![]() |
Cevap: çok mutlunun çok mutlu olma yolundaki hikayesi:)) Alıntı:
|
Cevap: çok mutlunun çok mutlu olma yolundaki hikayesi:)) çok mutlucum sen zaten nickini çok mutlu seçmekle işin yarısını çözmüşsün... mutlu olmayı başarılı olmayı hakediyorsun ve de düşüncelerinin ne kadar etkili olduğunu yaşamışsın her ağzımızdan çıkan sözün bize geri döndüğünü de artık bilenlerdeniz hayatın boyunca güzel düşünümüp güzel şeyler başaracağına inanıyorum canim benim herşey gönlünce olsun.... |
|
Cevap: çok mutlunun çok mutlu olma yolundaki hikayesi:)) canim sende iyi ki varsın.... |
Cevap: çok mutlunun çok mutlu olma yolundaki hikayesi:)) happy6iyiki varız gerçekten her açtığım sayfada yeni birşeyler öğreniyorum y789 |
Cevap: çok mutlunun çok mutlu olma yolundaki hikayesi:)) ÇOK MUTLUCUM GÜNLÜĞÜN HAYIRLI OLSUN CANIM.. NE GÜZEL PAYLAŞMISSIN COK SEY ÖĞRENDİM İNAN.. İYİKİ VARSIN.. y789 ANCAK KENDİMDEN YOLA CIKARAK SÖYLÜYORUM Kİ BİZ KADINLAR MUTLU EDİLMEYİ PARTNERİMZDEN VEYA EŞİMİZDEN BEKLİYORUZ.. YADA BUNA DAHA EĞİMLİYİZ.. ANCAK BU ZAMANA KADAR İLİŞKİLER KONUSUNDA ÖĞRENDİĞİM TEK SEY.. HERKESİN KENDİNE AİT BİR BAHÇESİ OLDUĞU VE ORTAK YASARKEN BU 2 BAHÇEYİ BİRLİKTE SULAMAK CAN VERMEK GERKETİĞİ.. EĞER BİR ORTAK YOKSA HAYATINDA KENDİ BAHCENİ KENDİN YARAT VE KENDİ BAHÇENİ KENDİN SÜSLE... ÇOK MUTLU BİR EVLİLĞİN OLUCAĞINA EMİNİM.. HEP MUTLU KALIN SEVGİYLE.. HEPİNİZİ COK SEVİYORUMgirlhahat678t678 |
|
Cevap: çok mutlunun çok mutlu olma yolundaki hikayesi:)) çok mutlu seninle ortak bi yönümüz varmış gerçi güzel birşey değil ama bende panik atak hastasıyım sen atlattın sanırım inşallah birdaha yaşamazsın o kötü günlerini bilirim çünkü ne kadar zor olduğunu |
Cevap: çok mutlunun çok mutlu olma yolundaki hikayesi:)) evet epeyi güç oldu ama atlattım ben hipnoterapi yöntemiyle atlattım ilaçlardan bir süre sonra yoruluyor insan :))zordu ama geçti:))bir dahada gelmesine izin vermiyorum eminim sizde telkinler sayesinde benim ve diğer üyelerin destekleri sayesinde anlatacaksınız:)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:10 AM. |