Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Hikayeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=194)
-   -   Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=2432)

fenn 06-10-2009 09:46 PM

Cevap: Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları

Sevgili Red Flowers,
Destek olduğunuz için size (ve güzel paylaşımlarla bu siteye emek veren herkese) çok teşekkür ederim.Troid ve bronşitle ilgili tavsiyelerinize hemen bu akşamdan başlayacağım hatta.Sevgi dolu varlığınız için müteşekkirim.İçsel yolculuğumda yalnız olmadığımı bana her adımda hissettiriyorsunuz.
Saygılarımla,Fenn

blue jaloon 06-10-2009 10:01 PM

sevgili hocam hersey güzel olucak merak etmeyin yeni bir gün bizi bekliyor....

fenn 06-10-2009 11:20 PM

Sizler varken kötü gitmesi imkansız zaten.girlhahaİyi ki varsınız,iyi ki beni yanınıza kabul ettiniz.Şükürler olsun.En kısa zamanda eskisi gibi cıvıl cıvıl olacağıma kesinlikle inanıyorum,hatta an meselesi belki de.
Sevgiler,Fenn

derya hanim 24-11-2009 05:01 AM

Cevap: Ynt: Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları

merhaba, kendimi daha iyi hissediyorum bu nasil oldu anlamis degilim bir su sesi insani nasil erken uyandiriyor ben erken kalkiyorum artik dunyaya haykirmak istiyorum sucluluk duygusu 2 gunde nasil azalir klasik muzik telkini dinlemekle coooooooooooooooooooooooook saskinim su anda bu benmiyim o yuzden farkindalik yasayamiyorum bu benmiyim demekten cunku bambaska bir derya var icimde buna nasil ailsicam erken kalkmak icin doga sesi dinliyorum kalkiyorum ben senelerce bunu basaramadim bu duruma alismam icin ne yapmaliyim?

Belgin ∞ 24-11-2009 02:08 PM

Alıntı:

derya hanim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571388)
merhaba, kendimi daha iyi hissediyorum bu nasil oldu anlamis degilim bir su sesi insani nasil erken uyandiriyor ben erken kalkiyorum artik dunyaya haykirmak istiyorum sucluluk duygusu 2 gunde nasil azalir klasik muzik telkini dinlemekle coooooooooooooooooooooooook saskinim su anda bu benmiyim o yuzden farkindalik yasayamiyorum bu benmiyim demekten cunku bambaska bir derya var icimde buna nasil ailsicam erken kalkmak icin doga sesi dinliyorum kalkiyorum ben senelerce bunu basaramadim bu duruma alismam icin ne yapmaliyim?

Bu duruma alışmak için olmakta olan şeyin olmasına izin vermeniz yeterli. Kendinize ket vurmayın lütfen. Bırakın her ne oluyorsa sevgiyle olsun, siz arkanıza yaslanın ve yeni kendinizin keyfini çıkarın.

derya hanim 29-11-2009 01:15 AM

telkinlerde,deryacim otur yeter artik bu kadarda demedik ,cok abarttin vs... dese iyi olmazmi?diye dusunuyorum ama o kadar ertelemisimki hayatimi amaaaaaaan yarin yaparim canim istemiyor ,yorgunum,halsizim ,hersey ustume geliyor diyen ben o ben degilim .keyfini cikarticam buna eminim redflowers,sorunlardan kacmiyacagim artik kamaktan yoruldum ustune giderek yorulmak hem beni mutlu edecek hemde ailemi .hepinize cok tesekkur ederim beni hic yanliz birakmadiniz yorumlarinizla ne diyeyim allah yolunuzu acik etsin alk78 wave44

lacerem 17-12-2009 03:09 PM

Ne kadar faydalandım bilemem ama çok uzun zaman olmadı telkin müziklerini dinleyeli....Ve uzun zamandır görüşmediğim psikolog bir arkadasımla görüştüm,telkinleri dinlediğimden haberi yoktu.Bana dediği şey ''Sen de bir değişiklik var ama ne çözemedim..Kendine telkin falan mı yaptın?''
Yani bunun üzerine daha da laf söylenmez:))Çok şaşırdım:)

seta* 18-12-2009 12:08 PM

Merhabakrzm67,
Ben çok yeniyim.
2 gündür suçluluk ve ego telkini dinliyorum.
Daha rahatladım sanki.
uy897
Telkinleri okuduğumda tam da benim ihtiyacım olan şeyler dedim.
Demek herkeste aynı oluyor dusun2

momismyhope 18-12-2009 12:17 PM

Merhabalar
ben de 3 gündür ego ve suçluluk telkinlerini dinliyorum.
Bu gece kabus gördüm.
İlk başlarda benim gibi kabus görenler olmuş.Eski yazılarda okumuştum.

Yolunuz ve benim yolum daima ışıklı olsun.

gvdfl 29-12-2009 09:22 PM

telkinler herksde farklı etki gösteriyor.Ama hep olumlu olduğu kesin.Bazılarında çok hızlı bazılarında yavaş.Yan etkiler ne kadar fazla olursa bana göre o kadar çok etkiliyor mp3ler.

abcçde 31-01-2010 02:14 PM

arkadaşlar ben egoyla yeni yeni tanşıyorum galiba bunca seneden sonra,bu egomudur saygımıdır şimdi gözlemleme sürecindeyim ama,kendime toz koydurmuyorum yahu :D çok hoş bişey bu,annemle tartıştım sabah sabah,bana sana bi haller oldu çok değiştin dedi ne zamn tepki versem, şuna ayıp buna saygısızlık bunca yılın hatrı... sus..dur..konuşma derdi.,bu ego biraz tehlikeli olsada bunca seneden sonra tepki vermek bile şaşırtıcı bi güzellik benm için:) dün kendimi rüyamda gördüm okadar ilginçti ki,başka bi ben vardı ve ben karşımdaki bene sarılıyodum sımsıkı,onu mutlu ettim galiba :)aslında önemli olan o şahıs değil kendi mağdurluğumu artık farketmekti, teşekkür ediyorum buna vesile olan herkeze

sahranurela 14-03-2010 11:55 PM

aranzda kullanıpta uzayan warmıı??????

ozbeyli 17-06-2010 08:12 PM

arkadaşlar ben bu mp3 leri telefona yükleyemiyorum bana yardımcı olurmusunuz ?

gnr 17-06-2010 08:38 PM

Telefonuna normal müzik atar gibi atsan çalışır..
test edildi onaylandı :)

visualstudio 21-06-2010 05:47 PM

siteye yeni üye oldum mp3 leri indireye başlıyorum sizin yorumlarınız işe yarama inancını arttırdı hepinize teşekkür ediyorum

QMU 26-12-2010 02:04 AM

arkadaşlar ben bir üniversite öğrencisiyim. asosyal, çekingen, özgüvensiz biriydim. aslında çok yakınlarım entellektüel,esprili ve hayat dolu biri olarak bilir beni ama dış dünyaya karşı oldukça kapalıydım. ve beni en fazla rahatsız eden konulardan biriydi bu. sınıfta hoca bana birşey soracak diye ödüm patlardı. insanların beni yanlış anlamasından korkardım hep. özellikle karşı cinse karşı çok fazla çekingen tavırlar sergilerdim. yaklaşık 9 ay önce dinlemeye başladım telkinleri. sırayla ve sabırla dinledim her gece. fırsat buldukça gündüzde dinliyordum.yaklaşık 3 ay aralıksız dinledim. sonra sınavlardı, yaz stajıydı derken bi süre ara vermek zorunda kaldım telkinlere. yaz tatili bittikten sonra kendi kendime "okullar açılacak ve ben asla eskisi gibi olmayacağım, yeni bir çevreyle dolu dolu yaşayacağım günlerimi" dedim. resmen 180 derece değiştim, insanlarla kolay iletişim kuruyor, kız erkek farketmeden hepsiyle kendim gibi konuşuyorum artık. sosyal aktivitelere katılıyorum, insanların hiçbilmediği yönlerimi göstererek onları şaşırtıyorum. şimdi çoookkk mutluyum. telkinleri dinlemeye devam ediyorum tabi. çok teşekkür ediyorum telkinlerde emeği geçen herkese. ve iyiki varsınız arkadaşlar, kendinize olan inancınızı kaybeymeyin, herşey değişebiliyor, buna kendinizde dahil.... actionsmileactionsmile

wenenda 20-01-2011 10:39 PM

merhaba arkadaşlar, benim merak ettiğim acaba benim gibi hiç bir fayda görmeyen yok mu aramızda. ben telkinleri çok uzun bir süre dinledim, genelde sadece gece telkinler açık uyuyordum, uykuya düşkün bir insan olduğum için buda baya bir zaman ediyor. size kesin bir zaman dilimi veremem ama emin olun inatla üç aydan çok çok daha fazla bi zaman dinledim. sizin tavsiye ettiğiniz sırayla önce ego güçlendirici ve suçluluk telkinleriyle başladım baya bi sonra kendine güven telkinini ekledim. sonra acaba bunlar fayda ediyorda ben mi farketmiyorum diye düşünerek zaten çokfazla ihtiyacım olan erken uyanma telkinini de listeme ekledim. en azından sonuçlarını daha somut bir şekilde görebilirm diye düşündüm. ancak bunun da hiçbir faydası olmadı bende, sabahları yine gayet geç kalkıyordum, biraz daha devam ettim sonuçları hemen göremem diye ama inanın ben bunları hiçte azımsanmayacak kadar uzun bir zaman dinledim. erken uyanma telkinininden sonra gerçekten faydası olmadığına karar verip artık bıraktım. burda sizin yorumlarınızı okudukça okadar özeniyorum ki, inanın sizinkilerin onda biri kadar bir fark görebilmiş olsam devam ederdim ama malesef hiçbirşey olmadı. artık inancımda kalmadı zaten, sanırım bazı insanlara hiç etkisi olmayabiliyor. neyse kafanızı şişirdim:) umarım sizin için herşey daha güzel olur, hoşçakalın

canlı 22-01-2011 01:39 PM

wenenda bende de bariz bir etkisi olmadı gibi geliyordu, yani keskin bir farkediş falan bende hissetmedim ama dinlemeye devam ettim, sonra bi dönem dinlemeyi bıraktım, hayatımda zor geçirdiğim bir dönem oldu o zaman tekrar başladım ve benim o dönem rahatlamamı sağladı, psikolojik olarak etkili olduğunu düşündüğün içinde olabilir tabiii. ancak bilinçaltına yerleşiyor sanki bu telkinler uzun vadede çekirdek inançlarını değiştiriyor gibi...

wenenda 24-01-2011 03:35 PM

Alıntı:

canlı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 787899)
wenenda bende de bariz bir etkisi olmadı gibi geliyordu, yani keskin bir farkediş falan bende hissetmedim ama dinlemeye devam ettim, sonra bi dönem dinlemeyi bıraktım, hayatımda zor geçirdiğim bir dönem oldu o zaman tekrar başladım ve benim o dönem rahatlamamı sağladı, psikolojik olarak etkili olduğunu düşündüğün içinde olabilir tabiii. ancak bilinçaltına yerleşiyor sanki bu telkinler uzun vadede çekirdek inançlarını değiştiriyor gibi...

cevabın için çok teşekkür ederim. burda olumlu etkilenen insanları okuyunca çok büyük hevesle başlamıştım bende dinlemeye ama en ufak bir fark bile göremeyince çok hevesim kırıldı ama yinede dinlemeye devam etme kararı aldım faydası olmuyorsa bile en azından zararıda olmuyor dimi:) umarım bende de en kısa zamanda güzel değişimler olur. yine umut etmeye başladım tekrar teşekkür ederim..

ıssık 11-02-2011 03:47 PM

Merhabalar, tesadüfen bulduğum bu siteyi çok seviyorum. Hayatımı değiştirmek gibi bir niyetim yoktu aslında, öyle bir ihtiyaç hissetmiyordum ama ben öyle zannediyormuşum, her zaman daha iyisi olabiliyormuş. Çalışan bir insanım ve günlük hayatta çözmem gereken bir sürü problemle karşılaşıyorum. Ücretsiz indirdiğim müzikleri, ruhsal seviyemde düşüş hissedince dinliyorum ve seviyeyi yükseltiyorum. Ayrıca ders başarısı cd si de çocuğumda oldukça etkili oldu, denedim ve başarısının arttığını gördüm. Teşekkür ederim Hayatım Değişti ekibi, teşekkür ederim Atakan Bey, iyi ki rastladım size.

nlg 06-03-2011 03:09 PM

arkadaşlar merhaba ben bu siteye üye olalı baya bi zaman oldu kişisel gelişimle ilgilenmeye başladığım günden itibaren hep bir araştırma içerisinde yim bu arada bu sitede listemde yer alıyordu fakat nedense bana sıkıcı geliyordu sanki hep bir mucize bulmayı bekliyordum içimdeki umutsuzluk kaygı gelecek endişesi mutsuzluk yani anlıcanız umutsuz bir vaka gibi kendimi görüyordum bundan 1 ay kadar önce telkinli cd gün içerisinde deneme amaçlı bir kaç kez dinledim hayatımda olumlu gelişmeler olmaya başlamıştı ki ben bırak tım dinlemeyi sonra herşey yine kötü olmaya başladı kendi kendime nerde yanlış yaptım diye düşündüm ve cd leri dinlemeye tekrar başladım nerdeyse 20 gün oluyor ve kendim de hissettiklerim şöyle sürekli bir şükrekme hali eskiden kafama takılan sorunları hemen hayır olumlu düşün diyorum kendime mutsuzluktan zevk almıyorum bundan 20 gün öncesi her şeyin kötü tarafını görürken şimdi daha cok olayları akışına bırakıyorum dolyısıyla hayatım da bir takım şeyler düzelmeye başladı dilerim dahada iyiye doğru yol alırım atakan beye sonsuz teşekkürler ondan isme özel cd de talep edicem cunki gercekten artık hayatımda nasırlaşmış sorunların bu kadar kolay atlatılacagını bilmiyordum tekrar teşekkür ederimart56art56

azraist_24 22-11-2011 10:18 AM

Telkinleri dinledigim sure icinde yaklasim 2 ay oluyor, en az 3 kez dalgalanma yasamisimdir ama bana katkilarini asla yadsiyamam ve hala dinlemeye devam ediyorum.... Suclulugu cikarmistim simdi tekrar ekledim... Ego yu azaltmam gerekecek sanirim patronumla tartismaya basladim resmen cevap veriyorum:)

elifelf 22-11-2011 12:41 PM

Alıntı:

azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811748)
Telkinleri dinledigim sure icinde yaklasim 2 ay oluyor, en az 3 kez dalgalanma yasamisimdir ama bana katkilarini asla yadsiyamam ve hala dinlemeye devam ediyorum.... Suclulugu cikarmistim simdi tekrar ekledim... Ego yu azaltmam gerekecek sanirim patronumla tartismaya basladim resmen cevap veriyorum:)

çok tatlısın sevincli

Konuk1212 25-10-2012 02:15 PM

benim basim catliyor resmen.hatta dinlemek icin telefonu elime aldigim andan itibaren basliyor duygu olarak.oncesinde anliyamiyordum ama okudum ki telkinlerdenmis.krzm67

serdar2535 29-10-2012 04:24 PM

Bir kaç gün yada daha uzun süre dinleme imkanı tam bulamadım ancak gün içersinde bir süre dinlediğimde özellikle mutluluk telkininde bir gevşeme hissi doğuyor daha ılıman ritimlerde çok hoş, imkan bulup uygulamak istiyorum ama zamanmı yaratamıyorum dicem ama üstüne gitmiyorum sanırım...

azraist_24 26-01-2013 11:21 AM

Aramiza yeni katilan arkadaslarimin dikkatine sunmak , akillarindaki soru isaretlerini kaldirabilmek adina,

sevgiyle guncelliyorum....

ancasinan 26-01-2013 12:50 PM

Çekirdek inanç yaptırdığım Sayın abdullah beye vefa borcum olarak kısaca bu yorumu yazayım.
Öncelikle kendisine çok teşekkür ediyorum.

Telkinler işe yarıyormu veya arkasında tuhaf sesler var nedir bunlar diyen arkadaşlar bir kere çok rahat olsunlar içerikte ne varsa müziklerin arka planındada o var.
Arkadaşlar benim hayatımdaki 1 yıllık değişim mükemmel ötesi özellikle son 6 ay olağan üstü.
1-Sağlıklı ve çok tatlı bir çocuğum oldu.
2-Eski iş yerimi kapattım çok farklı ve en az 10 kat kazandığım sevdiğim bir iş yapıyorum.
3-Çok güzel bir semte ve güzel bir eve taşındım.
4-İlişkilerim olağan üstü sağlamlaştı ve güzel oldu.
5-Davranışlarım öz güvenli ve yaptığım ve uğraştığım her şeyden zevk alıyorum.
6-Vucudumda 6 yıldan beri kurtulamadığım alerjim yok oldu.
7--Sağ bacakta sebebi belli olmayan ağrım yok oldu.
8-Normalde 3 günde bir ağrıyan başım şimdi 1 senede toplamda 4 kere falan ağrımamıştır bile.
9-sürekli kendimi mutlu hissetme hali içerisindeyim.
10-Aile ilişkilerim sağlamlaştı.
11-6 Ayda 10 kilo verdim şuan 84 ideal kilomdayım.
Yukarıdaki yazdıklarım en bariz kısımları dır davranışlarla ilgili değişimlerimi anlatsam çok uzar mesajım.

Nasıl oldu sorusunu cevaplayayım

Ana 3 telkini dinlememle başladım 1 yıl önce 3 ay dinledim kesinlikle davranışlarımın değiştiğini gördüm ama yeterli değildi bu süreç beni çekirdek inanç çalışmasına kadar götürdü 2012 nisanda bu çalışmayı kredi kartına borçlarak yaptırdım. Değişim süreci çekirdek inanç çalışması ile başladı ama ne deişim:))Yukarıda yazdıklarımın büyük bir ölümü son altı ayda oldu.

Çekirdek inancı yaptırın arkadaşlar o zaman buzdağının görünmeyen kısmına sağolsun abdullah bey ulaşıyor oradaki kodları değiştiriyor verdiği cd lerle.Sonuç olarak ben 350 tl idi galiba bu parayı işe yaramadı diyip geri alabilirdim sorgusuz sualsiz geri veriyorlar tabi böyle etik olmayan davranışı eğerki değişim olmussa burada bulunan bir çok arkadaşımın yapmıyacağına eminim.
Şöyle bir ayrıntı var arkadaşlar biraz da olsa before- after yapmak lazım aradaki farkı görmeniz için ben kendi kardeşime yaptırdım çekirdek inanç çalışması bariz değişimleri ben kendi gözümle şahit oldum maddi manevi ama her seferinde adam dediki galiba bana bir etkisi olmadı:)) adam yurt dışından döndü geliri 5 e katlandı davranışları deişti ama işte insanın biraz kendini analiz etmesi gerekiyor tabi ben ondaki ve kendimdeki değişimleri o farkına varmasa bile gördüğüm için çok mutlu oluyorum.Bunları telkinleri dinleyipte bende işe yaramıyor diyen arkadaşlar için dikkat edilmesi gereken bir ayrıntı için yazdım.
Olumlama yapan arkadaşların şevkini kırmak istemem ama ben çok denedim hem sıkıcı hemde insan bilinç altı boyutuna inemediği için kendi bile inananası gelmiyor.Şu anki hayatımdam çok memnunum bana kalırsa 2 tane sihirli formül var yaşamımı değiştiren.
1-ÇEKİRDEK İNANÇ ÇALIŞMASI
2-FARKINDALIK UYGULAMALARI.

Bu arada abdullah bey den bir randevuda ablam için alıcam kendisinde amansız bie hastalık var tabi siniresel şu anda kendisini psikolojik olarak görüşme sürecine hazırlıyorum bu konulara çok uzak çünkü bu Pemfigus Vulgaris hastalığı illetinden anca inançlarını değiştirerek kurtulacağına eminim.

Herkese iyi saygılar ve sevgiler.

Ferhatbjk 21-04-2013 08:28 AM

Merhaba arkadaslar cekirdek inanc calismam sonrasi verilen telkinleri 9 gundur dinliyorum azimle verilen sureyi kullanicam ve burdan degisimimi sizinle paylasicam.

mehtap1606 23-04-2013 11:12 PM

Alıntı:

ancasinan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 836321)
Çekirdek inanç yaptırdığım Sayın abdullah beye vefa borcum olarak kısaca bu yorumu yazayım.
Öncelikle kendisine çok teşekkür ediyorum.

Telkinler işe yarıyormu veya arkasında tuhaf sesler var nedir bunlar diyen arkadaşlar bir kere çok rahat olsunlar içerikte ne varsa müziklerin arka planındada o var.
Arkadaşlar benim hayatımdaki 1 yıllık değişim mükemmel ötesi özellikle son 6 ay olağan üstü.
1-Sağlıklı ve çok tatlı bir çocuğum oldu.
2-Eski iş yerimi kapattım çok farklı ve en az 10 kat kazandığım sevdiğim bir iş yapıyorum.
3-Çok güzel bir semte ve güzel bir eve taşındım.
4-İlişkilerim olağan üstü sağlamlaştı ve güzel oldu.
5-Davranışlarım öz güvenli ve yaptığım ve uğraştığım her şeyden zevk alıyorum.
6-Vucudumda 6 yıldan beri kurtulamadığım alerjim yok oldu.
7--Sağ bacakta sebebi belli olmayan ağrım yok oldu.
8-Normalde 3 günde bir ağrıyan başım şimdi 1 senede toplamda 4 kere falan ağrımamıştır bile.
9-sürekli kendimi mutlu hissetme hali içerisindeyim.
10-Aile ilişkilerim sağlamlaştı.
11-6 Ayda 10 kilo verdim şuan 84 ideal kilomdayım.
Yukarıdaki yazdıklarım en bariz kısımları dır davranışlarla ilgili değişimlerimi anlatsam çok uzar mesajım.

Nasıl oldu sorusunu cevaplayayım

Ana 3 telkini dinlememle başladım 1 yıl önce 3 ay dinledim kesinlikle davranışlarımın değiştiğini gördüm ama yeterli değildi bu süreç beni çekirdek inanç çalışmasına kadar götürdü 2012 nisanda bu çalışmayı kredi kartına borçlarak yaptırdım. Değişim süreci çekirdek inanç çalışması ile başladı ama ne deişim:))Yukarıda yazdıklarımın büyük bir ölümü son altı ayda oldu.

Çekirdek inancı yaptırın arkadaşlar o zaman buzdağının görünmeyen kısmına sağolsun abdullah bey ulaşıyor oradaki kodları değiştiriyor verdiği cd lerle.Sonuç olarak ben 350 tl idi galiba bu parayı işe yaramadı diyip geri alabilirdim sorgusuz sualsiz geri veriyorlar tabi böyle etik olmayan davranışı eğerki değişim olmussa burada bulunan bir çok arkadaşımın yapmıyacağına eminim.
Şöyle bir ayrıntı var arkadaşlar biraz da olsa before- after yapmak lazım aradaki farkı görmeniz için ben kendi kardeşime yaptırdım çekirdek inanç çalışması bariz değişimleri ben kendi gözümle şahit oldum maddi manevi ama her seferinde adam dediki galiba bana bir etkisi olmadı:)) adam yurt dışından döndü geliri 5 e katlandı davranışları deişti ama işte insanın biraz kendini analiz etmesi gerekiyor tabi ben ondaki ve kendimdeki değişimleri o farkına varmasa bile gördüğüm için çok mutlu oluyorum.Bunları telkinleri dinleyipte bende işe yaramıyor diyen arkadaşlar için dikkat edilmesi gereken bir ayrıntı için yazdım.
Olumlama yapan arkadaşların şevkini kırmak istemem ama ben çok denedim hem sıkıcı hemde insan bilinç altı boyutuna inemediği için kendi bile inananası gelmiyor.Şu anki hayatımdam çok memnunum bana kalırsa 2 tane sihirli formül var yaşamımı değiştiren.
1-ÇEKİRDEK İNANÇ ÇALIŞMASI
2-FARKINDALIK UYGULAMALARI.

Bu arada abdullah bey den bir randevuda ablam için alıcam kendisinde amansız bie hastalık var tabi siniresel şu anda kendisini psikolojik olarak görüşme sürecine hazırlıyorum bu konulara çok uzak çünkü bu Pemfigus Vulgaris hastalığı illetinden anca inançlarını değiştirerek kurtulacağına eminim.

Herkese iyi saygılar ve sevgiler.

çok sevindim değişimlerin herkese ışık olur umut olur inşallah! ben de senin yolunda ilerliyorum bana bu kapıyı açan Allaha şükürler, Abdullah beye de teşekkürler!!

sevgiler

black queen 24-12-2015 01:17 PM

merhaba herkese oncelıkle sunu soylemek ıstıyorum kı ben bu konulara cok meraklıyımdır hep ama ne kadar ugrassamda ufak ısaretlerın otesıne gecememıstım secrek zero lımıt olumlamalar hayal etme uygulamaları ve pek cok benzerını denemıstım ama bır sure sonra etkı goremeyınce yoruluyor ve ınancımı kaybedıyordum hemde en basa donerekk sad456 sonra ıcımde bı huzursuzluk bı sıkıntı halı baslamıstı sonra tesadufen bu sıteye gırdım ve ucretsız telkınlerı ındırdım acıkcası pek ınancım yoktu ama gecelerı dınlemeye basladım ego suc ve erken kalkmayı sonra uyandıgımdakı sıkıntı ve mutsuzluk halı azalıstı ılk gun sımdı 3 gundeyım hala tam olarak huzurlu sayılmam ama yınede eskısıne gore daha ıyıym etkısı var gercekten telkınlerın ama dınlerken zıhnınızı rahat bırakmanız ve telkınlerı kaydetmesı ıcın ona emır vermenız ısınızı daha kolaylastıracaktır dıye dusunuyorum gelısmelerı yazacagım hep tesekkur edrımm t678

black queen 24-12-2015 01:47 PM

bısey soylemek ıstıyorumm ben ılk gun ego suc erken kalkmayı pc den dınledım sonra baktım omuyor kulaklıkla dınlıyorum 2 gundur bı rahatlama huzur halı var evet ama hala erken kalkamıyorum yataga yapısıyorum hep gec kalıyorum derse neden etkı etmıyor bırı yazabılır mı acaba lutfeeen

oaksoye09 24-12-2015 07:49 PM

Hemen etki yapmaz bir süre dinlemeniz lazım

kralturk33 29-01-2016 10:16 PM

Arkadaşlar merhaba.
Öncelikle açıklamalarımda son derece dürüstüm bundan emin olabilirsiniz.
Telkin CD lerini yaklaşık 15 gündür dinliyorum. İLk iki ya da üç günde farkedebileceğim düzeyde kendimde bir iyileşme gördüm. Kendime güvenim oluştu. kendimden emin konuşup emin davranmaya başladım. sonra zaman ilerledikçe kendime olan hakaretlerimi kendimi küçümsemeyi bırakmaya başladım ve artık iyice bunu hissetmeye başladım. bişeylerin değiştiğinin farkındayım.geçmişte yaşananlardan olan rahatsızlığım azaldı ve azalmaya devam ediyor. bu Telkinler gerçekten çok faydalı ve değişmek isteyenlerin ilk başta tercih etmeleri gereken materyaller bunlar. Gerçekten çok teşekkür ediyorum hazırlayan ilgili ve yetkililere. herkese tavsiyemdir. mutlaka bu telkinleri dinleyin.

gianni 10-10-2016 10:52 PM

Arkadaşlar herkese merhaba,

suçluluk ve ego dinlemeye yaklaşık olarak 15 gün oldu araya hafta sonları girdiğinde dinleyemiyorum günde bazen 2,3 saat bazen 5,6 saat;

şunu belirtmeliyim ki hayır demeye başladım isteklerimi talep edebiliyorum rahatsızlık veren bir konu var ise durumu belirtmeye ve olması gereken şekilde karşı tarafa aktarıyorum.

adım attım ve dinledikçe kendimi daha iyi ve mutlu hissediyorum,
suçluluk ve egoya erteleme,kendine güven,mutlu olmak,koruma kalkanı,sigarayı bırak(henüz bırakamadım;( ekledim bu hafta daha yeni gece kulaklığı takıp dinliyorum,

emeği geçen herkese çok teşekkür ederim ATAKAN BEY sayenizde bir şeyler olmaya başladı çok çok teşekkürler

firdevsi ala 10-10-2016 11:02 PM

Ertelemeyi birak telkini dinlemeye basladim.kus gibi hafif hissediyorum kendimi meger ne kadar yorgun musum.ilac gibi geldi emegi gecen herkese cok cok tesekkur ederim

gianni 17-10-2016 09:13 PM

Alıntı:

hülyaa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 26452)
merhaba sertstyle... t678

sanırım aradığın sorularının cevaplarını bulamadın..aslında cevapları tüm üyelerin yazıların da var..
neyse ben kendimden örnekler vermek istiyorum..yaklaşık 2 ay oldu buraya üye olalı..secreti araştırıken burası çıktı karşıma..biraz dolaştıktan sonra da hemen üye oldum..telkinleri ilk başta yanlış sıraladım tabii..çünkü heyecandan kimseye sormadan atlamıştım telkinlere..okuyup sorup iyice anladıktan sonra,ego kendine güven ve suçluluk telkinlerini dinlemeye başladım..haftalardır da hala aynı telkinleri dinliyorum..çoğunlukla dinleyen biriydim,şimdi kendi fikirlerini savunabilen biri oldum..haksızlık karşısında sırf kimseyi kırmayayım diye kendimi kırardım..şimdi ne kendimi nede başkasını kırmadan savunuyorum hayatımı..kendime güvenim geldi..geçmişimden kaçardım,şimdi yüzleşebiliyorum,acıdan korkardım şimdi sevgiyle bakabiliyorum..nasıl anlatsam ki sana..yaşamadan anlatmak zor sanırım..ama şunu da belirtmeliyim ben buraya üye olduğumda hiç bir şey bilmiyor olmama rağmen hiç tereddüt etmedim..baştan emindim faydalı olacağına..üyeler olarak hepimizde kendimizde gördüğümüz gelişmeleri gerek günlüklerimize gerekse sohbetlerimize kattık ve anlattık zaten..faydasını görmeseydim burada olmazdım..
senin anlamaya çalıştığın sanırım..telkinleri dinlediğinde kendine neler olacağını öğrenmek..bunu bizler sana tam olarak açıklayamayız ki..ben derim ki,,bende şöle oldu,arkadaşım derki bende de şunlar oldu..her ne olursa olsun,sonuç olarak kişisel gelişimimizde bize yol açan bu telkinleri dinleyen herkez memnun..atakan beyin dediği gibi bizler gülüşlerimizde,gözyaşlarımızda mutluluklarımızda yaşadığımız değişimleri günlüklerimizde anlatıyoruz..istersen biraz daha zaman tanı kendine,önce iyice dolaş siteyi,,yazılanları oku..ben eminim ki sorduğun sorularının cevaplarını bulacaksın..yinede soru sormak istersen mutlaka sor..burada cevaplayacak birini her zaman bulabilirsin..
sevgilerimle...

size canı gönülden katılıyorum 3 haftam olmak üzere yaşadığınız süreçleri birebir yaşıyorum ve bundan dolayı hayattan keyif almaya başladım bu aralar şakalaşmalarım ve bir o kadar hayata karşı arzularım çoğaldı Atakan beye ve buradan emeği geçen herkese çok teşekkür etmek isterim, şimdiler de ise kendine güven erken uyanma mutlu olmak topluluk karşısında konuşmak sigarayı bırakmak;(( ego ve suçluluk duyguları ile beraber dinliyorum bu ikinci haftam yaklaşık olarak 1;5 ile 3 saat arası dinlemeye çalışıyorum sadece hafta sonları dinleyemiyorum,yaşadığım süreci ve değişimleri paylaşmak istedim herkese selam şimdilik benden bu kadar

gianni 01-11-2016 09:57 PM

arkadaşlar selam daha öce çok kez denememe rağmen sigarayı bırakamamıştım ama şu an7 gün oldu ve içmiyorum aynı zamanda bazen krizler oluyor ama oda nasıl bir şey se anlık geçiyor ,galiba bu sefer olucak gibi,günde en az 4 saat ego ve sigara mp3 leri dinliyorum bu arada,diğer destek ise allen carr sigarayı bırakmanın kolay yolu isimli video var you tube da onu seyrettim .gelişmeleri bu radan aktarırım kendimi acayip seviyorum ve çok mutluyum çok teşekkürler hayatım değişti ailesine ve kurucularına

KıpçakBeyi 03-11-2016 04:21 AM

Hoş geldiniz. İnş'Allah sigara illetinden kurtulursunuz.

ava 03-11-2016 01:15 PM

Merhaba ben ego güçlendirici, kendine güven ve para mıknası olunu yaklaşık bir haftadır dinliyorum ama hayatımda hiç olmadığım kadar öfkeliyim, müşterilerimle sürekli kavga ediyorum sebebi nedir acaba?

marea476 05-11-2016 06:36 PM

Alıntı:

ava Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 859699)
Merhaba ben ego güçlendirici, kendine güven ve para mıknası olunu yaklaşık bir haftadır dinliyorum ama hayatımda hiç olmadığım kadar öfkeliyim, müşterilerimle sürekli kavga ediyorum sebebi nedir acaba?

merhaba ,

telkinlerin bu tür etkileri olabiliyor. bilinçaltınızın direnmesi aslında.eski kalıpların yıkılması asaması olarak görüyorum ben..bir inşaatın hiç sessiz sedasız yıkabilir misiniz ?

belli süre içinde geciyor. bende cekirdek inanclarımla ilgili cd dinlerken kendi sinirli öfkeli halimi taşıyamaz hale gelmiştim.o kadar yogundu yani ama zaman içinde bu hal gecti..

forumda telkinlerin etkilerinin paylaşıldıgı yer var, gözatabilirsiniz.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:54 PM.