| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri evlenme düşüncesi psikolojimi bozdum YARDIM LÜTFEN Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız sadece ilk mesajını okudum umarım yanlş bi yorum yapmam.. ancak banakalırsa gecen yıllar sadece hayal kurarak geçmiş simdi ise gerçeğinin hayalinden daha ii olmadığını görüyorsun bence.. seneler senin nişanlına olana sevgini ve hayallerini yıpratmış.. belkide seviyosun evet eminsin ama heyacanını ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #30 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Sep 2009
Tesekkür: 5,461
656 Mesajinıza toplam 4,071 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() sadece ilk mesajını okudum umarım yanlş bi yorum yapmam.. ancak banakalırsa gecen yıllar sadece hayal kurarak geçmiş simdi ise gerçeğinin hayalinden daha ii olmadığını görüyorsun bence.. seneler senin nişanlına olana sevgini ve hayallerini yıpratmış.. belkide seviyosun evet eminsin ama heyacanını kaybetmişsin.. ve bunu kendine itiraf edemediğinden ailemeden ayrılmaktan korkuyorum gibi düşüncelere sığınıyosun.. yoksa şimdi evlilik hazırlıklarınada kelebekler uçuşman gerekirdi.. kısaca hevesin ve heyacanın kaçmış diyebiliriz.. ancak 5 yıllık emek var ortada.. kesilip atılacak bişy değil.. bence bi evlilik terapistine gidin nişanlınla birlikte derim... hersey gönlünce olsun hoşçakal...
__________________ ![]() Yıkıldığın heran Yokolmadığına Şükret Kalk aynalara Bak.. Yorulduun heran Kolay ölümdeN vazgeç Kalk gökYüzüne Bak.. yüreğine güneş koy, yüreğine bulut koy, yüreğine yıldız koy, yola devam!!... |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri evlenme düşüncesi psikolojimi bozdum YARDIM LÜTFEN Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız sadece ilk mesajını okudum umarım yanlş bi yorum yapmam.. ancak banakalırsa gecen yıllar sadece hayal kurarak geçmiş simdi ise gerçeğinin hayalinden daha ii olmadığını görüyorsun bence.. seneler senin nişanlına olana sevgini ve hayallerini yıpratmış.. belkide seviyosun evet eminsin ama heyacanını ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi