Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Hikayeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=194)
-   -   çok mutlunun çok mutlu olma yolundaki hikayesi:)) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=463011)

çok_mutlu:) 22-12-2009 06:57 AM

Cevap: çok mutlunun çok mutlu olma yolundaki hikayesi:))

Alıntı:

yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574932)
Günlüğün hayırlı olsun çok_mutlu:) ;
Rumuzun gibi çok mutlu olduğun haberlerle dolsun taşsın..
Hayatta tüm hedeflediklerine ulaşmanı diliyorum..
Sevgiler..http://i0912.hizliresim.com/2009/12/22/409.gif

teşekkürler zaten bu kadar güzel dilekle ulaşmamam için hiç bir neden kalmıyor azmettim başaracağımy789

bayşegül 22-12-2009 10:25 AM

çok mutlucum
sen zaten nickini çok mutlu seçmekle işin yarısını çözmüşsün...
mutlu olmayı başarılı olmayı hakediyorsun ve de düşüncelerinin ne kadar etkili olduğunu yaşamışsın
her ağzımızdan çıkan sözün bize geri döndüğünü de artık bilenlerdeniz hayatın boyunca güzel düşünümüp güzel şeyler başaracağına inanıyorum canim benim herşey gönlünce olsun....

çok_mutlu:) 22-12-2009 11:04 AM

Alıntı:

bayşegül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574979)
çok mutlucum
sen zaten nickini çok mutlu seçmekle işin yarısını çözmüşsün...
mutlu olmayı başarılı olmayı hakediyorsun ve de düşüncelerinin ne kadar etkili olduğunu yaşamışsın
her ağzımızdan çıkan sözün bize geri döndüğünü de artık bilenlerdeniz hayatın boyunca güzel düşünümüp güzel şeyler başaracağına inanıyorum canim benim herşey gönlünce olsun....

teşekkür ederim birbirinden güzel dilekleriniz için herşey güzel olacak bana inanıyorum demeniz bile beni motive ediyor çok teşekkürler iyiki varsınızy789

bayşegül 22-12-2009 11:12 AM

canim sende iyi ki varsın....

çok_mutlu:) 22-12-2009 11:38 AM

happy6iyiki varız gerçekten her açtığım sayfada yeni birşeyler öğreniyorum y789

doris 22-12-2009 12:43 PM

ÇOK MUTLUCUM GÜNLÜĞÜN HAYIRLI OLSUN CANIM.. NE GÜZEL PAYLAŞMISSIN COK SEY ÖĞRENDİM İNAN.. İYİKİ VARSIN.. y789
ANCAK KENDİMDEN YOLA CIKARAK SÖYLÜYORUM Kİ BİZ KADINLAR MUTLU EDİLMEYİ PARTNERİMZDEN VEYA EŞİMİZDEN BEKLİYORUZ.. YADA BUNA DAHA EĞİMLİYİZ.. ANCAK BU ZAMANA KADAR İLİŞKİLER KONUSUNDA ÖĞRENDİĞİM TEK SEY.. HERKESİN KENDİNE AİT BİR BAHÇESİ OLDUĞU VE ORTAK YASARKEN BU 2 BAHÇEYİ BİRLİKTE SULAMAK CAN VERMEK GERKETİĞİ..
EĞER BİR ORTAK YOKSA HAYATINDA KENDİ BAHCENİ KENDİN YARAT VE KENDİ BAHÇENİ KENDİN SÜSLE...
ÇOK MUTLU BİR EVLİLĞİN OLUCAĞINA EMİNİM..

HEP MUTLU KALIN SEVGİYLE.. HEPİNİZİ COK SEVİYORUMgirlhahat678t678

çok_mutlu:) 22-12-2009 02:27 PM

Alıntı:

dmlglr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 575022)
ÇOK MUTLUCUM GÜNLÜĞÜN HAYIRLI OLSUN CANIM.. NE GÜZEL PAYLAŞMISSIN COK SEY ÖĞRENDİM İNAN.. İYİKİ VARSIN.. y789
ANCAK KENDİMDEN YOLA CIKARAK SÖYLÜYORUM Kİ BİZ KADINLAR MUTLU EDİLMEYİ PARTNERİMZDEN VEYA EŞİMİZDEN BEKLİYORUZ.. YADA BUNA DAHA EĞİMLİYİZ.. ANCAK BU ZAMANA KADAR İLİŞKİLER KONUSUNDA ÖĞRENDİĞİM TEK SEY.. HERKESİN KENDİNE AİT BİR BAHÇESİ OLDUĞU VE ORTAK YASARKEN BU 2 BAHÇEYİ BİRLİKTE SULAMAK CAN VERMEK GERKETİĞİ..
EĞER BİR ORTAK YOKSA HAYATINDA KENDİ BAHCENİ KENDİN YARAT VE KENDİ BAHÇENİ KENDİN SÜSLE...
ÇOK MUTLU BİR EVLİLĞİN OLUCAĞINA EMİNİM..

HEP MUTLU KALIN SEVGİYLE.. HEPİNİZİ COK SEVİYORUMgirlhahat678t678

ayy ne güzel sözler bunlar oturduğum yerden kalkasım gelmiyor öyle rahatlatıyor öyle mutlu ediyorki bu sözler beni neşeli pıtırcık olup çıkıyorum bir andaO0

KURDELE 22-12-2009 02:48 PM

çok mutlu seninle ortak bi yönümüz varmış gerçi güzel birşey değil ama bende panik atak hastasıyım sen atlattın sanırım inşallah birdaha yaşamazsın o kötü günlerini bilirim çünkü ne kadar zor olduğunu

çok_mutlu:) 22-12-2009 03:17 PM

evet epeyi güç oldu ama atlattım ben hipnoterapi yöntemiyle atlattım ilaçlardan bir süre sonra yoruluyor insan :))zordu ama geçti:))bir dahada gelmesine izin vermiyorum eminim sizde telkinler sayesinde benim ve diğer üyelerin destekleri sayesinde anlatacaksınız:))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:10 AM.