirlhaha karılıyorum tümüyle sana ve okadar çok istiyorum ki evimde kedi olmasını ama zor biraz çünkü çiftliğimizde 2 tane kangal köpeklerim var kainat güzelleri tapıyorum ikisinede onlar yüzünden kedi evlat edinemiyorum yazın nisanda gidiyoruz kasımda geliyoruz kedimi parcalarlar onlar eve de hapsedemem aayyyyy çok ikilemdeyi bu konuda çokkkk ama eminim zarar verirler kangallarım zati sokaktaki kedileri görünce çıldırıyorlar birde evin içinde hemde benim kuçağımda görünce düşünemimiyorum olacakları....girlhahane yapsam acaba????

Alexandra 21-10-2010 02:46 PM

Alıntı:

kediseverim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774661)
ne güzel yazmışsıngirlhaha karılıyorum tümüyle sana ve okadar çok istiyorum ki evimde kedi olmasını ama zor biraz çünkü çiftliğimizde 2 tane kangal köpeklerim var kainat güzelleri tapıyorum ikisinede onlar yüzünden kedi evlat edinemiyorum yazın nisanda gidiyoruz kasımda geliyoruz kedimi parcalarlar onlar eve de hapsedemem aayyyyy çok ikilemdeyi bu konuda çokkkk ama eminim zarar verirler kangallarım zati sokaktaki kedileri görünce çıldırıyorlar birde evin içinde hemde benim kuçağımda görünce düşünemimiyorum olacakları....girlhahane yapsam acaba????

Hahaha:)))

Çok tatlısın canım yaa... Bu şartlar altında elindeki kainat güzelleriyle bir süre daha idare edeceksin. doğru zaman ve doğru mekanda zaten alırsın kedi güzelini de...

Sevgiyle kal Kedisever dostum:)))

Alexandra 21-10-2010 03:57 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774657)
bende çok sevindim.senin için umarım her şey yolunda ve güzel gider.
mutluluk daima gölgen olsun güzel kız.
sesindeki coşku yazılarınada yansıyor...
sevgiyle mutlu kal...y789

Harikasın canım,

İyi ki varsın sen de güzelim. Neşem oldun, keyfim oldun bugün:)))

Paylaşmak gibisi yok!!!!!

Prensesleri öp benim için:))

cat56

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:07 AM.