![]() |
ağlamak deşarjlamı eder olumsuzumu çeker ben yaklaşık 3 yıl önce çok kötü bi ilişki yaşadım. aklınıza gelebilecek her türlü entrikayı yaşadım. bu durumdan the secret kitabı sayesinde kurtuldum. çekim yasası sayesinde hayatıma farklı bi yön verdim şimdi çok güzel bi ilişkim var ama arada sırada içimden hıçkıra hıçkıra ağlamak geliyo. kimsenin yanında kolay kolay ağlamıyorum ama bazen yanlız kaldığımda gözyaşlarımı tutamadığım oluyo. bi sebeb olmadan sadece ağlamak istiyorum. bunun geçmişte yaşadığım ve bilinçaltımdaki olaylardan kaynaklandığını düşünüyorum. bunun doğruluğu yada yanlışlığı konusunda süphelerim var. ağlayarak rahatlamalımıyım yoksa bu duyguyu bastırarak yok etmelimiyim bilemiyorum. bu konudaki görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim... |
Cevap: ağlamak deşarjlamı eder olumsuzumu çeker Merhaba, Genel olarak insanlarda nasıl bilmiyorum ama ben ağladığım zaman çok rahatlıyorum. Günlük yaşamda zaman zaman stres verici, üzücü sorunlarla karşılaşıyorum. Üzüldüğümü sinirlendiğimi hep içime atıyorum. Ve içimde negatif enerji birikiyor bu şekilde. Ve içimi kemirmeye başlıyor. Ama bir an geliyor ağlamaya başlıyorum. Ama nasıl bir ağlama! Sanki Nuh'un gemisine yetişememişim! Ağlarken o ana kadar yaşadığım sorunlar geliyor aklıma. Onlara üzülüp sinirlenip daha da bir ağlıyorum. Sonra ağlama faslı bitince öyle rahatlıyorum ki... Huzur doluyor içim. Bu 3-4 ayda bir oluyor bana. Bence ağlamak çok güzel bir şey. Yani solunum, sindirim, boşaltım gibi... Fazla, gereksiz duyguları atıyorsun dışarı. Bir nevi duygusal boşaltım :) |
Cevap: ağlamak deşarjlamı eder olumsuzumu çeker ben bir kaç zamandır şöyle bağıra çağıra kendimi paralaya paralay ağlayasım var neden ne bilmiyorum belki ağlarsan düzelecek çevremdekilere ilallah dedirttim(sinir yaptıda:) |
Cevap: ağlamak deşarjlamı eder olumsuzumu çeker Alıntı:
|
|
Cevap: ağlamak deşarjlamı eder olumsuzumu çeker bence bu olumsuzu cekmek olmaz:) arada ınsan bosalmak ıster...bu hersekılde olabılır...mesela ben bazen delı gıbı aglamak ısterım bazen tek basıma saatlerce kulaklık kulagımda yuruyus yapmak ısterım bazen odama kapanıp sadece dusunmek ısterım...yanı aglayarak senınde dedıgın gıbı aslında bılıncaltından kaynaklanan gergınlıgı bosaltıyosun..nasılkı telkınlerı dınleyen bazı arkadaslarda aglama hıssı on plana cıkıyorsa bence sendekıde bu:) tabı bu benım gorusum:)) |
|
|
Ama mutlu olduğum için çok mutluyum. Her şeye değer 956k |
Cevap: ağlamak deşarjlamı eder olumsuzumu çeker çok teşekkür ederim en kısa zamanda bu kitapları almaya çalışacağım... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:21 AM. |