Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Hikayeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=194)
-   -   Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=2432)

black queen 24-12-2015 01:47 PM

Cevap: Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları

bısey soylemek ıstıyorumm ben ılk gun ego suc erken kalkmayı pc den dınledım sonra baktım omuyor kulaklıkla dınlıyorum 2 gundur bı rahatlama huzur halı var evet ama hala erken kalkamıyorum yataga yapısıyorum hep gec kalıyorum derse neden etkı etmıyor bırı yazabılır mı acaba lutfeeen

oaksoye09 24-12-2015 07:49 PM

Hemen etki yapmaz bir süre dinlemeniz lazım

kralturk33 29-01-2016 10:16 PM

Arkadaşlar merhaba.
Öncelikle açıklamalarımda son derece dürüstüm bundan emin olabilirsiniz.
Telkin CD lerini yaklaşık 15 gündür dinliyorum. İLk iki ya da üç günde farkedebileceğim düzeyde kendimde bir iyileşme gördüm. Kendime güvenim oluştu. kendimden emin konuşup emin davranmaya başladım. sonra zaman ilerledikçe kendime olan hakaretlerimi kendimi küçümsemeyi bırakmaya başladım ve artık iyice bunu hissetmeye başladım. bişeylerin değiştiğinin farkındayım.geçmişte yaşananlardan olan rahatsızlığım azaldı ve azalmaya devam ediyor. bu Telkinler gerçekten çok faydalı ve değişmek isteyenlerin ilk başta tercih etmeleri gereken materyaller bunlar. Gerçekten çok teşekkür ediyorum hazırlayan ilgili ve yetkililere. herkese tavsiyemdir. mutlaka bu telkinleri dinleyin.

gianni 10-10-2016 10:52 PM

Arkadaşlar herkese merhaba,

suçluluk ve ego dinlemeye yaklaşık olarak 15 gün oldu araya hafta sonları girdiğinde dinleyemiyorum günde bazen 2,3 saat bazen 5,6 saat;

şunu belirtmeliyim ki hayır demeye başladım isteklerimi talep edebiliyorum rahatsızlık veren bir konu var ise durumu belirtmeye ve olması gereken şekilde karşı tarafa aktarıyorum.

adım attım ve dinledikçe kendimi daha iyi ve mutlu hissediyorum,
suçluluk ve egoya erteleme,kendine güven,mutlu olmak,koruma kalkanı,sigarayı bırak(henüz bırakamadım;( ekledim bu hafta daha yeni gece kulaklığı takıp dinliyorum,

emeği geçen herkese çok teşekkür ederim ATAKAN BEY sayenizde bir şeyler olmaya başladı çok çok teşekkürler

firdevsi ala 10-10-2016 11:02 PM

Ertelemeyi birak telkini dinlemeye basladim.kus gibi hafif hissediyorum kendimi meger ne kadar yorgun musum.ilac gibi geldi emegi gecen herkese cok cok tesekkur ederim

gianni 17-10-2016 09:13 PM

Cevap: Ynt: Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları

Alıntı:

hülyaa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 26452)
merhaba sertstyle... t678

sanırım aradığın sorularının cevaplarını bulamadın..aslında cevapları tüm üyelerin yazıların da var..
neyse ben kendimden örnekler vermek istiyorum..yaklaşık 2 ay oldu buraya üye olalı..secreti araştırıken burası çıktı karşıma..biraz dolaştıktan sonra da hemen üye oldum..telkinleri ilk başta yanlış sıraladım tabii..çünkü heyecandan kimseye sormadan atlamıştım telkinlere..okuyup sorup iyice anladıktan sonra,ego kendine güven ve suçluluk telkinlerini dinlemeye başladım..haftalardır da hala aynı telkinleri dinliyorum..çoğunlukla dinleyen biriydim,şimdi kendi fikirlerini savunabilen biri oldum..haksızlık karşısında sırf kimseyi kırmayayım diye kendimi kırardım..şimdi ne kendimi nede başkasını kırmadan savunuyorum hayatımı..kendime güvenim geldi..geçmişimden kaçardım,şimdi yüzleşebiliyorum,acıdan korkardım şimdi sevgiyle bakabiliyorum..nasıl anlatsam ki sana..yaşamadan anlatmak zor sanırım..ama şunu da belirtmeliyim ben buraya üye olduğumda hiç bir şey bilmiyor olmama rağmen hiç tereddüt etmedim..baştan emindim faydalı olacağına..üyeler olarak hepimizde kendimizde gördüğümüz gelişmeleri gerek günlüklerimize gerekse sohbetlerimize kattık ve anlattık zaten..faydasını görmeseydim burada olmazdım..
senin anlamaya çalıştığın sanırım..telkinleri dinlediğinde kendine neler olacağını öğrenmek..bunu bizler sana tam olarak açıklayamayız ki..ben derim ki,,bende şöle oldu,arkadaşım derki bende de şunlar oldu..her ne olursa olsun,sonuç olarak kişisel gelişimimizde bize yol açan bu telkinleri dinleyen herkez memnun..atakan beyin dediği gibi bizler gülüşlerimizde,gözyaşlarımızda mutluluklarımızda yaşadığımız değişimleri günlüklerimizde anlatıyoruz..istersen biraz daha zaman tanı kendine,önce iyice dolaş siteyi,,yazılanları oku..ben eminim ki sorduğun sorularının cevaplarını bulacaksın..yinede soru sormak istersen mutlaka sor..burada cevaplayacak birini her zaman bulabilirsin..
sevgilerimle...

size canı gönülden katılıyorum 3 haftam olmak üzere yaşadığınız süreçleri birebir yaşıyorum ve bundan dolayı hayattan keyif almaya başladım bu aralar şakalaşmalarım ve bir o kadar hayata karşı arzularım çoğaldı Atakan beye ve buradan emeği geçen herkese çok teşekkür etmek isterim, şimdiler de ise kendine güven erken uyanma mutlu olmak topluluk karşısında konuşmak sigarayı bırakmak;(( ego ve suçluluk duyguları ile beraber dinliyorum bu ikinci haftam yaklaşık olarak 1;5 ile 3 saat arası dinlemeye çalışıyorum sadece hafta sonları dinleyemiyorum,yaşadığım süreci ve değişimleri paylaşmak istedim herkese selam şimdilik benden bu kadar

gianni 01-11-2016 09:57 PM

arkadaşlar selam daha öce çok kez denememe rağmen sigarayı bırakamamıştım ama şu an7 gün oldu ve içmiyorum aynı zamanda bazen krizler oluyor ama oda nasıl bir şey se anlık geçiyor ,galiba bu sefer olucak gibi,günde en az 4 saat ego ve sigara mp3 leri dinliyorum bu arada,diğer destek ise allen carr sigarayı bırakmanın kolay yolu isimli video var you tube da onu seyrettim .gelişmeleri bu radan aktarırım kendimi acayip seviyorum ve çok mutluyum çok teşekkürler hayatım değişti ailesine ve kurucularına

KıpçakBeyi 03-11-2016 04:21 AM

Hoş geldiniz. İnş'Allah sigara illetinden kurtulursunuz.

ava 03-11-2016 01:15 PM

Merhaba ben ego güçlendirici, kendine güven ve para mıknası olunu yaklaşık bir haftadır dinliyorum ama hayatımda hiç olmadığım kadar öfkeliyim, müşterilerimle sürekli kavga ediyorum sebebi nedir acaba?

marea476 05-11-2016 06:36 PM

Alıntı:

ava Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 859699)
Merhaba ben ego güçlendirici, kendine güven ve para mıknası olunu yaklaşık bir haftadır dinliyorum ama hayatımda hiç olmadığım kadar öfkeliyim, müşterilerimle sürekli kavga ediyorum sebebi nedir acaba?

merhaba ,

telkinlerin bu tür etkileri olabiliyor. bilinçaltınızın direnmesi aslında.eski kalıpların yıkılması asaması olarak görüyorum ben..bir inşaatın hiç sessiz sedasız yıkabilir misiniz ?

belli süre içinde geciyor. bende cekirdek inanclarımla ilgili cd dinlerken kendi sinirli öfkeli halimi taşıyamaz hale gelmiştim.o kadar yogundu yani ama zaman içinde bu hal gecti..

forumda telkinlerin etkilerinin paylaşıldıgı yer var, gözatabilirsiniz.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:13 PM.