Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Hikayeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=194)
-   -   çok mutlunun çok mutlu olma yolundaki hikayesi:)) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=463011)

çok_mutlu:) 21-12-2009 10:13 PM

çok mutlunun çok mutlu olma yolundaki hikayesi:))

herkesin bir geçmişi birde geçmişte yaşananlardan oluşan kimi zaman komedi kimi zaman drama kimi zaman melodram kimi zamanda korku filmi gibi hikayeleri vardır bunu burda anlatmak istememin nedeni yaşadıklarımı okuyanlara belki bir ışık olurum yada bunu okuyanlar bana bir ışık olur yol gosterir mantığıyla yazıyorum peşin peşin soylim uzun olabilirbenim iyi denilebilecek bir çocukluğum geçti istediğim liseyi kazanmak için çok ter doktum o zaman 5.sınıfta giriliyordu bu sınavlara biraz eskiyimdeo yaşta kavga doğüş hırs yaptım girdim sınavlara sonuçlar bir açıklandı kazanmamışım ben 2 hafta ağladım ve tatildeyiz o zaman bir donduk telefon üstüne telefon yedeklerde 1.sıradaymışım iyi dedik gittik yedekten girdik hayatada yetekten bir girişmiydi orası tartışılır 2 sene her sınavın ardından gozyaşı feryat figan yine iyi not alamazsam noldu geçtimmi geçtim birde üstüne bana teşekkür verdiler birde onur belgesi dedim benden iyisi yok benden buraya kadar binbir emekle kazandığım okulu bırakıp normal bir okula direk geçiş kafa kaldırmazdı artık lise falan derken geçti lise donemimde tam bir çirkin ordek psikolojisi çirkinim ben deyip dururdum lise bitti ben bir değiştim gorenler tanımadı yüzümmü oturdu nedir anlamadımve geldik en stresli donemime üni hazırlık sınavda bayıldım ilk sene beklnen bir şeydi ve sınav iptal bir sene sonra yine aynı stres bu seferde ben yazmadım inada bindi ya iş ve 3.senemde kazandım turizm kazandım istemediğim halde ama sonuç geldiği anda kafamda bir ışık yandı bu bolumu ben lise 1 de bir kitap okurken tasarlamıştım anneme durmadan turizimci olacam derdim ama yıllar geçince turizmi istememiştim oyüzden imgeleme yaparken yada kitap okurken dikkatli olun her an başınıza gelebilir yani alacakarnlık kitap serisini okuyan arakadaşlar varsa fazla girmeyin kitaba mazallah vampir bir sevgiliniz olabilirtabi bu stresi bünye kaldırmadı ve panik atak denilen mini mini sevimli bir hastalık başladı sinir boşalmaları bayılmalar ünimin ilk yılıydı 1 ay okula gidemedim hocalar idare etti saolsun bir bitti bu karışıklıkta hayatımın azap yılıydı resmen sakinleştiricilerle finallere girdim sabah sinir krizi oğleden sonra sınav şeklinde bir donem atlattım tabi bir hastalığa yakalandım hemde en şiddetlisinden panik atak sana yetmez dedi hastalık birde yanına depresyon ve sosyal fobi eklendi bir ben 3 de onlar devam ettik yola 1 sene oyle geçti kendimi toparladım yavaş yavaş ilaç desteklide bu arada bu panik atak denilen hastalık benim nefes alış verişimi durduran nabzımı olme noktasına getirecek boyutlara ulaştı beyin ne kadar güçlü anlamanız açısından soylüyorum beynimizle istersek kendimiz oldürebilirz denedim gordüm şaysen ve annemle doktora giderken anne ben artık ilaç almayacam dedim nasıl yani dedi başka bir çozum istiyorum dedim ne olabilir dedi dedim hipnoz doktorun odasına girdik doktorla bir hoş beşten sonra o kadar yıl var arada sonuçta kanka oldukdedi çok mutlu:)sana birşey desem kabul edermiyim evet dedim buyrunuz ne demek dedi hipnoterapiye ne dersin tabi ben bağırmamak için zor tutuyorum kendimi çok mutluydum seanslar başladı hipnorepilerle ben kendime geldim ve panik atak denilen hastalığa bay bay dedim gitti üniyide bitirdim bu arada hemde dereceyle dereceyle bitirecem diye hırs yapmıştım çekimle bunuda hallettik yıllar once ama biliyorum mutluluk kapımda ve asla asla çalışmam dediğim hastahanede çalışıyorum nasıl oldu bilmiyorum asla asla demeyin olumsuz çekimde var gerçekten şu anda istediğim 2.ünimi bitirip mutlu olmak hakediyorum çünkü buna inanıyorum belki yargılayan kızan olur ama yazıp sizle paylaşmak istedim bir ışığa ihtiyacım var çünkü çok mutlu nickiyle geldim çok mutlu olduğumu burada yazmak istiyorum hedeflerime ulaştım artık bende içten gülüyorum demek istiyorum çünkü her insan gibi banada gülmek çok yakışıyor sevgiyle kalın...

Sultan 21-12-2009 10:24 PM

Cevap: çok mutlunun çok mutlu olma yolundaki hikayesi:))

canım benim insanlar hayatına en çok istediği ve hiç istemediği şeyi çeker.onun için ağzımızdan çıkan sözlere dikkat etmeliyiz.sürekli pozitif düşünmeye odaklan.sen pozitif düşünmeye başlayınca sende yavaş yavaş değişmeye başlayacaksın.ben inanıyorum istediğin her şeyi yapabilirsin yeterki iste.seni seviyorum ismin gibi çok mutlu olmanı diliyorum.mutluluğun daim olsun sevgiyle mutlu kal.

http://images.google.com.tr/url?sour...l_HKYyQSd1LuYg

çok_mutlu:) 21-12-2009 10:28 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574897)
canım benim insanlar hayatına en çok istediği ve hiç istemediği şeyi çeker.onun için ağzımızdan çıkan sözlere dikkat etmeliyiz.sürekli pozitif düşünmeye odaklan.sen pozitif düşünmeye başlayınca sende yavaş yavaş değişmeye başlayacaksın.ben inanıyorum istediğin her şeyi yapabilirsin yeterki iste.seni seviyorum ismin gibi çok mutlu olmanı diliyorum.mutluluğun daim olsun sevgiyle mutlu kal.

http://images.google.com.tr/url?sour...l_HKYyQSd1LuYg

bengusucum belirttiğim gibi senin fikirlerin benim için çok onemli hep pozitif olacağım bundan sonraO0hakediyorum çünkü89778977

derya hanim 21-12-2009 10:51 PM

Duygularini her zamanki gibi guzel ifade etmissin.Cabucak okudum .Azmine ve pozitifligine hayranim.Her zaman cok mutlu ol .blissy

esra90 21-12-2009 10:54 PM

canım benim insanlar bişeyler yaşıyo okurken bize çok kolay geliyo ama onları yaşamak ne kadar zor o anları atlatmak ne kadar zor bunu çok iyi biliyorum o anlar sanki geçmeyecek gibi geliyo insana ama bakıyosun geçmiş btmiş bi bakmışsın unutmuşsun bile.. gerçekten yaşadığın bu olarylar sana güzel tecrübeler olarak geri dönmüş ve seni çok güçlü bi kız yapmış.. çok mutlu hep mutlu kal emi :)

çok_mutlu:) 21-12-2009 10:55 PM

teşekkürler derya hanım sizin bu sozleriniz bile beni inanılmaz motive ediyor:))azimle sizlerin desteğiyle üstüesinden gelemeyeceğim hiç bir şey yok buna inanıyorum:)arada negatifleştiğimde hemen siteden birşeyler okuyorum yeni tekniğim bu pozitif olmak için inanılmaz işe yarıyor:)

çok_mutlu:) 21-12-2009 10:56 PM

Alıntı:

esra90 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574910)
canım benim insanlar bişeyler yaşıyo okurken bize çok kolay geliyo ama onları yaşamak ne kadar zor o anları atlatmak ne kadar zor bunu çok iyi biliyorum o anlar sanki geçmeyecek gibi geliyo insana ama bakıyosun geçmiş btmiş bi bakmışsın unutmuşsun bile.. gerçekten yaşadığın bu olarylar sana güzel tecrübeler olarak geri dönmüş ve seni çok güçlü bi kız yapmış.. çok mutlu hep mutlu kal emi :)

hep birlikte çok mutlu olacağız pozitifliğimiz inşallah buradan tüm dünyaya yayılır ve herkes pozitif ve neşe dolu olur canımy789

yeni bir hayat 22-12-2009 12:47 AM

Günlüğün hayırlı olsun çok_mutlu:) ;
Rumuzun gibi çok mutlu olduğun haberlerle dolsun taşsın..
Hayatta tüm hedeflediklerine ulaşmanı diliyorum..
Sevgiler..http://i0912.hizliresim.com/2009/12/22/409.gif

sanrıca 22-12-2009 01:48 AM

:)) hmm..herkesin bir hikayesi var..ama aslında herkesin bir hikayesi de yok..Hikayesi olmayanlar yaşamı tanımıyor tabi..öylece yaşıyorlar..Dedim ya dibe kim daha hızlı vurursa yükselişi muhteşem oluyor..Çok mutlu, sen hırslı bir kızsın ve süpersin..o kadar kötü zamanlarda derece yapabilecek kadar zeki..Mutlu anlarımız değildir bizi "adam " eden..mutsuz anlarımızdır..onlarıda sevelim çünkü ders veriyor.."hiçbir hikaye yarım kalmaz" bu da benim tabirim..kalmaz biliyorum..illa yaşanmışlığınız varsa o kişi seni buluyor..Ama..önce kendini düşün ki gerisi devam etsin..İkinci üniversite mi kpss mi? bak o da olabilir..ales sınavlarıda var..yani seçenek çok..Aşkta da seçenek çok, 32 yaşındayım..geriye dönüp baktığımda ne aşklar eskitmişim:)) bırak su akar yatağını bulur ve o yatak berak olsun..berraklığı sağlayacak sensin..Önce kendini ışıklandır gerisi inan gelir..
anadolu lisesini ben de 1.yedekten kazanmıştım..ne yazıkki babacığım sürüldüğü için düz ortaokula gittim ve gittiğim sürgün yerinde ingilizce hocamız yoktu..N'apayım memur çocuğu olmamın suçu:))
Bunun için olumlama yapamayacağım:)) Fırsat eşitsizliklerini olumlayamayız..ama geleceğe aydınlıkla bakarsak en azından yolumuz ışıklanır..
Biliyor musun sen hakikaten başarırsın..bunu gördüm ben...çünkü yaşayabileceğin kendine yaşatabileceğin en berbat şeyleri yaşatmışsın:)) Sıranı savmışsın..şu hırsını aşkla ışığa kavuştur..yolun açık

çok_mutlu:) 22-12-2009 06:55 AM

Alıntı:

sanrıca Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574937)
:)) hmm..herkesin bir hikayesi var..ama aslında herkesin bir hikayesi de yok..Hikayesi olmayanlar yaşamı tanımıyor tabi..öylece yaşıyorlar..Dedim ya dibe kim daha hızlı vurursa yükselişi muhteşem oluyor..Çok mutlu, sen hırslı bir kızsın ve süpersin..o kadar kötü zamanlarda derece yapabilecek kadar zeki..Mutlu anlarımız değildir bizi "adam " eden..mutsuz anlarımızdır..onlarıda sevelim çünkü ders veriyor.."hiçbir hikaye yarım kalmaz" bu da benim tabirim..kalmaz biliyorum..illa yaşanmışlığınız varsa o kişi seni buluyor..Ama..önce kendini düşün ki gerisi devam etsin..İkinci üniversite mi kpss mi? bak o da olabilir..ales sınavlarıda var..yani seçenek çok..Aşkta da seçenek çok, 32 yaşındayım..geriye dönüp baktığımda ne aşklar eskitmişim:)) bırak su akar yatağını bulur ve o yatak berak olsun..berraklığı sağlayacak sensin..Önce kendini ışıklandır gerisi inan gelir..
anadolu lisesini ben de 1.yedekten kazanmıştım..ne yazıkki babacığım sürüldüğü için düz ortaokula gittim ve gittiğim sürgün yerinde ingilizce hocamız yoktu..N'apayım memur çocuğu olmamın suçu:))
Bunun için olumlama yapamayacağım:)) Fırsat eşitsizliklerini olumlayamayız..ama geleceğe aydınlıkla bakarsak en azından yolumuz ışıklanır..
Biliyor musun sen hakikaten başarırsın..bunu gördüm ben...çünkü yaşayabileceğin kendine yaşatabileceğin en berbat şeyleri yaşatmışsın:)) Sıranı savmışsın..şu hırsını aşkla ışığa kavuştur..yolun açık

ooo ben bu sozlerle ne biçim işe giderim sabah sabah bana ışık oldun çok teşekkür ederim gerçekten zaten sanrıca senin sozlerini okudukça yaşam enerjisi doluyor etrafıma beni ayakta tutan hırsım oldu zaten hep ama kotü bir hırs değil kimseyi ezip geçen cinstenblissykendimi ayakta tutmamı sağlayan isteklerime ulaşmamı sağlayan bir enerji kaynağı bu hırs şimdiki amacım hedeflerime ulaşıp buraya yazmak bunu yaparken hayal ediyorum kendimi millet istediğim işide aşkıda kazandım evleniyorum demek istiyorum:)))yolum şu anda bu ve yılmak yoky789y789

çok_mutlu:) 22-12-2009 06:57 AM

Alıntı:

yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574932)
Günlüğün hayırlı olsun çok_mutlu:) ;
Rumuzun gibi çok mutlu olduğun haberlerle dolsun taşsın..
Hayatta tüm hedeflediklerine ulaşmanı diliyorum..
Sevgiler..http://i0912.hizliresim.com/2009/12/22/409.gif

teşekkürler zaten bu kadar güzel dilekle ulaşmamam için hiç bir neden kalmıyor azmettim başaracağımy789

bayşegül 22-12-2009 10:25 AM

çok mutlucum
sen zaten nickini çok mutlu seçmekle işin yarısını çözmüşsün...
mutlu olmayı başarılı olmayı hakediyorsun ve de düşüncelerinin ne kadar etkili olduğunu yaşamışsın
her ağzımızdan çıkan sözün bize geri döndüğünü de artık bilenlerdeniz hayatın boyunca güzel düşünümüp güzel şeyler başaracağına inanıyorum canim benim herşey gönlünce olsun....

çok_mutlu:) 22-12-2009 11:04 AM

Alıntı:

bayşegül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574979)
çok mutlucum
sen zaten nickini çok mutlu seçmekle işin yarısını çözmüşsün...
mutlu olmayı başarılı olmayı hakediyorsun ve de düşüncelerinin ne kadar etkili olduğunu yaşamışsın
her ağzımızdan çıkan sözün bize geri döndüğünü de artık bilenlerdeniz hayatın boyunca güzel düşünümüp güzel şeyler başaracağına inanıyorum canim benim herşey gönlünce olsun....

teşekkür ederim birbirinden güzel dilekleriniz için herşey güzel olacak bana inanıyorum demeniz bile beni motive ediyor çok teşekkürler iyiki varsınızy789

bayşegül 22-12-2009 11:12 AM

canim sende iyi ki varsın....

çok_mutlu:) 22-12-2009 11:38 AM

happy6iyiki varız gerçekten her açtığım sayfada yeni birşeyler öğreniyorum y789

doris 22-12-2009 12:43 PM

ÇOK MUTLUCUM GÜNLÜĞÜN HAYIRLI OLSUN CANIM.. NE GÜZEL PAYLAŞMISSIN COK SEY ÖĞRENDİM İNAN.. İYİKİ VARSIN.. y789
ANCAK KENDİMDEN YOLA CIKARAK SÖYLÜYORUM Kİ BİZ KADINLAR MUTLU EDİLMEYİ PARTNERİMZDEN VEYA EŞİMİZDEN BEKLİYORUZ.. YADA BUNA DAHA EĞİMLİYİZ.. ANCAK BU ZAMANA KADAR İLİŞKİLER KONUSUNDA ÖĞRENDİĞİM TEK SEY.. HERKESİN KENDİNE AİT BİR BAHÇESİ OLDUĞU VE ORTAK YASARKEN BU 2 BAHÇEYİ BİRLİKTE SULAMAK CAN VERMEK GERKETİĞİ..
EĞER BİR ORTAK YOKSA HAYATINDA KENDİ BAHCENİ KENDİN YARAT VE KENDİ BAHÇENİ KENDİN SÜSLE...
ÇOK MUTLU BİR EVLİLĞİN OLUCAĞINA EMİNİM..

HEP MUTLU KALIN SEVGİYLE.. HEPİNİZİ COK SEVİYORUMgirlhahat678t678

çok_mutlu:) 22-12-2009 02:27 PM

Alıntı:

dmlglr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 575022)
ÇOK MUTLUCUM GÜNLÜĞÜN HAYIRLI OLSUN CANIM.. NE GÜZEL PAYLAŞMISSIN COK SEY ÖĞRENDİM İNAN.. İYİKİ VARSIN.. y789
ANCAK KENDİMDEN YOLA CIKARAK SÖYLÜYORUM Kİ BİZ KADINLAR MUTLU EDİLMEYİ PARTNERİMZDEN VEYA EŞİMİZDEN BEKLİYORUZ.. YADA BUNA DAHA EĞİMLİYİZ.. ANCAK BU ZAMANA KADAR İLİŞKİLER KONUSUNDA ÖĞRENDİĞİM TEK SEY.. HERKESİN KENDİNE AİT BİR BAHÇESİ OLDUĞU VE ORTAK YASARKEN BU 2 BAHÇEYİ BİRLİKTE SULAMAK CAN VERMEK GERKETİĞİ..
EĞER BİR ORTAK YOKSA HAYATINDA KENDİ BAHCENİ KENDİN YARAT VE KENDİ BAHÇENİ KENDİN SÜSLE...
ÇOK MUTLU BİR EVLİLĞİN OLUCAĞINA EMİNİM..

HEP MUTLU KALIN SEVGİYLE.. HEPİNİZİ COK SEVİYORUMgirlhahat678t678

ayy ne güzel sözler bunlar oturduğum yerden kalkasım gelmiyor öyle rahatlatıyor öyle mutlu ediyorki bu sözler beni neşeli pıtırcık olup çıkıyorum bir andaO0

KURDELE 22-12-2009 02:48 PM

çok mutlu seninle ortak bi yönümüz varmış gerçi güzel birşey değil ama bende panik atak hastasıyım sen atlattın sanırım inşallah birdaha yaşamazsın o kötü günlerini bilirim çünkü ne kadar zor olduğunu

çok_mutlu:) 22-12-2009 03:17 PM

evet epeyi güç oldu ama atlattım ben hipnoterapi yöntemiyle atlattım ilaçlardan bir süre sonra yoruluyor insan :))zordu ama geçti:))bir dahada gelmesine izin vermiyorum eminim sizde telkinler sayesinde benim ve diğer üyelerin destekleri sayesinde anlatacaksınız:))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:16 AM.