Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

corlumemet'in değişim süreci

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri corlumemet'in değişim süreci Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba Ben epilepsi(sara) hastasıyım.Benim rahatsızlığım düşüp bayılma şeklinde değilde özellikle başımda,yüzümde uyuşma,yüzümün kızarması ve uykumun gelmesi.İlaç kullanıyorum.Doktorumun söylediği ben %49 unu yaptım %51 senin top sende DÜŞÜNMEYECEKSİN rahatsızlığını diyor.Gerçektende düşündüğüm zaman çok daha rahatsız oluyor etkilerini daha fazla hissediyorum oysa ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

corlumemet'in değişim süreci

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01-06-2008, 11:49 AM   #1 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 86
Tesekkür: 0
12 Mesajinıza toplam 39 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
corlumemet is an unknown quantity at this point
Standart corlumemet'in değişim süreci

Merhaba

Ben epilepsi(sara) hastasıyım.Benim rahatsızlığım düşüp bayılma şeklinde değilde özellikle başımda,yüzümde uyuşma,yüzümün kızarması ve uykumun gelmesi.İlaç kullanıyorum.Doktorumun söylediği ben %49 unu yaptım %51 senin top sende DÜŞÜNMEYECEKSİN rahatsızlığını diyor.Gerçektende düşündüğüm zaman çok daha rahatsız oluyor etkilerini daha fazla hissediyorum oysa düşünmediğimde yada aklıma gelmediğinde daha rahatım.Hastalık hastası derler ya onun gibi.

ne zaman ve neleri dinlemeye başladım bende sizlere yazmak istedim.

31 mart 2008 de dinlemeye başladım.

1.hafta=suçluluk ve ego(1 hafta dinledim)

2.hafta=

1-suçluluk
2-ego
3-kendine güven(ek)
4-b.düşüncelerini önemsememe(ek) (1 hafta dinledim)

3.hafta=14/04/2008 başladım-

1-suçluluk
2-ego
3-kendine güven
4-b.düşüncelerini önemsememe
5-koruma kalkanı(ek)
6-ertelemeyi bırak(ek)(10 gün dinledim)

24/04/08 başladım

1-suçluluk
2-ego,
3-kendine güven
4-b.düşüncelerini önemsememe
5-koruma kalkanı
6-ertelemeyi bırak
7-topluluk karşısında konuşmayı(ek)
(17 gün dinledim)


10/05/08 siparişleri aldım int bağ ekleyerek dinlemeye başladım.

1-suçluluk
2-ego,
3-kendine güven
4-b.düşüncelerini önemsememe
5-koruma kalkanı
6-ertelemeyi bırak
7-topluluk karşısında konuşmayı
8-int.bağımlılığı(ek)
(17 gün dinledim)


26/05/08 de dinlemeye başladım

1-suçluluk
2-ego,
3-kendine güven
4-b.düşüncelerini önemsememe
5-koruma kalkanı
6-ertelemeyi bırak
7-topluluk karşısında konuşmayı
8-int.bağımlılığı
9-olumlu düşünce(ek)

tabiki bunları günde neredeyse 10 saat bazende daha fazla dinliyorum hayatımda neler değişti son zamanlarda en önemlisi interneti bıraktım hayata karşı daha olumlu daha neşeli olmaya başladım .

neden daha önce yazmadın derseniz bana telkinlerin etki etmesi neredeyse 2 ayı buldu gerçekten belki sağlık sorunum yüzünden belkide aşırı dirençli olmamdandır çünkü ben alışkanlıklarımı çok çabuk değiştiren her ortama hemen ayak uydurabilen esnek biri değilim.

yukarda yazdığım telkinleri gece yatarken ve bazende uyandığımda karışık olarak dinliyorum işe gidip gelirken serviste ve işte müsait olduğum zamanlardada en son eklediğim telkini sadece dinliyorum daha hızlı etkisi olsun diye mesela internet bağımlılığından kurtulmak için telkini bu şekilde dinledim gece uyurken karışık olarak diğerleriyle beraber işe gidip gelirken ve işte müsait olunca 3-4 saat sadece bu telkini tek dinledim ve 20 gün içinde internet bağımlılığımdan kurtuldum bunu internet bağımlılığı bölümüne yazdım.

şimdilerde son 5-6 gündür olumlu düşünceyi dinliyorum bu şekilde son iki gündür iyiydim neredeyse herşeye gülüyordum birde içimden hep şarkı söylemek geliyordu ama dün akşam duruldum daha önce dediğim gibi belki aşırı dirençli olmamdan dalgalanmalar oluyor ama bu dalgalanmaların süresi dahada azalıyor mesela ben ilk dinlemeye başladığımın 3. 4. günü öyle bi rahatlama hissi hissettim ki bu etkiyi daha önce antidepresan ilacı kullandığımda hissetmiştim gerçekten eminim kuş gibi uçuyordum sanki ama bu etki geçti dalgalanmalar sürüyor fakat iyiye doğru gidiyorum ilerde kötü düşünceler yada kötü hissetme olmayacak bu gidişle yanlış anlamayın sakın arkadaşlar ben yine ilacımı kullanmaya devam ediyorum bu telkinler benim için destek sadece .

Daha önce duyduğuma göre yer yüzünde 3000 e yakın hastalık varmış ve bunun 2000 den fazlası psikolojikmiş bunu doktora söylediğimde daha fazla olduğunu söyledi eğer gerçekten öyleyse bu sitenin önemini daha fazla anlayamıyorum .


şimdilik sevgiyle kalın.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Kendini kontrol edemeyen hiçbir şeyi kontrol edemez.
corlumemet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-06-2008, 09:22 PM   #2 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 86
Tesekkür: 0
12 Mesajinıza toplam 39 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
corlumemet is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: corlumemet'in değişim süreci

Dün sabahtan iiyiydim neşem yerindeydi fakat işe gidince duruldum her zaman azgın denizler gibi olmayacağım tabiki ama daha olumlu bi sakinlik bi huzur hissi vardı sanki üstümde ve önceden bi işi yaparken acele ederdim şimdi o yok gayet rahat ve yavaş bi şekilde o işi yapıyorum stres kalktı üstümden diyebilirim bugünde sakindim artık televizyon seyretme hisside yok içimde sadece haberlere bakayım diyorum ama onada bakmak gelmiyor içimden başımı yana çeviriyorum sadece sesi dinliyorum televizyon artık beni esir alamıyor düşünüyorumda ne kadar boş işlere zamanımı harcamışım onca zamandır.bugünde 02/06/08 sakindim çıktım dolaştım uzun zamandır sinemaya gitmemiştim bi film izledim indiana jones un güzeldi bi macera filmi kristal kafa avcıları ama bi ilave daha yapmak istiyorum daha önce yazmıştım işte ve serviste en son eklediğim telkini sadce tek olarak dinliyorum demiştim bu telkini tek dinleyince bazen baş ağrısı yapıyor o zaman diğer karışık telkinleri dinlemeye başlıyorum ve rahatlıyorum eğer sizde böyle yaparsanız aklınızda bulunsun belki suçluluk ve ego telkinini dinlemediğim için bu etkiyi yapabilir sanki bi boşluktayım ama ilerde mutlaka heeflerimi belirleyeceğim gibi geliyor bana bu hep böyle olmayacak bu dalgalanmalar bittiği zaman bende yere daha sağlam basıyor olacağım yapmam gereken sadece sabretmek yada telkinleri dinlemeye inat etmek neyse kendinize iyi bakın artık bazı şeyleri takmıyorum boşverrr diyorum içimden geliyor iyi geceler..
__________________
Kendini kontrol edemeyen hiçbir şeyi kontrol edemez.
corlumemet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-06-2008, 09:40 PM   #3 (permalink)

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Ynt: corlumemet'in değişim süreci

Merhabalar.Günlüğün hayırlı olsun öncelikle.Dilerim birbirinden güzel haberlerinle doldurursun sayfalarını.Değişimin kapı tokmağı sabır ve azim kuşkusuz.Bu sende var yazılarını okuduğum kadarıyla.Vazgeçmemen temennisiyle...
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-06-2008, 09:35 PM   #4 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 86
Tesekkür: 0
12 Mesajinıza toplam 39 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
corlumemet is an unknown quantity at this point
Standart corlumemet'in değişim süreci

iyi geceler
__________________
Kendini kontrol edemeyen hiçbir şeyi kontrol edemez.
corlumemet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-06-2008, 09:47 PM   #5 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 86
Tesekkür: 0
12 Mesajinıza toplam 39 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
corlumemet is an unknown quantity at this point
Standart corlumemet'in değişim süreci

merhaba bugün durgundum genel olarak ama şunu farkettim son zamanlarda olumlu düşünme telkinini dinliyorum yoğun olarak genelde düşüncelerim kötüydü benim son 5 yıldır fiziksel ve psikolojik sorunlarla uğraşıyorum şimdide nörolojik sorunum başladı en son olarak neyse bunları size anlatıp ta sizleri de üzmeyim önemli olan bundan sonrası şunu farkettim fazla kötü düşünemiyorsunuz kötü düşünseniz bile aklınızın bi tarafında yada dilinizde lay lay lom şarkısı oluyor ve kendinizi kötü hissetseniz bile davranışlarınız kötü olmuyor gerçekten geçen gün kafam karışıktı aslında kendimi kötü hissediyordum ama hareketlerime bu yansımadı tam tersi durduğum yerde oynuyordum dinlediğim olumlu düşünme telkininin işidir bu mutlaka belki düşüncelerimi değiştirmesi biraz daha zor olabilir ama davranışlarım değişmeye başladı mesela olumsuz konuşmalar oluyor işte bu konulara hiç katılmıyorum ve ordan kalkıp gidiyorum yada karşımdaki anlatıyor anlatıyor ben onu pek dinlemiyorum dinlemek istemiyorum boşver diyorum insanlarla daha neşeli konuşmalar yapmaya başladım ama henüz yolun başındayım telkinleri dinlemeye devam dalgalı denizler eninde sonunda durulucak biliyorum herkese iyi geceler..
__________________
Kendini kontrol edemeyen hiçbir şeyi kontrol edemez.
corlumemet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-06-2008, 09:51 PM   #6 (permalink)
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Bulunduğu yer: Earth
Mesajlar: 3,639
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Standart Ynt: corlumemet'in değişim süreci

Alıntı:
corlumemet Nickli Üyeden Alıntı
merhaba bugün durgundum genel olarak ama şunu farkettim son zamanlarda olumlu düşünme telkinini dinliyorum yoğun olarak genelde düşüncelerim kötüydü benim son 5 yıldır fiziksel ve psikolojik sorunlarla uğraşıyorum şimdide nörolojik sorunum başladı en son olarak neyse bunları size anlatıp ta sizleri de üzmeyim önemli olan bundan sonrası şunu farkettim fazla kötü düşünemiyorsunuz kötü düşünseniz bile aklınızın bi tarafında yada dilinizde lay lay lom şarkısı oluyor ve kendinizi kötü hissetseniz bile davranışlarınız kötü olmuyor gerçekten geçen gün kafam karışıktı aslında kendimi kötü hissediyordum ama hareketlerime bu yansımadı tam tersi durduğum yerde oynuyordum dinlediğim olumlu düşünme telkininin işidir bu mutlaka belki düşüncelerimi değiştirmesi biraz daha zor olabilir ama davranışlarım değişmeye başladı mesela olumsuz konuşmalar oluyor işte bu konulara hiç katılmıyorum ve ordan kalkıp gidiyorum yada karşımdaki anlatıyor anlatıyor ben onu pek dinlemiyorum dinlemek istemiyorum boşver diyorum insanlarla daha neşeli konuşmalar yapmaya başladım ama henüz yolun başındayım telkinleri dinlemeye devam dalgalı denizler eninde sonunda durulucak biliyorum herkese iyi geceler..
topraam mehmetim biz üzülmeyiz. sen anlat yardımcı olmaya çalışırız.
oooo baba neşeli konuşmalar, super iyisin, bu çok iyi. super harika bir durum. çok sevindim. super
ama diğerlerini de anlat fırsat buldukça. muhakkak bi çözümü vardır. hallolur. super
__________________
Hücresel seviyede attığın her tohum, yeşerecektir.

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr


Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-06-2008, 10:09 PM   #7 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 86
Tesekkür: 0
12 Mesajinıza toplam 39 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
corlumemet is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: corlumemet'in değişim süreci

Merhaba hepinize yazılarınız için teşekkürler redflowers ve mümin.okan hemşerim ..

Geçmişi anlatmak istemiyorum ben unuttum unutmak istiyorum artık o kara günleri geçmiş geçmişte kaldı hayat şimdide şu anda ve hayat neşedir diğmi ilk mesajımda yazdım rahatsızlığımı doktorum onların yanında bana çık dışarı gez eğlen dedi mümin.okan hatta evlen bile dedi açıkçası kafanı dağıt diyordu ama ben kendimi fazla sıkıştırdım ve dibe vurdum.Bu konuyu fazla açmaya gerek yok birazı kader birazı da benim karamsarlığım ama kıssadan hisse diye bi anlam çıkartmak gerekirse insan kendini fazla sıkıştırmamalı ve her şeye azar azar vakit ayırmalı damlaya damlaya göl olur ama suyun damladığı kap çatlak ise ne kadar damlarsa damlasın su çatlaktan kaçar gider onun için ilk önce o çatlağı gidermeliyim buda benim sağlık sorunum tabiki.

Bugün sabahtan pek iyi değildim başım biraz kötüydü öğlene kadar bu böyle sürdü diyebilirim birazda asabiyet vardı üstümde öğleden sonra daha bi neşelenmeye başladım yavaş yavaş farketmeye başladım ki daha düzgün cümleler kuruyorum artık insanlara daha neşeli yaklaşıyorum ve açıkçası eskiden yada depresyonda olan yada geçiren kendini kötü hisseden insanlar mutlaka bilirler karşındaki insana pek değer vermezsin onun iyi yanını hiç görmezsin konuşmassın bile onunla armutun çöpü üzümün sapı misali insanları illaki sınıflara ayırır bu saçmalıkları düşünürsün karşındaki seninle konuşmak istediğinde de bunları düşündüğün için aklına iyi bieşy gelmez haliyle ve konuşmakta istemezsin
ama son zamanlarda insanları bu şekilde sınıflara ayırmıyorum zihnim daha bi açılıyor sanki ve aramızda geçen sohbete daha fazla katkı sağlıyorum ama tabiki olumlu bir konuşmaysa olumsuz bi muhabbet varsa daha öncede yazdım o muhabbete katılmak içimden gelmiyor çünkü negatif düşünceler insanı gerçekten yiyip bitiyor çökertiyor siz duydunuz mu hiç hangi hastanede neşe hastalıkları polikliniği var yada sevgi hastalıkları ama ne yazık ki her tarafta sinir hastalıkları poliklinikleri var ve bunlarda dolu başını tutan kaşlarını çatmış etrafa öfkeli gözlerle bakan insanlar sıradalar önlerinde hepside içeri girince şifa buluyorlar mı sanki hayır tabiki bi antidepresan ilacı yazıp yolluyorlar onları oda uyuşturu tabiki onu içiyorsun belki bi an başın rahatlıyor ama o ilacın yan etkisi mutlaka var tabi bunları bilmiyoruz bilsekte başka çıkışımız yok mecbur içiçez belkide bu devrimizin bi ürünü maneviyatı unutup maddeci olmamızdan kaynaklanıyor kimse üstüne alınmasın ben kendim için konuşuyorum.

Neyse böyle şeyler yazmıycam diyorum yinede kendimi tutamayıp yazdım.Akşam üstü çıktım dolaştım başım dik bi şekilde kulağımda kulaklarımla karışık dinleyerek telkin müziklerini.Düşünüyorum da bi kız arkadaş bulsam mı kendime 4 yıldır falan kimseyle çıkmıyorum ama biraz daha davranışlarım düzene girsin şu anda dengesizliğim sürüyor bide bu sağlık sorunumdan kurtulayım sonra diyorum kendime hem el'in kızını dengesiz davranışlarımla üzmeye ne hakkım var diğmi şimdilik bu kadar birazdan yatıyorum iyi geceler..
__________________
Kendini kontrol edemeyen hiçbir şeyi kontrol edemez.
corlumemet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-06-2008, 10:38 PM   #8 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 86
Tesekkür: 0
12 Mesajinıza toplam 39 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
corlumemet is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: corlumemet'in değişim süreci

Merhaba bugün iyiydim genel olarak sabahtan biraz kötüydüm aldığım ilacın etkisiyle ama genel olarak daha neşeli sürekli dilimde bi şarkı yada bi nakarat lay lay lom söylüyordum

Daha fazla arkadaş canlısı olmaya başlıyorum sanki eskiden evden çıkmazdım şimdi ise evde durmuyorum çıkıp gezmek istiyorum hep benim değişimim çok kolay değil eskiye nazaran daha hızlı konuşmaya başladım olumlu düşünme çok etkili bir telkin benim kişiliğimde neredeyse tam bi U dönüşü yaptı eski sağlıklı günlerimdeki gibi olmaya başladım diyebilirim.
__________________
Kendini kontrol edemeyen hiçbir şeyi kontrol edemez.
corlumemet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-06-2008, 06:41 PM   #9 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 86
Tesekkür: 0
12 Mesajinıza toplam 39 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
corlumemet is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: corlumemet'in değişim süreci

Merhaba bugün genel olarak bi durgunluk vardı üstümde ama sakindim durgunluğumu kendime dert etmedim ayrıca hastalığımı artık buraya yazmıycam belki yazmayarak daha çabuk unutur ve ondan kurtulurum.Sanki eskiye nazaran daha dikkatli olmaya başladım acele etmeden işleri yapıyor ve aklımın git gide daha da keskinleştiğini farkediyorum çevremdeki insanlar benim değişimi mi farketmeye başladılar sen değiştin diyorlar bana wave bende içimden durun bakalım bu daha başlangıç diyorum eskiden sinirlendiğim konulara artık kızmıyorum tam tersine gülüyorum insanlarla daha olumlu ve mantıklı ilişkiler kurmaya başlıyorum yavaş yavaş onları anlamak ama benim prensiplerimi çiğnemelerine izin vermeden yada karşılıklı saygı içerisinde onlarla kızmadan konuyu açıklayarak konuşuyorum bugün bir kez oldu bu eskiden olsa kızardım bugün ise kızmadım ve benim prensiplerim çerçevesinde karşımdakini uyardım oda bana geç olsada olumlu yanıt verdi bu bence güzel bir gelişme kızmıyorsunuz olayın farkındasınız ve kendinizi ezdirmeden konuşarak o duruma hakim olabiliyorsunuz ne güzel.

Taşlar yavaş yavaş yerlerine oturuyor.. super
__________________
Kendini kontrol edemeyen hiçbir şeyi kontrol edemez.
corlumemet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-06-2008, 06:53 PM   #10 (permalink)

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Ynt: corlumemet'in değişim süreci

Değişim sürecinizi devamlı takip ediyorum.Sakin ve dinginliğiniz değişimin bir parçası bunun için mutlu olmamız gerekir kuşkusuz.En azından zarar vermeyen duygular bunlar.Kendinize ve olayların gidişatına hakim olabilmeniz çok güzel.Dilerim sağlığınız için de en kısa zamanda sevinçli haberler verirsiniz bizlere.Muhakkak incelemişsinizdir ama meditasyonlar bölümüne bir bakmanızı tavsiye ederim.Sevgili Hayal ablamızın bizler için yaptığı çok yararlı meditasyonlar var.Şimdilik hoşçakalın.
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


corlumemet'in değişim süreci

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri corlumemet'in değişim süreci Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba Ben epilepsi(sara) hastasıyım.Benim rahatsızlığım düşüp bayılma şeklinde değilde özellikle başımda,yüzümde uyuşma,yüzümün kızarması ve uykumun gelmesi.İlaç kullanıyorum.Doktorumun söylediği ben %49 unu yaptım %51 senin top sende DÜŞÜNMEYECEKSİN rahatsızlığını diyor.Gerçektende düşündüğüm zaman çok daha rahatsız oluyor etkilerini daha fazla hissediyorum oysa ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.