![]() |
Ynt: Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları Bakalım bugün dinlemeye başladım merak ediyorum ne olacak başımın belası olan şu erteleme huyumdan kurtulabilecekmiyim? umarım |
Ynt: Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları Alıntı:
|
Ynt: Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları Merhaba, ben de diğer bazı arkadaşlarım gibi "çekim yasası" ile ilgili sörf yaparken bu siteyle tanıştım. Sanırım 2-3 yıl önce NLP ile ilgilenmeye başladım. Ve bunun uzantısı olarak piyasadaki "Hipnomeditasyon" ve "Subliminal cd" leri toplamaya başladım. Piyasadaki bu Hipnomeditasyon serilerinden "Sağlıklı Zayıflama" ile yaklaşık 8 kg. kadar verdim. Ancak "Sigarayı Bırakma" cd.si açıkçası hiçbir işe yaramadı. Ben de bir süre sonra bu alandan uzaklaştım. Sitedeki "Farkımız" bölümünü okuduğumda MP3'leri indirip dinlemeye karar verdim. Dün gece ilk defa dinledim. Bendeki etkileri ise şöyle oldu; dün gece oldukça geç yatmama rağmen sabah 7'de uyandım. Sindirim sistemim normalde iyi çalışmasına rağmen bu sabah biraz fazla çalıştığını fark ettim. Öğleden sonra dinlemeye başladığımda ise kulaklığı taktığım sürece başımda o bahsedilen "ağrı, dalgalanma ya da bence zonklama hissini" hissediyorum. Kulaklığı çıkardığımda bu his yok oluyor. Bir de normalde çok iştahlı biri değilimdir ama bütün gün gözümün önünde yemekler uçuştu az önce de 4. öğünümü yedim. Bu gün benim 2. günümdü. İleriki günlerde meydana gelecek değişiklikleri herkesle paylaşmayı isterim. Sevgilerimle Bulutsel |
Ynt: Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları valla ben buraya eskiden beri üyeyim askerden önce başladı üyeliği ilklerden olmasamda bu kadar üyenin olmadığı zamanlarda başlamıştım etrafımda coğu kişiye anlatıyordum 2hafta kadar dinledim ama hiçbir belirtiye üzülerek söylüyorum raslamadım ha bu belki bende göstermemiştir diye kimsede gösteremez demiyorum sadeece cok istememe rağmen bir değişiklik olmadı sonra zaten askere gittik geldim ara vermiştim epeydir bugün bi bakayım dedim ne var ne yok diye tekrardan dinleme seanslarına başlayacağım inşallah bir etkisini görebilirim herkese iiyi günler. |
Ynt: Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları Herkese selam... |
Ynt: Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları ay pardon, yanlışlıkla boş mesaj gönderdim.. 5 günden beri ego + suçluluk telkinlerini dinliyorum.. bendeki değişimleri paylaşmak istedim.. geceleri su versiyonların, gündüzleri ise fırsat buldukça new age versiyonlarını dinliyorum.. geceleri karışık rüyalar görsem de huzursuz olsamda gündüzleri daha dingin ve özgür hissediyorum .. böyle bir tezat sözkonusu.. ..ve sevincimi coşkulu bir şekilde ifade etmeye başladım.. refleks olarak dolu dolu kahkaha atıyorum..sanki uzun yıllardır böyle içten kahkaha atmamışım gibi.. bugün ise buluduğum ortamda çevremdeki insanlarla çok ilgiliydim.. daha önce umurumda olmayan insanlarla ilgilendim, sohbet ettim.. telkinleri sanki gözümle göremediğim için ya da işitmediğim için önceleri sorguluyordum.. ya da kucak dolusu para ödemediğim için, ne kadar gerçekçi falan diiyordum. . iyiden iyiye inanıyorun artık..daha güzel paylaşımlarda görüşmek üzere |
Ynt: Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları Merhabalar yaklaşık 3-4 aydır telkınlerı dınlıyorum..ılk baslarda gunde 10 saat cıvarında belkıde 10 saati geçkınce dinledim ego ve sıcluluk telkınlerını..daha sonra kendıne guven sırayla dıgerlerını ekledım..dınlemeye basladıgım ılk gunlerden ıtıbaren gercekten ınanılmaz degısımler yasadım ve hayatımla ılgılı cok yol aldım dıyebılırım.Oldukça sıkıntılı bir dönemde bulduğum bu site ve telkınler beni olumlu yönde etkıledı baslarda bas agrısı yasadım inaılmaz bır su içme isteği vardı..hatta bir ara onlarsız yapamayacağım dıye düsündüm..yavas yavas farkında olmadan azalttım cunku hıc ara vermeden 10 saatı geçkin dinliyordum.Bu beni korkutmuştu ama sonra daha az ihtiyaç duymaya başlayınca korkularım yersiz olduğunu gördüm..zaman gectıkçe bir telkın bagımlısı olmadıgımı anladım..:) Etrafımdaki insanlara önerdim..onlarda çok memnunlar..ve birçok kişi değiştiğimi söylüyor bunu duymak güzel..değişmek derken zaten dışarıya karşı pozitif girişken bir insandım faka t kendi içimde ve özel ilişkilerimde dehşet kaygılar yasıyordum..değişim ışklla kedını gösterdi bende insanlar ışığımın değiştiğini söylüyorlar..insanın içinde rahatlık ve mutluluk dışarıya böyle yansıyor demek ki..birçok şey değişti hayatlarında.Bunları görmek beni mutlu ediyor güzel şeylere vesile olduğumu hisettmek..Daha az sinirleniyorum,takıldığım ve korktuğum şeylerden korkmamaya başladım..Başarısızlıktan,mutsuzluktan,yanlızlıkta n ve terkedilmekten..Korkmuyorum artık şunu anladım ki artık ve nihayet..olumsuzluğu ben çekmişim hayatıma bunca zaman ve öğrenilmiş çaresizlikle sürdürmüşüm hayatımı..Bu arada daha dik ve gülümseyerek yürüyorum:) Sessiz dedikleri üyelerdenim galiba bugune kadar bir kez falan yazmısımdır..inanın üşeniyorum yazmaya..benım gibi bir çok kişi vardır eminim..bu arada istanbul toplantısına katıldım ve çok memnun kaldım..güzel insanlarla tanıştım herkes çok pozitifti...Bu arada telkınleri meditasyon ile desteklemeye çalışıyorum geç başladım gerçi ama daha iyi olduğunu farkettim.. |
Ynt: Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları Gizemist merhaba Paylaşım için teşekkürler... gerçekten çok motive edici şeyler yazmışsın hismiley |
Ynt: Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları Ben 3 ay boyunca telkinleri dinledim hiç faydası olmadı demiyorum ama istediğim derecede bir değişiklik olmadı hayatımda. Çoğu rahatsızlıklarım aynen devam ediyor artı son zamanlarda aşırı unutkanlık başladı Atakan beyin tavsiyesiyle geceleri dinlemeyi bıraktım hatta tamamen dinlemeyi bıraktım çünkü korkmaya başladım bu durum ilerlerde kendimide unuturum filan diye smil56 ha telkinleri bıraktım unutkanlığım geçtimi hayır sanırım benim sorunlarımın çözümü telkinler değil. Telkinler sayesinde problemlerini çözen arkadaşlar adına gerçekten çok mutlu oluyorum. Keşke benim içinde bir çare olabilseydi. Belki de Atakan beyin tavsiye ettiği gibi uyumadan evvel bir saat dinemeye devam etsem faydasını görürüm ama dediğim gibi unutkanlık ileri derecede olunca korktum Şimdilik tüm yöntemleri bıraktım ve bir tek şeye odaklandım olumlu düşünceye... Her anımı pozitif yaşayarak herşeyin üstesinden geleceğime inanıyorum. |
Merhaba huzurr bu mesajına site büyükleri (yani ailemizin deneyimlileri) cevap verir diye düşünüyorum.. Ama ben de dayanamadım bak şimdi...Kendimi şöyle bir değerlendirmek istedim.. Ben de bugün telkinlerimde 2 ayı tamamlamış bulunuyorum.. Etki var mı yok mu psikolojik mi bişeyler oluyo mu bilemiyorum... Ha mutlu muyum hayır.. Ama bu siteyi ilk gördüğümde telkinler neymiş ne değilmiş diye okuduğumda, demiştim ki bu telkinlerle 1 senenin onunda mutluluğu yakalamış bir insan olabilirim.. Fakat daha sonra 1 haftada hatta 1 günde bile kendini iyi hissedenlerin mesajlarını okuyunca daha farklı beklentilerim oldu.. 2 ayımı doldurdum hala mutsuzum. emb23 Sonra bi kitapta okumuştum ki beklentiler her zaman mutsuzluk yaratır diyordu o aklıma geldi.. Ama şunu söyliyeyim... Hayatta bizi en çok yıpratan ve üzen şeylerden biri de kendimizi başkalarıyla karşılaştırmak.. Kendimizi kendi koşullarımızda değerlendirmeliyiz diye düşünüyorum.. Her gün eve kapanıp ağlamış, hayatta olduğu için ve her dakika her saniye acı hissettiği için isyan etmiş, ne ailesiyle ne arkadaşlarıyla sevgi ilişkisi kurabilmiş, hep niye yaşıyorum böyle yaşayacaksam diye kendine sormuş biri olarak, 2 ayda mutluluktan uçmayı beklemem de ne kadar gerçekçi olurdu??? Tamam 1 günde kendini iyi hisseden hatta 1 saatte de iyi hisseden olabilir... Ama bu sitedeki telkinleri dinleyen herkes depresyonun dibinde debelenen insanlar değil onu da hatırlatmak isterim.. Yaşama sevinci olan fakat kendini geliştirmek isteyen, bazı sorunlarına yardım isteyen insanlar da var.. Kimseyle ben artık kendimi karşılaştırmamaya çalışıyorum.. Herkesin yaşadıkları farklı, herkesin bugüne gelene kadar geçtiği yollar farklı... Yaşadıkların ve sorunlarının şiddeti ile doğru orantılı bir değişim olması daha mantıklı geliyor bana.. Neler hissediyorsun, neler yaşıyorsun bilemiyorum.. Mesajlarında SFn olduğunu okudum.. Bunun dışında çok da ayrıntılı birşey bulamadım yaşadıkların hakkında canım.. Dedim ya çok fazla problemi yok ya da çok kendini açmak istememiş... 4897 Ya da ben forumu kullanmayı beceremediğimden görememiş de olabilirim.. utananadam Ama telkinleri bırakmanı hiç istemiyorum.. Ama unutkanlığın için de nasıl bir yol izlenmeli bilemiyorum... sadanim Tecribeliler fikirlerini paylaşacaklardır seninle diye düşünüyorum.. Tavşanınla ilgili de tatlı tatlı şeyler yazmışsın.. ttli3 Bi hayvana yuvanı açabildiğine göre gerçekten sevgi dolu bir insan olmalısın.. tender45 Ben de yıllardır istiyorum bir hayvanım olsun ama sonra diyorum ki kendime, sen kendin ilgiye sevgiye muhtaçsın zavallı hayvana ne faydan dokuncak, yazık olur ona da diyorum utananadam Ben de yolda gördüğüm hayvanları zorla sıkıştırıp seviyorum smil56 Ne bileyim ya ben telkinlere yapışmış durumdayım.. Sanki denenecek ne varsa denemiş durumdayım.. Antidepresan + psikolog + hipnoterapi + reiki + transformal nefes + meditasyon 2 yıl hiç aralıksız meditasyon yaptım ama sonra çok yoruldum.. Telkin dinleken ooohhh yan gel yat wave Aaah canım ah... Umarım iyi ve mutlu haberlerle doldururuz bu forumu Sana sevgilerimi yolluyorum.. kiss3 Bu arada sevdiceğin askerden dönmüş müydü dusun Eğer dönmediyse bi an önce Allah kavuştursun diyorummm blissy |
Öncelikle teşekkür ederim sevgili awayy ark5 Henüz dönmedi askerden acemilik dönemi bir haftaya kadar bitiyor usta birliği şırnak akçay'a düştü b456 Telkinler konusunda evet haklısın hayat herkese farklı farklı şeyler getiriyor bu yüzden kimileri bir kez dinlemeyle etkisini görürken kimileri aylar sonra görüyor bu belki kişinin yaşadığı olayların şiddetine bağlıdır belkide kişinin bilinç altının kabullenme süresiyle alakalıdır. Telkinler zaten yardımcı etkenler biz çözümü kendi içimizde aramalıyız. Ne kadar başka şeylerden yada kişilerden fayda göreceğimizi düşünsekte eğer duygularımızı düşüncelerimizi umutsuzluklarımızı değiştirmezsek hiç bir şeyin faydası olmaz. İşe kendimizden başlamalıyız. Ben biliyorum ki sabah güne gülerek huzur ve mutlulukla başladığımda hiç bir şeyin beni demoralize etmesine izin vermedikçe bütün günüm süper geçiyor işte bunu yapabilmek ve sürekliliğini sağlamak çok önemli. Ben süreklilik gösteremediğim için her seferinde başa dönüyorum. Sorunlarımı ve çözümlerini bildiğim halde bir türlü harekete geçmek için o gereken gücü kendimde bulamadığımdan kaybediyorum. O kadar yorulmuşum ki artık en ufak şey bile sinirlerimi yıpratmaya yetiyor ve herşeyi bir anda boşveriyorum ve bu böylece devam ediyor günlerce haftalarca bazen aylarca taa ki beni tekrar motive edecek bişeyler bulana kadar. Unutkanlığım konusunda sanırım beslenmeme daha çok dikkat etmeliyim ve beyin jimnastği yapmalıyım. Telkinlere şimdilik ara verdim kendimde birazcık olumlu kıpırdamalar gördüğüm an yeniden başlayacağım dinlemeye. Sevgili awayy lütfen umutlarını yitirme canım dışardan bir destek almadan önce kendi içinde yaratmaya çalış o gücü ben inanıyorum ki biz herşeyin üstesinden gelebilecek güce sahibiz. super Sevgilerimi ve ışığımı gönderiyorum kiss3 |
Mesajlarınızı okudum da şimdi,site büyüklerinden olmasam da kayıtsız kalmak istemedim.. Ben telkinleri 5 ay oldu sanırım dinlemeye başlayalı..Sizin de dediğiniz gibi etkisi herkeste farklı olabiliyor..Dalgalanma etkisini de,sonuçlarını da çabuk görenlerdenim.. Alıntı:
Mutluluk aslında bizim bakış açımızda gizli... Mutlu olmak bulutların üstünde uçmak değil.. Yaşadığımız olaylara, bizi büyüten , geliştiren, hayatımıza anlam katan şeyler olarak bakmalıyız.. (-iyi ya da kötü-bu sıfatları da biz ekliyoruz zaten) Telkinleri dinledikten sonra,sahip olduklarınızın kıymetini daha iyi anlayıp,sahip olamadıklarınız için üzülmeyi bir kenara atıyorsunuz. Yani,içinde bulunduğun anı yaşama hissi deniliyor ya,işte bu.Mutluluk da bu zaten.. Mutlu olmak için illa birşeylerin olması,hayatımızda büyük değişikliklerin olması gerekmiyor. Eskiden beni derinden yaralayan şeyler için artık çok da üzülmediğimi farkediyorum.. Yalnızlığım bana acı vermiyor artık..Aksine yalnızlığın da artıları olduğunu öğrendim.. Çocuklarım bazen babalarında kalıyor,hafta sonları ve tatillerde..Çok üzülürdüm,o iki gün bana bir yıl gibi gelirdi..Artık gittiklerinde seviniyorum, böylece bilgisayarda bana kalıyor.girlhaha Bu sitede gerçekten yaşam sevinci olup hayatını daha kaliteli hale getirmek isteyenler var. Ama çoğunlukla hayatın o dar geçitinden geçen, tabiri caizse depresyonlu insanlar var..Ya da ben öyle olduğum için, daha çok öyle kişiler gözüme çarptı.. Sizin bu kadar mutsuz ve depresyonda olmanıza hayret ettim doğrusu.. Eşiniz ( ya da sevgiliniz) sizi yarı yolda mı bıraktı.. İşinizi üstelik de yüksek meblağda bir parayla batırdınız mı.. Bu yüzden millete alay konusu oldunuz mu.. Çocuklarınızı kaybetme noktasına geldiniz mi.. Bütün bunlara rağmen aileniz de hep sizi suçladı mı.. Ne yaşadınız..Gerçi herkesin yaşadığı başkasına kolay gelir .Bunun da farkındayım.. Hele awayy sen, bu kadar espritüel bir insandan bu sözleri okumak beni şaşırttı..Kendi kendini bile eğlendirecek beceriye sahipsin..Yanındaki kişileri de çok eğlendiyorsundur eminim. Valla ben yazılarını okurken gülme krizine giriyorum.. Alıntı:
Alıntı:
En yakın zamanda mutlu haberlerinizi alacağıma eminim kızlar.. Sevgiler.. kiss3 kiss3 |
Sevgili yeni bir hayat... Seninde belirttiğin gibi sevgilim yarı yolda bıraksaydı belki mutluluğu bir başkasında bulurum der yoluma devam ederdim Büyük paralar kaybetsem çalışır yine kazanırım sağlık olsun derdim vs vs... Bütün bu ve bunun gibi sorunlar belki çözülebilir. Bir şeyleri kendi yaptığın hatalar yüzünden kaybetmişsindir ozaman bukadar acı çekmezsin kendim ettim kendim buldum dersin kendin hatayı bile bile yaparsın sonra tekrar yaptığın hatayı kimseye hesap vermeden düzeltmeye çalışırsın ozaman bir şey kaybetmiş sayılmazsın ama bir başkası tarafından kısıtlanıyorsan birileri tarafından hayatın yönlendiriliyorsa baskılanıyorsan başkaları yüzünden hata üzerine hata yapıyorsan ve bunu kendi başına telafi etmene izin vermiyor kendi yöntemleriyle telafi ettirmeye çalışıyorlarsa bütün özgürlüğünü elinden almışlarsa ve bu yüzden özgüvenini kaybettiysen kendine olan saygını yitirdiysen işte bunlar telafisi zor şeyler. Benim yaşım daha çok genç ben bu yaşlarda aktif olmam gerekirken bi rahibe gibiyim ve bütün bu kötülüğü bana ailem yaptı. Rezalet bir ergenlik çağı geçirdim ki ergenlik çağı kişinin kimliğinin oturması için en önemli dönemdir. Böyle oluncada ne yaptığını bilmez kendini bilmez hayatına yön veremez hiç bişeyden zevk alamaz yanlış üstüne yanlış yapan bir birey meydana geldi. Ailemi hep şimdiye kadar suçladım evet şu anki durumumdan onlar sorumlular ama bundan sonraki hayatımdan onlar sorumlu değil bana nekadar baskı yapsalarda nekadar hataya itselerde bundan sonrasından ben sorumluyum çünkü artık aklım başımda bu durumdan kendimi kurtaracak bilgi ve deneyime sahibim eğer onlara hala boyun eğiyorsam bu benim hatam olur. Bundan sonraki yaşantımdaki bütün kararları kendim için vereceğim. Verdiğim kararlar onların hiç hoşuna gitmese bile hayatımı yoluna koymak için tüm gerekenleri yapacağım. Telkinleri dinlemeye de yeniden başlayacağım... Laf lafı açtığı için bu konu yanlış başlık altında uzadı bunun için site büyüklerimiz kızmasınlar bize aflarına sığınarak burada sonlardırıyorum. Saygılı sevgiler efem 44 ttli3 |
|
Ynt: Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları Ben geçen sene bi süre dinlemiştim, gerek şarkıları dinlemeyi bi süre sonra reddetmem gerek başka sorunlarım yüzünden bıraktım. 2-3 hafta önce yeniden başladım fakat çoğu kişideki gibi ağır baş ağrılarım oluyor. Sürekli bir karamsarlık, hayatın boş gelişi ve yalnızlık hislerine kapılıyorum... İç konuşma dediğinz nedir? çok online olamadığım için tek tek araştıramıyorum. Teşekkürler... |
Ynt: Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları Merhaba hayatnegarip; Yaşadıklarınız telkinlerden kaynaklanan dalgalanma hissi..Geçici bir durum..Aşağıda vereceğim linkleri incelemek faydalı olacaktır.Ayrıca iç konuşma ve olumlu düşünme ile ilgili bilgiler de mevcut.. http://hayatimdegisti.com/forum/cidd...24038#msg24038 http://hayatimdegisti.com/forum/basd...ssi-t20.0.html http://hayatimdegisti.com/forum/sini...li-t164.0.html http://hayatimdegisti.com/forum/ynt_...82004#msg82004 http://www.hayatimdegisti.com/forum/...mi-t697.0.html |
Sevgili Atakan Bey,yaklaşık 2 aydır ego güçlendirici ve suçluluk azaltıcı telkinleri eşimle birlikte dinlemekteyiz.Son iki haftadır da depresyon için olan telkini ekledik listeye. Telkinleri genelde uyku esnasında dinliyoruz.Bu 6-7 saate tekabül ediyor. Yalnız ben depresyon telkinleri eklediğimden beri kendimde anksiyete hissediyorum, sebepsiz bir endişe var içimde sanki kötü bişeyler olacak gibi bir korku. Acaba bunun telkinlerle ilgisi var mı? Size sormak istediğim bu telkinlerin sıralaması doğru mu eklemem ya da çıkarmam gereken bişeyler var mı? Şimdiden teşekkürler Bu arada sitenize bayılıyorum ve herkese tavsiye ediyorumm. Sevgiyle kalın... |
Merhaba Listenize özellikle koruma kalkanı telkini ve sosyallik arttırıcıyı ekleyebilirsiniz.Bu telkiner kendinizi daha iyi ve güvende hissetmenizi sağlayacaktır. Suçlulu ego koruma kalkanı sosyallik olarak bir liste oluşturuabilir. |
Atakan Bey, yanıtınız oldukça sade olmuş. Ben daha ayrıntılı bir cevap yeğlerdim doğrusu. Çünkü yaşadıklarımın dinlediğim depresyon dünde kaldı telkiniyle ilgili olup olmadığını merak etmiştim. Eğer öyleyse listemden çıkarmam gerekecek. Rica etsem daha ayrıntılı bir yanıt verir misiniz? Sevgiler... |
merablar arkadaşlar... ben bu siteye bakalı bi gün bile olmadı ... aradığım şeyi aslında buldum teşekkür ederiz burdan yönetime...bkz: yönetim şampiyon gibi sesler türetmek yok :D neyse gelelim konumuza gerçekten harika bir site aradığım şeylerin birçogu var ve etkilerini aslında dün akşam çokca gördüm... şöyle başladı olay ev arkadaşım: -olm buldum -neyi buldun olum -aradığımız şeyi - ?? (anlamsız bi ifade suratta) sonra olayı bana anlatır... tabi o anlık heyecanla siteyi bi beynimdeki kıvrımlarımla markaja alırım...sonra bakarım ki abilerimiz öneriyor ki ilk önce ego .. bi sıralamasını yaparız ... odada günlük işlerimizle uğraşırken 3 saat boyunca dinler dinler dururuz ta ki dışarı cıkana kadar ... dışarı çıkarız aman allah bi farklıyız bugün.. enerjik kendine güven... tanımadığımız insanlarla muhabbet , ve eve gelinir mp3 e atılmış müzikler dinlenir ... ve uzun zamandır güne gülerek uyanmak vardır derler işte onu yaşıyorum... gözlerimi açtıgımda sırıtıyordum bi ayna getirseler o an için bi daha sırıtırım herhalde hayata ... bkz: yönetim şampiyon :D hadi kalın sağlıcakla.... |
merhaba, ilk deneyim. merhabalar. ben uzun süre önce bu siteye kayıt olmama rağmen telkin mp3 lerini daha 2 gün önce indirdim. diğer yorumlara bir göz attım. acaba dedim doğrumu, faydası varmı. ne malum dedim burda yazılanlar belkide birilerinin kurgusur. ama artık depresyonun nerdeyse şizofrene dönüşeceğini düşünmeye başladığım şu son zamanlarda bir çıkış yolu bulmam gerekiyordu. zor bişey değil dedim yükle telefona kısık sesle dinle bi yandan da çalış işine bak.. bugün 3. gün.. ve daha 2. günde bendeki olumlu değişimi anlatsam kimse inanmaz. ama ben bir yandan depresyon ilacıda kullanamya basladım acaba hangisinin etkisi :) tabiki dün yaşadığım bir deneyim bana bu telkinlerin gerçekten işe yaradığını kanıtladı. işten çıkmıştım yolda hoşlanmadığım birşey oldu iş çıkışı . tahmin ettiğim şey doğru çıktı, o an yıkıldım yine. eve dönmek üzere dolmuşa binmeye giderken beynim patlayacak gibiydi, son zamanlarda zaten sürekli bu ruh hali içindeyim. dolmuşa bindim, kulaklıklarımı takıp telkinleri dinlemeye başladım :) daha bir kaç saniye içinde yüreğimi beynimi sıkı sıkı bağlayan halatlar gevşemeye başlayınca... inandım bu telkinlerin gerçek etkisine. ama bugün biraz gerginim, şuanda dinlemeye devam ediyorum, inanıyorumki düzenli dinlemeye devam ettiğim sürece değişim daha güzel olacak önce Allahın izniyle. Allah razı olsun |
akadaslar gecen haftabasadimdinlemeye 2 gun dinledim ve haftasonu nedeniyle dinlemeyiiraktim.o lk ikigun icersindeki degisimi antamam mutluluktan ucuyordum karamsarligim,hayattantat alamama,her olayi olumsuzluklasonuclandirmam, gereksiz sinirlilik,mutsuzluk ve bunungibi bir cok olumuzluk hepsi biranda hayatimdan cikip gitmisti inanamistim bu muthis degisiklige mutluydum hemde cok.o ilk ikigun gunde 10 saat yani topam 20 saat sucluluk ve ego gclendiriciyi birlikte dinlemistim.fakat ikigun sonra gene ayni buldugumduruma geri dondum mutsuzum saydigim ve sayamaigim tm olumsuzluk geri geldi gene bu hafta 4 cu gunumdeyim ilk gunku duyguyu hissedemem, nedeni ikigunsonrasida igun aravermis olmam olabirmi arti buhafta 4cu gun olmasina ramen ayni eski dusuncelerdeyim,bilgiive denyimi olanvarsa beni bu konuda aydinlairlarsa cok minnattar olurum simdiden tesekkurer... |
Merhabalar herkese; siteyi ilk keşfettiğim zaman bazı çekincelerim ve aklıma takılan soru işaretlerim oldu ( hala da biraz olduğunu söyleyebilirim) ama yinede denemeye karar verdim. yaklaşık 7 gündür telkinleri sürekli dinliyorum. bendeki değişiklikler şöyle oldu; *Geç yatmama rağmen kurduğum saatten önce uyanıyorum *Gördüğüm rüyaları hatırlayabiliryorum. gecelerim biraz huzursuz geçiyor bu yüzden ama sabahları kendimi iyi hissediyorum. *Okuduğum herşeyi daha kolay aklımda tutabiliyorum. Hatta ingilizce kelime öğrenme hızım beni şaşırtıyor nerdeyse öğrendiğim kelimeler hafızama mıhlanıyor. *Daha azimli oldum. karar verdiğim şeyleri hemen hayata geçirebildiğimi şaşkınlıkla izliyorum. *Bağırsaklarım daha hızlı çalışmaya başladı ama hala bu konuda rahatlamış değilim. sanki hala kendimi sıktığım bazı konular var. *Zaten açık olan iştahım daha da bi şahlandı en üzücü yanı bu ama geçici olduğunu düşünmeye çalışıorum. *Haklı olduğum konularda ilk defa gereği gibi kendmi savunuyorum. dik yürümek kendine güvende cabası şimdi bu kadar olumlu gelişme varken bu insanın aklındaki sorularda daha neyin nesi diyebilirsiniz. telkinleri dinlerken bazen konuşma seslerini de duyuyorum. ve bunların çıplak yani müziksiz haliylede dinlemek istiyorum. ve Atakan beyin kendini detaylı tanıtmasını istiyorum. ( veya bu telkinleri okuyan kişinin sanırım Atakan bey ) bunlara cevap alabilirsem inanın daha mutlu olucam. şimdiden teşekkür ediyorum. merakımı mazur görün... |
sitede herşeye hemen cvp verilirken bu mesajımın bu kadar süre beklemesi beni düşündürdü doğrusu... |
ve artık eminim ki çekincelerimde haklıyım şu andan itibaren bırakıyorum dinlemeyi ve dinlemesine vesile olduğum herkeside bu konuda uyarıyorum |
Alıntı:
telkinleri dinlerken arada ses duymanız gayet normal. bunları seslendirenin çıplak sesini dinlemek istiyorum demişsiniz.. bu telkin değil, meditasyon olur.. Atakan beyin kendini detaylı tanıtmasını istiyorum demişsiniz..Atakan beyin zaten açmış olduğu günlüğü var.. Ayrıca son günlerdeki seminerlerden dolayı Atakan bey yoğun olduğu için cevap yazamamış olabilir. Bizlerden birimizin size cevap vermeyişi de, direk Atakan beyden cevap talep etmenizden dolayıdır. buyrun Atakan beyle iligli bilgiler: http://hayatimdegisti.com/forum/site-sahibinin-hikayesi/ bunlarda telkinler hakkındaki çekincelerinize cevap olabilecek link:http://hayatimdegisti.com/forum/telkinler-guvenli/ Alıntı:
karar size ait.. bizlerde foruma geldiğimizde hiç birşey bilmiyorduk, hiçkimseyi tanımıyorduk ama, bu kadar çok kişinin yararlandığı çalışmalardan hiç kuşku duymadık.. ve hiç bir zararını da görmedik. faydaları ise saymakla bitmez.. saygılar actionsmile |
cevap verdiğiniz için teşekkür ederim telkinleri hep çıplak ses ile dinlemek istiyorum diye bişey söylemedim sadece bir kerede olsa dinlemek istiyorum yoksa arada ki farkın bende farkındayım. yani bu kadar aynı çekinceleri yaşayan insanlar için böyle bir zahmete girilebilir diye düşünüyorum. faydası var evet bende direk yaşadım içimde ufak bi rahatsızlık var tamam sonuçta ben istiyorum indiriyorum dinliyorum ama kendimle alakalı durumun detayını bilmek istiorum sorun çıkarmaya çalışan biri olarak değerlendirebilirsiniz beni ama belkide buarayı ziyaret eden çoğu insanın sesi oluorum |
aslında ben de sizin vasıtanızla önyargılı yaklaşan kişilere cevap vermek istedim kalpnefsruh Atakan bey adına bu isteğiniz konusunda cevap veremem tabii ama sorun çıkaran biri olarakta değerlendirmedim sizi ttli3 kendisi geldiğinde yanıtlayacaktır talebinizi.. sevgiler actionsmile |
anlayamıyoruuummm ama galiba telkinler işe yarıyor....2 haftadır cokta sık olmasada sucluluk telkinini dinliyorum.Ama inanın dinlemeye basladıgım zaman içimde 1 nebze de olsa ümit yoktu..gördüm ki hersey cok farklı...artık inanıyorum ve kendime güveniyorum...ve gercekten gün içersinde o kadar cokta dinlemiyorum zaten vaktimde pek olmuyor...ama bu inanılmaz bişi.başlarda subliminal telkin olayına yani sadece bilinçaltımızın duyabileceği sesler duyarak böyle bişeyin olabileceğine pek inanmamıştım..Bu konuda saatler süren araştırmalar yaptım ve sonucu gördüğüm zaman düşüncelerim tamamen değişti.simdilik paysalacakalrım bu kadar..gördüğüm değişiklikleri sizlere aktarmaya devam edicem...tesekkurler hayatimdegisti.com!!! |
merhaba genç gs telkinleri dinleyenlerden güzel geri dönüşümler olması şaşırtıcı değil ama mutluluk verici thumbsanim kendinize günlük açarak gelişmeleri oradan aktarmaya devam edebilirsiniz.. Üyelerin Değişim Günlükleri - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri mutlu haberlerinizi bekliyoruz.. sevgiler actionsmile |
Cevap: Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları Bu telkinleri geçen sene dinlemeye başlamıştım. Öss sebebiyle bilgisayarımı kaldırdım. Şimdi çok şükür geçti yeniden başladım :) Dün itibariyle kaldığım yerden devam ettim.Mp3 tanıdıktı,baymaya başlayınca suyun gözüne vurdum winamptan media playerdan da açtım müziğimi enfes oldu :D Bu şekilde bir sakıncası olmaz herhalde. Uyku ile ilgili telkin ile başladım çünkü ne kadar uyursam uyuyayım huzurlu kalkamıyordum. Dediğim gibi dün gece ilkti ve bu sabah yüzsüz,uykulu,buruşuk bir suratla kalkmamayı başardım.Bu kadar kısa süreli bir etki belkide kendimi şartlamamdan oluştu bilmiyorum. Normalde 10 saat uyurdum ve tam 7.30 saat sonra gözlerimi açtım.Ve ne buruşuk bir yüz,ne mutsuz bir ruh hali ne de uykuya doyumsuzluktan eser kalmamış. İnanamıyorum olamaz :O ! demiyorum çünkü bu telkinlerin faydasını tam 1 sene öss ye hazırlanırken gördüm ben.. Hiç yalnız bırakmadılar sağolsunlar. Teşekkürler herşey için |
Cevap: Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları Bu yorumu facebook grubumuza Ahu hn yapmis buraya eklemek istedim. yeni başlayanlar için paylaşmak istedim.. telkinlere benden önce çok yakın bir arkadaşım başlamıştı. ben bu konularda çok kapalıydım. açıkçası hiç inanmıyor ve anlattıklarını küçümsemekten de öte çok sıkıcı buluyordum. ben hep böyleydim. ilgilenmediğim konuları dinlemeye bile tahammülü olmayan, gergin, huysuz, sürekli mutsuz, aynaya bakmayan, yalnız olmayı seven, öff'leyerek yaşayan, her boş vaktini uyuyarak geçiren, evden dışarı çıkmayan, işiyle oyalanan ve iş dışındaki hayatında yapacak birşey bulamayan birisiydim.. yağlı saçlara, içine girilemeyen kıyafetlere, derisi dökülen ve dökülmeyen yerlerinde sivilceler olan bir surata sahiptim. kötü bir hadise yaşadığım bir gün, hani derler ya sinir krizinin eşiğindeyken ya da bir cinnet anımda bahsettiğim arkadaşımın kapısını çalıp acilen bana telkin, şarkı birşeyler dinletip beni bu ruh halinden kurtarmasını istedim :) bende etkisi çok hızlı ve gözle görülür oldu.. hiç aksatmadan her an dinliyordum. ofiste, yolda, evde, televizyon seyrederken, başka bir müzik dinlerken, kitap okurken, uyurken.. üçüncü günün sonunda yüzüme bir gülümseme yapıştı ve bu gülümseme beni hala terketmedi.. ilk haftanın sonunda normal insanların uyuduğu saatte uyumaya başlamıştım ki bu benim için çok uzun yıllardır bir sorundu, uyuyamama ve uyanamama! sabahları uykumu almış olarak ve yüzümdeki o gülümsemeyle uyanıyordum.. aynaya bakmaya başladım kısa bir süre içinde.. makyaj yapmaya, saçlarımla ilgilenmeye.. maşalar, saç düzleştiricleri.. ilk günler baş ağrım oldu, çok sigara ve su içmeye başladım.. ama bir süre sonra geçti.. tek sıkıntım ağlamamak oldu.. yani içimde bir ağlama isteği vardı ama sanırım 3-4 ay kadar kesinlikle ağlayamadım.. yani içindeki zehiri akıtmak gibi bir istekti sanırım benim ağlama isteğim.. 4. aya girdiğimde 18 kilo vermiştim. bunun için özel bir rejim programı uygulamadım. herşeyden yiyordum.. ama eski açlığım kalmamıştı. gün içinde çok az yiyordum.. bol bol yürüyüş yapıyordum, bunun da etkisi büyük olmuştur. her gün işten gelince yaklaşık 2-3 saat yürüyordum. ve eve dönüp hemen meditasyonlarıma başlıyordum.. yemek yiyecek vaktim de kalmamıştı. ben telkinleri almaya başladığımda, bana telkinleri veren arkadaşım meditasyon ve enerji çalışması tekniklerini de veriyordu. hergün düzenli olarak ilerledim. sabah işe giderken, öğle aralarında, iş dönüşünde, gece yatmadan önce her gün kesintisiz meditasyon yaptım ve enerji çalıştım. sanırım bendeki hızlı ve ani değişimin bu kadar büyük olmasının bir nedeni de telkinlerin yanı sıra yaptığım bu çalışmalardır.. bunu kesinlikle herkese tavsiye ederim.. ne istediğime karar verip evrenden istedim ve evren hemen benim için harekete geçti her defasında :) düşünceleriniz enerjidir, ne düşünürseniz kendinize çekersiniz, bununla ilgili muhakkak çalışın...! Olumlamalar edinin..! telkinleri hala dinliyorum.. iş yoğunluğumun çok arttığı bir dönem oldu.. bu dönemde gece gündüz çalışır durumda olduğumdan dolayı açıkçası meditasyona ara verdim, telkinleri ise nerdeyse haftada 10 saat kadar aldım.. Bu süre içinde yine kilo aldım, yorgunluk ve stres oldu. Ama tepkilerim çok değişti. En sıkıntılı anlarda bile yüzüme yapışan o gülümseme beni terketmedi, uyuşturulmuş gibi bir sakinlikle ilerledim.. Eğlencem, keyfim, huzurum hiç eksilmedi.. Telkinleri dinlediğim dönem de ara verdiğim dönem de bazı kırgınlıklarım, zorluklarım oldu elbette.. Ama ben bunları hep bir işaret, bana iyi gelmeyecek birşeyden kurtulma ya da yeni bir deneyim olarak kabul ettim. Şimdi yeniden eski enerjime kavuştum, telkinleri yine daha sık dinlemeye başladım. alınan kilolar yavaş yavaş beni terketmeye başladı bile.. Bunu burada paylaşmamın bir sebebi de Atakan Bey'e ve beni evrenle tanıştıran arkadaşım Gizem'e teşekkür etmek için.. Atakan Bey gerçekten çok çok büyük bir mucize gerçekleştirdiniz. Benim gibi çok kişinin hayatına dokunan sihirli değneği hazırladınız.. Herkes bir fener ama hepsi aydınlatmıyor!.. Evrene şükranlarımı sunarken sizi ve Gizemi hiç unutmuyorum :) |
Cevap: Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları Herkese merhaba.Telkinleri dinlemeye başlayalı iki gün oldu.Bu arada sizlere bir sır vereceğim,telkinleri balkonda dinliyorum ,komşular da duysun diye.Onlar da değişirlerse ne mutlu bana.Bakalım zaman içinde ne olacak. |
Cevap: Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları Merhaba, Sitenizi bir hafta önce tesadüfen keşfettim...Aslında tesadüf değil galiba çekim gücü bu...Bir süredir çekim gücü-kuantum fiziği-kişisel gelişim kitapları okuyordum. Eskiyi bir kenara bırakıp geleceği düşünmeye çalışıyordum...Ama olmuyordu bir türlü, hep başladığım noktaya dönüyor gibiydim...Keşke bir yolunu bulsamda dinlemek istediklerimi şu beynime bir sokabilsem diyordumki sitenize düştü yolum...İlk kez haberim oldu bu yöntemden, çok şaşırdım...1 haftadır uyguluyorum...Ego güçlendirici ve suçluluk telkinlerini dinliyorum günde yaklaşık 10-14 saat arası...Şİmdiden iyi geldiğini hissediyorum...Değişim başladı bile...Gelişmeleri paylaşmayı üzere...Emeği geçen herkese çok teşekkürler....emeğinize sağlık....sevgiler... |
Cevap: Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları Merhaba sevgili arkadaşlar; Telkinlerimi dinlemeye başlayalı henüz iki gün oldu.Günde beş saat (sadece akşamlar) dinleyebildim.Bazı şartları halledince uykuda dinleyebileceğim.Gün içinde dinleme şansım yok maalesef. Bazı gelişmeler çok güzel,mutlu oluyorum.Bazı gelişmeleri nasıl yorumlayacağımı bilemedim. Önce olumlular; *Bugün ilk defa otorite konumundaki birinden birşey istemekten zorlanmadım,bunalmadım.Muhatap olurken adeta eşitmişiz gibi hissettim (saygı çerçevesinde tabii).Ezilip büzülmedim.Güzel bir histi.O rahatlığı tarif edemem size. *Genellikle 'Bezgin Bekir ' takılan bir arkadaşım; ağzına sakız olmuş ''zaten bende şans yoktur'' ifadesini sarf edince gayri ihtiyari 'öyle demeyelim' diye atıldım.Bu dikkatimi çekti,çok şaşırdım kendime.Eskiden olsa hemen 'valla ,ben de çok şanssızım' derdim.Düşünce kalıbımı değiştirmeden önce ben de şanssız olduğumu yinelerdim ve tabii tahmin edeceğiniz üzere olmadık şanssızlıkları,acaiplikleri kendime çekerdim.Şimdi etrafımdaki insanlar adeta ben mutlu olayım diye yarışıyorlar.Meğer günlük yaşamı ne kadar keyifli hale getiren bir detaymış.Ben nereye gitsem oradaki en aksi,olumsuz,sorunlu insanı seçiyordum.Ama bu çoook eskilerde kaldı.Bu düşünce kalıbını yaşama geçirebilmekten çok mutluyum. *Yazsam mı diye tereddüt ettiğim bir konuya geldi sıra...Dürüst olmaya karar verdim ama,yazıyorum...Çünkü bir bakış açısına göre pek de normal sayılmayacak bir deneyim...Dün gece vücudumdaki tüm organlarımla konuştum.Kırk yaşımdayım,bugüne dek aklımın ucundan geçmezdi,nerden estiğini de bilmiyorum ,açıkla deseniz açıklayamam.Tüm organlarıma büyük bir şefkatle onları çok sevdiğimi,değer verdiğimi söyledim.Bugüne dek sorunsuz çalıştıkları için hepsine tek tek minnettar olduğumu söyledim.Bronşitim var bu arada,kronik.Kimbilir hangi baş edemediğim öfkeyi kendime yönlendirip sizlerin çalışmanızı bozdum dedim.Bundan sonra sağlıklı çalışmanızı istiyorum,bunu hak diyorsunuz dedim.Ciğerlerimi hayali beyaz bir ışıkla yıkadım.Troit hastasıyım.Aynı işlemi troit bezlerim için de yaptım.Uzatmayayım,toplamda 1 saat sürdü sanırım.O beyaz ışığı tüm organlarıma uyguladım.Sonuçta sıcacıktım(ben çok üşürüm,kendimi ısıtamam çabucak) ve çok huzurluydum. *Rüyalarımın süresi uzadı ve netleşti. |
Cevap: Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları Yanlışlıkla yazımı gönderdim,henüz bitmemişti,kusura bakmayın.Devam ediyorum. *İşyerindeki bazı insanlara karşı hep savunmada hissederdim.Bugün onların ne düşündüklerini hiç kaale almadığımı ,kendi işime baktığımı fark ettim.Dolayısıyla varlıkları beni tedirgin etmedi.Düşünün önceki çektiğim endişeleri. *Daha sabırlıyım,toleranslıyım. *İçimde herkese karşı büyük bir sevgi ve şefkat var.Sevgi böcüüne dönüştüm adeta smil56 Şimdilik yaşadıklarım bunlar.Bir öğrenme sürecindeyim,ikazlara,yönlendirmelere açığım.Yaşadığım deneyimlerle ilgili olarak fikir belirtecek tüm arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ediyorum.Buna ihtiyacım var çünkü tam olarak naapmakta olduğum konusunda şüphelerim oluyor.Hepsi doğaçlama zira. Emeği geçen herkse çok teşekkürler.Beni buraya yönlendiren enerjiye sonsuz minnettarım. Saygılarımla Fenn |
Cevap: Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları Merhaba arkadaşlar; Önceki yorumumu okudum da ,ne kadar coşkuluymuşum.sad456 Şu an çok bezgin,mutsuz ve yorgunum.Listeme suçluluk telkinini ekleyeli böyle hissediyorum.Sürekli öfkeli,kızgın ve agresifim.Geçmişte beni üzüp yıpratan konular zihnimde resmi geçit yapıyorlar adeta.Boğazımda bir yumru,her an ağlamaya hazır vaziyetteyim.Sevgi böceğiydim ya hani;gamlı baykuşa dönüştüm.Sadece bulantılar geçti,diğerleri çok sadık çıktılar,bırakmıyorlar beni. Suçluluk telkini sonuçları ile ilgili yazıları okudum.İyi ki o yazılar ve cevapları var.Bir nebze de olsa yüreğime su serpildi.Geçecek diyorum sürekli,bu da geçecek.Tepkilere bakılırsa ortada ciddi bir sorun mevcut.Vazgeçmek de istemiyorum çünkü başladığım bir işi yarım bırakmak,pes etmek,kaçmak ,sorunu görmezden gelmek yapımda yok.(sırf bu prensip yüzünden içime baygınlıklar getiren kaç kitabı zorla da olsa bitirmişimdir).Fakat çok zorlanıyorum.Ben öğretmenim.Öğrencilerim 7 yaşında.Özellikle sabırlı,güleryüzlü,hoşgörülü,toleranslı ve enerjik olmakta çok zorlanıyorum.Bidibidilerime bu halimle çok faydalı olamıyorum.Öğrencilerimle olmak apayrı bir enerji,mutluluk ve huzur kaynağıydı benim için.Şu an bu duyguları hissedemiyorum. Halihazırda telkinlerimi günde 10 satten fazla dinliyorum.Listem 2 suçluluk+2 ego şeklinde.Bu dönemi atlatmış bir arkadaşım lütfen vakit ayırıp 1-2 satır tavsiyede bulunursa çok müteşekkir olurum.Biraz desteğe ihtiyacım var. Suçluluk telkini yorumları böyle...Daha iyi sonuçları sizlerle paylaşabilmek ümidiyle,herkesi sevgiyle kucaklıyorum. Saygılar,Fenn |
Cevap: Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları Sevgili fenn; Suçluluk telkininin etkilerinde böyle hisler yaşanıyor..Zaten diğer üyelerin yorumlarında da benzer durumları yaşadıklarını okumuşsunuz..Bende de ilk etapta ağlama ve bezginlik etkileri olmuştu.. Ne dedik, bu etkiler geçici..Biraz daha sabır.. Dediğiniz gibi bidibidilerinize karşı sorumluluklarınız var..Öncelikle sizin gibi kişisel gelişime önem veren bir öğretmene sahip oldukları için şanslılar..Yeni öğretim yılının hepiniz için hayırlı geçmesini diliyorum.. Telkinleri 10 günden fazla olmuş dinleyeli..Bu aşamadan sonra suçluluk telkinini arada dinleyebiliyoruz..Yani listenize 2-3 günde bir alabilirsiniz..Böylece yaşadığınız etkiler de biraz azalmış olur..Kendine güven veya ihtiyacınız olan başka bir telkini listenize ekleyebilirsiniz..Atakan Bey'in hazırladığı yeni hediye telkinleri dinlediniz mi?.Mutluluk telkinini mutlaka dinleyin..Erken Uyanma telkini de güne rahat başlamanızda yardımcı olacaktır.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...unur-mp3u.html http://www.hayatimdegisti.com/forum/...yanma-mp3.html Sevgiler..actionsmile |
Cevap: Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları Teşekkür ederim sevgili Yeni Bir Hayat; İmdat çığlığımı duydunuz,yazdıklarınızla destek oldunuz.Minnettarım ve varlığınız için şükürler olsun.Mesajınız aldığım en anlamlı doğum günü hediyemdi.Tavsiyelerinize uyacağım,daha iyi olacağıma eminim.Çünkü yaşam çizgim bir süredir hep benim hayrıma olacak şekilde ilerliyor,bu kez de öyle olacaktır. Ben hem veli hem öğretmenim,eğitim öğretim dönemi hepimiz için hayırlı olur inşallah.Güzel dilekleriniz için de teşekkür ediyorum. Siteye emeği geçen,varlığımın zenginleşmesine katkıda bulunan herkese ayrı ayrı müteşekkirim,varlıkları için de şükran duyuyorum. Mümkün olduğunca eski mesajları da okuyup ilerlemeye çalışıyorum. Herşey için sizlere ve buraya beni getirdiği için sonsuz birliğe minnettarım. Saygılarımla,Fenn |
Cevap: Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları Merhabalar Fenn'cim :) Ben de ilk 2 mesajın hakkında bir şeyler yazmak istiyorum. İlgimi çeken tarafı organlarınla konuştuğun kısım. Öncelikle bronşit ve tiroid hakkında 'düşünce gücüyle tedavi' isimli kitap hangi olumlamaları önermiş ona bir değinelim: Bronşit: İçimde ve çevremde barış ve uyum yaratıyorum. Her şey yolunda. Tiroid: Eski kısıtlamalardan kendimi arındırıyorum ve kendimi yaratıcılığımla birlikte özgürce ifade ediyorum. Bu sözleri bronşit ve tiroid problemlerin için istediğin her an tekrarlayabilirsin. Ayrıca tiroidin için boğaz bölgenle konuşurken açık mavi bir ışığın o bölgeyi doldurduğunu, kuşattığını ve rahatsızlığını tedavi ettiğini imgeleyebilirsin. Yeşil renk de şifanın rengidir, bu rengi de tüm vücudun için kullanabilirsin. Organlarımla konuşmak benim de çok sık yaptığım bir şey. Faydasını çok görmüşümdür. Bu şekilde iyileştirdiğim bir çok rahatsızlığım oldu. Aborjinler'in bu şekilde kırık kemiklerini bir kaç saatte iyileştirebildiklerini ve yaraları bir kaç dakikada tamamen geçirebildiklerini anlatan bir yazı paylaşılmıştı forumda. Bulabilirsem linkini de ayrıca eklerim okuyabilmen için. Bu mesajı yazdığın mutlu haline en kısa zamanda tekrar ulaşabileceğini biliyorum, inanıyorum. Her şey yolunda ve güvendesin. Bunu bilmen çoğu zaman çok şeyi bilmenden daha faydalı oluyor inan bana :) Şimdilik bu kadar. Sevgiler. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:55 PM. |