Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   bigcinin günlügü :p benimde olsun (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9487)

bigci 06-06-2008 06:34 PM

Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

Aşk ateşten gömlekti giydim,Tenim yanmadı kalbim yandı ama sen su döküyosun ustume ferahlatıyon cankam smiliyface

acemi-sirine 06-06-2008 06:44 PM

sen bitanesin cankim benim yaaaaaaaaa

içime doğan ışıksın kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

melodiss 06-06-2008 06:55 PM

Aşk ateşten gömlekti giydim,
Tenim yanmadı kalbim yandı
içime dopan ışıksın
Allah muhabbetinizi arttırsın ttli3

güzel oldu bea smiliyface

burdan bu gidişle bi şiir kitabı çıkar..

hadi kolay gelsin arkdaşlar alk78

bigci 06-06-2008 07:01 PM

tsk ederim msn bi yanda forum :D 2si bi arada atısıyoruz burdan kitap cıkar
bizi izlemeye devam edin :D smiliyface

bigci 06-06-2008 07:06 PM

ne insanlar gordum yıldız gıbıydıler hepsı parlıyordu hepsı gokteydıleram ben senı yanı guneşımı sectım ve bır guneş icin bın yıldızdan vaz gectımmmm cankammmmmm 98569 ark5

acemi-sirine 06-06-2008 07:08 PM

canim cankim benim ark5 ark5 ark5

benim canim yildizim cankim smiliyface

yaa biraz oynayalim önceee su muzik bitsin hele bi derty hpm1 skan67 uy897 blissy

bigci 06-06-2008 07:10 PM

yayında kopartıyorum cankam seni .d derty

Belgin ∞ 06-06-2008 08:06 PM

Ben şahsen bu tarz konuşmaların özelden yada msn den konuşulmasını tercih ederim.Görüntü pek hoş değil naçizane fikrim yanlış anlaşılmasın.Sevgiler.

bigci 06-06-2008 08:15 PM

özür dilerim . göz zevkinizi bozdugum için sory . sonucda bize ayit bir post baslık forumun bu bölümü düşüncemizi fikrimizi ne biliyim aklımızdan gecenleri yazdıgımız yer diye düşünüyorum . ama genede özür dilerim sonucda okuyorsnuz

hayatimdegisti 06-06-2008 08:25 PM

Merhaba Bigci
Öncelikle hoşgeldin.
Foruma renk kattın iyi ki geldin bizimlesin.
Yeni olduğun için forumun işleyişini bilmemen normal.Özür dilemene gerek yok.Ben bir hatirlatma yapayim.
Üyelerin değişim günlükleri bölümünün asıl amacı hayatımızda yaşadığımız değişimleri paylaşmaktır.Sohbet bölümü gibi kullanılmaması tercihimizdir.
Bir çok üyemiz mesajları son mesajlar butonundan takip ediyorlar.Öyle olunca tüm yazılanları okumak zorunda kaliyorlar.
Bir ricamda mümkün olduğunca yazılarımızda yabancı kelimeler kullanmamaya özen göstermenizdir.
Paylaşımlarının devamını bekliyoruz.

Alıntı:

bigci Nickli Üyeden Alıntı
özür dilerim . göz zevkinizi bozdugum için sory . sonucda bize ayit bir post baslık forumun bu bölümü düşüncemizi fikrimizi ne biliyim aklımızdan gecenleri yazdıgımız yer diye düşünüyorum . ama genede özür dilerim sonucda okuyorsnuz

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:22 PM.