![]() |
Cevap: Güzel Gelişmeler :) Alıntı:
|
Cevap: Güzel Gelişmeler :) Sigarayı bırakalı 10 gün oldu. Tek ilerleme gösterdiğim konu bu galiba. Spor salonuna yazıldım,bu yüzden pilatesi bıraktım. Gençlik merkezindeki diğer kurslara bakmayı düşünüyorum ama kursa gitmeye çekiniyorum. Napıcam? Ordaki insanlar nasıl davranıcaklar? Bu çekingenliğim yine başıma dert mi olucak? Yalnız mı kalıcam? Kendimi daha kötü mü hissedicem? Korkuyorum. Amaaaan bende her şeyi kafama takıyorum tuh788 Üstüne gitmeliyim biliyorum ama kafamdaki bir şey bana tehlike alarmı veriyor,endişeleniyorum, içim huzursuzlukla doluyor. Ah bilinçaltım ah bunların hepsi senin başının altından çıkıyor. Yazımı iyi değerlendirmek istiyorum,1 ay geçti bile. En iyisi gidip ne kursları varmış diye bakmakactionsmile |
Cevap: Güzel Gelişmeler :) kursa gitmek içiin hiç korkma bence . bugün bir adım atmalısın ki devamı gelsin. korku enerjisini üzerine alma. korktuğun için olayları üzerine çekersin. yalnız kalacağını düşünme. kursa gittiğini ,arkadaşların olduğunu,kurs günlerinin güzel geçtiğini düşün. her akşam yamadan öönce bunu hayal et. bir adım atmalısın ki devamı gelsin. |
|
Alıntı:
|
Cevap: Güzel Gelişmeler :) Güzel bir adım olmuş kedicik. farklı bir alanda ilk kez adım attığın için farklı bir deneyim olacak senin için. kendini değiştime ve geliştirme adına güzel olmuş. belki de içinde saklı bir tiyatrocu var onu da ortaya çıkarmış olursun. ilk sahneye çıktıktan sonraki anları düşün herkes seni alkışlıyor, tebrik ediyor. müthiş şeyler bunlar. bu fırsatı kaçırma derim. |
Cevap: Güzel Gelişmeler :) tam gaz devam unutma her büyük başarı küçük bir adım ile başlar |
Cevap: Güzel Gelişmeler :) Bazen ölüm cesaret ister,cesaret de bir sebepte saklıdır. Kardeşinin sana sırt çevirmesi bir sebep olabilir mesela. Seni silmesi, hayatından çıkarması,bir daha sesimi duyamıcaksın demesi sebep olabilir. Aileni kırmak,bağlarının kopmasını sağlamak da cesarete sebep olabilir. Sonuçta kurtulmaları gereken bir mikropsundur. Ölüm için,cesarete ihtiyaç vardır. Ben cesaret için sebebimi buldum. Artık sahne hazır, iş sadece perdeleri aralamakta ve seyirciyi selamlamakta. |
Cevap: Güzel Gelişmeler :) Değişicem günlük,yaşadıklarıma inat,beni kıranlara inat değişicem. Öyle bir ilerlicem ki insanlar hayret edicek, bu sen misin diye sorucaklar. Çabalıcam,çabalıcam,asla pes etmicem |
Cevap: Güzel Gelişmeler :) güzel gelişme buna derim. tebrikler kedicik. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:21 AM. |