![]() |
Cevap: Asla sıradan olmayacağım "En sonunda, ben kendi hayatımın ressamıyım, kendi düşüncelerimi aydınlatıyor, rengarenk hislerle dolduruyorum, diyorum." Evet... Her zamanki gibi, anlamlı, güzel ve içten bir yazı yamışsınız. Teşekkrüler ve teşekkürler... |
Cevap: Asla sıradan olmayacağım Teşekür ederim Tolga, Bunlar aslında kendime notlarım gibi bir şey. Kafama daha iyi kazınmasını sağlıyor, bazen de yazarken çözüyorum beynimdeki soruları. Bence şu günlük meselesini yeniden düşünmelisin. Çok iyi gelecek. İnan bana. Bugün yoğunsun galiba, e ayın son günleri kolay gelsin. |
Cevap: Asla sıradan olmayacağım Bluepebbles çok güzel bir yazı gerçekten denedim hoşuma gitti yöntemin.yalnz ben imgelemede biraz sorun yaşıyorum siyahı beyaza boyarken zorlandım tam olarak objelere hükmedemiyorum. birde birşey sormak istiyorum.kendimizi bazı şeylerde affetmemizi söylüyorsunuz çoğu zaman bu affetme nasıl oluyor ben bunu anlayamadım.tamam geçmişimde şun yaptım kendimi affediyorum diyince geçecekmi zamanın verdiği gençlik ateşi ile annemi ve babamı üzmüşümdür şimdi çok şükür daha olgunum kendimi affettim diyince affetmiş olacakmıyım bu duyguyu nasıl yaşayacağım... |
Cevap: Asla sıradan olmayacağım senin adına çok sevindm arkadaşım....darısı ben,im başımay789 |
Cevap: Asla sıradan olmayacağım Alıntı:
|
Cevap: Asla sıradan olmayacağım Çok iyi anlıyorum seni, yoğunluğun biraz ötesinde çalışmalarımız günlerce, haftalarca sürüyor bizim de... Kolay gelsin Tolgacım... |
Cevap: Asla sıradan olmayacağım Alıntı:
|
Cevap: Asla sıradan olmayacağım evet yazdıklarım göz ardı edildiğinden şimdi bende kendimi sıradan görüyorum :) |
Cevap: Asla sıradan olmayacağım Selam Joseff, Kendimizi sıradan gördükçe sıradanlaştırıyoruz. Hadi kendine gel, sıradan değilsin ve sıradan düşüncelerden kendini uzaklaştırıyorsun... Sınırın hayal gücün... |
Cevap: Asla sıradan olmayacağım Güneşli bir sabah görünce canlanmamak ne mümkün. Derin bir nefes alıp ciğerlerime tüm yeni günü doldurmaktan kendimi alamıyorum. Deniz pırıl pııl parlıyor, beni yanına çağırıyor, gel dizimin dibinde otur, sen benden çok uzaklaşma diyor... Bu çağrıya karşı koyulur mu yahu???? Bugün işi gücü bırakıp deniz kenarında çay içsek nasıl olur acaba??? Fena halde günü yaşayasım var. Çevrede koşuşturanları seyredesim var... Hadi kalkın yahu, yok mu benimle deniz kenarında kahvaltı etmeye gelen??? http://i.milliyet.com.tr/GazeteHaber..._mf809591.Jpeg |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:16 PM. |