Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Hikayeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=194)
-   -   ağlamak deşarjlamı eder olumsuzumu çeker (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=372302)

ışıkk 29-06-2009 12:03 PM

Cevap: ağlamak deşarjlamı eder olumsuzumu çeker

Alıntı:

denizmat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 468960)
ben yaklaşık 3 yıl önce çok kötü bi ilişki yaşadım. aklınıza gelebilecek her türlü entrikayı yaşadım. bu durumdan the secret kitabı sayesinde kurtuldum. çekim yasası sayesinde hayatıma farklı bi yön verdim şimdi çok güzel bi ilişkim var ama arada sırada içimden hıçkıra hıçkıra ağlamak geliyo. kimsenin yanında kolay kolay ağlamıyorum ama bazen yanlız kaldığımda gözyaşlarımı tutamadığım oluyo. bi sebeb olmadan sadece ağlamak istiyorum. bunun geçmişte yaşadığım ve bilinçaltımdaki olaylardan kaynaklandığını düşünüyorum. bunun doğruluğu yada yanlışlığı konusunda süphelerim var. ağlayarak rahatlamalımıyım yoksa bu duyguyu bastırarak yok etmelimiyim bilemiyorum. bu konudaki görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim...

Merhaba Denizmat, geçmişte yaşadığımız olumlu olaylardan çok olumsuz olaylar gözümüzün önüne gelir bazen.nacizane tavsiyem,bitmiş olan ilişkinin güzel geçen zamanlarını ayıkla ve güzel zaman geçirdim de.çok kötü şeyler yaşadım demişsin, atlama taşıydı onlar senin için ve senin tekamülün için gerekli olan derslerdi.böyle bak olaya ve o yaşadığın olaylara sevgi ve ışık gönder ve affet,kabul et,salıver.unut demiyorum.bilinçaltına atıp gömmekte iyi bişey değil.yaşadığımız herşey bizim bir parçamız,unutmayız.sadece onlara bakış açını değiştirmeye çalış. inan çok rahatlıycaksın.ola ki aklına geliyor yine arada "ben düşüncelerimin efendisiyim" de sevincli.bunlar gerekliydi de.hemen An'ına dön.bir süre sonra bu konudaki düşük enerjin ve ağlama hissin azalıcaktır.sitede geçmişimizi şifalandırmamız için çok güzel çalışmalar var.özellikle Nlp bu konuda sana yardımcı olabilir.
Sevgiler.

turkem 29-06-2009 02:57 PM

Selam arkadaşlar bu konudan bende çok muzdaribim.
Ağlamak benim ikinci adım galiba! hissetiğim her duygunun sonucu ağlamak oluyor. Bazen sebepsiz bazen için için ama gerçekten rahatlatıyor.Bazende hiç hoş olmuyor tabii.buna engel olamıyorum.Bana neden böyle olduğumu yada bununla NASIL BAŞA ÇIKABİLECEĞİMİ
anlatırsanız çok sevinirim.Sizi çok seviyorum.
Işık ve sevgiyle kalın.

denizmat 29-06-2009 04:31 PM

tavsiyelerin için çok teşekkürler ışıkk. aslında eskiyi çok fazla düşünmüyorum aklıma gelmiyoda denebilir. benim ağlamalarım sebebsiz yere oluyo nedense yada bilinçaltım düşünüyo geçmişi ben farkında değilim.. arkadaşların tavsiye ettikleri bi kaç kitap var onları okumaya başlayacağım telkinlerede başladım eminim faydası olacaktır. yorum yapan herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:58 PM.