Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   bigcinin günlügü :p benimde olsun (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9487)

Mustang 05-06-2008 06:35 PM

Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

Hayat zor deyip kendine zorlukları çekiyorsun .Hayatındaki kullandığın olumsuz kelimeleri çıkarmakla başla .Hayat güzel ve sana daha ne güzel günler göstercek kimbilir.

bigci 05-06-2008 06:39 PM

hayat zor ama olsun bende zor olanı seviyorum :d farkımız tarzımız

gezmek tozmak eglenmek sanayi benim hayatım sanayide dogdum bi nevi arabalarda büyüdüm klasik otolarda büyüdüm :D

en basitindennn sıradan insanlar pazar günlrini evlerinde oturup ailesiyle geçirirken ben ve bir kaç :D çatlak arkadasım pazar günün göl bası enka köprüsü altında [ kapalı otoyol]
legal :D kalkıs yarısları yaparak geciriyoruz =)))) hayattan aldıgım zevki hiç bi şeyden alamıyorum fakat sadece kalbim kırık zedeli yaralıyım :( 88a

bigci 06-06-2008 12:42 AM

seam sevgili günlük bu gün geç geldim ufak bi vukkatım oldu az evel dısarı cıkdım hava almaya 2 tane lavuk sarhos bi adamla dalga geciyodu ayıptır etmeyin dedim küfür yedim bana gore bazı seyler ters :@ ben sanayici adamım azınızı toplayın dedim 2 arkadasları daha varmıs dayak yemek istemiyosan kaybol dediler dügün varmıs yakınlarda yabancı mahellenin cocukları oldugu belliydi ordanlarmıs benim mahellemm vee haksızlık varsa ben ordayımdır . kavgayı onlar baslattı ilk onlar vurdu sonucu soyleyim benim burnum mefta :P acıyo sadece niyeyse bilmem şişdi galiba ama kanamadı :p onlardan birinin kafası yarıldı oburunun agız burun gitti birsinin kaşı acıldı birsinin dudak patladı felan fişman dedim benim mahellem burası 18 yıldır aynı sokakdayım ben haksızlıga dayanamam asla alkol aldı diye ne luzuu var dalga geçmekle bi sıkıntısı derdi varki adam içiyoo bizenee içiyosa kendine içiyo aama bi derdi bi sıkıntısı varsa ona yardımcı olmak derdini paylasmak bizim boynumuzun borcu offf şişdimmmm ama sunu ögrendim her horoz kendi kumesinde ötüyo :D
ben kavgaya girince bizim tayfadan bi kaç kişi mühütdeymiş olanları gerisin anlatdım saten :p ne ise ben dısardayım anlatıcam daha sadece eve girdim bi yüzüm yıkayım dedim su dügün evine bi gidelim bakıyım :p ne iş bu arkadaslar neden bu kadar serserilerr neden bu kadar kavga meraklıları ben bi şey yapmadım onlar baslattı her seyi :P

acemi-sirine 06-06-2008 01:30 AM

gecmissss olsun keske bi acile gitseydinnn rt67

bigci 06-06-2008 01:43 AM

s45apk

amannnn bos verdim ya ne işim olur geri geldim eve allahın serserileri aileleri gereken dersi vermiş saten yedikleri dayakdan sonra :P her ne ise günlügüm ben sana bu gun neler oldugunu anlatayım bu gün bildigim gerceklerin aslında yalan oldugunu bilmedigim yalanlarında aslında gercek oldugunu bir kez daha ogrendim o saten beni hiç sevmemişdi bunu biliyorum saten ben onsuz da yasıyacam bunuda biliyorum o kimki ?
kimm kimmm sadece kim
ona sadece sunu diyorum kim onu benden daha cok sever ?_ arkadaslarla konusduk bu gun hakkında diyolardı olm senin eski hatun söle böle cıkmadıgı erkek yok sımdı yası geldi 25 26 evlenecek ama kimse almıyo kız kz olmakdan cıkdı felan fikan
soruyorum sımdı onu benden daha iyi seven daha cok seven biri cıkacakmı ? sanmam ama onu hala seviyorum gibi ama onu sildim benim için o yok artık hayatım var gelecegim var ilerdeki yasantım var mesleki ihtisadım var vs vsv s o yok artık
beynim bunu ögrendi ama zamanla kalbimde ögrenecek unutcam onu biliyorum hismiley

bigci 06-06-2008 01:45 AM

Alıntı:

acemi-sirine Nickli Üyeden Alıntı
gecmissss olsun keske bi acile gitseydinnn rt67

kayva etmek yada kavgaya karısmak işim degil kavga hayatımda sınırlı sayıda ettim onlardada büyük kavgalar ettim :P kii anti parantez benim burnum daha evel kırıldı saten sebebi yazmısdım sana ben 10 seneye yakın tkd yaptım işlerim nedeniyle musabakalara katılamadım fazla antremanlkardan eksik kaldım tr. 3lügü bölge 2. ligi ilçe 1. vs yetindim :D

acemi-sirine 06-06-2008 01:51 AM

canimm ne bileyim burnumda kirildi deyince birden ürktüm hani acile git diye o yzden yazdim ihmale gelmez smil56

bigci 06-06-2008 01:55 AM

cicimmmmmmmmm bizi bi şey olmaz ya :D zebellah gibi adamız ehehe :D genede sagol yaa gene uykum yok yaa hüzün stres keder dert sabaha kadar ben ve msn :D

acemi-sirine 06-06-2008 01:58 AM

yapma böyle ne olursun, strese sokma kendini, üzüntüye de kaptirma yoksaaa hep aci icinde yasarsin rt67

bigci 06-06-2008 02:04 AM

her şey benim düşündügüm gibi olmuyr işte :'(

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:55 PM.